Най-любопитните възможности, на които да заложите

За някои дори не сте чували, ще останете изненадани колко са разнообразни

по статията работи: iNews.bg | 17.07.2017 | 10:05
Най-любопитните възможности, на които да заложите

Всеки, който се занимава изкъсо със залагания или поне е имал досег до тях, е наясно, че най-много се избират футболни, тенис, баскетболни и други спортни предложения. Някои от вас може да останат изненади, но в света на онлайн залозите присъстват куп различни възможности, на които да предвиждате изходите. Понякога е добре да разширите кръгозора си, за да се докоснете до най-новите и интересни предложения. Точно там може да намерите вашата силна страна. В сайтове като Nostrabet.com ще откриете повече информация за предложенията на всеки водещ букмейкър. Ако обаче желаете да разчупите залозите си и да опитате нещо ново, то следващите редове ще ви разкрият някои доста любопитни предложения.

Новата мания - залози на състезания с дронове

Най-новата мания в нестандартните онлайн залози е свързана с дроновете. Безпилотните летателни апарати първоначално бяха използвани основно във военната индустрия, но тяхното развитие им донесе място в много обикновени домове. Съществуват доста любители на дроновете, които умело ги използват за различни цели, като снимки от високо или обиколки за развлечение. През 2016 г. обаче е създадена първата организация за състезания с дронове. Тя привлича доста голям интерес при откриването си и първите надпревари се наблюдават от близо 30 милиона души по цял свят. Тази популярност е основната причина за тези състезания да се прехвърлят в света на залозите.

През 2017 г. беше сключено споразумение с компанията Betfair, която за първи път предложи възможност за залози на състезания с дронове. Всъщност те вече се смятат като отделен спорт, който е роден за залози. Той съчетава в себе си тръпката от състезания на къси разстояния и стратегията, нужна в моторните спортове. Това ги прави доста атрактивни за любителите на дроновете, а и на нестандартните залози. В България има подобни предложения от родния букмейкър на Winbet, като разликата е, че т.нар. пазари са за виртуални спортове.

Възможностите, които са предоставени, позволяват да заложите за победител на всяко едно състезание от лигата на състезателните дронове. Тя включва 16 пилоти, състезаващи се на различни писти, борещи се за голямата шампионска титла. Интересът на аудиторията се привлича и от самите трасета, по които се извършват състезанията. Те включват някои от най-забележителните стадиони за различни спортове по света, както и занемарени фабрики или исторически забележителности. Още по-вълнуващото е, че дроновете се движат с повече от 120 км в час. Това, разбира се, довежда и до катастрофи, които може да забавляват някои от публиката, но не и пилотът, който стои зад управлението на този дрон. Възможността за подобни залози е доста интересна, като се очаква след време тя да предложи още повече състезания, на които да направите своите предположения.

Нестандартни залози в спорта

Всеки в спортната сфера е наясно, че ще може да избира сред повече от 100 различни възможности за мача от финала на Шампионска лига. Това е ясно и за много други мачове. В света на спорта обаче има и други възможности, които са малко по-нестандартни, но все пак си струват. Пример за такива са футболните трансфери. Много от букмейкърските къщи предлагат коефициенти дали даден играч ще премине в един или друг тим. Обикновено сред вариантите има и ставка за това той да не смени клубната си принадлежност.

Друг пример са предложенията за футболни мениджъри. Такива, разбира се, има само за най-изявените първенства. По този начин може да заложите кой ще бъде следващият мениджър на любимия ви отбор, ако се очаква подобно развитие или смяна на треньора. В сайтове като Efbet има и различни възможности за любопитни тенис пазари, като дали Григор Димитров ще спечели титла от Голям шлем през 2017 г. Подобни залози могат да ви се струват трудни за познаване, но ако сте навътре с нещата за даден спорт или играч, лесно може да предвидите даден изход.

Политика и Биг Брадър

Чували сте за популярното шоу предаване, в което "Биг Брадър вижда всичко”. За него също има възможности за залог, но не и за българските му варианти. Такива са налични за британската версия на известното риалити. Залозите на политика може и да са ви по-познати, защото те станаха доста популярни напоследък. Това се случи, след като в новините се появяха информации за шансовете, които букмейкърите дават, на даден политик да спечели. В някои букмейкърски сайтове дори има предложения за следващия президент на САЩ, като изборите ще бъдат чак през 2020 г.

Е, предлагат се и възможности Доналд Тръмп да не издържи на поста по време на целия си първи мандат, така че всеки може да прогнозира. Подобни опции има в лицензирания Bet365, а за почитателите на стандартните букмейкъри препоръчваме портала на Nostrabet - https://nostrabet.com/, където има подробни ревюта към всеки бранд. Политически залози се предлагат и за избори в Австралия, Великобритания, Дания и други страни. Въпросът е колко добре разбирате политиката.

Нестандартните възможности за залози са изпълнени с доста разнообразни възможности, на които е добре да обърнете внимание. Те просто са още една възможност, но с малко по-различен характер. Често при тези предложения се получават изненади, които ще ви донесат стабилни печалби. Хубавото е, че някои възможности са свързани с част от ежедневието на доста хора, така че за тях би било лесно да отгатнат правилния отговор. Вариантите са налице. Ваше е решението дали да продължите с обикновените си залози или да разчупите ледовете, потапяйки се сред новите шансове.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 11:00 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 12:00 По света и у нас
  • 12:25 Новини на турски език
  • 12:30 Светът на жестовете
  • 12:45 Телепазарен прозорец
  • 13:00 Последният печели...
  • 14:00 "Петолиние на паметта
  • Сега "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците и приятели" - комедийно...
  • 13:30 "Златно момче" - сериал, еп.75 /п./
  • 15:00 "Бараж" - сериал, еп.47
  • 16:00 "Скъпа мамо" - сериал, еп.3
  • 17:00 bTV Новините
  • 17:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • Сега "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
  • 13:30 "Свободна да избира" (премиера) -...
  • 15:00 "Не ме оставяй" (премиера) - сериен...
  • 16:00 Новините на NOVA
  • 16:10 "Пресечна точка" - публицистично шоу
  • 17:00 "Семейни войни" (нов сезон) -...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.