Съвместимост между зодиите: Водолей

Не позволявайте на страстта да затихне!

по статията работи: Микаела Мохарамян | 04.06.2013 | 11:08
Съвместимост между зодиите: Водолей
http://fazinalunata.com

Водолей и Овен: Любов до края

Да си припомним оная истина, че от любовта до ненавистта има само една крачка. А в случая с Овена и Водолея изобщо няма такава крачка. Тяхната любов е толкова остра, че те са готови да се разкъсат един друг в порив на страст. Страшно ли ви се вижда? За другите може и да е така, но не и за тях. Двамата прекрасно разбират какво се случва с тях. Интуиция и интелект имат достатъчно, че да предвидят вероятните последствия. И въпреки това изхвърлянето на адреналин е толкова силно, че е невъзможно да се откажат от атракцията, наречена "любов между Водолей и Овен”.

На влюбения Овен му се струва, че е открил идеален партньор – независим, целеустремен и привлекателен. А Водолеят, който в нищо не признава правила, не може да устои пред нетрадиционната природа на Овена.

Благодарение на огнения темперамент на Овена и отличния потенциал на Водолея техният интимен живот ще се развива ярко и разнообразно. Богатата фантазия гарантира и на двамата сексуална съвместимост за дълги години – те винаги ще имат усещането, че са се запознали едва вчера.

Водолей и Телец: Съюз между домашар и скитник

Не, Водолеят не е лекомислен – просто свободата му е нужна като въздух. Телецът и Водолеят най-често започват с бурен флирт. Телецът не пуска завоеванието, а Водолеят с удоволствие се изплъзва, докато в същото време играе. Съвместимостта между тях се заключава само в сериозните намерения и от двете страни – ако я няма, то връзката е обречена на неуспех. Те са различни практически във всичко, но Водолеят е способен да възхищава и очарова, а Телецът не може да обича някого, на когото не се възхищава. От друга страна, към каквато и свобода да се стреми Водолеят, именно Телецът е способен да превърне всяко място в дом, в който толкова да ти е приятно да се завърнеш.

В леглото и двамата са изобретателни, но това още не е всичко. Съвместимостта между Водолея и Телеца в секса може да бъде пълна, ако Водолеят не започне да мами очакванията на Телеца.

Водолей и Близнаци: Волна свобода по две

Това е случай, когато звездите се подреждат на небосклона в надпис: "Бъдете щастливи!” Затова такава хармонична връзка се среща много рядко. Близнаци и Водолей се разбират от половин поглед – и двамата обичат свободата, и двамата обичат флирта, а най-важното – могат да флиртуват един с друг нощи наред. В леглото съвместимостта им е безспорна – знаят точно какво искат и са готови за експерименти.

Не, не всичко е гладко – ако флиртът с някой трети отиде твърде далеч, сцената на ревност е гарантирана.

Водолей и Рак: Необикновен съюз между противоречиви личности

Вероятно само много силната любов е способна да събере Рака и Водолея. От пръв поглед те са способни да се нарекат един друг "ненормални” – взаимно разбирателство едва ли ще има, а поводите за раздразнения са много.

Ракът е прекалено сериозен за Водолея, докато Водолеят може да е смятан от Рака за самонадеян всезнайко. Точно лесен живот в тази връзка няма да има, но ако има любов, то останалото може да се постигне.

Различното емоционално ниво предразполага към чести изригвания на спорове, като се очаква Водолеят да крещи, а Ракът да си мълчи и да се муси, страдайки мълчаливо. Вярно е обаче, че в леглото двамата бързо могат да намерят точки на помирение, ако някой от тях направи първата крачка.

Водолей и Лъв: Съюз на небесна опозиция

Едва срещнали се, Лъв и Водолей ще поискат да са заедно всяка минута. За чувствата си са готови да разкажат на целия свят. В тази двойка повече ще говори Водолеят. И не е чудно – Лъвът възторжено ще го слуша, тъй като на ума и ерудицията на Водолея мнозина може да завидят, а нищо не привлича Лъва повече от умна и ярка личност.

Но понякога Водолеят свети толкова ярко, че може да заслепи Лъва и на него му става трудно да мели брашно с толкова енергичен и самодостатъчен си партньор. Тогава Лъвът започва да се оглежда за по-благосклонен поклонник. За да не допуснат някое романтично увлечение да разруши тяхната връзка, и на Лъва, и на Водолея са им необходими малко юзди.

В спалнята съвместимостта им се проявява във всичките си цветове – съчетанието между Лъвската чувственост и нежността, присъща на Водолея, дават прекрасни резултати, а темповете на интимния им живот не отслабват дълги години.

Водолей и Дева: Вие не си приличате и това е прекрасно

Скоропостижният роман на тези знаци изцяло и напълно лежи на съвестта на Водолея, защото само неговата енергия тласка отношенията им към бурно развитие. Ако Девата е очарована, то може и да поддаде. Ако романът между тях се развива дълго и постепенно, то това е дело на ръката на Девата, тя е напълно способна бавно и упорито да привързва към себе си.

Съвместимостта между Девата и Водолея е рядкост и точно с това е ценна. Трудно е да се намери общ език между импулсивния Водолей и разсъдливата Дева и стабилните отношения между тях са по-скоро изключение от правилото. Ако на двамата им стига дух да не си пречат един на друг и да заемат независима страна, то имат всички шансове да образуват здрава връзка. Разбира се, свободното си време може да прекарват заедно, но основното ще да е поотделно.

Водолей и Везни: Тихо взаимно ехо

Удивителна връзка, приковаваща погледите на околните – Везни и Водолей са създадени един за друг. Вие се срещате и веднага разбирате, че виждате близък човек. Съвместимостта ви е инстинктивна, на нивото на подсъзнанието. Тази двойка има много приятели, великолепен интимен живот, а скуката никога не се заселва в техния дом.

Разбира се, ако Везната и Водолеят не си поставят за цел да си вдигнат взаимно кръвното. И двамата ги бива да бъдат вредни и обидчиви, но отличното чувство за хумор и лекият характер в крайна сметка надделяват.

Водолей и Скорпион: Толкова трудна стабилност

Ако от вас са излезли приятели, то и любов може да се получи. Но ако няма приятелство, Скорпионът и Водолеят никога няма да бъдат заедно. Скорпионът може да смята Водолея за празнодумец, но този бърборко е толкова очарователен, че много скоро Скорпионът не може и да си представи как е могъл да живее без този неуморен човек.

Тези двамата имат преди всичко духовна съвместимост, а чак след това всичко останало. Макар че в интимния живот нямат никакви разногласия. Ще ви е необходимо и търпение и разбиране, а това е работа за двамата заедно, поотделно няма да се справите.

Водолей и Стрелец: Гордост и предразсъдъци

Два горди знака, Стрелецът и Водолеят се виждат един друг като равни. Тази двойка забележително се допълва от талантите, дадени им по природа. Независимо че Стрелецът и Водолеят имат много приятели, те са способни да изоставят всичко и да се съсредоточат един върху друг – макар и не задълго. Това се случва, защото по такъв начин двамата правят бягство от приятелите към свободата – в обятията един на друг.

Но рано или късно знаците на напрежението се появяват и тогава ще се наложи да заздравяват връзката си, особено ако в плановете им е не просто роман, а създаването на семейство.

Водолей и Козирог: Сигурна охрана на пясъчния замък

Ако мечтателният Водолей строи замък от пясък, то влюбеният Козирог ще направи всичко този замък да остане вечно. Освен това ще стори така, че творението на любимия да бъде видяно, да бъде похвалено и да получи множество изискани комплименти. Само дето на Водолея не му е необходима такава вечност – още утре той ще забрави своя шедьовър и ще започне да вае нов. На Козирога и Водолея им е хубаво заедно, особено ако любовта е достатъчно силна.

Съвместимостта между тях се крие в техните различия. Козирогът с радост ще допусне в живота си шеметния Водолей, макар че няма да го покаже, а тайно ще му се любува. Водолеят е поласкан от вниманието на такъв сериозен човек. В края на краищата всеки може да получи своето.

Водолей и Водолей: Интересно е да мързелуват двама… но и да гонят скуката

Както всяка връзка в рамките на един зодиакален знак, на Водолея и Водолея истински им е провървяло. Намерили сте сродна душа и вече щастливо оповестявате на света, че мечтата ви се е сбъднала. И наистина, съвместимостта между вас се крие в пълното отсъствие на взаимни претенции. Какви може да са претенциите, след като искате едно и също? Любовта си е любов, а свободата трябва да бъде пълна.

Така сладко може да си се търкаляте в леглото до безкрай – никой не чете конско, задето нещо не е сторено и трябва да се стори. Прилича на земен рай… И е така – докато двамата се излежавате, никой няма да свари кафе и да приготви обяд. Но ако можете да си позволите домашна помощница, то и проблем няма да има, на практика обаче това се случва рядко. Дори отличният секс не е панацея срещу суровата реалност.

Водолей и Риби: Не позволявайте на страстта за затихне!

Водолеят и Рибата са очаровани един от друг и между тях избликва дива страст. Всичко си е наред и дори повече от това дотогава, докато не премине първата вълна на възторга. Между тези двамата съвместимост е възможна само ако някой победи в битката за първенство, но желателно не със сила, а с добро. Подобно съвършенство е невъзможно – и двамата са горди, упорити и способни да си спретнат тежки изпитания.

Съвместимост на останалите зодии:

Съвместимост между зодиите: Овен

Съвместимост между зодиите: Телец

Съвместимост между зодиите: Близнаци

Съвместимост между зодиите: Рак

Съвместимост между зодиите: Лъв

Съвместимост между зодиите: Дева

Съвместимост между зодиите: Везни

Съвместимост между зодиите: Скорпион

Съвместимост между зодиите: Стрелец

Съвместимост между зодиите: Козирог

Съвместимост между зодиите: Риби


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


1 Батко съссладко 04.06.2013 | 11:18
"Водолей и Телец: Съюз между домашар и скитник" - Съгласен съм с фактите описани между двете зодии, защото нещата са описани точно.
2 Миро Т 04.06.2013 | 11:18
Аз като горд представител на водолеите, мога да заявя, че най-трудно се разбирам със скорпионите.
3 Бате Рамбо 04.06.2013 | 11:19
Повечето неща са така, с леки изключения. Водолея е една от най-хубавите зодии и съм щастлив, че съм такъв зодиакален знак :).
4 David Hayemaker 04.06.2013 | 11:20
Водолеите обичат свободата, както и да обръщат внимание на своите страсти. Донякъде са творци и нарани ли ги някой, трудно си връщат доверието към него.
5 kostadin papanov 04.06.2013 | 11:20
водолейте са много особени хора
6 Жанин Пенчева 04.06.2013 | 11:21
Така като чета ще трябва да си сменям мъжа май .
7 Petar Petrov 04.06.2013 | 11:21
Нещо не ми съвпада написаното със зодията излиза така, че в сексуално отношение с която и да е зодия си пасваш.
8 meden rudnik 04.06.2013 | 11:32
От 3 сериозни връзки, които съм имал, трябва да ви кажа, че двете момичета бяха именно зодия водолей и точно тези, с които съм си приключил тотално отношенията.
9 Митридат Египетски 04.06.2013 | 11:36
водолея е много странна зодия
10 otec natanail 04.06.2013 | 11:40
Не позволявайте на страстта за затихне! - затихне ли страстта между двама души, да знаете, че работата не е никак добре.
11 Milko Mustakov 04.06.2013 | 11:50
Ако не забеляза и за всички останали зодии беше така, връзката с всеки един знак е възможна и прекрасна в степен, която и Алена не би могла да опише.
12 Margо Filipova 04.06.2013 | 11:51
Това направо ме сгъва от смях всеки път!
13 Митридат Египетски 04.06.2013 | 11:58
дали има нещо вярно в тия глупости
14 Сани Д 04.06.2013 | 12:33
Съвместимост има между характери и личности, а не между зодии.
15 reni angelova 04.06.2013 | 13:23
Водолея е хубава зодия и аз се разбирам много добре с хора от този зодиакален знак.
16 Mer Zlatkova 04.06.2013 | 13:24
Като представител на зодията мога да потвърдя, че пасването с представители от зодия Везни е просто гарантирано, независимо дали става въпрос за любовни отношения или просто приятелство.
17 Alena Bukva 04.06.2013 | 14:03
"В тази двойка повече ще говори Водолеят. И не е чудно – Лъвът възторжено ще го слуша, тъй като на ума и ерудицията на Водолея мнозина може да завидят, а нищо не привлича Лъва повече от умна и ярка личност." - Ахаха о да, говорете ми! ;)) приятеля ми е лъв, аз съм водолей - точно така сме:)))
18 Силвия Ганчева 04.06.2013 | 14:04
Много интересно и полезно за мен ;))
19 sunny girl 04.06.2013 | 14:04
Пустата жадувана свобода за всичко, много ни спъва нас воделите! ;)
20 Alena Bukva 04.06.2013 | 14:05
Така си е. Баща ми е Везни и сме много близки приятели с него, освен че ми е баща. А колкото до гаджета Везни - със сигурност много добре стоят нещата между тези две зодии:)
21 Силвия Ганчева 04.06.2013 | 14:06
И това е вярно. Но все пак има някаква кармична зависимост в хората родени в един и същи период;)
22 sunny girl 04.06.2013 | 14:07
А мене ти ме сгъваш от смях. Всеки път.
23 Alena Bukva 04.06.2013 | 14:08
Така сме водолеите - много широкогръди личности :)) Разбираме се с всички :)
24 Силвия Ганчева 04.06.2013 | 14:08
Сменяй, докато не е станало късно и за двама ви!
25 sunny girl 04.06.2013 | 14:09
И аз така. Не сме един за друг с тази зодия.
26 Alena Bukva 04.06.2013 | 14:09
Така е! Много различни и много умни, нали? :)
27 Силвия Ганчева 04.06.2013 | 14:10
Много точно казано.
28 Mukka Dess 04.06.2013 | 14:25
Водолеят е най-хубавата зодия. :) Но трудно мога да се съглася, че се разбираме толкова добре с всички.
29 Пламен Ризов 04.06.2013 | 16:33
едно и също всеки ден.
30 novi horizonti 04.06.2013 | 19:26
Хората които са водолеи са много приятни за общуване и чудесни партньори е живота.
31 голям шемет 04.06.2013 | 19:30
Всичко си е до хората, няма никакво значение кой каква зодия е.

ТВ програма

Кино

 • Сега Португалия - Мароко, среща от...
 • 02:50 Уругвай - Саудитска Арабия, среща...
 • 04:40 Въпрос на чест 3 тв филм /11...
 • 05:45 Телепазарен прозорец
 • 06:00 Денят започва сутрешен...
 • 09:00 По света и у нас информационна...
 • 09:15 Денят започва с Култура...
 • 10:30 Здравето отблизо здравно предаване...
 • Сега "Шест сестри" /п./- сериал
 • 02:00 bTV Новините
 • 02:30 "Преди обед" /п./ - токшоу 04:30 -...
 • 05:30 "Лице в лице" /п./- публицистично...
 • 06:00 "Трансформърс прайм" - анимация
 • 06:30 "Тази сутрин" - информационно...
 • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
 • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
 • Сега "Докоснати от слънцето" - сериен...
 • 02:30 "Ритъмът на мечтите" - сериен филм
 • 04:00 "Войната на розите" - сериен филм...
 • 05:20 "Часът на Милен Цветков" -...
 • 06:20 "Здравей, България" - сутрешен блок
 • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
 • 11:30 "Бон Апети" - предаване
 • 12:00 Новините на NOVA
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Кой безумец вкара в учебник, че мъжът трябва да бие жената? МОН крие имената на оценителите, одобрили или проспали дискриминиращия цитат от Корана

Анкета

Error 503 Service Temporarily Unavailable

Временно Недостъпен 503

Бяхме информирани за възникналия проблем.


Ще отстраним наличния проблем във възможно най-кратко време.Можете да отидете на Начална страница