Съвместимост между зодиите: Дева

Противоположностите се привличат?

по статията работи: Микаела Мохарамян | 28.05.2013 | 14:30
Съвместимост между зодиите: Дева
http://neli.bgvhod.com

Дева и Овен: Изключителните тънкости на любовта


Овен и Дева са прекалено разумни, за да предположат, че от тяхното познанство ще се получи пълноценен и дълготраен роман. Но ако любовта ги е завладяла, става трудно. Ще трябва да положат усилия за заздравяване на връзката и после да жънат щедрата реколта на взаимната любов.

От първия ден на запознанството Овенът рискува да си навлече неодобрението на Девата, било заради вечната си разпиляност и безразсъдство, било защото закъснява за срещите, които сам е определил, или пък защото обърква мястото на срещата. Естествено, че това няма да се хареса на педантичната Дева. Но едва ли веднага ще направи кръгом, понеже този напорист човек много я привлича. По-скоро Девата ще се опита да превъзпита Овена, като смята наивно, че с помощта на такт и търпение ще може да получи положителен резултат.

Овенът и Девата живеят в толкова различен ритъм, че единственият начин да се избавят един друг от взаимните претенции е да си установят свободен график на общуване. Например след 1-2 дни, прекарани заедно, да поживеят няколко дни разделени. За това време Девата ще може да въведе мислите си в ред, а Овенът – да се натича на воля.

В секса съвместимост между Овена и Девата ще настъпи тогава, когато се научат напълно да се доверяват един на друг. Страстният Овен е способен да пробуди в практичната, но много чувствена Дева такава буря от страсти, каквато и сама от себе си тя не очаква.

Дева и Телец: Дует на два гласа

При запознанството всеки от вас може да възкликне: "Ето я моята мечта!” Освен това и двамата ще бъдете абсолютно прави. Независимо от ината, присъщ на всеки от вас, вие се допълвате хармонично – ако го искате, разбира се. Жизнените ви ценности лежат на една плоскост и говорите на един език.

Съвместимостта на Телеца и Девата в семейството се дължи именно на общите възгледи за живота и се очаква и децата си да възпитавате без противопоставяне. Вярно, умението да настоявате на своето може да се излее в противопоставяне и ако въпросите са принципни, то помирение може и да няма.

За Девата и Телеца съвместимостта в леглото не е каторжен труд, а страстно прекарване на времето. На експерименти сте готови и двамата.

Дева и Близнаци: Тангото на отношенията

Тези отношения всъщност напомнят на виртуозно и страстно аржентинско танго, а този танц невинаги има щастлив сюжет. Близнаци и Дева категорично не се разбират един друг – те са от различни планети. Пък и двата знака са склонни да се разстройват и с часове да се самосъжаляват.

Девата често критикува неорганизираните Близнаци, а пък Близнаците смятат девата за досаден съветник. Всъщност Девата има малко приятели и изобщо отношението й към общуването е избирателно – как да разбере вечно кръжащите във вихър приятели на Близнаците? За Близнаците и Девата съвместимостта се корени в дългите разговори – те могат дълго да обсъждат абсолютно всякакви теми и няма да им е скучно.

Дева и Рак: Щастие, събирано троха по троха

Трудно е Ракът и Девата да стигнат до съгласие. Всеки от тях си има цял списък от качества, които са способни да ги изкарат един друг от равновесие. Девата, например, не може да разбере излишната сантименталност на Рака. А това, че Ракът категорично отказва да следва мъдрите съвети на Девата, я довежда до ярост. На свой ред Ракът, на когото любовта му е нужна като въздуха, не може да съзре зад практичността на Девата дори капчица чувственост.

Но прелестта е в това, че и Ракът, и Девата са надарени с достатъчно такт и търпение, за да се приспособят един към друг. В такъв случай те могат да построят прекрасни отношения. Девата може да е очарована от меката привлекателност на Рака. И дори ако тя се усъмни в Рачешките чувства, то скоро ще се убеди, че съмненията й са напразни. Ракът е привлечен от способността на Девата да мисли ясно и да взима решения: силен партньор – това му трябва на трепетния Рак.

Постепенно се нормализира и съвместимостта им в секса. Всеки от тях търпеливо и нежно ще опознава интимните тайни на партньора. А на какво са способни тези двамата, когато са влюбени, само те си знаят.

Дева и Лъв: Единият разделя, другият владее

Някой би казал, че тази двойка няма шансове за успех. Трудно е да се очакват добри резултати, когато се срещат Огън и Земя. И Лъвът, и Девата откриват в своя партньор колосално количество дразнещи черти. Девата не признава лидерството на Лъва, недоумява неговата неспособност да планира и искрено негодува срещу разточителността, която представителят на царствения знак нарича щедрост.

Общо взето, Лъвът почти не се дразни от Девата, но може да му доскучае от нейната надутост и стремежа й да разложи всичко на части. А уж природната склонност на Девата всичко и всички, включително и Лъва, да подлага на критика, може да докара огнения знак до ярост.

В секса между двамата също не всичко е гладко – подредената и сериозна Дева се смущава и обезкуражава от Лъвската игривост. На Девата й се струва, че Лъвът бърза да сведе отношенията до леглото, докато Лъвът недоумява защо Девата спира естествения ход на събитията. Всеки от тях е прав за себе си, просто имат различни възгледи за естественост.

И все пак не е толкова лоша съвместимостта между Лъв и Дева. Ако ги завладее силно чувство, те могат да се приспособят един към друг и в такъв случай ще изградят щастлив и стабилен съюз. Трябват им да речем около 5 години, за да разберат окончателно дали са си необходими един на друг. Ако няма да я бъде, инициатор на раздялата ще стане по-скоро Лъвът.

Дева и Дева: Не позволявайте на скуката да разруши идилията

Не, тези отношения не приличат на приказка, по простата причина, че Девата е способна да създава проблеми от нищото, скандал и какво ли още не – като истинска жена. Стихията ви е Земя, затова съвместното ви щастие не е в съвместното витаене в облаците. Всякакви фантазии са ви чужди, искате да промените света, при това – към по-добро. На първо място домът, семейството, вечните ценности и практичната полза – дотук всичко пасва много добре, за да сте заедно. Но съвместимостта между две Деви не е толкова прекрасна, колкото изглежда на пръв поглед.

Вие знаете точно как да решите възникналите проблеми и как да предупредите предварително, та ако може изобщо да не възникнат. Това е много похвално качество и вие постоянно ще си давате взаимни съвети, но едва ли ще ги следвате сами, по простата причина, че всеки си мисли, че знае по-добре.

Дева и Везни: Когато практикът може да изяде мечтателя

Практичната Дева може да завърже отношения с Везни само по чиста случайност. И без това е вероятно да се срещнат при изключителни обстоятелства – толкова са различни тези две природи. Дева и Везни прекарват времето си в различни части на този свят. Ако се изразим образно, може би Везните са сбъркали библиотеката с фризьорския салон или Девата е попаднала по някаква случайност на концерт на модна група, което само по себе си не е много вероятно.

Но ето че в секса съвместимостта им е просто магнетична – всеки получава това, което му е необходимо като въздух. Вярно, ако Везните започнат да се оглеждат настрани, това се превръща в проблем. Везните не понасят рутината, в която може да се превърне спокойствието, а Девата не вижда повод да променя кардинално поведението си както в леглото, така и във всяка друга сфера.

Скорпион и Дева: Рай за двама

Удивителното умение да се съвместяват противоположностите при тази двойка се превръща в изкуство – дори ако съвместният живот между Девата и Скорпиона напомня на ад на Земята, в този ад цъфтят райски рози. Пълно отдаване – в това се заключава съвместимостта им. Полутонове не признават и двамата, точно затова прилагат нечовешки усилия за постигане на желаното.

А на пръв поглед няма никакви допирни точки между тях. Девата и Скорпионът трудно започват отношения – те може ден след ден да са един до друг и да не забелязват това, но пък като го забележат, вече няма спиране. И двамата не прощават изневярата, ревниви са също в еднаква степен. Вярно, ако невинният Скорпион бъде набеден в измяна, той ще направи всичко, за да въплъти тази вина в живота – щом са му отправени претенции, защо не?

Дева и Стрелец: Класика в жанра

Докато Стрелецът търси приключения и побеждава дракони, Девата спазва приличие, води домакинството и планира светлото бъдеще. Може да се каже – идеален тандем, но Девата и Стрелецът на практика може да водят постоянна борба помежду си. Високата организираност на Девата е в разрез с импулсивността на Стрелеца и ето че тук са възможни взаимни обиди. Съвместимостта между двата знака има внушителен потенциал и ще бъде глупаво да не се възползват от него.

Отлично чувство за хумор и практически идеален секс – с помощта на тези две средства Девата и Стрелецът могат да изгладят всички ръбове. Непредсказуемостта на Стрелеца предизвиква в логичната Дева недоумение, макар че в неговите постъпки също присъства несъмнена логика, която обаче е чужда на педантичната Дева. Като организатор обаче Девата е способна не само сама да постигне невероятни успехи, но да помогне и на Стрелеца.

Дева и Козирог: Душа в душа

Звездите ви вещаят радост и щастие, понеже в този съюз и Девата, и Козирогът получават точно това, което искат. Девата обожава да дава съвети, а Козирогът с благодарност ги приема и използва всяка възможност, за да доведе съвместния живот до идеала. Така да се каже вие двамата сте съвместими отвсякъде. Моногамни, не прощавате изневерите и ги смятате за недопустими. Рядко може да се види такава двойка, в която двамата хармонично строят живота и дружно преодоляват несгодите.

Ако в спалнята ви обземе скука, то това се дължи на нерешителността и на двама ви. Може да се добави огън в отношенията – позволете си да експериментирате в леглото и няма да скучаете.

Дева и Водолей: Вие не си приличате и това е прекрасно

Скоропостижният роман на тези знаци изцяло и напълно лежи на съвестта на Водолея, защото само неговата енергия тласка отношенията им към бурно развитие. Ако Девата е очарована, то може и да поддаде. Ако романът между тях се развива дълго и постепенно, то това е дело на ръката на Девата, тя е напълно способна бавно и упорито да привързва към себе си.

Съвместимостта между Девата и Водолея е рядкост и точно с това е ценна. Трудно е да се намери общ език между импулсивния Водолей и разсъдливата Дева и стабилните отношения между тях са по-скоро изключение от правилото. Ако на двамата им стига дух да не си пречат един на друг и да заемат независима страна, то имат всички шансове да образуват здрава връзка. Разбира се, свободното си време може да прекарват заедно, но основното ще да е поотделно.

Дева и Риби: Съюз по волята на съдбата

Наистина, тук съдбата не играе най-последната роля – Дева и Риби са благословен съюз. Това е красива двойка, на която всички се наслаждават и за това, че те най-накрая са заедно, ще разбере целият свят. Съвместимостта между Дева и Риби има известен оттенък на ексхибиционизъм, те обожават да показват щастието си. Дева и Риби е двойка, която може да постигне каквото поиска. Това е сплотен екип, способен да намери изход от всяка ситуация.

Ако между тези два знака има истинска любов, то всичко ще бъде отлично. Ако Рибата обаче изстине, отношенията няма да се върнат, колкото и да се старае Девата.

Съвместимост на останалите зодии:

Съвместимост между зодиите: Риби

Съвместимост между зодиите: Водолей

Съвместимост между зодиите: Козирог

Съвместимост между зодиите: Стрелец

Съвместимост между зодиите: Скорпион

Съвместимост между зодиите: Везни


Съвместимост между зодиите: Лъв 

Съвместимост между зодиите: Рак

Съвместимост между зодиите: Близнаци

Съвместимост между зодиите: Телец

Съвместимост между зодиите: Овен


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


12 Radostina Lozanova 28.05.2013 | 20:35
Аз съм дева, а съпругът ми, майка ми и баща ми,зълвата ми са телци. Наистина има разбирателство между нас.
11 Radostina Lozanova 28.05.2013 | 20:33
Аз съм дева, мъжът ми е телец. Това, което пише в статията е горе-долу така. Двамата имаме общи интереси, обичаме пътуванията и т.н. За мен това е зодията, с представителите, на която се разбирам най-много. Майка ми и баща ми са телци, мъжът ми, сестра му, най-добрата ми приятелка е телец хехехе
10 sara carter 28.05.2013 | 19:55
аз съм козирог и определено мога да кажа че добре се разбирам с девите
9 melrose place 28.05.2013 | 19:44
хората зодия Дева имат някои малко дразнещи навици и качества
8 emanoil momchev 28.05.2013 | 18:14
Все още съм в очакване за моята зодия.
7 kiki amerikaneca 28.05.2013 | 16:42
Противоположностите се привличат? - при някои зодии това може да се твърди, но при други трябва да знаете, че това просто не може да се получи.
6 Старата Госпожа 28.05.2013 | 16:28
Моята приятелка е зодия дева. Понякога си мисля, че сме един за друг, друг пък изглежда, че все едно живеем на различни планети...как някой от вас може да си обясни това?
5 marian dimitrov 28.05.2013 | 16:17
не съм Ддева, нито мойта е
4 Пламен Ризов 28.05.2013 | 16:00
Не ви вярвам, ама хич.
3 Ема Маринова 28.05.2013 | 15:13
Интересно:)
2 траян тодоров 28.05.2013 | 15:12
това докато дойде моят рееед
1 Мирела Денчева 28.05.2013 | 14:51
Много ми е интересно да чета за зодиите .

ТВ програма

Кино

  • Сега Култура.БГ предаване за култура с...
  • 03:15 Господин Тау тв филм /18 епизод/п/
  • 03:45 Натисни F1 образователна поредица...
  • 04:15 Олтарите на България
  • 04:25 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 05:10 Още от деня коментарно предаване /п/
  • 05:40 Телепазарен прозорец
  • 05:55 Денят започва сутрешен блок с...
  • Сега bTV Новините /п./
  • 02:50 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:45 "Марлон" - сериал /п./
  • 05:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 06:00 "Тази сутрин" - информационно...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците и приятели" - комедийно...
  • Сега "Моето име е Мелек" - сериен филм
  • 03:15 "Наследство" - сериен филм /п/
  • 04:10 "Свободна да избира" - сериал /п/
  • 05:20 "Пресечна точка" - публицистично...
  • 06:00 "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.