Съвместимост между зодиите: Риби

Какво е животът? Игра!

по статията работи: Микаела Мохарамян | 05.06.2013 | 11:23
Съвместимост между зодиите: Риби
http://blog.hairpro-bg.com

Риби и Овен: Контрастен душ за влюбени

Как влюбеният в искреността Овен е успял да се влюби в Рибата? Не може да се очаква двамата да разкрият истината – помежду си те ще си говорят, че не могат един без друг, а пред хората могат да изпепелят своя партньор. Или обратното – може да твърдят, че няма и помен от любов между тях, а всъщност да горят изпепеляващи чувства. Но не бързайте да обвинявате Овена и Рибата в лъжа. Работата е там, че те самите едва ли са наясно с чувствата си.

Двамата са очаровани и покорени един от друг. Привличат се неудържимо, но не могат да си затворят очите за взаимните недостатъци. Ето ви емоционален контраст – обичам го, но не го приемам. Овенът, винаги сигурен в успеха, смело вървящ напред, не може да разбере депресивните възгледи на Рибата. А на огнения знак не му е по душа навика на водоплаващите да се жалват от всичко и всички, както и от многобройните недостатъци на Овена. Но в името на любовта тези двамата трябва да се потрудят. И по-точно Рибата, понеже Овенът много трудно прави отстъпки.

Иначе чувствената съвместимост между Рибите и Овена не предизвиква никакви съмнения. Напористостта на Овена отлично се съчетава със стремежа на Рибата да се подчинява и да доставя удоволствие.

Риби и Телец: От любовта до ненавистта има само една крачка

Отчаян коктейл от противоположни чувства – Телецът и Рибата могат да бъдат едновременно и щастливи, и нещастни един с друг. От една страна, лекомислената Риба предизвиква у стабилния и приземен Телец раздразнение. Телецът пък изглежда на Рибата скучен и дебелокож. Съвместимостта помежду им се крие в грижата им един към друг – всеки си има своите слабости и ако любовта е достатъчно силна, то този съюз може да продължи дълго.

Рибата се стреми към промени и обича бързите и осезаеми резултати. Телецът предпочита дългосрочните прогнози и е неприятно изненадан, ако например вместо обичайната вечеря му сервират нещо екзотично. Но в леглото двамата се допълват прекрасно.

Риби и Близнаци: Щастие върху действащ вулкан

Хубаво ви е заедно, но тези отношения са опит да посадите градина на склона на действащ вулкан. Близнаците искат свобода, а Рибите желаят да заемат главно място в отношенията. Ако Близнаците и Рибите се съберат на едно място, то рано или късно ще има взрив.

Затова пък на другите им се струва, че Близнаци и Риби са идеалната двойка и наистина – Рибите са весели и съблазнителни, а Близнаците просто очароват. Само че двамата мислят по различен начин и това усложнява всичко. Те могат да бъдат отлични приятели, но за съвместен живот е необходимо да се потрудят.


Риби и Рак: Общ водоем, пълен с щастие

Знаците на водата винаги намират общ език – Риби и Рак всъщност са щастливи заедно. Незначителните различия в характерите, които могат да доведат до негативи, се компенсират от дълбоко разбиране на мотивите зад действията, а това, съгласете се, е основа за добри отношения. Съвместимостта между тях няма срок на давност – те могат да бъдат заедно до дълбока старост, без чувствата им да угаснат. Очарователните Риби може несъзнателно да флиртуват с някой друг и Ракът неизбежно ще ревнува. Но Рибите разчитат на верността на Рака, затова изневерите са крайно редки в такива съюзи.

Разбирателството от половин дума между Рибата и Рака може да вкара в заблуда околните. Може да изглежда, че единият се подчинява на другия и няма собствено мнение. Но всъщност това е идеалното разбирателство и единство на възгледите. Хармонията в този водоем понякога може да се вълнува, но с времето неизменно се изглажда.

Риби и Лъв: Борбата и единението така приличат на… противоположности

Тази двойка сериозно трябва да се отнесе към установяването на отношения. Не е толкова лесно да поместиш в един съд водата и огъня – стихии, несъвместими в Зодиака. По зодиакални дадености съвместимостта на двата знака е незначителна, за да не кажем, че изобщо я няма. Но факт е, че отношения може да се създадат само с упорита и продължителна работа. Звучи песимистично? Не е чудно, ако отчитаме следното:

– Рибата често се дразни от склонността на Лъва към "показност”;

– и Лъва, и Рибата не желаят с никого да споделят вниманието на околните;

– всеки от тях тайно смята себе си за по-добър от партньора…

И все пак в минути на примирие на двамата им е хубаво заедно. Сексът между Лъв и Риба носи сума ти наслади – но едва след като двамата се научат да обръщат внимание на партньора, а не да чакат от него ласки, без нищо да дават в замяна.

Риби и Дева: Съюз по волята на съдбата

Наистина, съдбата играе тук не последната роля. Девата и Рибите са благословен съюз. Това е красива двойка, на която всички се радват, и за това, че двамата най-после са заедно, ще разберат всички. Съвместимостта между Девата и Рибите има известен оттенък на ексхибиционизъм, те обожават да показват собственото си щастие. Дева и Риба са двойка, която може да постигне всичко, което поиска. Това е сплотен екип, способен да намери изход от всяка ситуация.

Ако между двата знака има истинска любов, то всичко ще бъде окей. Но ако Рибата се пречупи и изстине, отношенията им никога няма да могат да се върнат, колкото и да се старае Девата.


Риби и Везни: Какво е животът? Игра!

Тези двамата може така да се скарат, че италианските скандали за изглеждат като бледа пародия. Всъщност срещнали са се двама велики трагици – Везните и Рибите с упоение се предават на скандала. Впрочем те лесно и непринудено могат да преминат в лагера на великите комици и да хихикат до припадък, плюс че се ще се смеят над себе си. За Везните и Рибите съвместимостта е игра, хармоничен дует на талантливи изпълнители.

Артистичността на двата знака може да предизвика в околните усещане за неискреност, но всъщност това е само илюзия – и двамата се познават един друг и се разбират стопроцентово. Рибите обичат да доминират и Везните с радост ще им предадат юздите във всичко, освен в секса – за постигане на взаимно удоволствие.

Риби и Скорпион: Смел съюз под покровителството на водата

Нима водните знаци не се разбират взаимно? Естествено, че се разбират – при Скорпиона и Рибите всичко е кристално прозрачно. Весело им е заедно и колкото по-надалече вървят, толкова по-добре. За Скорпиона и Рибите съвместимостта е също толкова проста, както собственото им легло – а там кипят истински страсти. Те могат да бъдат пределно откровени един с друг и могат да обсъждат такива теми, които другите се притесняват дори да четат.

Ако двамата са решили да се вземат, то това ще бъде предрешено. И не е важно колко време преди брака са се срещали – месец или няколко години. Във всеки случай те ще се усещат така, сякаш се знаят от сто години. Срещу неприятностите се изправят заедно като скала.

Риби и Стрелец: Ще успеете ли да се кротнете?

Огънят и Водата или са в положение на мир, или бушува война. В отношенията между Стрелец и Риби няма да има полутонове и оттенъци – или ще гърмят черни облаци, или щастието ще е безоблачно. Но всичко това – до определено време.

Парадоксът на този съюз е в това, че за Стрелеца и Рибите съвместимостта е толкова важна, че и двамата напълно сериозно приемат любовта. Но ако са започнали с взаимни язвителни забележки, така могат да минат дълги години. Рибите няма да се признаят за победени, макар че може да страдат, а Стрелецът напълно усеща, че не е прав, но няма да признае. Ако Стрелецът и Рибата са си влезли взаимно в душите, то са възможни взаимни сътресения, но не и пагубни за този прекрасен съюз.

Риби и Козирог: Може да се притеснявате от завистта на боговете

Този съюз е толкова прекрасен, че завистта на боговете ви е в кърпа вързана. Трудно е да се повярва, че толкова различни хора могат да мелят заедно брашно. Злите езици ви приписват брак по сметка, но ще измине време и дори най-големите скептици ще признаят – връзката между Козирога и Рибата е идеална. Естествено, ако не се намеси черната котка на раздора.

Съвместимостта им е очевидна – те не се притесняват да показват чувствата си пред другите, а ако някой грешно схваща отношенията им, това си е негов проблем. Двама отколешни работохолици и логици, Козирогът и Рибата са способни да обърнат света. Ако, разбира се, поискат.

Риби и Водолей: Не позволявайте на страстта за затихне!

Водолеят и Рибата са очаровани един от друг и между тях избликва дива страст. Всичко си е наред и дори повече от това дотогава, докато не премине първата вълна на възторга. Между тези двамата съвместимост е възможна само ако някой победи в битката за първенство, но желателно не със сила, а с добро. Подобно съвършенство е невъзможно – и двамата са горди, упорити и способни да си спретнат тежки изпитания.

Риби и Риби: Спектакъл от двама актьори

Две артистични натури прекрасно се разбират до момента, докато всяка от тях не е готова от време на време да поеме ролята на възхитен зрител и да аплодира. Съвместимостта между Риба и Риба е ярък и цветен спектакъл – животът трябва да е пълен и ярък, а рутината ги води в униние. Целеустремеността на Рибата не й позволява да изостави нещо на половината път и да се задоволи с плаване по течението в отношенията – докато не доведат отношенията до логичния край, пък бил той и разрив, те няма да мирясат. Макар че после ще съжаляват и тъжат, спомняйки си прекрасните мигове.

Риби и Риби заедно се чувстват прекрасно – големи любители на чувствените удоволствия, заради отличния секс те са способни да си простят всякакви взаимни несъвършенства. Освен това двамата нямат необходимост да си изясняват отношенията – характерите им са излезли сякаш изпод индиго. Вярно, Рибите са способни да се обиждат на нещата, в които самите те грешат.

Съвместимост на останалите зодии: 

Съвместимост между зодиите: Овен

Съвместимост между зодиите: Телец

Съвместимост между зодиите: Близнаци

Съвместимост между зодиите: Рак

Съвместимост между зодиите: Лъв

Съвместимост между зодиите: Дева

Съвместимост между зодиите: Везни

Съвместимост между зодиите: Скорпион

Съвместимост между зодиите: Стрелец

Съвместимост между зодиите: Козирог

Съвместимост между зодиите: Водолей


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


1 Катерина Мушкова 05.06.2013 | 11:42
Доста точно е описано .
2 трендафил въжарски 05.06.2013 | 11:57
за Рибите знам само, че са мълчаливи
3 Marusq Laleva 05.06.2013 | 11:58
За съюза между риби и скорпион съм съгласна, че е добър, единственият недостатък на рибите е , че обичат да послъгва, а това един скорпион не може да го понесе и рибата или трябва да се промени или да излезе от живота на скорпиона.
4 Katrin Velinova 05.06.2013 | 12:10
Хората които са зодия риби са ми малко двулични и подмолни. А и са абсолютни "тихи води".
5 трендафил въжарски 05.06.2013 | 12:25
чудя се това цялото вярно ли е?
6 северозападнала мома 05.06.2013 | 12:33
Една много приятна зодия! Поне лично за мен това са супер усмихнати и отзивчиви хора, които са супер добри и забавни партньори.
7 lou reed 05.06.2013 | 12:34
Хахаха, до тук нито едно попадение!
8 чичо съби 05.06.2013 | 12:36
Рибите, че и девите, особено дамите, са едни от най-обърканите зодии, за които можете да се сетите. Не ви е работа да си имате по-сериозни отношения с тях, според мен.
9 chest slava 05.06.2013 | 12:48
Съвместимост между зодиите: Риби - мен ако питате, рибите с нищо не се съвместяват.
10 Suzi Quatro 05.06.2013 | 12:57
Имам лоши наблюдения от зодия Риби, но пък то си има разлика от човек до човек.
11 Силви Милви 05.06.2013 | 12:57
Много интересна поредица;)
12 Дивна Селчева 05.06.2013 | 12:58
И пак нека кажем, че съвместимост има между личности, а не между зодии:)
13 Suzi Quatro 05.06.2013 | 12:58
Добре, че не те питаме.
14 Силви Милви 05.06.2013 | 12:59
Рибите наистина обичат да послъгват. Скорпионите са най-гадната зодия за мен от друга страна.
15 Красимира Тачева 05.06.2013 | 13:31
никак не вярвам в такива неща!
16 Evgenia Nikolova 05.06.2013 | 13:41
Явно не са подходящи за мен!
17 Павел Николов 05.06.2013 | 13:53
Това е наистина интересно!
18 Вяра Антонова 05.06.2013 | 13:57
Това е много интересно, трябва да питам хората по-често коя зодия са!
19 Lili Mileva 05.06.2013 | 14:10
Рибите са много чувствителни и роматични натури. Готина зодия.
20 Батко съссладко 05.06.2013 | 15:17
Една от най-хубавите зодии са рибите. Някои от тях са известни със своята ревност, така че се пазете от тях когато нещата опрат до по-сериозна връзка :).
21 kolj kolev 05.06.2013 | 15:29
Моята зодия добре се комбинира с рибите, доволен съм.
22 Milena Nqgolova 05.06.2013 | 18:35
рибите според мен са най-странната зодия.
23 peter kossev 02.11.2013 | 19:00
Според статията ...най-добрият за всяка зодия е овенът...даже за овенът е най-добре да е овен
24 Rumyana Borisova Hristova 07.11.2013 | 16:33
tova sme nie,ili VSI4KO ili NI6TO

ТВ програма

Кино

 • Сега Денят започва с Култура...
 • 10:30 Зелената линейка здравно риалити с...
 • 11:30 Рецепта за здраве /п/
 • 11:45 Телепазарен прозорец
 • 12:00 По света и у нас информационна...
 • 12:30 Световното накратко студийна...
 • 13:00 "Бързо, лесно, вкусно" представя:...
 • 13:30 В неизвестност тв филм /5 епизод/
 • Сега "Преди обед" - токшоу с водещи...
 • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
 • 12:30 "Шоуто на Слави" /п./ - вечерно ток...
 • 13:30 Премиера: "Убежище от грехове" -...
 • 15:00 Премиера: "Шест сестри" - сериал,...
 • 16:00 Премиера: "Алиса в страната на...
 • 17:00 bTV Новините
 • 17:30 "Лице в лице" - публицистично...
 • Сега "На кафе" - предаване на NOVA
 • 11:30 "Бон Апети" - предаване
 • 12:00 Новините на NOVA
 • 12:30 "Войната на розите" - сериен филм
 • 13:30 "Остани с мен" (премиера) - сериен...
 • 14:30 "Прости ми" (премиера) - сериен филм
 • 16:00 Новините на NOVA
 • 16:30 "Намери ме" (премиера) - сериен филм
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Кой безумец вкара в учебник, че мъжът трябва да бие жената? МОН крие имената на оценителите, одобрили или проспали дискриминиращия цитат от Корана

Анкета

Error 503 Service Temporarily Unavailable

Временно Недостъпен 503

Бяхме информирани за възникналия проблем.


Ще отстраним наличния проблем във възможно най-кратко време.Можете да отидете на Начална страница