Халваджиян: bTV се опитаха да ни цензурират, ще има дело!

Напоследък телевизията им оказвала натиск за излъчването на определени репортажи

по статията работи: Мартина Панайотова | 11.04.2012 | 15:16  11 Виж всички снимки

Много "мръсно бельо” на bTV изкараха днес на състоялата се пресконференция продуцентите от "Глобал Вижън”. Повод за осъществяването й бе изпратеното миналия петък прессъобщение от националната телевизия, което уведоми за прекратяването на излъчването в ефир на предаванията "Господари на ефира” и "Пълна лудница”.

В сградата на БТА се събра кланът Халваджиян, като и най-популярните им артисти – Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека и Мария Игнатова.

"Скъсахме договора си с bTV. Много скоро ще последват и съдебни дела. Последните 6-7 месеца bTV започнаха да налагат цензура на "Господари на ефира” – нещо, което не се е случвало никога в историята му.”

"Да, ние работим с чувство за хумор, но направихме много репортажи, които не показаха лицеприятни неща”, започна изявлението съсобственикът на "Глобал вижън” Маги Халваджиян.

"Никога няма да допуснем някой да ни казва какво може и какво не може. Никога няма да допуснем някой да ни използва като маша в ръцете си. Не ме е страх от никого, няма да падна на колене и няма да позволя на никоя корпорация да ме мачка”, продължи още продуцентът.

Емоционалното му изказване изобилстваше от думи като "телефонни заплахи”, "разговори” и "опит за цензура”, а кураж с присъствие му даваха Димитър Митровски, Евтим Милошев и други членове на Асоциацията на независимите продуценти, който Халваджиян прегърна горещо на няколко пъти.

Оказа се, че от Асоциацията готвят писмо, което ще изпратят съвсем скоро и, което ще се окаже ключово. Подробности около него обаче не бяха разкрити.

"Заплахи? Не ми пука. Колкото пъти са ни спъвали, отново сме се изправяли. Утре ще имаме собствена телевизия, ще си пуснем предаванията в интернет, ще снимаме сватби, ако трябва."

Маги цитира официалното писмо, което изпратиха от bTV, в което изказват своите симпатии към артистите и водещите на двете предавания.

"Това писмо е с една единствена цел: "Разделяй и Владей" – това е тактиката им. Така разделиха водещата на "Огледала" от нейните продуценти и й направиха собствено предаване, така стана и с Иван Звездев, така се опитват да направят и с "Море от любов".

"Когато някой се подиграе с екип от 120 души, то аз ще бъда безкомпромисен! Ние не се продаваме.”

Другият съсобственик на продуцентската компания, Джуди Халваджиян пък разказа за няколко конкретни примера, в които bTV се е опитала да упражни натиск върху телевизионните предавания.

Първият случай, когато bTV "натиснали” "Господарите", бил свързан с репортаж за болница "Свети Наум” в София, за която било обявено, че разполага със супер скъпа техника, закупена със средства, събрани от кампанията "Българската Коледа”. Кампанията бе под патронажа на Георги Първанов. Оказало се, че такава техника липсва. Телевизията се опитала да спре репортажа, заради намесеното име на президента, което създавало неудобство.

Вторият случай бе свързан с фалшивия мамолог в БНР, който се представял за лекар и опипвал служителките. Репортерите на "Господари на ефира” отиват на място и го разобличават, след което от bTV започнали да пишат писма, в които молели името на радиото или на директора да не бъде споменато, защото имали уговорки.

Джуди Халваджиян коментира и факта, че bTV напълно игнорирали разкритията на популярното предаване, защото от bTV новините "ревнували”.

Опити за цензура от страна на медията били правени и в много случаи, в които лица на bTV като Елена Петрова и Елена Розберг, на които били връчени "Златни скунскове”, както и в случая, в който Господарите разкрили, че продукцията на bTV "Домашен арест” са копирали цели сцени от "Двама мъже и половина”.

Джуди разказа как са се подхвърляли реплики от сорта на "Ако не спрете това и онова, ще ви спрем предаването и т.н.”

"След като не успяха да спрат нищо от това, което наредиха, те включиха другата машина – финансовата”, завърши Халваджиян и даде думата на Асен Чанков, който заяви, че медията е спряла да плаща на "Глобал вижън” своите задължения.

Оказа се още, че bTV не спазили уговорките относно часа на излъчване на предаванията.

"Има неспазено обещание от страна на  bTV "Господари на ефира" да тръгнат в 23:30 само за първите три месеца, а после да минем в праймтайма. В 23:30 няма активна аудитория”, коментираха продуцентите.

"По същия начин стана и с повторението - първата година беше в 18:30, но към март-април по светло кой гледа телевизия? После пък ни преместиха от 16:30 когато гледа аудиторията само на турските сериали. Това е целенасочена политика. За две години и половина "Пълна лудница" е местена осем пъти."

Към собствениците на продуцентската къща се присъединиха и Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека, които изказаха своето възмущение.

"Не сме отишли там само за да си вземем заплатите – искаме труда ни да се гледа”, коментира Рачков.

"Дори ние не можем да гледаме собствените ни предавания.”

"Чувстваме се огорчени”, завърши актьорът.

"Това е популизъм. Малко е обидно и това е опит да си вържат гащите пред обществото. Обидени сме.”, допълни Зуека, визирайки писмото, в което bTV изказва своите симпатии и благодарности на артистите и водещите.

На въпроса дали ще назоват определени имена, които са замесени в опита за цензура и шантаж, от "Глобал вижън” отговориха: "Апостол Пенчев и Ренета Викторова”.

Засега не се знае дали "Господарите” и "Пълна лудница” ще търсят друг ефир в който да се подвизават. Магърдич обаче беше безкомпромисен, че това, което е важно за тях, е не да отидат 100% някъде, а да получават свобода на словото.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


118 Sonq Mendizova Bakalska 25.04.2012 | 21:32
Възхищавам се на принципите Ви, браво!
117 Nelka Chervenkova 19.04.2012 | 12:48
I az Vi podkrepqm,''Gospodari na efira'' i ochakvam Vasheto zavrashtane,kadeto i da e to. Lipsvate mi mnogo! Uspeh! :)
116 Цветан Купенов 15.04.2012 | 17:38
Никаква представителна извадка не е "Пълна лудница"!Тези образи обрисували "истинската същност на българина"-Бошлаф!(както би казал Бай Ганьо:)!Аз съм българин и се гордея с това.Вярно е ,че не всичко ни е наред в България и че има байганьовци във всеки град и село(най-много в парламента),но въобще не мисля,че българите сме простаци.А като се въртят само предавания подобни на "Пълна лудница",е съвсем нормално да чуваме лоши думи от децата по улиците.Не съм напълно против предаването,но такъв формат не утива да се излъчва в най-гледаното време, нискоинтелигентен хумор :/
115 Valeri Petrov 15.04.2012 | 16:34
Браво.Само така.Това БИ ТИ ВИ вече не е същото,което беше когато започна.Излагат се.
114 Stoimen Penchov 14.04.2012 | 17:18
Mnogo gramatika triabva da uchi gospodina.
113 Stoimen Penchov 14.04.2012 | 17:16
I kakvo iska6 da kaje6 ?? za6to si izmoriava6 prastite da pi6e6 gluposti nerazbiraemi.
112 Stoimen Penchov 14.04.2012 | 16:47
Zapo4na es kato edno vreme , da ne obidim drugarya Todor JIvkov, Az znam kade sa parite za texnikata , ami s tezi pari jenata na prezidenta Goze Parvanov si kupi zemedelska zemya mejdu Bankya i Ivaniane, a sinovete mu si kupixa apartamenti v zentara na Sofia.
111 Мирослав Акбатиров 14.04.2012 | 13:46
Дани тук не става дума за простотиите който ръсят за да забавляват публиката.А че в България отдавна е изчезнало това явление СВОБОДА НА СЛОВОТО.Всеки го е страх да се изкаже за дадени неща.Точно в тоя момент трябва да подкрепим такива хора който се осмеляват да се опълчат да цялата несправедливост в тая държава.Колкото и малко да си мислите че е тяхната заслуга.Те просто се опитват да отворят очите на такива като те б
110 Kristian Petkov 14.04.2012 | 11:26
И? Едно компотче ли искаш да ти отворим за подарък, че си ги намерила? Аман от излишни коментари... Иначе по статията, няма спор, че Господари на Ефира беше, и все още е, качествено предаване! Дано успеят да си намерят друга телевизия за изява!
109 Georgi Ivanov 14.04.2012 | 08:59
Вие сте бил много ограничена личност,много сажалявам за Вас,хора с вашето мислене не са в помощ на Българското общество.По написаното от Вас усетих огромния потенциал на вируса наречен злоба,който происхожда от завистта.
108 Veselin Ivanov 14.04.2012 | 08:59
tova hi4 ne mi se vqrva!!! za pruv put 4uvam podobna glupost i nemoga da dopusna,4e e vqrno!!! 100% e izmislica da gi deskreditirat!!! Taka deistvat Goce i Kompaniqta ot DC !!!
107 Georgi Prodanov 14.04.2012 | 08:40
Даниелче,немаш ли малко срама да приказваш така за балгарските предавания?Или повече ти жаресва да гледаш турските сериалчета?Та нали уж живеем в свободна страна,страна в която трябва да наблегнем на балгарското,а има и такива като теб които ни вращат век назат,кадето сме още под турска власт.Ма моляти се недеитака хората вече напрет отидоха,колко още да ги гоним?
106 Женя Колева 13.04.2012 | 09:34
Успех на целият екип,поне някой да покаже,че може да играе като отбор!!!Кураж и късмет на всички!!! Женя Колева-Варна
105 Hristo Todorov 12.04.2012 | 16:37
Бтв продължава със зомбирането на зрителите.Спират се предавания,казват се новини,без да има истинска разледваща журналистика!само угодничене и това е!Срамота!!!
104 Iren Dimova 12.04.2012 | 16:02
СЛАДУРИ ОТИДЕТЕ В ТВ7 ИЛИ СИ НАПРАВЕТЕ ТЕЛЕВИЗИА-ВСИЧКИ ЧИТАВИ ХОРА СЕ МАХАТ ОТ ТАМ
103 Асен Великов 12.04.2012 | 15:41
Той / Халваджиян / го каза : "Заплахи? Не ми пука. Колкото пъти са ни спъвали, отново сме се изправяли. Утре ще имаме собствена телевизия, ще си пуснем предаванията в интернет, ще снимаме сватби, ако трябва." Свободни и независими медии у нас НЯМА !
102 Калин Стойчев 12.04.2012 | 15:34
Теди че обслижва Първанов вярно, защото БТВ е собственост на Георги Гергов пръв приятел на Първанов и свързан с БСП. Но да кажеш че сега обслижвали Борисив е пълна безмислица!! Все едно Първанов и Борисов са първи приятели?!! Точно затова са спряли Господарите защото са разкрили какви ги върши Първанов с "Българската коледа" и защото са излъчили интервю с Плевнелиев. Осъзнай се малко
101 Марина Танева 12.04.2012 | 15:17
Целият екип на Господарите е страхотен,но може би трябва повече да се придържат към идеята на формата - гафовете в ефирите на тв програмите- , а не с криминални разкрития ,за които има доооста други предавания.Конфликтите винаги имат две страни.Пожелавам им успех!
100 Тедиии Стефанова 12.04.2012 | 15:06
Най-продажната, партийна, манипулативна телевизия е БТВ. Първо обслужва Първанов, сега е по-явно от всякога, че обслужва Борисов. Никаква журналистика няма в това. Размито е понятието. Нали трябва да са безпристрастни, нали трябва да поднасят информацията на хората, такава каквато е. Кога щеше да се каже иначе какво става с тези пари от една такава мащабна благотворителна кампания като "Българската Коледа". Кой следи тогава за използването на парите, които всички са дарили. По-"турска" телевизия няма! Наистина покрай събитията в Катуница си пролича тяхното "безпристрастно" отношение. Явно на много хора не им изнася истината. Сутрешният блок е един пълен хаос. Тези водещи изобщо не знаят какво се случва. А колкото до хумура - това е положението в страната. Може на много да не им харесва или да не го разбират...
99 Иван Иванов 12.04.2012 | 15:00
Съгласен съм с теб Сашо, че това е манипулирана телевизия,иначе нямаше да показват всяко вдишване и издишване на господин разБойко :)
98 Иван Иванов 12.04.2012 | 14:52
"Анадол ТВ" прецакахте се жестоко за пореден път,изгубихте много от аудиторията си. Подкрепям Маги Халваджиян и компания, и искренно се надявам скоро да са на екран.
97 Калин Цветков 12.04.2012 | 14:25
браво аз съм с теб че ми писна от разни идиоти като лудницата и господарите то те ги боготворят като другата голяма глупост чалгата
96 Ивайло Ивайло 12.04.2012 | 14:24
Това че ти не разбираш хумора не го прави просташко предаване, може би се кефиш на турските сериали.Явно не си разбрала че правната система в тази "държава" не работи правилно , защо правната система не взе мерки за случващото се в болница "Св. Наум" , защо не заключва извратения "доктор" . Все някои трябва да се занимава и с криминални разследвания.
95 miss ilna 12.04.2012 | 14:23
БТВ не гледам, говори се само каквото им наредят и не се казва истината.
94 Калин Цветков 12.04.2012 | 14:21
браво аз съм с теб
93 Spas Pavlov 12.04.2012 | 14:16
няма нищо просташко в това да показваш комичното в нашето ежедневие а за правна система просто не виждам такава ако имаше такава то половината от политиците ни да са в панделата
92 Ивайло Ивайло 12.04.2012 | 14:14
Това че ти не разбираш хумора на пълна лудница не значи че е просташко. А след като всички институции само лапат пари и с нищо не се занимават трябва някои да се заеме и с криминални разследвания.Ти не четеш ли по горе какво пише-"Първият случай, когато bTV "натиснали” "Господарите", бил свързан с репортаж за болница "Свети Наум” в София, за която било обявено, че разполага със супер скъпа техника, закупена със средства, събрани от кампанията "Българската Коледа”. Кампанията бе под патронажа на Георги Първанов. Оказало се, че такава техника липсва. Телевизията се опитала да спре репортажа, заради намесеното име на президента, което създавало неудобство." -кажи каде са отишли тези пари и защо правната система не прави разследване
91 Vladimir Vlaev 12.04.2012 | 14:10
"Господарите" взимат по 1000 лева за отразят даден проблем. Един познат искаше да ги извика за една сериозна нередност, но както вече споменах, те поискали 1000 лева, не смятам, че е правилно .
90 Vladimir Vlaev 12.04.2012 | 14:04
Не случайно хората на bTV казват босворТВ ... Тази телевизия наистина е станала подлога на политически, корпоративни и лични интереси. След събитията в Катуница спрях да я гледам.
89 Сашо Сашков 12.04.2012 | 13:56
Тея манипулират,спрете да ги гледате глупавото БТВ
88 Сашо Сашков 12.04.2012 | 13:56
Бтв винаги при всяка новина се опитват да манипулират хората и гледат максимално да създадат страх,страх,много страх!!! На тая телевизия и диктуват какво да се излъчва и как да се представи не го ли разбрахте? Въобще защо още ги гледате тея глупаци !!!
87 Milena Jordanova 12.04.2012 | 13:16
Аз много харесвах Господари на ефира- това е емблематично предаване в ефира на българските медии. Бяха оригинално и неподправено предаване със свои принципи и най вече защитаваха и разкриваха общественото мнение на обикновените граждани Вярвам че ще намери място в български ефир Те го заслужава. Ние го заслужаваме !!
86 Stanimira Papazcheva 12.04.2012 | 12:42
за Пълна Лудница изобщо не съжалявам!!! но виж в Господари на Ефира много неща лъсват и там са помогнали на много обикновени хора, или са предпазили много други от грешки на първите. Срамота е
85 georgi popov
Този коментар е маркиран като неуместен.
84 Valq Georgieva 12.04.2012 | 12:07
а гледаемото за вас турските сериали ли са бе госпожо,каде е България много истини тежат на много хора!!!!!!!!!!! за хвалба са ...
83 Valq Georgieva 12.04.2012 | 12:03
да sexapilnata pichka всичко си има всоят край но бади изтинска пиши си името бъди българка краят е за тия като вас
82 Кристиян Стоянов 12.04.2012 | 12:02
Както виждаш името ми не е Юлиан Вучков и нямам нищо общо с този олигофрен. Просто разсъждавам за разлика от теб и много други хора.
81 георги цацов 12.04.2012 | 12:02
БТВ, така и така стана Турска тв....със скапаните си сериали... и вече решиха да махнат единствените си готини предавания...а Ние като аудитория, ще премахнем БТВ от каналите си за гледане...
80 Valq Georgieva 12.04.2012 | 11:59
тишете си имената защо се срамувате все пак българи се наричаме!!!!!!!!!!!!!!!!!
79 Павлинка Георгиева 12.04.2012 | 11:56
"ХЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ БЪЛГАРИ НЕКА СИ ТЪРСИМ ПРАВАТА ЗАЩО ДА ОТСТЪПВАМЕ".....Независимо какви са подбудити на сценаристите...БРАВО!От някъде трябва да се започне...и не забравяйте, че трябва да се подкрепяме..БЪЛГАРИ!
78 Цветан Николов 12.04.2012 | 11:37
Защо ми се струва,че това е изказване на професор Вучков.
77 Genadii Plachkov 12.04.2012 | 11:30
spiram da go gledam tva BTV tapaci
76 Nayden Dimov 12.04.2012 | 11:29
Daniela, tyi kato qvno ne si zapoznata, v cql svqt se razchita na razsledvashtata jurnalistika. Komentaryt e kraino neadekvaten.
75 Кристиян Стоянов 12.04.2012 | 11:18
Не знам кой какво цензурира, но "Господари на ефира" е най-противното предаване в националния ефир и много се радвам, че са го спрели. Това са едни инфантилни мизерници, които постоянно се опитват да се гаврят с хората. Остави, че не са никаква инстанция, за да дават антинагради, но те ги дават по изключително подигравателен начин. Когато снимат някого, после нарочно наслагват някакъв изкуствен смях върху записа, макар да няма нищо смешно. Това е с цел да подскажат на публиката, че ето този човек е пълен смешник и говори глупости, въпреки че в повечето случаи реално изобщо не е така. Тези грозни и нахални подигравчии не заслужават никаква солидарност!
74 Emilia Andreeva 12.04.2012 | 11:13
И кое им е толкова гледаемото на тези глупости, че сте ги захвалили толкова?
73 Симона Христова 12.04.2012 | 11:05
Интересно ми е като спрaт Господари на Ефира кой ще помага на измамените хора и кой ще търси и показва издънките на нашите мили депутати!
72 Pavlina Pencheva-Stancheva
Този коментар е маркиран като неуместен.
71 Mike Varnenchik 12.04.2012 | 11:01
Един крадец на чипс веднъж ми каза: "пич, не внимаващ ли ще ти отмъсти Магърдич" ::)
70 Valq Georgieva 12.04.2012 | 11:01
ХЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ БЪЛГАРИ НЕКА СИ ТЪРСИМ ПРАВАТА ЗАЩО ДА ОТСТЪПВАМЕ,ТОЧНО ТАКА САМО НАПРЕД,НЕКА СИ ТЪРСИМ ПРАВАТА. ЗАЩО ВИНАГИ ДА НЯМА ГЛАСНОСТ ЗА ПРАВДАТА, ЗАЩО ДА ЛЪЖИМ, ДО КОГА?????????????? НЕКА ПРЕДАВАНЕТО ПРОДЪЛЖИ В БТВ АЗ СЪМ ЗААААА
69 Yana Uzunova 12.04.2012 | 10:57
Граматически грешки и в тази статия :)
68 Nikolay Kolev 12.04.2012 | 10:53
Учевадно е че БТВ обслужват нечии интереси! Това се вижда от всеки! Всичките им журналисти, водещи на сутршни блокове и на вякакви блиц предавания, атакуват всячески управляващите днес, а за тези управлявали преди тях, и тогава и сега мълчат(ха) и не им задават неудобни въпроси, дори и не се опитват да ги издирят за интервю, не казват нищо ни за ПЪрванов, ни за Станишев, ни за Доган?!?! Защо ли?!?! И това се издава и сега от Маги с налаганата му цензура! Много продажна телевизия са ей!
67 Stefan Stefanov
Този коментар е маркиран като неуместен.
66 маринела найденова 12.04.2012 | 10:11
кой не гледа господарите тея от бтв са луди аз сум на 2000км от българия и пак намирам начин през нета да го гледам "по-добре да скрием бакийте в държавата и да показваме турски сериали"
65 Iva Petrova 12.04.2012 | 09:59
Никъде няма да отидат,защото никъде няма свобода на словото.Много насериозно се вземат нещо.Пълна лудница беше интересна само първия сезон,а Господари на ефира е боза,защото това се получава при смесването на сатира с разследващи репортажи.
64 Рени Ради 12.04.2012 | 09:57
Този край до голяма степен беше предизвестен. Действително първото разочарование за аудиторията беше преместването на часа за излъчване, но това впоследствие се оказва по-малкия проблем в сравнение с опитите за налагане на цензура. Честно казано, чудех се как се забавиха и ви "изтърпяха" толкова време. Чест ви прави, че излизате с достойнство и самочувствие от ситуацията и аз безусловно ви подкрепям. Дерзайте, хора, номер едно сте!
63 Диана Мартинова 12.04.2012 | 09:52
Това си е лично твое мнение и не виждам смисъл да го налагаш на останалите.
62 Светлана Янчева 12.04.2012 | 09:50
Пълна лудница и Господари на ефира правят БТВ най-гледаните !! ;)
61 Светлана Янчева 12.04.2012 | 09:49
Господари на ефира и Пълна лудница правят БТВ най-гледани .. ;)
60 Генчо Генов 12.04.2012 | 09:45
бтв губи!!! и то много!
59 Нейчо Пасков 12.04.2012 | 09:43
Не знам задруги телевизии,но BTV определено защитава нечии интереси.Преди време аз и още няколко души,извикахме новинарски екип ,да отрази незаконно затваряне и прокопаване на главна улица.По-време на разкопаването беше скъсан главен газопровод и водопровод едновремено.Репортажа беше показан само в сайта на въпросната телевизия.След време виновното лице,сам ми се похвали че се обадил в телевизията да не се излъчва репортажа.Е,кажете това на какво прилича?
58 Марио Колев 12.04.2012 | 09:39
Отдавна не гледам БТВ и Канал1. Браво на Господарите, че не са се поддали на натиска. Идете в ТВ-7 :) Напоследък показват добра разследващата журналистика.
57 Теодор Красимиров 12.04.2012 | 09:37
Господари на ефира е страхотно предаване,изобличаващо лаинарщината на нашата държава и същевременн караики ни да се забавляваме...да приемаме жалката истина за абсурдната държава в коят живеем! БТВ... МИТИВИ... Няма да се давате има колко още телевизи!А БТВ могат само да загубят! :) Успех на Господари на ефира и всичко наи-хубаво им желая! :)
56 sexapilnata pichka 12.04.2012 | 09:33
ами всичко си има своят край ...
55 Dyado Mraz 12.04.2012 | 09:30
Не съжалявам за "Пълна лудница" струва ми се много плитко предаване, но определено много съжалявам за "Господари на ефира". Сигурен съм, че съвсем скоро това предаване ще се върне на екран. БТВ откакто мина в ръцете на Гергов е ясно, че се опитва всячески да цензурира и да защитава интереси.
54 otvarachkata otvarakova 12.04.2012 | 09:13
толкова много време бяха в бтв , сега така да постъпват с тях !
53 Александър Александров 12.04.2012 | 08:04
Хайде майната им! Писна ни от перверзни тъпи франчайзи! Да живеят Господарите! (на ефира :) )
52 Daniela Nangia 12.04.2012 | 07:58
Браво на "Господарите" и "Пълна лудница" !!!
51 Daniela Nangia
Този коментар е маркиран като неуместен.
50 Игнатка Машова 12.04.2012 | 07:50
Благодарим ти Маги, за смелостта, с която отстояваш правото и желанието ви да бъдете честни с нас и да показвате обективно ИСТИНАТА!!! Респект и към целият екип и актьорите за техният професионализъм! Имате изцяло нашата ПОДКРЕПА!!! Човек живее за едната чест...
49 Valentin Iordanov 12.04.2012 | 04:24
Браво.Ако всички се държахме така,когато някои се опитва да ни мачка БЪЛГАРИЯ щеше да е райско място.
48 Stefan Stefanov
Този коментар е маркиран като неуместен.
47 димитър спасов
Този коментар е маркиран като неуместен.
46 Harina Haralampieva 12.04.2012 | 00:18
Сбогом Босфор ТВ! Мир на праха ви!
45 Svetlana Tzvetkova 12.04.2012 | 00:13
Жалко за БТВ,беше хубава телевизия.Залята от турски сериали,губи все повече зрители.Малкото хубави предавания, които ни караха да я пускаме се махнаха.Да си останат с тъпото шоу на Слави и блудкавите сериалчета..
44 Георги Ватков 11.04.2012 | 23:53
Публична тайна е че "Господари на Ефира" преминаха в БТВ за да не може "Шоуто на Слави" да има конкуренция. В България КОНКУРЕНЦИЯ е мръсна дума. Някой има ли насреща друг, който прави нещо интересно, му става неконфортно и прави всичко възможно да му спъне работата по някакъв начин. Дано да се върнат в "Нова ТВ", там бяха и къде къде по-забавни.
43 Черноризец Бъзлив 11.04.2012 | 23:32
аз на БТВ от много време не им вярвам.Но тотално се отвратих по време на събитията в Катуница,когато премонтираха репортажа от там и се опитаха да обвинят всички българи,че всъщност те са тези,които не са разбрали правилно.Всеки греши,но позицията на една достойна медия /или човек/ е когато е сгрешил,да се извини.Тогава малцина не биха ги разбрали.А те направиха точно обратно-обвиниха Българския народ,че са лумпени...от доста време,когато разговарям с мои познати,насово е мнението,че няма какво да се гледа по нея,но за сметка на това репортерите им са със самочувствието на най-великите.Колкото по-скоро се оттърват от плеядата безлични водещи,репортери,редактори,толкова по-скоро вероятно ще се оправят....А сега им желая-лека им пръст
42 Dimitar Dimitrov 11.04.2012 | 23:30
Гледайте, слушайте и четете ВЕЛИКИЯ Никита Михалков, човека го е преживял, казал и някой предполагам го е записал изказването му за цензурата???
41 Шабан Бисеров 11.04.2012 | 23:17
Не е честно спрямо тях. Свикнал съм в ефира на БТВ да ги гледам всяка вечер, но сега като не ги дават вече просто загубих интереса си към БТВ. БТВ стана много скучна телевизия, повтарят едни и същи турски серяли, спряха анимационните филми от 15:30, които бяха страшно много интересни. За господарите на ефира и пълна лудница просто тези две предавания най много ще ми липсват... Жалко, че вече няма да виждам мойта мила майка "Мама Бошка" и братчето "Жоро Бекъма" ;(
40 Georgi Gochev 11.04.2012 | 23:15
Daniel4e, ia otidi i da ne kazvam kakvo...
39 Georgi Gochev 11.04.2012 | 23:14
Daniel4e, ia otidi i da ne kazvam kakvo....
38 Julian Serbezki 11.04.2012 | 23:12
и аз съм съгласен, че пълна лудница е абсолютна простащина, но това е въпрос на принципи...
37 Николай Николов 11.04.2012 | 23:11
егати мафията! никога няма да се оправим!
36 Daniela Popova 11.04.2012 | 22:46
Адмирации за спирането на "Пълна лудница".Едва ли е възможно по-просташко и безидейно пълнене на екранно време.А защо цензурата в България се превърна в мръсна дума и къде по света няма цензура?За престъпниците си има правна система и едва ли някой разчита на шоу-предавания да се занимават с криминални разследвания.
35 Stefka Todorova 11.04.2012 | 22:39
iskam da dledam ,,gospodari na efira,,
34 Polya Hristova 11.04.2012 | 20:26
БРАВО ГОСПОДАРИ!!!Не позволявайте да се качат на главите.Имате подкрепата на толкова много хора.Очакваме да ви гледаме в най скоро време.
33 Margarita Pashova 11.04.2012 | 20:24
Да ви кажа ли нещо? Преди нехаресвах БНТ заради явната партийна принадлежност,заради всичко което трябваше да бъде, а не беше.Имам в пред вид БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ.Харесвах и гледах Би Ти Ви.И ето ти парадокс:сега с удоволствие и дори с уважение си пускам БНТ.А другата,тя просто се превърна в партийна,арогантна,явно обслужваща интереси.Нулева журналистика,селски професионализъм,заспали водещи(Ани от сутрешния блок) самозабравили се водещи,арогантност към събеседниците ако те не са угодни на телевизията или има определена насоченост.Дано тези нещастни служители да компенсират нелицеприятните си изяви на екрана с добри парички.Така,че изобщо това,което се е случило с тези две предавания не ме изненадва.Очаквам още издънки и "приятни"изненади.
32 Raliza Nedkova 11.04.2012 | 19:29
а защо не в ТВ7....телевизията е много добра
31 Raliza Nedkova 11.04.2012 | 19:28
защо не в ТВ7....телевизията е много добра
30 Hristo Panchev 11.04.2012 | 18:06
Смело напред Господари,вие сте най гледаното и обичано предаване в България,ние хората сме с вас и ще продължим да ви гледаме където и да се излъчвате(дори и на луната да е)...а Би Ти Ви много загубиха-ще съжаляват!!!
29 Milena Uzunova 11.04.2012 | 17:48
Очаквам ги най-скоро време да се покажат по TВ 7 - и без това който изхвърчи от Нова или БТВ там отива.
28 Kamen Kunchev 11.04.2012 | 17:04
Минавайте в youtube и vbox7. Там цензура няма и който не го кефи може да се оплаче на арменския поп (поздрави на Халваджиян)!
27 Жанет Занева 11.04.2012 | 17:01
Дано се преместат в Нова телевизия и тогава ще спра да гладам БТВ въобще,и да е с по-нормално ефирно време.
26 кученцето пиджи 11.04.2012 | 16:42
Ами да - що да не плюят сега.
25 кученцето пиджи 11.04.2012 | 16:41
Не знам дали ще ги приемат.
24 кученцето пиджи 11.04.2012 | 16:40
БТВ много кофти реклама са си направили...
23 latest music 11.04.2012 | 16:37
полека лека лъсва колко са подкупни телевизиите!
22 n r 11.04.2012 | 16:25
BTV освен, че е "турска" телевизия, е ясно че е и най-комунистическата телевизия. Не стига, че сутрешния им блок и новините са пълен отврат ами искат да съсипат и други предавания. Къде са парите от така нар. Българска Коледа, г-н Първанов???? Не мога да ви гледам комунистическите, мазни мутри, как се не накрадахте толкова години. Пожелавам успех на М. Халваджиян и предаването "Господари на ефира"!!!
21 Бони бон 11.04.2012 | 16:23
преди беше по-интересно, някак си сезагуби интереса напоследък но пък беше добро от гледна точка на журналистическите разследванияи и сигналите на хората
20 Бони бон 11.04.2012 | 16:22
"Телевизията се е опитала да цензурира репортаж за модерна медицинска апаратура, която е трябвало да бъде закупена с пари от "Българската Коледа", но на практика не е стигнала до болницата. По думите на Джуди Халваджиан след разследването са водени разговори с bTV дали всичко в репортажа е вярно, за да не се навреди на отношенията с президента Георги Първанов." Ооооооооооооо Гоце и тука се е изакал! Дъпра конците на държавата от всякъде! Ясно значи къде отиват тия пари от Българската Коледа
19 Джиджи Василева 11.04.2012 | 16:19
Предвид,че БТВ е на Красимир Гергов и той дърпа конците,не се изненадвам,че не са си получавали парите:))) Като бивш и спасил се негов служител,мога само да съжалявам искрено хората,които работят за него.Защо не направят репортаж за това как в голф-клуба в с. Равно поле (собственост на Гергов),хората не са получавали заплати от декември???Колкото до БТВ - най-манипулираната медия е.
18 Alexander Kurtev 11.04.2012 | 16:06
Пораснала му работата на арменеца. Кой знае какви пари губи докато предаванията му не са в ефир. Явно предостатъчно парички :) Иначе на мен ми писна да гледам мижеви репортажчета как продавали цигари на ученици или кой крал ток. В България стават много по-големи мизерии, а медиите си мълчат.
17 aneliya antonova 11.04.2012 | 16:05
Ще идат,въпрос на време е!
16 Dima Kirilova 11.04.2012 | 16:04
За сетен път се доказа, че в България демокрацията е само на хартия... Старите комунистически методи, за манипулиране на медии и радио, за манипулиране на хора. Отвратих се от всичко, срамувам се от себе си, че живея тук, а останах, защото вярвах, че наистина ще живея в демократична държава. Успех Маги, надявам се да пребориш тежката комунистическа машина.
15 aneliya antonova 11.04.2012 | 16:04
Май на някой не му се нрави връчването на златен скункс.И е 100 пъти по-добре да има "Господари на Ефира" и "Пълна Лудница" от колкото тъпите турски сериали,които с много думи и серии не казват нищо съществено.
14 Александър Диков 11.04.2012 | 15:57
BTV е телевизия която лиже гъзове и точно за това БРАВО на Халваджиян...!!!
13 мрачен интелектуалец 11.04.2012 | 15:55
глупаво предаване! по-добре, че няма да го има! за пореден път се уверих, че битиви са селска телевизия. отдавна съм спрял да ги гледам и с право!
12 Миро Т 11.04.2012 | 15:51
Съд за комунистическата подлога!
11 Alexander Porsche 11.04.2012 | 15:51
В затвора да ходи тоя.
10 Alexander Porsche 11.04.2012 | 15:50
То се е видяло, че ще се върнат в Нова.
9 Миро Т 11.04.2012 | 15:50
Господарите бяха едни от малкото, които казваха истината.
8 david copperfield 11.04.2012 | 15:50
БТВ сами се прецакаха.
7 Дария Божилова 11.04.2012 | 15:41
Нещо не сработва свободата на словото в българския ефир. Но за сметка на това в интернет свободия колко щеш.
6 Slavi Peshev 11.04.2012 | 15:39
И те заплати трябва да взимат.
5 Kokita Bebita 11.04.2012 | 15:37
Много трудно ще намерят такава. По същите причини изритаха от ефир и Марк ОСелски, а много добри лафове пускаше.
4 мушица душица 11.04.2012 | 15:36
Всички медии обслужват нечии лични и корпоративни интереси!
3 Веси Иванкова 11.04.2012 | 15:35
Тоя мръсник няма срам и морал.
2 Svetlin Rusev 11.04.2012 | 15:23
Гоце Първанов е натискал БиТиВи,да не излъчват репортаж как са крали пари от Българската Коледа,голям мизерник е тоя,не му ли стигат парите дето е вземал да помилва убийци,ами и е крал пари които са предназначени за лечение на болни деца???
1 Веси Иванкова 11.04.2012 | 15:22
По-добре да идат в друга медия, която да им даде и по-добро ефирно време и да не ги манипулира и цензурира.

ТВ програма

Кино

  • Сега Денят започва с Георги Любенов
  • 11:00 Туризъм.бг
  • 12:00 По света и у нас
  • 12:30 Бразди
  • 13:00 Иде нашенската музика
  • 14:00 Религията днес
  • 15:00 Спортните таланти на България:...
  • 15:30 Библиотеката
  • Сега "Тази събота и неделя" - уикенд...
  • 11:00 "Вкусът на България" - кулинарно...
  • 11:30 "Светът на здравето" - здравно...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Загадки за начинаещи: Убийствен...
  • 14:15 ПРЕМИЕРА: "Вкусът на Португалия" -...
  • 16:00 "Търси се…" - токшоу с водещи Меги...
  • 17:00 "Животът по действителен случай" -...
  • Сега "Събуди се" - предаване
  • 11:00 "Съдебен спор" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 Темата на NOVA
  • 13:00 "Необичайният живот на Тимъти...
  • 15:00 "50 първи срещи" - с уч. на Адам...
  • 17:00 "Любовни афери" (премиера) -...
  • 18:00 "Ничия земя" - предаване
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.