Събитието, за което билетите свършват месеци преди датата му на провеждане

Между 25 и 27 април София отново приема Webit.Festival Европа

по статията работи: iNews.bg | 04.01.2017 | 12:22
Повече за:

Задавате ли си въпроса как да бъдете успешни в бъдещето; как ще изглежда работното Ви място; как да направите иновациите част от работния процес; как се изглеждат градовете на бъдещето и как стават все по-умни; как да направите по-добър маркетинг и да привличате повече клиенти и посетители; как ще се променят транспорта, финансовите услуги, технологиите и здравеопазването? На тези и много други въпроси за осма поредна година дават отговор световните и регионални експерти, лектори и посетители на събитието за технологии, дигитален маркетинг и иновации Webit.Festival Европа, което отново ще се проведе от 25 до 27 април, 2017 в София. България е една от петте дестинации в света (наред с Истанбул, Дубай, Сингапур и Делхи), на които ежегодно се провежда едно от най-влиятелните световни събития за бъдещето, предприемачество, инвестиции и технологии, които променят бизнеса, образованието, транспорта, финансите, правят градовете умни и водят до промяна на цялото общество.

Президентът на България и кметът на София са патрони на събитието и председатели на две от 10 събития, а именно конференциите "Лидерство в дигиталната икономика" и "Умни градове".

Билетите за Webit.Festival традиционно се изчерпват няколко месеца преди събитието, а и цените им се увеличават с наближаването на датата. Препоръчваме Ви да закупите билетите си максимално скоро. Остават само 3000 билета, всеки ден се продават над 50 и интересът расте. Миналата година по това време имаше продадени по-малко от 500, а днес първите 2000 души вече са купили своя билет и Вие може да видите кои са те като посетите сайта www.webit.bg, от където може да купите и своя билет.

"Webit е не само събитие, а и глобална общност от експерти, политици, предприемачи, учени и лидери на най-големите корпорации, която през 2016 достигна числото от над 100 000 човека от цял свят и които променят света днес” казва Пламен Русев, изпълнителен председател на глобалната Webit.Foundation, инвеститор, сериен предприемач и филантроп.

Присъствието Ви в София на Webit.Festival Europe 2017 на 25-26 април ще Ви докосне до изключително влиятелни представители на бизнеса, технологиите, науките и политиката. Сред вече потвърдените говорители за събитието в София са имена като "летящия човек" Дейвид Меймън - първият джетпак пилот в света, Гарет Уилямс, основател на продадената за 1.7 милиарда паунда Skyscanner, Фара Уорнър, глобален редакционен директор на Wall Street Journal Custom Studios, Джейсън Джерчинович, глобален директор и президент на Havas Worldwide, Крис Кларк, главен креативен директор на DigitasLBi, Брус Роджърс, главен информационен директор на Форбс, Джонас Джакоби, вицепрезидент облачни и мобилни стратегии IBM, Кристиан Ситу, главен директор на глобалния дигитален маркетинг DHL и още топ личности от света на бизнеса, които променят всяка индустрия от фирми като Google, Facebook, банки, автомобилни компании, компании за бързооботорни стоки, министри от Европа, кметове на Европейски общини и много други.

Webit има няколко сцени. Една от тях е "Маркетинг и иновации", където ще се запознаете с все по-голямата употреба на виртуална и добавена реалност от маркетинг агенции, изкуствения интелект и навлизането му в комуникацията между клиента и компанията, стратегии за социални медии, видео, мобилна, нейтив и програматик реклама, метрики и данни, видео и мобилен видео маркетинг и др. Отлично място, ако вие сте компания и търсите начин да създадете аудитория, да я разширите и да изградите здрава връзка с нея. Отлично и ако стоите от другата страна на барикадата, търсейки потенциални клиенти за вашия софтуер и бизнес решения. "Маркетинг и иновации" сцената е идеална и за нетуъркинг, където да намерите перфектния партньор за ново начинание, възможност за разширяване на бизнеса и намиране на нови клиенти.

Ако технологиите, ентърпрайз софтуера, транспорта, здравеопазването или образованието са темите, които Ви вълнуват, вие ще прекарате 2 изключителни дни на Технологичните конференции в рамките на Webit.festival с насоченост към дигитална и технологична трансформация – нещо, към което се стреми всяка компания, която иска да оцелее и просперира във времената на Четвъртата индустриална революция. Това е мястото, където среща си дават топ лектори от най-големите технологични компании в света, иноватори и от другата страна, бизнеси, които преминават през дигиталната трансформация. Ще намерите и компании, предлагащи b2b софтуер и потенциални клиенти (бизнес или правителствени) с идеята за оптимизиране на работния им процес и канали за намиране на нова аудитория и потребители.

И тази година ни очакват над 10 паралелни конференции като "Интернет от всичко" (IoE), "Мобилност", "Финансови технологии", "Здравни технологии", "Дигитална политика", "Умни градове", "Изкуствен интелект", "Виртуална реалност" и други. Не на последно място в рамките на фестивала е и състезанието за предприемачи и стартиращи фирми - Founders Games, в което 2000 стартъпи кандидатстват за шанса да представят проекта си на живо пред инвеститори по време на Webit. Тази година наградата може да достигне до 500 000 евро или 1 000 000 лева инвестиция.

През 2016 в София Webit.Festival привлече посетители от 82 държави. Събитието уважиха и 253 говорители, както и 186 акредитирани журналисти от целия свят. Медийните партньори на Webit.Festival 2016 бяха 117, докато в медиите и социалните мрежи събитието предизвика над 30 000 туийта, над 1000 статии и хиляди публикувани видеа, снимки и коментари. Над 100 компании бяха изложители на на фестивала. Сред тях бяха Google, Yandex, IBM, Microsoft, Intel, SАP, Qualcomm, Paypal, Visa, Mastercard, AOL и т.н.

За повече информация и покупка на билети: www.webit.bg


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега По света и у нас
  • 20:45 Спортни новини
  • 21:00 Вечерното шоу
  • 22:00 Церемония по връчване на...
  • 23:30 Да надживееш Ескобар тв филм /32...
  • 00:20 Светът и ние /п/
  • 00:45 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 02:20 Култура.БГ предаване за култура с...
  • Сега "Ергенът" - романтично риалити, с.3
  • 23:00 bTV Новините - късна емисия
  • 23:30 "Разобличаване" - сериал, с.2, еп.4
  • 00:40 "Марлон" - сериал, с.2, еп.9
  • 01:10 "Пожари" - сериал, еп.5
  • 02:10 bTV Новините /п./
  • 02:50 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:45 "Марлон" - сериал /п./
  • Сега "Hell’s Kitchen България" (нов...
  • 22:00 "Есента на демона" (премиера) -...
  • 23:00 Новините на NOVA
  • 23:30 "Военни престъпления: Лос...
  • 00:30 "Честни измамници: Отново в...
  • 01:20 "Престъпни намерения" - сериал,...
  • 02:15 "Моето име е Мелек" - сериен филм
  • 03:15 "Наследство" - сериен филм /п/
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.