Атентат срещу израелски туристи на летище "Сарафово"

Взривен е един автобус, а още няколко са се запалили след взрива

по статията работи: Екип iNews | 18.07.2012 | 18:02

Автобус, превозващ израелски граждани, е бил взривен на летището в Бургас, съобщи БНР. От взривната вълна са се подполали още няколко автобуса с туристи. От израелското посолство потвърдиха за iNews новината, че автобусът е превозвал израелски туристи.

Според първоначални данни на МВР има загинали и много пострадали хора. Взривеният автобус е бил на терминала на летището и качил около 40 души. В този автобус има много загинали, разказват очевидци на мястото на събитието. Огънят е потушен и пострадалите се карат в местните болници. 25 души са постъпили в болниците, а петима са в критично състояние.

Има информация, че част от пострадалите се карат към болници във Варна.

Наш кореспондент на мястото на събитието предаде, че има опасения, че сред пострадалите има и хора от други националности.

Достъпът до летището е блокиран.

От МВР уточниха пред iNews, че има трима загинали от взривения автобус. Има много пострадали, на които се оказва помощ. В града вече е сформиран Кризисен щаб. Към мястото пътува вътрешният министър Цветан Цветанов.

Дежурният по сигурността на летището отказа да даде каквато и да било информация при запитване от страна на нашия екип.

Взривът е станал около 17:30 часа. Справка на сайта на летище "Сарафово" показа, че в 16:38 часа на летището е кацнал самолет на Air Via от Тел Авив. Най-вероятно именно пътуващите от този полет са били мишената. Компанията извършва чартърни полети със страните от Близкия Изток и Персийския залив.

iNews припомня, че в началото на годината имаше информация за готвен атентат на "Хизбула" у нас. Тогава коментарите бяха, че цел могат да бъдат туристите, посещаващи български курорти. Предупреждението дойде от израелски сайт.

Тогава министърът на отбраната Аню Ангелов отречe информацията и каза, че страната ни не е получавала подобен сигнал.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


62 Alena Garkova-Neumann 21.07.2012 | 00:25
Точно така много правилно казано, истината е че единственото ,което САЩ прави е да създава воийни или да се намесва в такива защтото ако няма война няма как да се движи икономиката им. Истината е че сега тайно се готвят за война вътре в страната. толкова мн планове имат какво да правят със собствените си граждани и часовника тик-так-а савсем скоро ще станем свидетели на такива жестокости, само преди нчколко седмици сената одобри проект за производството на 10 000 дистанционно управлявани самолети натоварени с оръжия да кръжат над страната и освен за наблюдение да се намесят в случай на нужда без риск от загуба на пилоти. наричат ги Drones. Ами FEMA центровете, които са направо савременни лагери и са в пълна готовност за действие. Миналата година северно от Ню Йорк се появи един изглеждащ безкраен влак и към всяко място за пътник има белезници и окови а сам по себе си влака моxе наведнъж да събере 1/3 от населението в района. Помислете за появявата всички тези нови вируси , и е толкова ужасаващо разширяването на гробищата в много щати и постояването на изглеждащи като масови гробове и ковчези разграждащи се побиращи няколко тела. А да не споменавам за факта че американските служби сами са си организирали 11-ти Септември и колкото повече време минава толкова по сигурно става че е им е било нужно "Катализиращо явление " за да влязат в Ирак и Авганистан.ето линк за един филм от 19 части за "савпаденията" http://www.youtube.com/watch?v=_jw6gD4fg-w гледайте всички части има толкова много информация а най-инригуващи са застаховките, военновъздушните учения в този ден и плановете и ремонтните работи месеци наред преди това,смяната на охраната, идеята за нов световен ред като резултат от тази трагедия, и това как е замислен и осъществен , и най-вече причините и следствията http://www.youtube.com/watch?v=_jw6gD4fg-w
61 dzhevat ahmed Shaban 20.07.2012 | 13:02
bravo istinata dase kazva napravo v ocite
60 Alena Garkova-Neumann 19.07.2012 | 21:25
Ами в същност не смятам за нужно да се замислям над изразните им средства , ние четем резултата от тях, както Бас Ви е подразнил моят коментар така и аз се подразних на въпросните изразни средства. За това и казах ,че ни най-малко мога претендирам ,че се изразявам добре и точно това казвах и това е моят избор ,защото както споманахте за измамите и българите аз съм жертва на такава, само защтото в началото в стремежа си да контактувам с българи,вярвах в това, че колкото по-далече ,толкова по-сплотени трябва да бъдем но не, това е моят опит ,а с него и идва изботът ми да не общувам с българи освен с близките ми и приятелите !Живея в един от най-големите градове в света, но това е без значение защото евреите го управляват този свят Колккото до това с изборът ми- заплатата ми и кариерните ми възмойности са диктуващи в избора ми ,но кадето и да отидете шефове,босове и компании са предимно притежавани и управлявани от тях. В същтност не зная дали има смисъл да се обяснявам но ето вероятно в опита си за подигравка не успяхте да разберете това което разказвах. Не съм казала ,че не ги харесвам ,а че впечатленията ми са предимно негативни , освен това в многобройните коментари се обсъждаше точно това.Да системата може да го позволява с недоизмислени вратички но не случайно се наричат помощни програми за хора които имат нужда от помощ а не защотот виждаш ли някой раздава пари. Да много хора се възползват от тях но аз давах това като пример ,по статистика най-крупните измами и злоупотреби са правени от евреи има много да се каже и чете по въъпроса. По този повод се сещам за вица за италианеца които отива на изповед и казва " Отче, прости ми , съгреших , измамих един евреин и сега се чувствам виновен за умишлен грях " а попа казва "Чедо, това не е грях ,това е чудо !!!" А за атентата , както винаги невинни хора страдат за конфликтите между различните държави,организации и дори религии...наистина е ужасяваща трагедия.Дано никога не се повтаря!!!!
59 Atanas Neykov 19.07.2012 | 08:38
ООО свещенна тъпота, да ви се чуди от де ги копате тея глупости??? Определено има много тъпи хора в БГ които четат и вярват на всичко което бълва интернет или медия... Американците били онищожили Индианците, ами какво да кажем за испанците или пък португалците които са избивали също. А най-голямата тъпотия е в това че се същия този твърди и тръби че в кулите близнаци нямало нито един Евреин.. алоо ти да не би да си бил там и да знаеш та говориш или вярваш на всичкщо което някой друг е написал?! И аз съм ги гледал онези филмчета в които някой си твърди че Американците сами са ги взривили кулите.. да бе, да!
58 Борис Симеонов
Този коментар е маркиран като неуместен.
57 Ana Hristova 19.07.2012 | 04:27
Oх много се извинявам но много се дразня от такива глупости. За изразните средства на жирналиста , човек трудно би трябвало да се замисля при сьдьржанието на статията. За това кои колко краде от даржавата може да се говори много. Там кадето живееш го правят много хора от всякакви националности включително и българи-след като страната го позволява... А защо работиш за тях след като не ги харесваш ? Как така нямаш избор ? Да не живееш в някое малко селце та нямаш избор?
56 Biserka Paraskova 19.07.2012 | 03:02
Nqmam kirilica na klaviaturata i ne sam obarnala vnimanie - sorry
55 Krasimir Petkov 18.07.2012 | 23:05
Май дюнерите не ни спасиха от тероризма както твърдеше тиквата.
54 Pavlina Nikolova 18.07.2012 | 22:54
РАЗГРАДЕН ДВОР сме,доказваме го ежедневно.На наша територия е лесно за зложелатели да осъществят плановете си,което е безкрайно ЖАЛКО.
53 Alena Garkova-Neumann 18.07.2012 | 22:32
"Огънят е потушен и пострадалите СЕ КАРАТ в местните болници." Има информация, че част от пострадалите СЕ КАРАТ към болници във Варна."....Откарани, продължават да бъдат откарвани, превозвани или др синоним но това "се карат"е недопустимо особено за подобна новина ,хайде да речем е грешка е за "новина"(клюка) за фолк певиците или нещо глупаво е едно , но новина от подобна величина просто е ......много често срещам грешки , правописни ,словоредни и смислови дори . Хайде аз да греша ,защото не пиша и говоря български в ежедневието си от почти 10 год е едно и простимо, но новинарски сайт претендиращ за един от най-често посещавани и предпочитани е просто трудно да бъде продминато ........ Колкото до евреите аз от години работя за тях ( нямам избор те са във всяка сфера ) и истината е че имам предимно негативни впечатления и те са най-големите измамници и единствено са в състояние да измислят схеми за измами на организации и институции. Не мога да приема за нормално едно обикновенно семейство да има 10-тина деца а майката да се води многодетен самотен родител с всички помощи за храна и сметки, здравни застраховки ,изплащана ипотека и т.н защото не са сключили брак пред закона а само религиозен ритуал а в същото време да имат 3 автомобила в гаража и няколко бизнеса ,а когато дойде време за плащане на данъците къщата е за религиозни сбирки и е с напълно опростени данъци и такси ; заемите от банките не се изплащат защото са обявени за банкрутиращи фирми , после регистрират нова с нови кредити и пак в същият затворен кръг.....Истината е че евреите движат света и за съжаление това е било и ще бъде така....
52 Radosveta Karta 18.07.2012 | 21:40
нъма достата4ен контрол
51 Alena Garkova-Neumann 18.07.2012 | 21:27
"Огънят е потушен и пострадалите СЕ КАРАТ в местните болници." Има информация, че част от пострадалите СЕ КАРАТ към болници във Варна."....Откарани, продължават да бъдат откарвани, превозвани или др синоним но това "се карат"е недопустимо особено за подобна новина ,хайде да речем е грешка е за "новина"(клюка) за фолк певиците или нещо глупаво е едно , но новина от подобна величина просто е ......много често срещам грешки , правописни ,словоредни и смислови дори . Хайде аз да греша ,защото не пиша и говоря български в ежедневието си от почти 10 год е едно и простимо, но новинарски сайт претендиращ за един от най-често посещавани и предпочитани е просто трудно да бъде продминато ........ Колкото до евреите аз от години работя за тях ( нямам избор те са във всяка сфера ) и истината е че имам предимно негативни впечатления и те са най-големите измамници и единствено са в състояние да измислят схеми за измами на организации и институции. Не мога да приема за нормално едно обикновенно семейство да има 10-тина деца а майката да се води многодетен самотен родител с всички помощи за храна и сметки, здравни застраховки ,изплащана ипотека и т.н защото не са сключили брак пред закона а само религиозен ритуал а в същото време да имат 3 автомобила в гаража и няколко бизнеса ,а когато дойде време за плащане на данъците къщата е за религиозни сбирки и е с напълно опростени данъци и такси ; заемите от банките не се изплащат защото са обявени за банкрутиращи фирми , после регистрират нова с нови кредити и пак в същият затворен кръг.....Истината е че евреите движат света и за съжаление това е било и ще бъде така....
50 Николай Косев 18.07.2012 | 21:23
Абе хора, вие нормални ли сте?! Тук става дума за човешка трагедия, а вие се занимавате с политика!!! Засрамете се!!! Откога станахте всички фашисти?! Представете си, че вие или някой ваш близък е на мястото на пострадалите???
49 Костадин Георгиев 18.07.2012 | 21:15
Насилието е винаге двустранен процес и има дълбоки причини за появата му.
48 Angel Hlebarov 18.07.2012 | 21:11
Трябва много малко за да пораснеш поне толкова, че да разбереш, че насилието не се нуждае от коментари - просто трябва да се осъжда и да се борим за премахването му по какъвто можем начин?!
47 Костадин Георгиев 18.07.2012 | 21:10
Жалко наистина за тия обикновени хорица, които нямат навярно нищо общо с формирането на полритиката на държавата им. Но искам да запитам нещо - кога в световните средства за масова информация ще се напише нещо за безпримерния геноцид осъществен на територията на днешните САЩ, когато белите заселници са унищожили десетки милиони индианци и по най-безсрамен начин са им заграбили земите. От филмите и книгите научаваме само колко зли и жестоки били дивите индианци и колко невинни били белите заселници. САЩ е държава, създадена от юдео масони. Тъй наречените бащи на нацията в подавляващото си болшинство са евреи и висши масони, конституцията, която те тогава създали не признавала за американски граждани аборигените индианци. Между другото и в днешен Израел гражданин се признава само този, който е евреин. А какво става тогава с коренното население на територията - палестинците? Фактически те са само ГОИ, каквито между другото сме и всички ние, не евреите, т.е. нас, те висшите любимци на Бога, ни смятат за скотове. Книжните далари на САЩ са пълни с масонски символи - пирамида, всевиждащото око, звезда на Давид, 13 еврейски колена и т.н. Град Вашингтон е строен от архитект евреин и висш масон, който е сътворил плана за построяването на града в съответствие с изискванията на масонска столица. Между другото в кулите-близнаци в Ню-Йорк, в деня на атентата няма загинал нито един евреин, въпреки че в тях са работили около 5000 такива, защото във въпросния ден просто не са дошли на работа. Това е информация за размишление. И още нещо: как господин Нетянаху разбра минути след атентата в Бургас, кой стои зад него, ако не е бил информиран предварително за това. Щом като е знаел, защо не е предупредил и нашият министър-председател. Или си търси удобен повод да вкара света в нова война, за което намеква с изказването си. И още нещо - парите, които се въртят в света под името американски долари, се емитират от частна еврейска банка наречена Федерален резерв, която е точно толкова федерална, колкота и България е американски щат. Въпросната банка принадлежи на седем еврейски фамилии и цял свят робува на емитираните от тях долари.
46 Alena Garkova-Neumann 18.07.2012 | 21:02
"Огънят е потушен и пострадалите СЕ КАРАТ в местните болници." Има информация, че част от пострадалите СЕ КАРАТ към болници във Варна."....Откарани, продължават да бъдат откарвани, превозвани или др синоним но това "се карат"е недопустимо особено за подобна новина ,хайде да речем е грешка е за "новина"(клюка) за фолк певиците или нещо глупаво е едно , но новина от подобна величина просто е ......много често срещам грешки , правописни ,словоредни и смислови дори . Хайде аз да греша ,защото не пиша и говоря български в ежедневието си от почти 10 год е едно и простимо, но новинарски сайт претендиращ за един от най-често посещавани и предпочитани е просто трудно да бъде продминато ........ Колкото до евреите аз от години работя за тях ( нямам избор те са във всяка сфера ) и истината е че имам предимно негативни впечатления и те са най-големите измамници и единствено са в състояние да измислят схеми за измами на организации и институции. Не мога да приема за нормално едно обикновенно семейство да има 10-тина деца а майката да се води многодетен самотен родител с всички помощи за храна и сметки, здравни застраховки ,изплащана ипотека и т.н защото не са сключили брак пред закона а само религиозен ритуал а в същото време да имат 3 автомобила в гаража и няколко бизнеса ,а когато дойде време за плащане на данъците къщата е за религиозни сбирки и е с напълно опростени данъци и такси ; заемите от банките не се изплащат защото са обявени за банкрутиращи фирми , после регистрират нова с нови кредити и пак в същият затворен кръг.....Истината е че евреите движат света и за съжаление това е било и ще бъде така....
45 Katerina Dieva 18.07.2012 | 21:02
Каква Палестина, тук става въпрос за далеч по-сериозен играч. Плюс това самите палестинци години наред страдат от израелския терор, но въпреки това търсят препитание там.
44 Alena Garkova-Neumann 18.07.2012 | 21:01
"Огънят е потушен и пострадалите СЕ КАРАТ в местните болници." Има информация, че част от пострадалите СЕ КАРАТ към болници във Варна."....Откарани, продължават да бъдат откарвани, превозвани или др синоним но това "се карат"е недопустимо особено за подобна новина ,хайде да речем е грешка е за "новина"(клюка) за фолк певиците или нещо глупаво е едно , но новина от подобна величина просто е ......много често срещам грешки , правописни ,словоредни и смислови дори . Хайде аз да греша ,защото не пиша и говоря български в ежедневието си от почти 10 год е едно и простимо, но новинарски сайт претендиращ за един от най-често посещавани и предпочитани е просто трудно да бъде продминато ........ Колкото до евреите аз от години работя за тях ( нямам избор те са във всяка сфера ) и истината е че имам предимно негативни впечатления и те са най-големите измамници и единствено са в състояние да измислят схеми за измами на организации и институции. Не мога да приема за нормално едно обикновенно семейство да има 10-тина деца а майката да се води многодетен самотен родител с всички помощи за храна и сметки, здравни застраховки ,изплащана ипотека и т.н защото не са сключили брак пред закона а само религиозен ритуал а в същото време да имат 3 автомобила в гаража и няколко бизнеса ,а когато дойде време за плащане на данъците къщата е за религиозни сбирки и е с напълно опростени данъци и такси ; заемите от банките не се изплащат защото са обявени за банкрутиращи фирми , после регистрират нова с нови кредити и пак в същият затворен кръг.....Истината е че евреите движат света и за съжаление това е било и ще бъде така....
43 Ивайло Белчев 18.07.2012 | 21:01
ма си нагал :) пак ще ти го изтрият и ти пак ще го постнеш :/
42 Dessi S Hermansson 18.07.2012 | 20:59
Glupost se pishe s O, a pri izpisvaneto na po-golyama ima tire! Sochish greshkite na drugite, a ne vijdash sobstvenite si "biseri", Biserke!
41 Dessi S Hermansson 18.07.2012 | 20:55
Pishe se glupOst, a ne glupAst, kakto i ima tire pri izpisvaneto na po-golyama, Biserke!
40 Biserka Paraskova 18.07.2012 | 20:39
Младенчо не си ли чувал за буквата Щ
39 Biserka Paraskova 18.07.2012 | 20:36
Пише се иЗкарвам!!! не иСкарвам
38 Biserka Paraskova 18.07.2012 | 20:23
"Наш кореспондент на мястото на събитието предаде, че има опасения, че сред пострадалите има и хора от други националности". По голяма глупаст не бях чела!
37 bilyanka razpilyanka 18.07.2012 | 20:13
Всъщност има, шофьорът на автобуса, а може и други да има... Относно евреите - по-скоро е въпрос на политика и ако беше живялв Израел щеше да го знаеш. Жал ми е за двете страни, разделени от бетонната стена.
36 Ivan Simeonov 18.07.2012 | 19:57
vie da ne ste psihi4no bolna,na6te cigani bili mirni,naqsno li si kakvi 6teti nanasqt v cqlata darjava i kolko hora sa tormozqt ot ciganite
35 Киро Перника 18.07.2012 | 19:53
Пич абсолютно е възможно да е някой от тях. Ако не знаеш, направи справка каква е военната повинност в Израел. Допълнително екскурзията до БГ може да им е награда за добре свършена работа в Палестина. Поинтересувай се малко. А да, народът си е избрал управниците или се лъжа?
34 Киро Перника 18.07.2012 | 19:49
като се делите така ще е ..... някакви специални ли сте, че охрана на всеки ъгъл?
33 Georgi Chenev 18.07.2012 | 19:44
jalko za tova 4e postradaha kakto vinagi mirni grajdani no moga da kaja 4e Georgi Garkov e absolyutno prav za tova koeto kaza.Izrazat za tova e edin-kvito ednite,takiva i drugite.Az ne haresvam palestincite,no i izrael ne sa rozova kitka,vse pak nadqvam se znaete 4e izrael sa edni natrapnici na 4ujda zemq,ot vekove ne mogat da si namerqt mqstoto na toq svqt i tova 4e sa bili ve4no presledvani ot nqkogo ne e opravdanie za6toto qvno e imalo pri4ina za tova-marzelivci,hitreci i izmamnici ,koito osven zlatari i 4asovnikari drugo ne rabotqt.A onq idiot deto spami navsqkade tapite si linkove za lesni pe4albi e naistina bez4uvstven ne6tastnik,predi malko mu gi vidqh na drugo mqsto nared s ope4alenite izkazvaniq za dvete ubiti momi4eta v podmoskovieto-temerut e,ni6to drugo.
32 нямам няманов 18.07.2012 | 19:44
Научете как да искарвате пари от интернет.Разбира се нестава въпрос за милиони, а за приличен доход на месец.Разберете повече тук --> www.start-earn-at-home.blogspot.com
31 Katerina Dieva 18.07.2012 | 19:42
Всичко е политика, в която човешките съдби нямат никакво значение. Нима животът в Ирак, Афганистан се подобри след "демократизирането" им... Омразата предизвиква омраза.
30 Mladens Spasov 18.07.2012 | 19:38
ЗАПОЧНА СЕ!!!ЖАЛКО АКО ИМА ПОСТРАДАЛИ БЪЛГАРИ!!!!ДАНО ПРОУМЕЕТЕ ЗАШТО СА ИЗБИВАНИ ТИЯ ХОРИЦА ПО ЛАГЕРИТЕ И СА НЯМАЛИ ДАРЖАВА ,ДАНО!ЕЕЕЕ ИМА И ПО ХУМАНЕН МЕТОД ДА СЕ СПРАВЯТ С ЕВРЕИТЕ АМА ПУСТИТЕ ПАРИ ПРЕЧАТ И ЗА ТОВА ШТЕ Е ТАКА ЗА НАПРЕД!!!!
29 Mladens Spasov 18.07.2012 | 19:31
ЗАПОЧВА СЕ !!!!ЖАЛКО АКО ИМА ПАСТРАДАЛИ БЪЛГАРИ!!!!СЕГА ШТЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗАШТО ТЕЗИ ХОРА СА НЯМАЛИ ДАРЖАВА,ЗАШТО СА ИЗБИВАНИ ПО ЛАГЕРИТЕ!!!ДАНО ГО ПРОУМЕЕТЕ,НО НЕ ТОВА Е НАЧИНА ДА СЕ СПРАВЯТ САС ТЯХ ИМА И ПО ХУМАНЕН!!!!
28 Kiril Bahchevanov 18.07.2012 | 19:24
Citiram ,,Чудно ми е, как тези терористи все още намират подкрепа из целия свят" i ti kazvam moqta versiq : Teroristite prosto sa pionki na dosta vliqtelni lichnosti.. Dava po diskavari kak im promivat mozacite ot malki oshte i slujat za da omrat za dadeniq BOSS .. Kakvoto im kajat tova pravqt takache horata sas sila si gledat interesa i kefa nie lapame mohite i nikoi nishto nemoje da napravi po vaprosa ;) sveta veche ne se varti ot politici a ot interesite na edni meko kazano dosta zamojni i vliqtelni hora :) Lichno mnenie po moi nabludeniq ne iskam da ubejdavam nikoi v tova koeto kazvam .!
27 Bob Marley 18.07.2012 | 19:21
Сериозно? Точно тези туристи са обстрелвали с ракети училища и болници??? Не знаех че в Израел цивилните могат да правят такива неща. Може би ако утре някой взриви семейството ти защото правителството ти е тъпо ще разбереш как изглеждаш в очите на останалите. И това вреди повече на нас отколкото тях глупако.
26 Miro Slav 18.07.2012 | 19:20
тези атентатори почивка нямат ли?! Може би неслучайно са избрали нас като мишена за удара си, тъй като тук мерките за сигурност не са на висота... Жалко за хората, това със сигурност ще се отрази зле и на туризма у нас.
25 Bob Marley 18.07.2012 | 19:20
Прочети малко повече и ще осъзнаеш че по големи терористи от правителствата(не говоря за обикновените хора)на САЩ и Израел няма и на тях не им трябва нито подпрепа нито признание. Те са и причината да няма мир в близкия изток. Жалко само че винаги невинни хора умират заради скапани правителства.
24 Luchezar Dimitrov 18.07.2012 | 19:16
Браво дано да няма загинали БЪЛГАРИ. Много народ пострада от израелския произвол.
23 Георги Гърков
Този коментар е маркиран като неуместен.
22 Rositsa Raicheva 18.07.2012 | 19:08
Детето е голямо вече, 11 клас ще бъде. Доволна съм от всичко, но наистина откакто смениха директорката много неща се промениха. Не ме успокоява никаква охрана, те няма да се справят. Сериозно съм разтревожена, че може да се случи нещо там или в еврейския дом. Много ще се надявам тя да се съгласи да я преместя някъде другаде за последните две години, но мисля, че ще откаже категорично.
21 Ивайло Белчев 18.07.2012 | 19:06
Дано дано няма Българи но пак не мисля че така трябва туристите са мирни граждани да ударят управляващите не стадото
20 Pavleta Angelova 18.07.2012 | 19:05
Аз уча в еврейското у-ще и мога да кажа,че преди няколко години имахме доста добра охрана..имахме полиция на всеки ъгъл,както и отделно охрана.За мое съжаление напоследък охраната ни е оскъдна...вече няма полиция, а самата охрана е от възрастни хора , които недай си Боже не знам дали ще се справят ако стане нещо.Иначе няма смисъл да премествате детето Ви.Обучението е доста добро.Отварят се доста врати и възможности пред упоритите ученици,които искат да знаят и да могат!
19 Pavleta Angelova 18.07.2012 | 19:00
Аз също съм в еврейското у-ще.Мога да кажа като ученичка, че преди няколко години имаше засилена охрана в нашето у-ще, но след като смениха директорката охраната вече няма нищо общо с предишната(преди имаше дори и полиция и отделно др.охрана) ... сега честно да си призная не съм много спокойна...пък и не съм доволна от наетите като охрана,доста възрастни са...не знам какво могат да направят ако недай си Боже стане нещо...Но не премествайте детето си , няма да съжалявате от качествата и обучението на 134СОУ
18 Георги Гърков 18.07.2012 | 18:56
Едно голямо ЕВАЛА за тия които го направиха това! Радвам се, че няма пострадали българи. С чифутските лайна така се действа. Колко детски градини и училища удариха с ракети в Палестина? Колко кораби потопиха. Изобщо целия среден Изток пропищя от тях, както и голяма част от света. Сега ще си сърбат супата. СМЪРТ!
17 Fanka Kraeva 18.07.2012 | 18:56
Направо да се не начуди човек...Да вземат да проучат какъв е поводът и да кажат повече информация,това беше много неочаквана трагедия
16 Ивайло Белчев 18.07.2012 | 18:52
Пиклйо комплексиран стой си пред остарелият комп и недеи поне на такива места да си пускаш смешните и евтини идей как да правим пари от глупости поне не на такива места!!! Още веднаж ЛАПАЧ КОМПЛЕКСИРАН който сигурно освен през нета да рогае и занимава околните в реалният живот си те представям като малко и безпомощно лаиненце което и за хуй не става.
15 Боян Наумов 18.07.2012 | 18:52
израелците имат прекалено много врагове за да не ги нападат ;) така че ... те са си виновни ! :)
14 Vivi Vasileva 18.07.2012 | 18:52
Шокирана съм! От кога такива неща се случват и у нас?! Явно илюзорната представа, че сме спокойно кътче съвсем се изпари, да не говорим за лавината от омраза, нетърпимост и крики, които следват такива случаи...
13 ani anichkowa 18.07.2012 | 18:52
Трябва да си пълен нещастник, за плющиш тъпите си линкове под такава трагична новина... Хората са се поцепили от ужас, той тръгнал да ми пробутва тъпотии... Айде пътувай за топлите страни!
12 Todor Kolev 18.07.2012 | 18:49
Чудно ми е, как тези терористи все още намират подкрепа из целия свят. Живял съм в Тел-Авив и там по едно време избухваха така автобусите всеки ден, докато Израелците построиха стената и физически спряха терористите от влизане в Израел. Сега терористите търсят да убиват хора в други държави, където сигурноста не е толкова строга. Пазете се от терористите, мразете ги, не ги поощтрявайте, не им вярвайте на пропагандата, дори и тя да е по-популярната версия в момента! Истината е, че става въпрос за едни не-хора, които са по-зле от нашите цигани, нашите цигани поне са мирни а онези хем мързеливи, хем злобни, хем кръвожадни...
11 Rositsa Raicheva 18.07.2012 | 18:49
Ужас! Дъщеря ми учи в еврейското училище в София. Искам да я преместя. Дали е опасно и там? Не знам какво да мисля вече.
10 Ивайло Белчев 18.07.2012 | 18:46
Верно е изрод недей писа лаинярщините си ПОНЕ на такива места разбрахме те вече че си някое комплексирано дребно човече което може само да седи пред остарелият си комп и да досажда с евтините си идей на хората. Засрами се е ЛАПАЧ
9 нямам няманов 18.07.2012 | 18:43
Приятелю мой много близък почина наскоро.Оттогава не ми пука за нищо вече, ако ще и аз да умра.
8 Кристиан Иванов 18.07.2012 | 18:43
Защо си я пуснал да ходи в Израел аз никога не бих минал покрай Израел, Ирак и така нататък :)
7 Ивайло Белчев 18.07.2012 | 18:42
6 Александър Цуцов 18.07.2012 | 18:40
Леле.. не ужас ми не знам какво.. ебаси майката.. ами ако е имало български граждани вътре? Приятелката ми е в Израел вмомента на почивка.. не ми се мисли направо.. ТИЯ СА ИДИОТИ!
5 Василка Димитрова 18.07.2012 | 18:39
Ужас. Поредната глупост! Тц Тц тц ...
4 Василка Димитрова 18.07.2012 | 18:38
УЖАС. Поредната глупост. Тц тц тц .....
3 Ivailo Cankov 18.07.2012 | 18:33
Приятелю искрено се надявам някой твой близък ДА УМРЕ в такова нещо пък да видиме ДАЛИ ТОГАВА ПАК ЩЕ ПУСКАШ ПОДОБНИ РЕКЛАМИ В НОВИНАТА ! НАИСТИНА ОСЪЗНАЙ СЕ ! ИДИОТ!
2 нямам няманов
Този коментар е маркиран като неуместен.
1 Ivailo Nedev 18.07.2012 | 18:26
Това е ужас в пълния смисъл на думата:( Все още не мога да асимилирам случващото се. Терористичните атентати не са привични за нашите географски ширини.

ТВ програма

Кино

  • Сега Дворът с люлките игрален филм...
  • 07:45 Телепазарен прозорец
  • 08:00 Денят започва с Георги Любенов
  • 11:00 Туризъм.бг
  • 12:00 По света и у нас
  • 12:30 Бразди
  • 13:00 Иде нашенската музика
  • 14:00 Религията днес
  • Сега "Светът на здравето" - здравно...
  • 06:30 Премиера: "Древно инженерство" -...
  • 07:30 "Тази събота и неделя" - уикенд...
  • 11:00 "Вкусът на България" - кулинарно...
  • 11:30 "Светът на здравето" - здравно...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Загадки за начинаещи: Убийствен...
  • 14:15 ПРЕМИЕРА: "Вкусът на Португалия" -...
  • Сега "Не ме оставяй" - сериен филм /п/
  • 06:30 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
  • 07:30 "Събуди се" - предаване
  • 11:00 "Съдебен спор" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 Темата на NOVA
  • 13:00 "Необичайният живот на Тимъти...
  • 15:00 "50 първи срещи" - с уч. на Адам...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.