Съвместимост между зодиите: Везни

Какво е животът? Игра!

по статията работи: Микаела Мохарамян | 29.05.2013 | 11:10
Съвместимост между зодиите: Везни
http://blog.hairpro-bg.com

Везни и Овен: Ваканционен роман за цял живот

Отношенията между Овена и Везните започва леко и ненатрапчиво. Те може да се запознаят на някоя сбирка или по време на отпуск. Симпатиите възникват мигновено, след тях следват страстите и нито един от двамата не строи планове за бъдещето. Вероятно точно затова много кратки романи между представителите на тези знаци прерастват в сериозни чувства. Просто тези двамата може да не разберат веднага, че са хлътнали сериозно до уши.

Овен и Везни имат нелоши шансове да построят стабилни отношения. Техните знаци заемат противоположни позиции в Зодиака, а това означава, че силата на взаимно привличане е основана на единството на противоположностите. Независимо от това, че на Везната може да не й е по вкуса импулсивността на Овена, тя ще намери в себе си сили да прости много от безумията на огнения си любим. Точно по същия начин се уравновесяват любвеобилността и любовта към флирта, присъщи на Овена, и верността, характерна за Везната.

В леглото обаче съвместимостта им е превъзходна. Везната има лек характер, който е такъв и в леглото. Затова на неуморния й партньор няма да му е много трудно да я "подтикне” към някое еротично безумие.

Везни и Телец: Без любов нищо няма да излезе

Наистина, за Телеца и Везните е невъзможна връзка на принципа "с времето ще се обикнем”. Двата знака се намират под покровителството на Венера и без любов не могат да съществуват мирно. Въздушните Везни на пръв поглед изглежда, че могат да се подчинят с удоволствие, ако обичат, а ако не – Телецът ще бъде удивен, че без никой да се готви за война, Везната е отлетяла.

Ако във връзката им има място не само за практичност и приземеност, то и поводи за война няма да има. Съвместимостта между Везната и Телеца може да бъде абсолютно естествена и напрегната – Везните не претендират за лидерската роля, но и няма да търпят дълго, ако нещо не е както трябва. В секса съвместимост е възможна само на основата на ярки емоции – Везните не понасят скуката и рутината.

Везни и Близнаци: Хармония от вятър на квадрат

Тази среща напомня циклон – знаците на Въздуха се забелязват отдалече. Все им е едно какво ще кажат другите, но другите обикновено могат само да се разкъсват – как да разделят вниманието си между Близнаците и Везните. Двамата са очарователни и привлекателни, обичат да са в центъра на вниманието. Възможно е като начало отношенията да доведат до битка за пиедестала. Съвместимост между двамата е възможна само ако съумеят да си поделят този пиедестал, иначе този, за който не е останало място, ще бъде много нещастен.

И Близнакът, и Везната са големи любители на флирта наляво и надясно и се отнасят с уважение към чуждата свобода. Само при Везната тази особеност е изразена по-слабо. Все пак тя не се готви да отнема свободата на флирт на Близнака, но къде е вниманието, което толкова търси от любимия човек? Точно тук започват търканията.

Везни и Рак: Рядко съчетание

Рак и Везни се озовават изключително рядко на едно място. По-често дори не ги влече един към друг. Везните често са несигурни и Раците си мислят, че са прекалено повърхностни и не са способни на такава сериозност, каквато на тях им е необходима. Но ако звездите са се подредили така, че тези двамата са попаднали в полезрението един на друг, ще се наложи да разгледаме вариантите, които могат да накарат тези отношения да проработят.

Дори ако Ракът и Везната затворят очи за взаимните си недостатъци, веднага над тях надвисват множество опасности. Главната от тях е общественото мнение. Нито един от двамата няма достатъчна устойчивост против мнението на приятели и роднини. Но тази двойка може да си спретне сума ти проблеми и без посредници. Ако не са в състояние да се приемат един друг, те може да започнат да воюват. Всеки ще се опитва да прекрои характера на партньора. В тази война повече може да пострада Везната – капризите на Рака, постоянните му жалвания и упреци може силно да разколебаят романтичните чувства на меките и дипломатични Везни.

Колкото до секса, то съвместимостта им е някъде по средата – заради прекалено голямата разлика в темпераментите. Докато Везните предпочитат активните и наситени удоволствия, Ракът се съсредоточава върху чувствената и емоционална страна на секса.

Лъв и Везни: Отношения на сериозно и за дълго

Това е един от най-ярките и щастливи зодиакални съюзи. Веднъж срещнали се, Лъв и Везни могат да си живеят щастливо в задружие до старини. Лесно им е да вървят през живота – весели, енергични и прекрасно допълващи се взаимно. На младини животът им е пълен с приключения, а на старини тези двамата ще се радват един друг с цветни спомени.

Везните са един от малкото знаци, които адекватно възприемат царствените маниери на Лъва. Те искрено хвалят Лъвските достойнства, затварят си очите за безбройните недостатъци, без да губят собственото си достойнство, и остават уравновесени, спокойни и уверени в себе си. Точно такава позиция е идеална от гледна точка на Лъва, и на свой ред той ще уважава, цени и обожава своя партньор.

Сексуалният живот на Лъв и Везна искри в празнични фойерверки и прелива във всички цветове на дъгата. Колкото по-възрастни стават партньорите, толкова повече сексуални таланти откриват в себе си и в своята половинка.

Съвместимостта между тях е идеална и затова, защото знаят как да вземат с пълни шепи от живота – тази двойка може да бъде забелязана и на изложба, и на весела сбирка, и на ВИП курорт, и на импровизиран пикник в гората. И на двамата им е все едно къде ще идат, стига да са заедно и да не са затворени зад четирите стени.

Везни и Дева: Когато практикът може да изяде мечтателя

Практичната Дева може да завърже отношения с Везни само по чиста случайност. И без това е вероятно да се срещнат при изключителни обстоятелства – толкова са различни тези две природи. Дева и Везни прекарват времето си в различни части на този свят. Ако се изразим образно, може би Везните са сбъркали библиотеката с фризьорския салон или Девата е попаднала по някаква случайност на концерт на модна група, което само по себе си не е много вероятно.

Но ето че в секса съвместимостта им е просто магнетична – всеки получава това, което му е необходимо като въздух. Вярно, ако Везните започнат да се оглеждат настрани, това се превръща в проблем. Везните не понасят рутината, в която може да се превърне спокойствието, а Девата не вижда повод да променя кардинално поведението си както в леглото, така и във всяка друга сфера.

Везни и Везни: Голямото равновесие

Венера, покровителката на Везните, е богиня на любовта. Нима могат тези двамата да се ненавиждат? Везната моментално ще различи в тълпата друга Везна. Родствените души винаги се разбират една друга, винаги се подкрепят и си прощават малките слабости… И така до момента, в който не почувстват, че са преяли от благополучие. Между Везни съвместимост е възможна само под акомпанимента на чувството на мярка, макар че трябва да признаем – при този знак то е доста своеобразно.

Големи любители на красивите, изящни и скъпи вещи, Везните не само ценят прекрасното – те обичат да се обграждат с разни красиви неща и разкошната обстановка им е много по сърце. Но в еднообразна обстановка бързо започват да скучаят и изпадат в меланхолия, затова им е нужна самореализация. Но няма да търпят и работа, която ненавиждат.

Везни и Скорпион: Завладяваща, но опасна игра

Тази двойка кипи от взаимна страст толкова, че всеки е готов да се промени най-радикално, за да му е хубаво на другия. Везни и Скорпион се привличат с непреодолимост, която е предначертана от съдбата – привлекателните Везни умеят да очароват, а силният Скорпион внушава доверие. И околните признават хармонията в тази връзка, но твърдят, че нищо добро няма да излезе от това. И наистина съвместимостта между Везна и Скорпион е подложена на съществен риск. Двамата започват да търсят недостатъците си един на друг.

Ако много старателно търсиш, със сигурност ще намериш – Везната бързо си изяснява, че правилата на Скорпиона я потискат. Скорпионът не приема навика на Везната да се затваря в себе си, ако нещо не е наред. В резултат се стига до пререкания, макар че двамата могат да си съществуват и напълно мирно – тях ги тегли един към друг на чувствено ниво.

Везни и Стрелец: Импулсивната двойка

"Чрез трудности към щастие” – това е за вас, понеже Везната и Стрелецът могат да бъдат заедно само ако пробият неодобрението на околните. Всички сякаш са се наговорили против тази двойка да бъде заедно, но съвместимостта им само се засилва благодарение на общата упоритост – покажете им забранен плод и ще излязат и от кожата си, но ще го получат.

Тези двамата не се притесняват да фантазират и да въплъщават фантазиите си, дори най-дивите и нетрадиционни. В резултат Стрелецът и Везната не скучаят в леглото и се отдават напълно един на друг.

Везни и Козирог: Загадъчни тайни на загадъчни хора

Не ви е лесно заедно – всеки си има характер, който дразни половинката. Но независимо от това Везната и Козирогът се обичат с особена любов, която по нещо напомня на взаимна майчинска грижа. Удивителна способност да съчетават сексуалните преживявания с истинска нежност – това е съвместимостта между Везната и Козирога, каквато другите знаци получават с цената на тежка работа над себе си и над отношенията.

Характерите ви са различни, а това е главното условие за привличане. Ако не станете веднага врагове, то благополучните отношения са ви сигурни.

Везни и Водолей: Тихо взаимно ехо

Удивителна връзка, приковаваща погледите на околните – Везни и Водолей са създадени един за друг. Вие се срещате и веднага разбирате, че виждате близък човек. Съвместимостта ви е инстинктивна, на нивото на подсъзнанието. Тази двойка има много приятели, великолепен интимен живот, а скуката никога не се заселва в техния дом.

Разбира се, ако Везната и Водолеят не си поставят за цел да си вдигнат взаимно кръвното. И двамата ги бива да бъдат вредни и обидчиви, но отличното чувство за хумор и лекият характер в крайна сметка надделяват.

Везни и Риби: Какво е животът? Игра!

Тези двамата може така да се скарат, че италианските скандали да изглеждат като бледа пародия. Всъщност срещнат ли са се двама велики трагици – Везните и Рибите с упоение се предават на скандала. Впрочем те лесно и непринудено могат да преминат в лагера на великите комици и да хихикат до припадък, плюс че се ще се смеят над себе си. За Везните и Рибите съвместимостта е игра, хармоничен дует на талантливи изпълнители.

Артистичността на двата знака може да предизвика в околните усещане за неискреност, но всъщност това е само илюзия – и двамата се познават един друг и се разбират стопроцентово. Рибите обичат да доминират и Везните с радост ще им предадат юздите във всичко, освен в секса – за постигане на взаимно удоволствие.

Съвместимост на останалите зодии:

Съвместимост между зодиите: Овен

Съвместимост между зодиите: Телец

Съвместимост между зодиите: Близнаци

Съвместимост между зодиите: Рак

Съвместимост между зодиите: Лъв

Съвместимост между зодиите: Дева

Съвместимост между зодиите: Скорпион

Съвместимост между зодиите: Стрелец

Съвместимост между зодиите: Козирог

Съвместимост между зодиите: Водолей

Съвместимост между зодиите: Риби


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


23 северно сияние 29.05.2013 | 16:01
аз имам удоволствието да познавам все готини представители на тази зодия
22 petar dimitrov 29.05.2013 | 15:21
Аз се разбирам с хората от зодия везни, харесвам тази зодия.
21 доплеров ефект 29.05.2013 | 14:11
хората от зодия везни които познавам са природно интелигентни, добре се работи с тях и са предани приятели
20 La Bicha 29.05.2013 | 14:00
Така си е. Подкрепям това мнение и аз.
19 Lana Rey 29.05.2013 | 14:00
Те везничките са много готини хора по начело :) Аз познавам доста и винаги им се кефя ;)
18 Soul Food 29.05.2013 | 13:59
Майка ми е Лъв, а бащата Везни - живеят заедно, но никога не са били в толкова идеално отношения ;))
17 La Bicha 29.05.2013 | 13:58
Везните са едни от най-качествените и готини хора за мен ;) Мисля, че това е една от най-готините зодии заедно с Водолей:)
16 Lana Rey 29.05.2013 | 13:57
Баща ми е Везни и това ми е една от любимите зодии. Сякаш наистина се разбираме с него от две думи, и той ми е един от най-близките хора на този свят:)
15 Evgenia Nikolova 29.05.2013 | 13:09
Това е доста интересно!
14 lou reed 29.05.2013 | 12:44
Никак не вярвам в такива неща!
13 Milena Nqgolova 29.05.2013 | 12:44
Има доста верни неща.
12 Krist Novoselic 29.05.2013 | 12:29
Съвместимост между зодиите: Везни - каквото за везните, такова и за овните :))) Това е положението!
11 Палома Гълъбова 29.05.2013 | 12:22
Везните освен, че ги цанят за една от зодиите, в която се раждат най-много красавица за мен са и супер балансирани и приятни като хора.
10 tiha paranoq 29.05.2013 | 12:17
Не знам, везните са ми някак много особено на моменти, когато им закачаш малко или много самочувствието, тогава ги виждаш какви са на 100 процента.
9 мистерия финикова 29.05.2013 | 11:58
кой ли ти вярва на тия работи
8 hope less 29.05.2013 | 11:50
Везни и Дева: Когато практикът може да изяде мечтателя - с парцалките ги изяждам;)
7 filip hristov 29.05.2013 | 11:32
за моята зодия още няма
6 мистерия финикова 29.05.2013 | 11:28
животът е игра, вярно казано
5 Камелия Стефанова 29.05.2013 | 11:28
аз съм козирог и повечето ми приятелки са все везни. доста добре се разбираме помежду си
4 Рая Дочева 29.05.2013 | 11:25
Вярно е това !
3 Koko Taysana 29.05.2013 | 11:24
така ли :) аз пък един такъв не познавам.
2 Живка Кукузян 29.05.2013 | 11:20
Много добре се разбирам с тази зодия, наистина са супер сговорчиви и приятни хорица.
1 Летящият Честмир 29.05.2013 | 11:13
има нещо вярно

ТВ програма

Кино

  • Сега Бързо, лесно, вкусно
  • 16:30 Светът и ние
  • 16:55 България в 60 минути с Мариана...
  • 18:00 По света и у нас
  • 18:30 Още от деня коментарно предаване
  • 19:00 Последният печели...
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:45 Спортни новини
  • Сега "Скъпа мамо" - сериал, еп.3
  • 17:00 bTV Новините
  • 17:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 18:00 "Стани богат" - телевизионна игра с...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 20:00 "Аз обичам България" - забавна...
  • 22:30 "Dancing Stars Extra" - зад...
  • 23:00 bTV Новините - късна емисия
  • Сега "Пресечна точка" - публицистично шоу
  • 17:00 "Семейни войни" (нов сезон) -...
  • 18:00 "Сделка или не" (премиера) -...
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 20:00 "Един за друг" (нов сезон) -...
  • 22:00 "Любовни афери" (премиера) -...
  • 23:00 Новините на NOVA
  • 23:30 "Военни престъпления: Лос...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.