Съвместимост между зодиите: Лъв

Укротен хищник или разярен дресьор?

по статията работи: Микаела Мохарамян | 27.05.2013 | 11:06
Съвместимост между зодиите: Лъв
http://www.zajenata.bg

Лъв и Овен: Гори - гори, за да не угаснеш

Мнозина астролози наричат удивителен съюза между Овен и Лъв. Независимо от трудностите, които очакват двамата влюбени представители на огнени знаци, те могат да построят не просто добри, а идеални отношения. В тази двойка всичко е в изобилие – емоционалност, енергия, ентусиазъм и динамика.

Овенът дарява Лъва със своята целеустременост, а Лъвът озарява Овена с оптимизъм и радост. Независимо че и Овенът, и Лъвът принадлежат към огнената стихия, техният плам е различен. Войнственият Марс придава на Овена очарование и непредсказуемост, които вземат акъла на Лъва. А топлото Слънце надарява своите царствени рожби с щедрост и великодушие, които просто са задължителни в общуването с Овена.

Колкото до секса, то тук съвместимостта им е превъзходна. Фантазиите им нямат предел, а потенциалът на двамата направо извира. Чудно ли е тогава, че двамата прекарват в спалнята толкова много време? Това е особено важно след бурно примирие след не по-малко емоционален скандал.

Лъв и Телец: Двама лидери в един впряг

Да се построят хармонични отношения между царя на зверовете и напористия бик, е трудна работа, но не и толкова невъзможна, колкото изглежда на пръв поглед. Телецът и Лъвът оставят наистина трайно впечатление у другите във всички планове – било в социален, било в междуличностен. А това, което на околните им се струва като скандал, всъщност си е напълно в нормата – това е съвместимостта между Лъва и Телеца.

Ярък и харизматичен, на фона на спокойния Телец Лъвът изглежда още по-зашеметяващо, което може да предизвика изблик на ревност у Телеца. Но надеждността на Телеца печели съревнованието между тия двамата. В секса може да има известно напрежение, понеже никой не възнамерява да отстъпва.

Лъв и Близнаци: Укротен хищник или изяден дресьор

Без кокетство Близнаците просто не могат да съществуват и в един прекрасен ден започват да хвърлят погледи на Лъва. Лъвът пък без внимание към собствената си персона съхне и вехне. Двамата всъщност се харесват взаимно и началото на отношенията може да прилича повече на пожар. Близнакът – знак на Въздуха, Лъвът – знак на Огъня. А какво може да бъде по-опасно от лавинообразния пожар, когато духа вятър?

Отстрани може да изглежда, че между Лъва и Близнака никога и при никакви обстоятелства няма да има съвместимост – това е любов на границата на войната. Но в действителност между тях има взаимна страст, която може да се нарече изпепеляваща.

Лъв и Рак: Главното е да се гледа в една посока

Успешни отношения между Рак и Лъв се срещат много рядко. Но ако двойка се е заформила, те прекрасно се допълват един друг. Ракът осигурява на Лъва необходимата атмосфера на почитание и преклонение, а Ракът придобива в лицето на Лъва силен и уверен партньор, способен да го подкрепя в труден момент и да му повдига духа с оптимизъм.

Сложността на отношенията между Рака и Лъва е в това, че те не умеят да решават спорни въпроси по мирен начин – всеки настоява на своята гледна точка, вкопчвайки се в другия с нокти и зъби. Естествено, от огъня на битката страда самолюбието на Лъва и се клати и бездруго крехката увереност на Рака. Ако тези двамата не се научат да си правят отстъпки, взривът е неизбежен. Но мирна раздяла едва ли ще има.

Все пак двата знака могат да не си причиняват взаимно толкова болка: романтичната и трепетна природа на Рака и страстният темперамент на Лъва идеално се съвместяват в леглото. Кой знае, вероятно благодарение на разбирателството в секса тази двойка не бърза да се разделя.

Лъв и Лъв: На върха е прекрасно, но там има само едно място

Тези слънчеви хора лесно се намират и се привличат буквално като магнити. Тяхната страст е подобна на изригване на вулкан и в това няма нищо чудно, понеже са се срещнали два огнени знака. А когато срещата е между Лъв и Лъв, околният свят занемява пред ярките цветове на тази двойка. Двамата имат развит интелект и са надарени с добро чувство за хумор. Интересно им е заедно и определено няма да скучаят.

Но ако искат да изградят продължителни отношения, ще се наложи да се потрудят. Независимо че между тях съвместимостта е почти идеална, ще им бъде трудно да разделят пиедестала, толкова необходим на всеки от тях.

Ако постигнат съгласие, са способни на практически неразрушима връзка. Те имат сходни критерии на избор на партньора – на всеки му е нужна ярка и нетрадиционна личност. Физическата съвместимост между Лъв и Лъв може да предизвика завист – и двамата имат богата фантазия и огромен потенциал. Не признават условности и не се страхуват от експерименти. И ако се научат да оставят извън пределите на спалнята разногласията, то могат да се даряват един друг с чувствени наслади дори много години след първата среща.

Лъв и Дева: Единият разделя, другият владее

Някой би казал, че тази двойка няма шансове за успех. Трудно е да се очакват добри резултати, когато се срещат Огън и Земя. И Лъвът, и Девата откриват в своя партньор колосално количество дразнещи черти. Девата не признава лидерството на Лъва, недоумява по повод неговата неспособност да планира и искрено негодува срещу разточителността, която представителят на царствения знак нарича щедрост.

Общо взето, Лъвът почти не се дразни от Девата, но може да му доскучае от нейната надутост и стремежа й да разложи всичко на части. А уж природната склонност на Девата всичко и всички, включително и Лъва, да подлага на критика, може да докара огнения знак до ярост.

В секса между двамата също не всичко е гладко – подредената и сериозна Дева се смущава и обезкуражава от Лъвската игривост. На Девата й се струва, че Лъвът бърза да сведе отношенията до леглото, докато Лъвът недоумява защо Девата спира естествения ход на събитията. Всеки от тях е прав за себе си, просто имат различни възгледи за естественост.

И все пак не е толкова лоша съвместимостта между Лъв и Дева. Ако ги завладее силно чувство, те могат да се приспособят един към друг и в такъв случай ще изградят щастлив и стабилен съюз. Трябват им да речем около 5 години, за да разберат окончателно дали са си необходими един на друг. Ако няма да я бъде, инициатор на раздялата ще стане по-скоро Лъвът.

Лъв и Везни: Отношения на сериозно и за дълго

Това е един от най-ярките и щастливи зодиакални съюзи. Веднъж срещнали се, Лъв и Везни могат да си живеят щастливо в задружие до старини. Лесно им е да вървят през живота – весели, енергични и прекрасно допълващи се взаимно. На младини животът им е пълен с приключения, а на старини тези двамата ще се радват един друг с цветни спомени.

Везните са един от малкото знаци, които адекватно възприемат царствените маниери на Лъва. Те искрено хвалят Лъвските достойнства, затварят си очите за безбройните недостатъци, без да губят собственото си достойнство, и остават уравновесени, спокойни и уверени в себе си. Точно такава позиция е идеална от гледна точка на Лъва, и на свой ред той ще уважава, цени и обожава своя партньор.

Сексуалният живот на Лъв и Везна искри в празнични фойерверки и прелива във всички цветове на дъгата. Колкото по-възрастни стават партньорите, толкова повече сексуални таланти откриват в себе си и в своята половинка.

Съвместимостта между тях е идеална и затова, защото знаят как да вземат с пълни шепи от живота – тази двойка може да бъде забелязана и на изложба, и на весела сбирка, и на ВИП курорт, и на импровизиран пикник в гората. И на двамата им е все едно къде ще идат, стига да са заедно и да не са затворени зад четирите стени.

Лъв и Скорпион: В спора ражда ли се истината?

Едва ли може да се видят Лъв и Скорпион мирно да се разхождат в парка, хванати за ръце или седнали един до друг на някоя пейка – те винаги са в движение и почти винаги – в полушеговит, полусериозен спор. Споровете и закачките са техният стил на общуване, така поддържат своите отношения във вълнуващо напрежение.

Двата знака са надарени със сериозна доза енергия, която винаги са готови да плиснат един срещу друг. Скорпионът е привлечен от Лъвския оптимизъм, от неговото великодушие и искреност. Леко неуравновесеният и склонен към пристъпи на песимизъм Скорпион просто има нужда от такъв лъчезарен и способен да опрости всеки сложен проблем партньор като Лъва.

Тази двойка отлично се допълва и в работата. Ако работят в един екип, то успехът им е сигурен във всяко начинание – Лъвът блика от идеи и планове, а Скорпионът умее да ги поднася и продава с баснословна печалба. И това е много полезно и за двамата. Астролозите уверяват, че точно тези двамата ще притежават първата награда на състезания по пазаруване, ако такива някога се организират.

В секса съвместимостта им е близка до идеалната. Чувственият Лъв сразява и покорява сексуалния напор на Скорпиона. Заедно са готови на всякакви експерименти и не се срамуват да фантазират.

Лъв и Стрелец: Щастието беше възможно…

Един поглед между Лъва и Стрелеца е достатъчен, за да разберат, че са създадени един за друг. От първата среща между тях прехвърчат искри, видни и с невъоръжено око. Но тяхното привличане по-скоро е от физически характер, както например в живата природа "по нюх” се образува двойка от самец и самка.

За да прерасне яркият и неистов роман в стабилни и трайни отношения, и Стрелецът, и Лъвът трябва да вложат геройски усилия. Което си е проблем – нито единият, нито другият е способен да се напъва в тази посока. И двамата вървят през живота леко и весело. А това означава, че връзката им може да просъществува, докато съумяват да я предпазят от излишни трудности. Ако проявят достатъчно гъвкавост, то съвместното им щастие ще бъде обект на завист от всички останали знаци на Зодиака, взети заедно.

Тяхната енергия отлично се комбинира и те могат да постигнат забележителни успехи както в работата, така и в построяването на семейно благополучие.

Колкото до секса, то имат наистина фантастична съвместимост. Двамата не ограничават своята фантазия, искрено се стремят да си дарят взаимна наслада и имат феноменална способност да усещат партньора. С годините взаимното им сексуално влечение само се усилва.

Лъв и Козирог: Ако дълго се мъчим, нещо ще се получи

Лъв и Козирог се привличат, но е много трудно да създадат хармонични отношения. Само силната любов е способна да им помогне да преодолеят всички трудности, които им поднасят различните им характери.

Двамата имат коренно противоположни житейски възгледи. Ако на Лъва са му необходими свобода, полет на фантазията и ярко изразена чувственост, то Козирогът предпочита строго контролираните планове и сдържаността в поведението. Учудващо точно тези противоречия може да ги задържат заедно.

Иначе за честност и искреност възгледите им са еднакви – Козирогът е готов да прости на Лъва много неща заради способността му да говори открито и да не крие емоции и мисли. А още влюбеният Козирог е в състояние да вложи всичките си сили, за да издигне Лъва на достоен пиедестал. И това няма да бъде забравено от Лъва никога.

В леглото съвместимостта им е многократно по-добра, отколкото в живота. Понеже и двамата са чувствени и страстни. И ако денем Козирогът крие емоциите си зад маската на хладнокръвието, то нощем, в обятията на Лава, може да се отпусне напълно.

Лъв и Водолей: Съюз на небесна опозиция


Едва срещнали се, Лъв и Водолей ще поискат да са заедно всяка минута. За чувствата си са готови да разкажат на целия свят. В тази двойка повече ще говори Водолеят. И не е чудно – Лъвът възторжено ще го слуша, тъй като на ума и ерудицията на Водолея мнозина може да завидят, а нищо не привлича Лъва повече от умна и ярка личност.

Но понякога Водолеят свети толкова ярко, че може да заслепи Лъва и на него му става трудно да мели брашно с толкова енергичен и самодостатъчен си партньор. Тогава Лъвът започва да се оглежда за по-благосклонен поклонник. За да не допуснат някое романтично увлечение да разруши тяхната връзка, и на Лъва, и на Водолея са им необходими малко юзди.

В спалнята съвместимостта им се проявява във всичките си цветове – съчетанието между Лъвската чувственост и нежността, присъща на Водолея, дават прекрасни резултати, а темповете на интимния им живот не отслабват дълги години.

Лъв и Риби: Борбата и единението така приличат на… противоположности

Тази двойка сериозно трябва да се отнесе към установяването на отношения. Не е толкова лесно да поместиш в един съд водата и огъня – стихии, несъвместими в Зодиака. По зодиакални дадености съвместимостта на двата знака е незначителна, за да не кажем, че изобщо я няма. Но факт е, че отношения може да се създадат само с упорита и продължителна работа. Звучи песимистично? Не е чудно, ако отчитаме следното:

– Рибата често се дразни от склонността на Лъва към "показност”;

– и Лъва, и Рибата не желаят с никого да споделят вниманието на околните;

– всеки от тях тайно смята себе си за по-добър от партньора…

И все пак в минути на примирие на двамата им е хубаво заедно. Сексът между Лъв и Риба носи сума ти наслади – но едва след като двамата се научат да обръщат внимание на партньора, а не да чакат от него ласки, без нищо да дават в замяна.

Съвместимост на останалите зодии:

Съвместимост между зодиите: Овен

Съвместимост между зодиите: Телец

Съвместимост между зодиите: Близнаци

Съвместимост между зодиите: Рак

Съвместимост между зодиите: Дева

Съвместимост между зодиите: Везни

Съвместимост между зодиите: Скорпион

Съвместимост между зодиите: Стрелец

Съвместимост между зодиите: Козирог

Съвместимост между зодиите: Водолей

Съвместимост между зодиите: Риби


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


16 Славяна Александрова 03.11.2013 | 16:14
Не ставай типичен представител на нашата зодия Много добре знаеш че 90% от нещата са верни но не искаш да си го признаеш Прочети го оше един път и ще видиш че съм права
15 Hristo Grozev 27.05.2013 | 19:40
нищо вярно не сте казали за лъва тука.
14 mitko velev 27.05.2013 | 14:32
Доста интересни неща за зодиите научих току що.
13 Изабела Белла 27.05.2013 | 13:23
КОЕ от всичките неща?!!
12 Умно Пипе 27.05.2013 | 13:23
Лъвовете имат едно много лошо качество - горделивостта. И при мъжете и при жените съм го забелязала!
11 Алина Стефанова 27.05.2013 | 13:11
Ти не го приемай това толкова на сериозно!
10 Алина Стефанова 27.05.2013 | 13:06
Не съм Лъв, но пък приятелят ми е такава зодия и ме зарадва факта, че имаме доста добра съвместимост, дори и астрономически.
9 нелепо съвпадение 27.05.2013 | 12:43
Укротен хищник или разярен дресьор? - тъй като и аз съм представител на една от зодиите мога да ви кажа, че по-скоро смятам, че е нещо по средата между хищник и дресьор.
8 p kehaiova 27.05.2013 | 12:33
С някои неща съм съгласна, но с някои категорично не мога да се съглася.
7 Рая Дочева 27.05.2013 | 12:18
сПОРЕД МЕН НЕ Е МНОГО ВЯРНА СТАТИЯТА , НО КАКТО И ДА Е .
6 Летящият Честмир 27.05.2013 | 12:16
полезна информация за вярващите в зодии
5 Бойко Мишевски 27.05.2013 | 12:02
Не съм съгласен с написаното за моята зодия :)Протестирам...
4 Krist Novoselic 27.05.2013 | 11:57
Трябва да ви кажа, че не мога да се съглася с повечето от написаните неща в тази статия. Имат си някаква гледна точка, но според мен е далеч от реалността.
3 Vili Asenova 27.05.2013 | 11:18
Не вярвам на такива прогнози, за мен всичко е въпрос на напасване между отделни характери и личности.
2 Катерина Мушкова 27.05.2013 | 11:10
вСИЧКИ КАЗВАТ , ЧЕ ТЕЛЦИТЕ СА РЕВНИВИ , А АЗ ЗАЩОТО ЛИ НЕ СЪМ ???
1 трендафил въжарски 27.05.2013 | 11:10
има да чакам докато дойде моята зодия....

ТВ програма

Кино

  • Сега Туризъм.бг
  • 12:00 По света и у нас
  • 12:30 Бразди
  • 13:00 Иде нашенската музика
  • 14:00 Религията днес
  • 15:00 Спортните таланти на България:...
  • 15:30 Библиотеката
  • 16:00 Приключенията на един Арлекин тв...
  • Сега "Вкусът на България" - кулинарно...
  • 11:30 "Светът на здравето" - здравно...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Загадки за начинаещи: Убийствен...
  • 14:15 ПРЕМИЕРА: "Вкусът на Португалия" -...
  • 16:00 "Търси се…" - токшоу с водещи Меги...
  • 17:00 "Животът по действителен случай" -...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • Сега "Съдебен спор" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 Темата на NOVA
  • 13:00 "Необичайният живот на Тимъти...
  • 15:00 "50 първи срещи" - с уч. на Адам...
  • 17:00 "Любовни афери" (премиера) -...
  • 18:00 "Ничия земя" - предаване
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.