Нападнаха Ахмед Доган

Това се случи по време на националната конференция на ДПС

по статията работи: Кремена Бедерева | 19.01.2013 | 12:22  5 Виж всички снимки

Нападнаха Ахмед Доган. Това се случи по време на VIII-а Национална конференция на ДПС в НДК.

Той бе нападнат от човек с пистолет. Такова нещо не се е случвало в България - по време на конференция на партия - да бъде направен опит за атентат срещу лидер на партия.

Ахмед Доган четеше своя доклад, докато мъж с пистолет го нападна. Нападателят се появи от нищото и застана до лидера на ДПС с пистолет в ръка, като започна да го бута.

След това Доган успя да реагира и също да го бутне.

Оттам гостите на конференцията - над 20 души, повалиха на земята нападателя и започнаха да го ритат. Пистолетът на нападателя остана на мястото на подиума, където падна, до пристигането на компетентните органи.

Лютви Местан съобщи, че лидерът на партията не е ранен. "Бъдете спокойни". Започнаха скандирания "ДПС" в залата, след като Местан съобщи новината.

Към 12.45 часа зам.-председателята на ДПС Лютви Местан отново застана на трибунката, за да съобщи, че Доган е добре.

"Г-н Доган е добре. Потвърдено е и от медицинския преглед". Това обяви още Лютви Местан 20 минути след случката. Местан съобщи, че на лидера на ДПС е направен преглед и той е добре.

"Напълно е възможно конференцията да продължи още сега. Ще продължим точно в 15.00 часа", обяви още Местан.

При съобщението, че Ахмед Доган е добре след медицинския преглед, цялата зала започна да ръкопляска.

След приемането на дневния ред и избора на работни комисии, на конференцията се слушаше доклада на председателя на ДПС Ахмед Доган. Докладът се очакваше с голям интерес, още повече предвид слуха от последната седмица, че Доган ще се оттегли от лидерския пост.

Заседанието откри Юнал Лютфи. Сред гостите са президентът на Либералния интернационал Ханс ван Баален, председателят на  партията на европейските либерали Греъм Уотсън, главният мюфтия  Мустафа Хаджи, представители на  изселнически организации, на БСП и на КНСБ.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


15 Антоанета Стойнева 20.01.2013 | 14:40
Денис ти пък си още по-"интересен".Не знам дали всичко което се пише в учебниците е с политическа цел,но ако си чел възрожденска литиратура - Вазов,Ботев,Каравелов и др.Там също много добре е описано стаданието на нашите пра пра дядовци и баби приченено от същиа този народ който в момента чрез своята намеса в нашата страна и театрото което изигра се опитва да просперира.Дали това е политическа цел творбите на автори като Вазов- не мисля...Това ,че атентаторът е от турски произход е без значение самата инсценировка и агресията след това е жалка и потресаваща и с нищо не отговаряща на Европейска държава.И не ти си човека който ще дава определения от сорта ''глупав народ - проста държава''.Турското малцинство понеже са много умни видяхме какво правят ...
14 Денис Караджов 20.01.2013 | 10:23
Много сте ''интересни'' всички.И най-интересното,е че говорите за робство което е далеч от истината , което е далеч от вашите представи , описвате го така сякаш сте били там???? Сякаш сте го преживя ли???Всичко което се пише в учебниците е дори с политическа цел!Защо глупавия и калпав народ не го осъзнае,а за всичко друго намира отговор.Наричайки хората в клипа цитирам "турчуля'' не постигате нищо,та дори атентаторът е от турски произход,но да.. за сметка на това той ви е МИЛ ,защото все пак искаше да ликвидира един политически лидер.Няма какво да пиша напразно...''глупав народ - проста държава''.Хубав Ден.
13 Николай Ганев 20.01.2013 | 01:23
Няколко политически партии вече се опитват да , коментират, че нападението срещу Ахмет Доган, било театър. Ами, разбира се, че е театър господа политици, това го разбират и децата от детската градина, дори и онези дето гласувахте да тръгват на училище от 4 г. Само, че така ли не се намери поне един читав сценарист та да им го скалъпи този театър малко по сносно. То бива некадърност, то бива ама пък чак толкова не бива! Та то си беше като играта на децата, на стражари и апаши. Друго искам да попитам аз набедените български политици. Защо допуснаха тази незаконна етническа партия, която е в разрез дори и с конституцията на Р.България , да си разиграва кончето години наред и да си прави каквото си иска, необезпокоявана от никого. Ако политиците не могат да ми отговорят, аз мога да им кажа защо и не само аз, а почти целият български народ. Дори великият български писател Алеко Константинов го е знаел навремето "КЕЛЕПИРЕЦА" И това физкултурниче Цветанов да ми говори, че коментарите, за сценарий са провокация, показва колко далече е от полицейската работа. Та то не само, че миришe, то направо си вунти на театър, а той …….!!!!!!!! Каквото и да направете вече е късно г-да некадърни политици, за пореден път допуснахте тази престъпна организация(партия) да окепази името на страната ни пред света, като изигра нескопосания, но ефектен театър и показа на света, колко "потиснати" са и как се " нарушават" техните права и свободи и как в една европейска държава може безпроблемно да бъде извършено покушение на един лидер. Е……, честито да Ви е г-да политици, Вие сте в началото на беритбата на плодовете на вашата сбъркана, корупцьона политика, политика основаваща се на лични облаги и забогатяване. Искам да декларирам, че не съм член на нито една политическа партия и не защитавам ничий интереси. Аз съм само един обикновен българин, живеещ в турска България. P.S. Стресни се племе, закъсняло Живейш ли, мреш ли, ти не знаеш! След теб потомство иде цяло- Какво ще да му завещаеш? Иван Вазов
12 Ивайло Петров 19.01.2013 | 21:48
Момчето си призна!! Доган го е наел за 5000 лева да изсценира нападението! Вижте клипа с Октай (обвиняемия) тук – http://bit.ly/VWtcGP
11 Ели Цончева 19.01.2013 | 19:13
Защо ли си мислят, че сме безкрайно тъпи? Калпава театрална постановка, играна от още по-калпави актьори. Жалко, че и от НСО се правят на артисти.
10 Георги Велчев 19.01.2013 | 16:36
Да бяха го гръмнали поне...Нямаше да е голяма загуба..Българи, 500 Години робство не ви ли стигат? Немога да повярвам.С колкото хора съм говорил и те все едно ми говорят "България трябва да се оправи".Да, това е ясно ,но като им кажеш "отиди на митинга на 27-ми април" и те започват да мрънкат и казват нямам време,на работа съм, ще гледам митинга по телевизията и т.н.Е как тогава ми кажете ще се оправим най-сетне?Абе я всички да се издигнем на 27-ми Април и да им покажем ясно ,че сме единни и немогат да ни преборят.Тази държава е на Българите ,а не на тези продажни политици ,които са в парламента.Какво чакаме, да се бием за родината!
9 Женя Николова 19.01.2013 | 15:59
ДАНО ДЪРЖАВАТА СЕ САМОСЕЗИРА И НАКАЖЕ ТЕЗИ ТУРЧОЛЯ ЗА ЗВЕРСКИЯ ПОБОЙ НАД ТОВА МОМЧЕ.СПОРЕД МЕН ТОВА СЪС СИГУРНОСТ Е НЕЗАКОННО.
8 Mira Marinova 19.01.2013 | 15:36
Като гражданка на цивилизована и европейска държава, изказвам възмущението си от зверското събитие, на което бяхме свидетели. Смятам, че българският народ си задава въпроса дали подобна партия има място на европейския политически подиум, когато нейни членове по подобен варварски начин се опитват да убият лидера си в ефир пред очите на европа. Елитните ѝ лидери и членове със сериозно образование и статут в държавата скачат върху окървавената глава на едно нещастно и може би психически болно момче.
7 Ivo Bionabola 19.01.2013 | 15:26
Заповядайте в страницата на новия български сериал. Във сериала ще видите октьори които са ни познати и от сериала под прикритие ( Койна Русева ) Продукция на БНТ и Тв 7. Продуценти Любо Нейков и Евтим Милошев http://w ww.facebook. com/bulgarskata.saga.tv7
6 Живко Бояджиев 19.01.2013 | 15:16
Ей на това му се вика PR,няма начин Доган ефенди да не е в основата на нещата.Или пък,люспата на ДПС-ДПС2 си прокарват поле за медийна изява.
5 Иван Чернев 19.01.2013 | 14:46
Доган вече трябва да е разбрал че е нежелан,да подаде оставка и да остави България намира.
4 Едуард България 19.01.2013 | 14:18
Дори хората които го биехе нищо не правиха... пълна постановкааа... Това е България или поне тези хора там я направиха постановка... Държавата ния направиха постановка поне да беше свястна постановката...
3 Едуард България 19.01.2013 | 14:17
Всичко е нагласено от партията... ако искаха да разкарат доган нямаше да е по този аматьорски начин.. първо газов пистолет.. второ господинът с пистолета явно не знае как се борави с пистолет...трето в него е имал 2 ножа и разбира се след падането на пистолета не си е направил труда дори да изкара нож... Всичко е за внимание, рейтинг и т.н... Сега поне ще има за какво да се говори... преди около минута · Харесвам
2 Антоанета Стойнева 19.01.2013 | 13:43
Що не го гръмна поне момчето... Ебати постановката...Само кадето си изяде боя...Докога тия мръсни турчуля ще си позволяват такава наглост!? Аз незнам ама с удоволствие аз тях бих ги ритала така тия уяли се свини ! Не съм виждала такава агресия и злоба...А колкото до нападението това си беше нагласено отсякаде и трябва да си тъп да не разбереш...Ако искаше да го гръмне можеше ама целта е друга да се вдигне шум и да се съберат някоя и друга оставка срещу правителството докато го свалят...Политиката и политиците са най-гнусната сган,а съчетано с турци вижте какво става...Сега свинята Доган привлече медииното внимание като жертва и вдигна шун около партията си...Тия от партията му,които с цялата си ярост и многото си килограми налагаха и унижаваха момчето са за съд...Много съм втрещена се едно за в джунглата...В крайна сметка има си законодателство то се оправя с него...какви са тези да раздават правосъдие!И все пак беше като възстановка на положението по време на робството... ето с такава ярост и злоба са се държали с нас а сега ги търпим и дори интегрираме като най-многобройно от всички малцинства !!!! Ужас!!!
1 Dimana Svilenova 19.01.2013 | 13:18
Покушение срещу Доган??????? Как изобщо някой въоръжен се е добрал до него?????

ТВ програма

Кино

  • Сега 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 02:45 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 03:40 Господин Тау тв филм /31 епизод/п/
  • 04:10 Олтарите на България
  • 04:25 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 05:10 Още от деня коментарно предаване /п/
  • 05:40 Телепазарен прозорец
  • 05:55 Денят започва сутрешен блок с...
  • Сега "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • 02:10 bTV Новините /п./
  • 02:50 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:45 "Ослепително слънце" - сериал /п./
  • 05:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 06:00 "Тази сутрин" - информационно...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • Сега "Престъпни намерения" - сериал,...
  • 02:15 "Моето име е Мелек" - сериен филм
  • 03:15 "Наследство" - сериен филм /п/
  • 04:10 "Свободна да избира" - сериал /п/
  • 05:20 "Пресечна точка" - публицистично...
  • 06:00 "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.