Ремонти пак ще лишат софиянци от студена вода

Вижте къде "Софийска вода" ще прекъсне водоподаването

по статията работи: Кремена Бедерева | 05.11.2014 | 09:49

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на "Софийска вода".

Мярката се налага във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. "Удово” - Център. Водата ще бъде спряна от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Шандор Петьофи” от бул. "Витоша” до ул. "Цар Асен”
по ул. "Удово” от ул. "Шандор Петьофи” до ул. "Доспат”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Удово” ъгъла с ул. "Шандор Петьофи”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 5 ноември 2014 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул."Мургаш” с. Сеславци , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: с. Сеславци.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството на с. Сеславци.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 5 ноември 2014 г. (сряда), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. "Лозенец” кв. "Лозенец” , се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района : по ул. "Лозенец” от ул. "Липа” до ул. "Крум Попов”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Лозенец” ъгъла с ул. "Розова долина”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Любен Каравелов” с. Мрамор , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района :
ул. "Папрат”, ул. "Алеко Константинов”, ул. "Еделвайс”, ул. "Росна китка”, ул. "Мичур”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Любен Каравелов” ъгъла с ул. "Васил Левски”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с прекъсване на на сградно водопроводно отклонение на ул. "Екзарх Стефан” жк. "Надежда” ІІ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района:
по ул. "Екзарх Стефан” от ул. "Проф. Петър Ников” до ул. "Кирил Дрангов”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Проф. Петър Ников” ъгъла с ул. "Екзарх Стефан”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Проф. Васил Стоилов” с. Герман , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района:ул. "Проф. Васил Стоилов”, ул. "Липа”, ул. "Явор”, ул. "Иглика”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Проф. Васил Стоилов” ъгъла с ул. "Липа”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. "Сърнела” кв. "Бояна” местност "Карпузица” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 11:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Поточе”, ул. "Полк. Стойно Бачийски”, ул. "Бял нарцис”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Сърнела” ъгъла с ул. "Боженци”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с направа на водомерни връзки на ул. "Детелина” и ул. "Гоце Делчев” гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването на клиентите на "Софийска вода”:

от 9:00 до 21:00 часа
кв. "Градоман” - ул. "Венера”, ул. "Искра”, ул. "Кукувица”, ул. "Кос”, ул. "Железничарска”
по ул. "Средна гора” от ул. "Искра” до ул. "Зора”
от 10:00 до 22:00 часа
кв. "Михайлово” - по ул. "Гоце Делчев” от ул. "Никола Вапцаров” до ул. "Иглика”
ул. "Йордан Йовков”, ул. "Даме Груев”, ул. "Никола Вапцаров” №61А и №61Б.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:ул. "Йордан Йовков” ъгъла с ул. "Гоце Делчев”; на площада в кв.”Градоман”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Лотос” гр. Банкя кв. "Изгрев” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:ул. "Лотос” , по ул. "Авлига” от ул. "Лотос” до ул. "Перуника”,по ул. "Горски път” от ул. "Перуника” до ул. "Орхидея”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Лотос” ъгъла с ул. "Авлига”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега По света и у нас
  • 20:45 Спортни новини
  • 21:00 Панорама с Бойко Василев
  • 22:00 В кадър
  • 22:30 Вечната музика
  • 23:00 По света и у нас
  • 23:25 Анет игрален филм /копродукция,...
  • 01:50 100% будни сутрешно токшоу с...
  • Сега "Аз обичам България" - забавна...
  • 22:30 "Dancing Stars Extra" - зад...
  • 23:00 bTV Новините - късна емисия
  • 23:30 "Разобличаване" - сериал, с.3, еп.5
  • 00:40 "Дъф и Вазовски" - сериал, с.2, еп.5
  • 01:40 "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • 02:10 bTV Новините /п./
  • 02:50 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • Сега "Един за друг" (нов сезон) -...
  • 22:00 "Шеф под прикритие" (нов сезон) -...
  • 23:00 Новините на NOVA
  • 23:30 "Военни престъпления: Лос...
  • 00:30 "911" - сериал, сезон 2
  • 01:20 "Престъпни намерения" - сериал,...
  • 02:15 "Моето име е Мелек" - сериен филм
  • 03:15 "Наследство" - сериен филм /п/
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.