Съвместимост между зодиите: Скорпион

Водният знак разгаря пожара на любовта

по статията работи: Микаела Мохарамян | 30.05.2013 | 15:03
Съвместимост между зодиите: Скорпион
http://fazinalunata.com

Скорпион и Овен: Като на война

Когато се срещат децата на Марс – Скорпион и Овен, за останалите в околовръст остава малко място. И двамата са надарени с голямо честолюбие, и двамата се стремят към постигане на целите си, и двамата не са свикнали да отстъпват. Докато посоките на движението им съвпадат, всичко е прекрасно – тази двойка е способна да премахне планини от своя път. Но ако у тях се появят причини да насочат енергията си един срещу друг, не чакайте милост. И не стойте наблизо.

И все пак връзката между Скорпион и Овен може да даде богати плодове. Те могат да създадат добро семейство и да си народят прекрасни деца, ако… Тези "ако” са толкова много, че едва ли може да се гадае бъдещето.

Единственото, което може да се каже със сигурност, това е, че в секса двамата имат идеална съвместимост. Стремежът им да се окажат в едно легло е толкова голям, че дори с всички сили да се опитват да запазят платонични отношения, нищо няма да излезе от това. Тяхната страст е толкова силна, че близостта между тези знаци напомня по-скоро бойно поле, отколкото мелодрама.

Скорпион и Телец: Противоположностите не просто се привличат

Така е – Скорпионът и Телецът са противоположности, но не просто се привличат един към друг, а съществува гравитация със страшна сила. Ако някъде може да има любов от пръв поглед, то такава може да се срещне именно тук – при тези двамата тя може да бъде като електрически заряд, който просто съществува и прехвърча между тях.

Отлично наостреният език на Скорпиона и парадоксалността на неговите съждения допълват разумността и уравновесеността на Телеца – винаги ще има за какво да си говорят. И дори това да прилича на разправия, в крайна сметка взаимната страст взема връх – съвместимостта между Скорпиона и Телеца се основава на хармония в любовта, включително секса.

Скорпион и Близнаци: Когато само приятелството може да бъде достатъчно стабилна основа

Между тези двамата всичко протича бързо, но резултатите идват с години. Близнаците и Скорпионът няма да се вглеждат един в друг – веднага са се събрали, веднага са видели каквото им трябва и веднага са разгърнали битка. Времето лети покрай тях със свистене. И двамата са упорити и напористи, опитват се да прекроят другия по свой образ и подобие и нищо не се получава от това. Скорпионът безапелационно настоява на своето, Близнакът не по-малко упорито се сражава за неговото.

Съвместимостта между двамата се засилва, привързаността става по-здрава и се закалява като стомана – в споровете. Но ако на отношенията им е дошъл краят, тази двойка, за разлика от много други, успява да запази приятелство.

Скорпион и Рак: Да скърбим заедно!

Двойката Рак и Скорпион е направо откритие за някое сантиментално токшоу. И единият, и другият обичат да обсъждат своите и чуждите проблеми и дори могат да поплачат на най-проникновения момент. Точно това ги обединява. И то толкова силно, че са способни да създадат здрава и сплотена връзка.

Когато Скорпионът и Ракът се срещат, на всеки от двамата се струва, че най-сетне е открил сродната си душа. Те се хвърлят в обятията един на друг и веднага откриват, че между тях има повече общо, отколкото им се е сторило в началото. И двамата притежават удивителна способност да се разбират без думи. И двамата се нуждаят от предан партньор и лелеят за стабилни семейни отношения. Нужно ли е да казваме, че тази двойка просто е създадена да бъде заедно?

Освен това в леглото съвместимостта им също е забележителна. Това е от онези случаи, когато съчетанието между нежността и чувствеността с напора и страстта ражда незабравимо взаимно удоволствие.

Скорпион и Лъв: В спора ражда ли се истината?

Едва ли може да се видят Лъв и Скорпион мирно да се разхождат в парка, хванати за ръце или седнали един до друг на някоя пейка – те винаги са в движение и почти винаги – в полушеговит, полусериозен спор. Споровете и закачките са техният стил на общуване, така поддържат своите отношения във вълнуващо напрежение.

Двата знака са надарени със сериозна доза енергия, която винаги са готови да плиснат един срещу друг. Скорпионът е привлечен от Лъвския оптимизъм, от неговото великодушие и искреност. Леко неуравновесеният и склонен към пристъпи на песимизъм Скорпион просто има нужда от такъв лъчезарен и способен да опрости всеки сложен проблем партньор като Лъва.

Тази двойка отлично се допълва и в работата. Ако работят в един екип, то успехът им е сигурен във всяко начинание – Лъвът блика от идеи и планове, а Скорпионът умее да ги поднася и продава с баснословна печалба. И това е много полезно и за двамата. Астролозите уверяват, че точно тези двамата ще притежават първата награда на състезания по пазаруване, ако такива някога се организират.

В секса съвместимостта им е близка до идеалната. Чувственият Лъв сразява и покорява сексуалния напор на Скорпиона. Заедно са готови на всякакви експерименти и не се срамуват да фантазират.

Скорпион и Дева: Адски рай за двама

Удивителното умение да се съвместяват противоположностите при тази двойка се превръща в изкуство – дори ако съвместният живот между Девата и Скорпиона напомня на ад на Земята, в този ад цъфтят райски рози. Пълно отдаване – в това се заключава съвместимостта им. Полутонове не признават и двамата, точно затова прилагат нечовешки усилия за постигане на желаното.

А на пръв поглед няма никакви допирни точки между тях. Девата и Скорпионът трудно започват отношения – те може ден след ден да са един до друг и да не забелязват това, но пък като го забележат, вече няма спиране. И двамата не прощават изневярата, ревниви са също в еднаква степен. Вярно, ако невинният Скорпион бъде набеден в измяна, той ще направи всичко, за да въплъти тази вина в живота – щом са му отправени претенции, защо не?

Скорпион и Везни: Завладяваща, но опасна игра

Тази двойка кипи от взаимна страст толкова, че всеки е готов да се промени най-радикално, за да му е хубаво на другия. Везни и Скорпион се привличат с непреодолимост, която е предначертана от съдбата – привлекателните Везни умеят да очароват, а силният Скорпион внушава доверие. И околните признават хармонията в тази връзка, но твърдят, че нищо добро няма да излезе от това. И наистина съвместимостта между Везна и Скорпион е подложена на съществен риск. Двамата започват да търсят недостатъците си един на друг.

Ако много старателно търсиш, със сигурност ще намериш – Везната бързо си изяснява, че правилата на Скорпиона я потискат. Скорпионът не приема навика на Везната да се затваря в себе си, ако нещо не е наред. В резултат се стига до пререкания, макар че двамата могат да си съществуват и напълно мирно – тях ги тегли един към друг на чувствено ниво.

Скорпион и Скорпион: Водният знак разгаря пожара на любовта

Неслучайно има една приказка: "Като два скорпиона в буркан” – изглежда, че тези двамата аха-аха ще се изпоядат. Близките вече са готови да викат полиция и Бърза помощ, когато става ясно, че Скорпионът и Скорпионът се целуват. Да се опитвате да ги разделите, е опасна идея – двамата веднага ще обединят сили срещу миротвореца, който е посегнал на тяхната двойка. Като боен екип тези индивиди са опасни хищници.

Съвместимостта между двама Скорпиони лежи в рамките на дивата ревност и страст. Такова нажежаване не може да постигне нито един друг знак – Скорпионът и Скорпионът буквално се пришпорват взаимно и няма да е чудно, ако се укротяват с цената на нервно изтощение, понеже не са в състояние да се спират самостоятелно.

Скорпион и Стрелец: Гореща вода

 Огненият Стрелец никога няма да търпи да го командват, особено воден знак. А иначе под влиянието на момента е способен горещо да обещае разни неща, пък после да не удържи на думата си. За Скорпиона такива филми няма – дадената дума е закон. И така – толкова ли е нещастна тази връзка? Всъщност Скорпионът и Стрелецът могат да си живеят съвсем мирно и дори щастливо, но ще се наложи да работят над себе си с пълна сила. И точно в несходството на характерите им между тях се получава силна и емоционална връзка.

Ако се научите да бъдете приятели, то любовта ще разцъфне с пищни краски – и Стрелецът, и Скорпионът са умели любовници, особено ако отношенията са едновременно и приятелски, и интимни. Интересът между вас или веднага затихва, или се разгаря с ярък и траен пламък, на който не е съдено да угасне.

Скорпион и Козирог: Страст между самоуверени инати

Подобни отношения не възникват спонтанно – Скорпионът и Козирогът могат дълго да се вглеждат един в друг, докато преценяват дали изобщо си струва да направят крачка. И да решат, че си струва. Често Козирогът започва всичко – той е сигурен в себе си и в своя избор и е премислил всичко. Това може да обърка напористия Скорпион, но тази връзка наистина е прекрасна, дори и да не продължи дълго.

Съвместимостта им в леглото е невероятна – взаимната страст е способна да изглади всяка неравност между тях. Влиянието им един върху друг е просто магическа и само обстоятелствата може да ги изкарат от спалнята.

Скорпион и Водолей: Толкова трудна стабилност

Ако от вас са излезли приятели, то и любов може да се получи. Но ако няма приятелство, Скорпионът и Водолеят никога няма да бъдат заедно. Скорпионът може да смята Водолея за празнодумец, но този бърборко е толкова очарователен, че много скоро Скорпионът не може и да си представи как е могъл да живее без този неуморен човек.

Тези двамата имат преди всичко духовна съвместимост, а чак след това всичко останало. Макар че в интимния живот нямат никакви разногласия. Ще ви е необходимо и търпение и разбиране, а това е работа за двамата заедно, поотделно няма да се справите.

Скорпион и Риби: Смел съюз под покровителството на водата

Нима водните знаци не се разбират взаимно? Естествено, че се разбират – при Скорпиона и Рибите всичко е кристално прозрачно. Весело им е заедно и колкото по-надалече вървят, толкова по-добре. За Скорпиона и Рибите съвместимостта е също толкова проста, както собственото им легло – а там кипят истински страсти. Те могат да бъдат пределно откровени един с друг и да обсъждат такива теми, които другите се притесняват дори да четат.

Ако двамата са решили да се вземат, то това ще бъде предрешено. И не е важно колко време преди брака са се срещали – месец или няколко години. Във всеки случай те ще се усещат така, сякаш се знаят от сто години. Срещу неприятностите се изправят заедно като скала.

Съвместимост на останлите зодии: 

Съвместимост между зодиите: Овен

Съвместимост между зодиите: Телец

Съвместимост между зодиите: Близнаци

Съвместимост между зодиите: Рак

Съвместимост между зодиите: Лъв

Съвместимост между зодиите: Дева

Съвместимост между зодиите: Везни

Съвместимост между зодиите: Стрелец

Съвместимост между зодиите: Козирог

Съвместимост между зодиите: Водолей

Съвместимост между зодиите: Риби


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


20 James Daka 26.01.2014 | 01:04
ami slunce az bqh scorpiona sus koito ti beshe super az sum Jimmy
19 Marusq Laleva 03.06.2013 | 14:52
И то какво излезе, че скорпионът си пасва със всички зодии особено в сексуално отношение, това на какво прилича сега:) Зодията на страстта, това си е.
18 ico iliev 30.05.2013 | 19:57
Скорпионът си е опасната зодия.
17 ina nik 30.05.2013 | 19:31
Никой не те пита Албена!
16 Александра Тодорова 30.05.2013 | 18:26
Не знам, не вярвам много в тия неща!
15 Вили Савов 30.05.2013 | 18:20
Интересно, трябва да се замисля!
14 Diana Nenova 30.05.2013 | 18:11
Една от зодиите, с която лично аз не се разбирам особено.
13 incasejust incasejust 30.05.2013 | 18:07
Никак не вярвам в такива неща!
12 rozalij atanasova 30.05.2013 | 17:54
Моята зодия със Скорпиона никак не си допадат.
11 Нели Симеонова 30.05.2013 | 17:53
Това е добре.
10 Атанас Василев 30.05.2013 | 17:36
До момента с никого не си допадам!
9 Вяра Антонова 30.05.2013 | 17:04
Явно и това не е много подходяща комбинация за мен! Все още чакам да се падне нещо!
8 чичо съби 30.05.2013 | 16:35
Водният знак разгаря пожара на любовта - само не съм сигуре, дали става въпрос за пожарят на любовта, или по-скоро за този на сексуалните удоволствия.
7 Ариана Оптимистикова 30.05.2013 | 16:10
Скорпионите са проклети
6 Gogo Gospodinov 30.05.2013 | 15:52
не че много вярвам, ама ми е направило впечатление, че със скорпиони изобщо не мога да се разбера.
5 Старата Госпожа 30.05.2013 | 15:45
Баба ми е зодия скорпион и трябва да ви споделя, че тя е страхотен човек, стига да не я настъпиш или обидиш - тогава може да ти се сърди поне една седмица като не ти говори.
4 Мирослав Макавеев 30.05.2013 | 15:42
Не вярвам особено на тези неща.
3 Valar Morghulis 30.05.2013 | 15:22
Скорпион и Козирог - брей то само страст вещаят звездите тук
2 Ариана Оптимистикова 30.05.2013 | 15:05
не обичам тази зодия
1 Орнела Мути 30.05.2013 | 15:05
До сега не съм имала авантюра с скорпион , но май трябва да пробвам

ТВ програма

Кино

  • Сега Култура.БГ предаване за култура с...
  • 03:15 Господин Тау тв филм /18 епизод/п/
  • 03:45 Натисни F1 образователна поредица...
  • 04:15 Олтарите на България
  • 04:25 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 05:10 Още от деня коментарно предаване /п/
  • 05:40 Телепазарен прозорец
  • 05:55 Денят започва сутрешен блок с...
  • Сега "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:45 "Марлон" - сериал /п./
  • 05:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 06:00 "Тази сутрин" - информационно...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците и приятели" - комедийно...
  • 13:30 "Златно момче" - сериал, еп.75 /п./
  • Сега "Моето име е Мелек" - сериен филм
  • 03:15 "Наследство" - сериен филм /п/
  • 04:10 "Свободна да избира" - сериал /п/
  • 05:20 "Пресечна точка" - публицистично...
  • 06:00 "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.