Интензивен е трафикът на вход и изход за леки автомобили на ГКПП „Калотина“, ГКПП „Кулата“ и ГКПП „Маказа

Снимка 1 от 2
Интензивен е трафикът на вход и изход за леки автомобили на ГКПП „Калотина“, ГКПП „Кулата“ и ГКПП „Маказа Снимка: БТВ
последни галерии