Съвместимост между зодиите: Козирог

Загадъчни тайни на загадъчни хора

по статията работи: Микаела Мохарамян | 03.06.2013 | 14:38
Съвместимост между зодиите: Козирог
http://www.zajenata.bg

Козирог и Овен: Любовно опиянение

Сложно, ох, много сложно се съчетават огнени и земни знаци. Но по някакви причини Овенът и Козирогът забравят за това, опиянени от завладелите ги чувства. Околните само ще повдигат рамене с недоумение, докато гледат как винаги съсредоточеният и уверено устремен към бъдещето Козирог весело се хили над безгрижните шеги на Овена и черпи многобройните му приятели с бира и ядки, макар че на следващия ден е на работа.

Тайната на такава привързаност е проста: всеки от двамата открива в другия нови, непознати му до този момент страни от живота. И това пътешествие в чуждия свят се оказва толкова увлекателно, че и двамата забравят за всичко на света и за това какви са били до момента, в който са се запознали.

Уви, опитът показва, че това е само временно умопомрачение – когато от очите им падне мъглата на страстта, и двамата стигат до извода, че съвместният им живот е невъзможен. Дори независимо от забележителната им съвместимост в секса – огнената страст на Овена разбужда скрито в дълбините на козирожката душа сладострастие.

Козирог и Телец: Когато инатът обединява

Те и двамата си имат собствен свят и собствена земя – Телецът и Козирогът не витаят в небесата, но са доста близо до тях. Знаци на Земята, те просто се издигат на най-високия връх на любовта, откъдето целият свят им се струва малък. Сродни души, двамата бързо намират общ език, пренебрегвайки условностите на останалия свят.

На кого другиго можеш да довериш тайните и мечтите си, както на сродната душа? Точно затова и сексуалната съвместимост между Козирога и Телеца се намира на такава висота – когато между любими хора няма недомлъвки, всичко става удивително просто. Амбициозността на Козирога може да действа на Телеца като стимулиращ фактор – за такъв партньор ще покорява нови върхове, за да вървят през живота ръка за ръка.

Козирог и Близнаци: Укротяване на опърничавия

И тук трябва да се разбере кой кого се опитва да укроти. Дали Близнакът, каквото и да става, се опитва да разклати сериозността на Козирога, дали Козирогът иска да възпита в Близнака нещо по-отговорно, отколкото са те в действителност. Двамата са различни, но няма да се получи да прекроят другия по свой маниер. Тук ще помогне само искрената любов, упоритостта е характерна и за двата знака.

Съвместимост между Козирог и Близнаци е възможна само ако се допълват един друг, без да влизат в противоборство.

Козирог и Рак: Може ли всичко да е толкова идеално?

Рядко се срещат толкова щастливи съюзи – независимо че Ракът и Козирогът са толкова различни, тях ги събират звездите. Такова взаимно щастие буквално зашеметява, затова и близките им често не вярват в техните чувства и рядко одобряват тяхната връзка. Но и Ракът, и Козирогът не забелязват колко са съвместими, а го чувстват с кожата си. Заедно тези двамата са способни да обърнат планини било в бизнеса, било в съвместния живот.

Стриктността и критичността на Козирога карат Рака с отворена уста да улавя всяка негова дума, а Козирогът доста добре импонира на плахостта и деликатността на Рака. В съвместния живот двамата буквално си даряват качествата, които не им достигат, получавайки прекрасен резултат.

Козирог и Лъв: Ако дълго се мъчим, нещо ще се получи

Козирог и Лъв се привличат, но е много трудно да създадат хармонични отношения. Само силната любов е способна да им помогне да преодолеят всички трудности, които им поднасят различните им характери.

Двамата имат коренно противоположни житейски възгледи. Ако на Лъва са му необходими свобода, полет на фантазията и ярко изразена чувственост, то Козирогът предпочита строго контролираните планове и сдържаността в поведението. Учудващо точно тези противоречия може да ги задържат заедно.

Иначе за честност и искреност възгледите им са еднакви – Козирогът е готов да прости на Лъва много неща заради способността му да говори открито и да не крие емоции и мисли. А още влюбеният Козирог е в състояние да вложи всичките си сили, за да издигне Лъва на достоен пиедестал. И това няма да бъде забравено от Лъва никога.

В леглото съвместимостта им е многократно по-добра, отколкото в живота. Понеже и двамата са чувствени и страстни. И ако денем Козирогът крие емоциите си зад маската на хладнокръвието, то нощем, в обятията на Лава, може да се отпусне напълно.

Козирог и Дева: Душа в душа

Звездите ви вещаят радост и щастие, понеже в този съюз и Девата, и Козирогът получават точно това, което искат. Девата обожава да дава съвети, а Козирогът с благодарност ги приема и използва всяка възможност, за да доведе съвместния живот до идеала. Така да се каже вие двамата сте съвместими отвсякъде. Моногамни, не прощавате изневерите и ги смятате за недопустими. Рядко може да се види такава двойка, в която двамата хармонично строят живота и дружно преодоляват несгодите.

Ако в спалнята ви обземе скука, то това се дължи на нерешителността и на двама ви. Може да се добави огън в отношенията – позволете си да експериментирате в леглото и няма да скучаете.

Козирог и Везни: Загадъчни тайни на загадъчни хора

Не ви е лесно заедно – всеки си има характер, който дразни половинката. Но независимо от това Везната и Козирогът се обичат с особена любов, която по нещо напомня на взаимна майчинска грижа. Удивителна способност да съчетават сексуалните преживявания с истинска нежност – това е съвместимостта между Везната и Козирога, каквато другите знаци получават с цената на тежка работа над себе си и над отношенията.

Характерите ви са различни, а това е главното условие за привличане. Ако не станете веднага врагове, то благополучните отношения са ви сигурни.

Козирог и Скорпион: Страст между самоуверени инати

Подобни отношения не възникват спонтанно – Скорпионът и Козирогът могат дълго да се вглеждат един в друг, докато преценяват дали изобщо си струва да направят крачка. И да решат, че си струва. Често Козирогът започва всичко – той е сигурен в себе си и в своя избор и е премислил всичко. Това може да обърка напористия Скорпион, но тази връзка наистина е прекрасна, дори и да не продължи дълго.

Съвместимостта им в леглото е невероятна – взаимната страст е способна да изглади всяка неравност между тях. Влиянието им един върху друг е просто магическа и само обстоятелствата може да ги изкарат от спалнята.

Козирог и Стрелец: Спомнете си служебния роман

Взаимно уважение и дълга работа рамо до рамо – романът между Стрелеца и Козирога най-често се случва именно в работна обстановка. Но този огън се разгаря бавно и постепенно, без изблици и любов от пръв поглед. Съвместимостта между двамата не е очевидна поначало и само след изтичането на дълго време те започват да я прозират. Козирогът искрено се възхищава на късмета и лекотата на Стрелеца, а самият Стрелец винаги е имал влечение към силен партньор, който е способен да го подкрепя в начинанията и да не му позволява да захвърли всичко.

Козирог и Козирог: Побориха се и това беше

Виждали ли сте някога идеална двойка от учтиви интелигентни хора? Най-вероятно това са били двама Козирози. Невъзможно е да се сбъркат с други. Двама кариеристи и работохолици, заедно могат много, помагат си и се подкрепят във всичко. Ако единият Козирог дава съвети, то вторият се вслушва и приема загрижеността с благодарност.

Съвместимостта между Козирог и Козирог се основава на откровеността – нали няма да криете от огледалото проблемите си? Тук и двамата ще намерят идеално разбиране. Показната недоверчивост всъщност е само навик. В този тесен кръг не се допускат случайни хора – Козирог и Козирог са си напълно самодостатъчна двойка. Но ако при спор са успели да си нанесат някоя рана с рогата, то е добре бързо да се помирят, тъй като са способни да мълчат със седмици.

Козирог и Водолей: Сигурна охрана на пясъчния замък

Ако мечтателният Водолей строи замък от пясък, то влюбеният Козирог ще направи всичко този замък да остане вечно. Освен това ще стори така, че творението на любимия да бъде видяно, да бъде похвалено и да получи множество изискани комплименти. Само дето на Водолея не му е необходима такава вечност – още утре той ще забрави своя шедьовър и ще започне да вае нов. На Козирога и Водолея им е хубаво заедно, особено ако любовта е достатъчно силна.

Съвместимостта между тях се крие в техните различия. Козирогът с радост ще допусне в живота си шеметния Водолей, макар че няма да го покаже, а тайно ще му се любува. Водолеят е поласкан от вниманието на такъв сериозен човек. В края на краищата всеки може да получи своето.

Козирог и Риби: Може да се притеснявате от завистта на боговете

Този съюз е толкова прекрасен, че завистта на боговете ви е в кърпа вързана. Трудно е да се повярва, че толкова различни хора могат да мелят заедно брашно. Злите езици ви приписват брак по сметка, но ще измине време и дори най-големите скептици ще признаят – връзката между Козирога и Рибата е идеална. Естествено, ако не се намеси черната котка на раздора.

Съвместимостта им е очевидна – те не се притесняват да показват чувствата си пред другите, а ако някой грешно схваща отношенията им, това си е негов проблем. Двама отколешни работохолици и логици, Козирогът и Рибата са способни да обърнат света. Ако, разбира се, поискат.

Съвместимост на останалите зодии:

Съвместимост между зодиите: Овен

Съвместимост между зодиите: Телец

Съвместимост между зодиите: Близнаци

Съвместимост между зодиите: Рак

Съвместимост между зодиите: Лъв

Съвместимост между зодиите: Дева

Съвместимост между зодиите: Везни

Съвместимост между зодиите: Скорпион

Съвместимост между зодиите: Стрелец

Съвместимост между зодиите: Водолей

Съвместимост между зодиите: Риби


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


14 todorr ivanov 04.06.2013 | 11:47
има нещо вярно в написаното
13 petar dimitrov 03.06.2013 | 18:57
Доста интересно е това, не очаквах.
12 Александра Тодорова 03.06.2013 | 18:22
Не съм се консултирала с това, докато съм избирала!
11 p kehaiova 03.06.2013 | 17:54
Според това не си подхождаме с Козирога.
10 Вили Савов 03.06.2013 | 17:03
Чудесно!
9 Нели Симеонова 03.06.2013 | 16:31
Вече знам кой е идеалният мъж за мен, но се ожених за любимия си! :)
8 Павел Николов 03.06.2013 | 15:59
Дори не вярвам в тия работи!
7 kiki amerikaneca 03.06.2013 | 15:45
Загадъчни тайни на загадъчни хора - знаете ли, че има нещо вярно в това, което се твърди, това са едни от най-загадъчните хора, които са живели някога на тази планета.
6 чичо съби 03.06.2013 | 15:28
Трудно ми е да повярвам, че козирога и другите зодии имат толкова голяма съвместимост, по-скоро не съм го очаквал, но статията определено ме опровергава.
5 Алекса Тенева 03.06.2013 | 15:18
Мъжът ми се оказа неподходящ според зодията сега трябва да го сменя ли ???
4 Daniela Gulubova 03.06.2013 | 15:08
е то е едно и също, нали така. това е един и същи текст, с разменени места просто.
3 lou reed 03.06.2013 | 15:03
Интересна работа!
2 Лолита Набокова 03.06.2013 | 14:41
Вече знам какъв мъж трябва да си избера :)
1 Митридат Египетски 03.06.2013 | 14:40
има вярно май в тези неща

ТВ програма

Кино

  • Сега Да надживееш Ескобар тв филм /45...
  • 00:15 Отблизо /п/
  • 01:10 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 02:45 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 03:40 Господин Тау тв филм /31 епизод/п/
  • 04:10 Олтарите на България
  • 04:25 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 05:10 Още от деня коментарно предаване /п/
  • Сега "Разобличаване" - сериал, с.3, еп.7
  • 00:40 "Дъф и Вазовски" - сериал, с.2, еп.7
  • 01:40 "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • 02:10 bTV Новините /п./
  • 02:50 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:45 "Ослепително слънце" - сериал /п./
  • 05:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 06:00 "Тази сутрин" - информационно...
  • Сега "Военни престъпления: Лос...
  • 00:30 "911" - сериал, сезон 2
  • 01:20 "Престъпни намерения" - сериал,...
  • 02:15 "Моето име е Мелек" - сериен филм
  • 03:15 "Наследство" - сериен филм /п/
  • 04:10 "Свободна да избира" - сериал /п/
  • 05:20 "Пресечна точка" - публицистично...
  • 06:00 "Здравей, България" - сутрешен блок
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.