Премиера 2 в 1 за Motorola Z2 Play (СНИМКИ)

Заедно с последния си хит сред смартфоните, компанията представи и всички модулни приставки за него

по статията работи: Петко Коларов | 19.09.2017 | 15:12

Завладяваща премиера се състоя не къде да е, а на Балканите. За съжаление не точно у нас, а в съседна Румъния. Там се проведе събитието за най-голямата Motorola премиера за този сезон. Фокус на събитието в Букурещ, което резонираше с цветната визия и дизайн на Motorola продуктите, беше Moto Z2 Play, който излиза на пазара в България до края на месеца. Представянето не засягаше обаче само самия смартфон, а също и целия комплект модулни компоненти Moto Mod, които клиентът може да избере според собствените си предпочитания какво точно по-добре от останалите иска да прави телефонът в джоба му.

1979511Новият Moto Z2 Play разполага с функциите от високия клас, които очакваме от един междинен модел в момента, включително ярък 5.5-инчов дисплей и феноменален капацитет на батерията, която издържа до 30 часа работа. Която, в допълнение, е и с все по-търсената на пазара екстра за бързо зареждане. Модулната функционалност обаче е нещо, което впечатлява и превръща това устройство в наистина иновативен продукт, който не можете да получите от друг производител. Някои от приставките представляват геймпад, има също и мощна аудиоколонка JBL, както и 360-градусова камера за снимки и видео. Както и при предишното поколение на смартфона, смяната на различните модули е удобна и лесна.

Цените за горепосочените модули изобщо не са недостъпни. Гаймпадът в България ще се продава срещу 169 лв. Колонката - срещу 120 лв. По-скъпичка ще бъде 360-градусовата камера, чиято цена у нас ще е 449 лв. Самият смарт телефон се очаква да навлезе първоначално в специализираните магазини, а в последствие и в офисите на българските мобилни оператори с цена от 949 лв. без покупката да бъде обвързана със сключване на срочен договор. Съответно при подписване на такъв цената ще бъде по-ниска.

1979498С по-тънък и по-лек дизайн, както и по-висока производителност, второто поколение Moto Z Play предлага актуалната функционалност, които изисква съвремието. С изцяло метален корпус,  Moto Z2 Play е мощна комбинация от стил и издръжливост. Като спецификации при Moto Z2 Play трябва да се отбележи 2.2-гигахерцовият 8-ядрен процесор Snapdragon 626, който се справя лесно с всекидневните предизвикателства. Телефонът разполага и с 4GB RAM. А в зависимост от избраната версия идва с 32 или 64 GB вградена памет. Споменатият вече 5.5-инчов Full HD Super AMOLED дисплей кара всяка ваша снимка да изглежда като картичка, от която трудно ще откъснете поглед.

Благодарение на новата технология на Moto Z2 Play с двоен автофокус и двойна светкавица лесно ще откриете фотографския си талант. Основната камера на телефона е 12-мегапикселова в комбинация с лазерен и двоен автофокус. Благодарение на което ще създавате по-ясни и красиви снимки дори при слаба светлина. С 5-мегапикселовата предна камера с двойна светкавица пък нощните селфита гарантирано няма да събират по-малко лайкове в социалните мрежи.

Moto Mods не са непознати и са успешно на пазара вече цяла година. И точно както компанията обеща още при представянето им, продължи да развива платформата, за да предоставя все по-големи възможности на потребителите и да превърне смартфона в устройството, което можете да ползвате във все повече ситуации.

1979500Moto 360 Camera: Снимайте всичко

Прикрепете 360 Camera Moto Mod, към който и да е от телефоните от серията moto Z и той се превръща в 360-градусова камера, с която можете да снимате всичко около вас. С едно натискане на бутона записвате интерактивно 360-градусово 4К видео със завладяващ 3D звук, който следва посоката, от която гледате. Усъвършенстваният софтуер ви позволява да адаптирате съдържанието към индивидуалните ви нужди и желания. След като сте готови с промените, можете бързо и лесно да споделите снимките и видеата с приятелите си или в социалните мрежи директно от приложението Google Photos.

Побеждавайте по вашия начин

Вземете играта буквално в свои ръце с Moto GamePad. С този нов модул трансформирате телефона си в удобна гейминг конзола само с едно щракване. С двойни контролери, D-pad и четири екшън бутона играете пълноценно навсякъде. Вградената батерия от 1035 mAh ще ви помогне дълго и безпрепятствено да се забавлявате с любимите си игри.

Страхотен звук само с едно щракване

Първото поколение JBL SoundBoost ви даде възможност да организирате незабравимо парти навсякъде и по всяко време. С JBL SoundBoost 2 купонът продължава. Второто поколение JBL SoundBoost идва с вградена батерия за до 10 часа забавление и добавено водоустойчиво покритие, за да сте сигурни, че няколко капки вода няма да преустановят танците. JBL SoundBoost 2 се предлага в червено, синьо или черно, дизайнът му е усъвършенстван за още по-добър захват и отново има вградена стойка. Освен това е съвместим с новото приложение JBL EQ. Получавате всичко това само с едно щракване и без никакви допълнителни настройки.

Бъдете неудържими с Moto Turbo Power Pack

С Moto Turbo Power Pack вие избирате кога и как да зареждате телефона си. Имате нужда да получите безжичен заряд в движение? Няма проблем. Прикрепете модула и вземете 15W енергия за цял ден. Когато успеете да изчерпате и него, ще са ви необходими само 20 минути, за да възстановите 50% от капацитета му.

На презентация в прес залата на Motorola в офиса на Lenovo в Букурещ съобщиха, че стратегията за България ще включва утвърждане на телефоните в сериите от по-нисък и среден клас - Moto C, Moto E и Moto G и постепенно навлизане на Moto Z и Moto X. Владислав Иванов, генералният мениджър на мобилния бизнес на Lenovo за Югоизточна Европа заяви също, че до този момент в световен мащаб са продадени 4 милиона Moto Z, над 6 милиона Moto G и около 1 милион модулни приставки.

1979515


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Последният печели...
  • 14:00 Телепазарен прозорец
  • 14:15 Арт дъга детски образователен филм
  • 14:40 Вълкът и седемте козлета 2...
  • 14:45 Господин Тау тв филм /18 епизод/
  • 15:20 Пътешествия: В света на прекрасната...
  • 15:45 Телепазарен прозорец
  • 16:00 Бързо, лесно, вкусно
  • Сега "Златно момче" - сериал, еп.74 /п./
  • 15:00 "Бараж" - сериал, еп.46
  • 16:00 "Скъпа мамо" - сериал, еп.2
  • 17:00 bTV Новините
  • 17:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 18:00 "Стани богат" - телевизионна игра с...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 20:00 "Ергенът" - романтично риалити, с.3
  • Сега "Свободна да избира" (премиера) -...
  • 15:00 "Не ме оставяй" (премиера) - сериен...
  • 16:00 Новините на NOVA
  • 16:10 "Пресечна точка" - публицистично шоу
  • 17:00 "Семейни войни" (нов сезон) -...
  • 18:00 "Сделка или не" (премиера) -...
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 20:00 "Hell’s Kitchen България" (нов...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.