Съвместимост между зодиите: Риби

Какво е животът? Игра!

по статията работи: Микаела Мохарамян | 05.06.2013 | 11:23
Съвместимост между зодиите: Риби
http://blog.hairpro-bg.com

Риби и Овен: Контрастен душ за влюбени

Как влюбеният в искреността Овен е успял да се влюби в Рибата? Не може да се очаква двамата да разкрият истината – помежду си те ще си говорят, че не могат един без друг, а пред хората могат да изпепелят своя партньор. Или обратното – може да твърдят, че няма и помен от любов между тях, а всъщност да горят изпепеляващи чувства. Но не бързайте да обвинявате Овена и Рибата в лъжа. Работата е там, че те самите едва ли са наясно с чувствата си.

Двамата са очаровани и покорени един от друг. Привличат се неудържимо, но не могат да си затворят очите за взаимните недостатъци. Ето ви емоционален контраст – обичам го, но не го приемам. Овенът, винаги сигурен в успеха, смело вървящ напред, не може да разбере депресивните възгледи на Рибата. А на огнения знак не му е по душа навика на водоплаващите да се жалват от всичко и всички, както и от многобройните недостатъци на Овена. Но в името на любовта тези двамата трябва да се потрудят. И по-точно Рибата, понеже Овенът много трудно прави отстъпки.

Иначе чувствената съвместимост между Рибите и Овена не предизвиква никакви съмнения. Напористостта на Овена отлично се съчетава със стремежа на Рибата да се подчинява и да доставя удоволствие.

Риби и Телец: От любовта до ненавистта има само една крачка

Отчаян коктейл от противоположни чувства – Телецът и Рибата могат да бъдат едновременно и щастливи, и нещастни един с друг. От една страна, лекомислената Риба предизвиква у стабилния и приземен Телец раздразнение. Телецът пък изглежда на Рибата скучен и дебелокож. Съвместимостта помежду им се крие в грижата им един към друг – всеки си има своите слабости и ако любовта е достатъчно силна, то този съюз може да продължи дълго.

Рибата се стреми към промени и обича бързите и осезаеми резултати. Телецът предпочита дългосрочните прогнози и е неприятно изненадан, ако например вместо обичайната вечеря му сервират нещо екзотично. Но в леглото двамата се допълват прекрасно.

Риби и Близнаци: Щастие върху действащ вулкан

Хубаво ви е заедно, но тези отношения са опит да посадите градина на склона на действащ вулкан. Близнаците искат свобода, а Рибите желаят да заемат главно място в отношенията. Ако Близнаците и Рибите се съберат на едно място, то рано или късно ще има взрив.

Затова пък на другите им се струва, че Близнаци и Риби са идеалната двойка и наистина – Рибите са весели и съблазнителни, а Близнаците просто очароват. Само че двамата мислят по различен начин и това усложнява всичко. Те могат да бъдат отлични приятели, но за съвместен живот е необходимо да се потрудят.


Риби и Рак: Общ водоем, пълен с щастие

Знаците на водата винаги намират общ език – Риби и Рак всъщност са щастливи заедно. Незначителните различия в характерите, които могат да доведат до негативи, се компенсират от дълбоко разбиране на мотивите зад действията, а това, съгласете се, е основа за добри отношения. Съвместимостта между тях няма срок на давност – те могат да бъдат заедно до дълбока старост, без чувствата им да угаснат. Очарователните Риби може несъзнателно да флиртуват с някой друг и Ракът неизбежно ще ревнува. Но Рибите разчитат на верността на Рака, затова изневерите са крайно редки в такива съюзи.

Разбирателството от половин дума между Рибата и Рака може да вкара в заблуда околните. Може да изглежда, че единият се подчинява на другия и няма собствено мнение. Но всъщност това е идеалното разбирателство и единство на възгледите. Хармонията в този водоем понякога може да се вълнува, но с времето неизменно се изглажда.

Риби и Лъв: Борбата и единението така приличат на… противоположности

Тази двойка сериозно трябва да се отнесе към установяването на отношения. Не е толкова лесно да поместиш в един съд водата и огъня – стихии, несъвместими в Зодиака. По зодиакални дадености съвместимостта на двата знака е незначителна, за да не кажем, че изобщо я няма. Но факт е, че отношения може да се създадат само с упорита и продължителна работа. Звучи песимистично? Не е чудно, ако отчитаме следното:

– Рибата често се дразни от склонността на Лъва към "показност”;

– и Лъва, и Рибата не желаят с никого да споделят вниманието на околните;

– всеки от тях тайно смята себе си за по-добър от партньора…

И все пак в минути на примирие на двамата им е хубаво заедно. Сексът между Лъв и Риба носи сума ти наслади – но едва след като двамата се научат да обръщат внимание на партньора, а не да чакат от него ласки, без нищо да дават в замяна.

Риби и Дева: Съюз по волята на съдбата

Наистина, съдбата играе тук не последната роля. Девата и Рибите са благословен съюз. Това е красива двойка, на която всички се радват, и за това, че двамата най-после са заедно, ще разберат всички. Съвместимостта между Девата и Рибите има известен оттенък на ексхибиционизъм, те обожават да показват собственото си щастие. Дева и Риба са двойка, която може да постигне всичко, което поиска. Това е сплотен екип, способен да намери изход от всяка ситуация.

Ако между двата знака има истинска любов, то всичко ще бъде окей. Но ако Рибата се пречупи и изстине, отношенията им никога няма да могат да се върнат, колкото и да се старае Девата.


Риби и Везни: Какво е животът? Игра!

Тези двамата може така да се скарат, че италианските скандали за изглеждат като бледа пародия. Всъщност срещнали са се двама велики трагици – Везните и Рибите с упоение се предават на скандала. Впрочем те лесно и непринудено могат да преминат в лагера на великите комици и да хихикат до припадък, плюс че се ще се смеят над себе си. За Везните и Рибите съвместимостта е игра, хармоничен дует на талантливи изпълнители.

Артистичността на двата знака може да предизвика в околните усещане за неискреност, но всъщност това е само илюзия – и двамата се познават един друг и се разбират стопроцентово. Рибите обичат да доминират и Везните с радост ще им предадат юздите във всичко, освен в секса – за постигане на взаимно удоволствие.

Риби и Скорпион: Смел съюз под покровителството на водата

Нима водните знаци не се разбират взаимно? Естествено, че се разбират – при Скорпиона и Рибите всичко е кристално прозрачно. Весело им е заедно и колкото по-надалече вървят, толкова по-добре. За Скорпиона и Рибите съвместимостта е също толкова проста, както собственото им легло – а там кипят истински страсти. Те могат да бъдат пределно откровени един с друг и могат да обсъждат такива теми, които другите се притесняват дори да четат.

Ако двамата са решили да се вземат, то това ще бъде предрешено. И не е важно колко време преди брака са се срещали – месец или няколко години. Във всеки случай те ще се усещат така, сякаш се знаят от сто години. Срещу неприятностите се изправят заедно като скала.

Риби и Стрелец: Ще успеете ли да се кротнете?

Огънят и Водата или са в положение на мир, или бушува война. В отношенията между Стрелец и Риби няма да има полутонове и оттенъци – или ще гърмят черни облаци, или щастието ще е безоблачно. Но всичко това – до определено време.

Парадоксът на този съюз е в това, че за Стрелеца и Рибите съвместимостта е толкова важна, че и двамата напълно сериозно приемат любовта. Но ако са започнали с взаимни язвителни забележки, така могат да минат дълги години. Рибите няма да се признаят за победени, макар че може да страдат, а Стрелецът напълно усеща, че не е прав, но няма да признае. Ако Стрелецът и Рибата са си влезли взаимно в душите, то са възможни взаимни сътресения, но не и пагубни за този прекрасен съюз.

Риби и Козирог: Може да се притеснявате от завистта на боговете

Този съюз е толкова прекрасен, че завистта на боговете ви е в кърпа вързана. Трудно е да се повярва, че толкова различни хора могат да мелят заедно брашно. Злите езици ви приписват брак по сметка, но ще измине време и дори най-големите скептици ще признаят – връзката между Козирога и Рибата е идеална. Естествено, ако не се намеси черната котка на раздора.

Съвместимостта им е очевидна – те не се притесняват да показват чувствата си пред другите, а ако някой грешно схваща отношенията им, това си е негов проблем. Двама отколешни работохолици и логици, Козирогът и Рибата са способни да обърнат света. Ако, разбира се, поискат.

Риби и Водолей: Не позволявайте на страстта за затихне!

Водолеят и Рибата са очаровани един от друг и между тях избликва дива страст. Всичко си е наред и дори повече от това дотогава, докато не премине първата вълна на възторга. Между тези двамата съвместимост е възможна само ако някой победи в битката за първенство, но желателно не със сила, а с добро. Подобно съвършенство е невъзможно – и двамата са горди, упорити и способни да си спретнат тежки изпитания.

Риби и Риби: Спектакъл от двама актьори

Две артистични натури прекрасно се разбират до момента, докато всяка от тях не е готова от време на време да поеме ролята на възхитен зрител и да аплодира. Съвместимостта между Риба и Риба е ярък и цветен спектакъл – животът трябва да е пълен и ярък, а рутината ги води в униние. Целеустремеността на Рибата не й позволява да изостави нещо на половината път и да се задоволи с плаване по течението в отношенията – докато не доведат отношенията до логичния край, пък бил той и разрив, те няма да мирясат. Макар че после ще съжаляват и тъжат, спомняйки си прекрасните мигове.

Риби и Риби заедно се чувстват прекрасно – големи любители на чувствените удоволствия, заради отличния секс те са способни да си простят всякакви взаимни несъвършенства. Освен това двамата нямат необходимост да си изясняват отношенията – характерите им са излезли сякаш изпод индиго. Вярно, Рибите са способни да се обиждат на нещата, в които самите те грешат.

Съвместимост на останалите зодии: 

Съвместимост между зодиите: Овен

Съвместимост между зодиите: Телец

Съвместимост между зодиите: Близнаци

Съвместимост между зодиите: Рак

Съвместимост между зодиите: Лъв

Съвместимост между зодиите: Дева

Съвместимост между зодиите: Везни

Съвместимост между зодиите: Скорпион

Съвместимост между зодиите: Стрелец

Съвместимост между зодиите: Козирог

Съвместимост между зодиите: Водолей


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


24 Rumyana Borisova Hristova 07.11.2013 | 16:33
tova sme nie,ili VSI4KO ili NI6TO
23 peter kossev 02.11.2013 | 19:00
Според статията ...най-добрият за всяка зодия е овенът...даже за овенът е най-добре да е овен
22 Milena Nqgolova 05.06.2013 | 18:35
рибите според мен са най-странната зодия.
21 kolj kolev 05.06.2013 | 15:29
Моята зодия добре се комбинира с рибите, доволен съм.
20 Батко съссладко 05.06.2013 | 15:17
Една от най-хубавите зодии са рибите. Някои от тях са известни със своята ревност, така че се пазете от тях когато нещата опрат до по-сериозна връзка :).
19 Lili Mileva 05.06.2013 | 14:10
Рибите са много чувствителни и роматични натури. Готина зодия.
18 Вяра Антонова 05.06.2013 | 13:57
Това е много интересно, трябва да питам хората по-често коя зодия са!
17 Павел Николов 05.06.2013 | 13:53
Това е наистина интересно!
16 Evgenia Nikolova 05.06.2013 | 13:41
Явно не са подходящи за мен!
15 Красимира Тачева 05.06.2013 | 13:31
никак не вярвам в такива неща!
14 Силви Милви 05.06.2013 | 12:59
Рибите наистина обичат да послъгват. Скорпионите са най-гадната зодия за мен от друга страна.
13 Suzi Quatro 05.06.2013 | 12:58
Добре, че не те питаме.
12 Дивна Селчева 05.06.2013 | 12:58
И пак нека кажем, че съвместимост има между личности, а не между зодии:)
11 Силви Милви 05.06.2013 | 12:57
Много интересна поредица;)
10 Suzi Quatro 05.06.2013 | 12:57
Имам лоши наблюдения от зодия Риби, но пък то си има разлика от човек до човек.
9 chest slava 05.06.2013 | 12:48
Съвместимост между зодиите: Риби - мен ако питате, рибите с нищо не се съвместяват.
8 чичо съби 05.06.2013 | 12:36
Рибите, че и девите, особено дамите, са едни от най-обърканите зодии, за които можете да се сетите. Не ви е работа да си имате по-сериозни отношения с тях, според мен.
7 lou reed 05.06.2013 | 12:34
Хахаха, до тук нито едно попадение!
6 северозападнала мома 05.06.2013 | 12:33
Една много приятна зодия! Поне лично за мен това са супер усмихнати и отзивчиви хора, които са супер добри и забавни партньори.
5 трендафил въжарски 05.06.2013 | 12:25
чудя се това цялото вярно ли е?
4 Katrin Velinova 05.06.2013 | 12:10
Хората които са зодия риби са ми малко двулични и подмолни. А и са абсолютни "тихи води".
3 Marusq Laleva 05.06.2013 | 11:58
За съюза между риби и скорпион съм съгласна, че е добър, единственият недостатък на рибите е , че обичат да послъгва, а това един скорпион не може да го понесе и рибата или трябва да се промени или да излезе от живота на скорпиона.
2 трендафил въжарски 05.06.2013 | 11:57
за Рибите знам само, че са мълчаливи
1 Катерина Мушкова 05.06.2013 | 11:42
Доста точно е описано .

ТВ програма

Кино

  • Сега 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 11:00 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 12:00 По света и у нас
  • 12:25 Новини на турски език
  • 12:30 Светът на жестовете
  • 12:45 Телепазарен прозорец
  • 13:00 Последният печели...
  • 14:00 "Петолиние на паметта
  • Сега "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците и приятели" - комедийно...
  • 13:30 "Златно момче" - сериал, еп.75 /п./
  • 15:00 "Бараж" - сериал, еп.47
  • 16:00 "Скъпа мамо" - сериал, еп.3
  • 17:00 bTV Новините
  • 17:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • Сега "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
  • 13:30 "Свободна да избира" (премиера) -...
  • 15:00 "Не ме оставяй" (премиера) - сериен...
  • 16:00 Новините на NOVA
  • 16:10 "Пресечна точка" - публицистично шоу
  • 17:00 "Семейни войни" (нов сезон) -...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.