Улични кучета "обезобразиха" автомобил в ж.к. „Младост”

„Ford”-ът е на “лечение”, изпохапан от агресивни четириноги

по статията работи: iNews.bg | 06.06.2012 | 07:55

Жител на столичния квартал "Младост” 1 осъмна с автомобил, обезобразен от кучешки ухапвания. В нощта срещу 5 юни агресивни четириноги "нападнали" автомобила, паркиран пред блока на собственика Иван Цуцуманов.

Цуцуманов разказа пред iNews, че намерил колата си изподраскана и с видими следи от кучешки ухапвания. Предният регистрационен номер е изкривен и изгризан. Повредени са авточасти, маркучът за охлаждане и кабелите в предната част на автомобила, които са прегризани.

Гуменото уплътнение на долната част на бронята е изтръгнато (на снимката ясно личат следите от зъби). По-късно собственикът го намира в близките храсти. Веднага закарва автомобила на ремонт в сервиз, където и ще пренощува "пострадалият" Ford Focus. Сервизният автотехник го предупреждава да остави колата за поправка, защото може и да не стигне до дома си.

"Човек загина, нахапан от кучета. Вече нападат и автомобили. Какво още трябва да се случи, за да се вземат адекватни мерки”, пита възмутеният собственик. Той настоява, за да получи отговор на въпроса докога хората ще са заложници на агресивни кучета. "Ако убия куче – ще ме осъдят, но ако куче ми изяде колата – е хуманно отношение”, коментира Цуцуманов.

Жители на квартала недоумяват докога общината ще стои и ще наблюдава как озверели глутници ще ги подлагат на тормоз. Очевидци разказаха, че в квартала е особено страшно нощем, когато кучетата се събират на големи групи и се държат агресивно към прибиращите се граждани.

Четириногите са постоянни обитатели на пазара в "Младост” 1, разхождат се необезпокоявани около СОУ "Теодор Траянов” и в зелените площи и междублоковите пространства.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


77 Veronika Emilova 07.06.2012 | 10:11
Миналата неделя имаше същият случай в квартал Бокар! 8 агресивни кучета обезобразиха един опел, подавахме сигнали на 112 ,но никой не дойде на помощ! СРАМОТА!!!
76 Силвия Николова 07.06.2012 | 00:34
Не пожелавай такова нещо! Макар че като се замисля, може и да си прав. Може и това да им трябва за да стъпят на земята. Но знаеш ли, няма нужда те да бъдат нападнати. Досраръчно е да видят някой нападнат...гледката е достатъчно поразяваща
75 Konstantin Ivanov 06.06.2012 | 23:18
Мила госпожичке, еди ква си ,спри да пишеш глупости излагаш се ,като кифладжия и си трай по-добре,че толкова небивалици не бях чел ,надявам се,че това не е истинското ти име "Габриела Танчева" ,искам да ми отговориш на въпроса:Как моето куче ,колкото тормоз съм му дал всеки път като ме види ми скача отгоре и си мята опашката ??????А някакви тъпи помяри нападат хората ,вече и колите.....До къде ще стигнем ?Вярно ,е че не всички кучета са агресивни ,но драга тапанарке да ти кажа чувството да се пребираш от тренировки и да те нападнат 10 помяра ,и всички хора зад тебе да се уплашат и да се разбягат ,а ти да не знаеш какво да правиш,първото нещо което ще ти дойде на ум,кое ще бъде , айде отговори ми въпросчета,и дано някой ден да изпаднеш в такава ситуация, ти и всичките човекофоби и помярофили и тем подобни човекоподобни,които съществуват на този свят,за да видите какво е чувството да се биете с кччета на улицата пред хората, а аз просто си вървях на оживено место ,където постоянно минават хора ..и това,което казвате ,че кучетата са агресивни заради хората няма никакъв смисъл,защото ,когато сме били малки сме биели кучета с пръчки на улиците(лично не съм удрял никога животно,но с моите животни съм издевателствал,както написах по-горе)са си знаели мястото,според вас ,дали пак трябва да започнем да бием кучетата??
74 Konstantin Ivanov 06.06.2012 | 23:12
Мила госпожичке, еди ква си ,спри да пишеш глупости излагаш се ,като кифладжия и си трай по-добре,че толкова небивалици не бях чел ,искам да ми отговориш на въпроса:Как моето куче ,колкото тормоз съм му дал всеки път като ме види ми скача отгоре и си мята опашката ??????А някакви тъпи помяри нападат хората ,вече и колите.....До къде ще стигнем ?Вярно ,е че не всички кучета са агресивни ,но драга тапанарке да ти кажа чувството да се пребираш от тренировки и да те нападнат 10 помяра ,и всички хора зад тебе да се уплашат и да се разбягат ,а ти да не знаеш какво да правиш,първото нещо което ще ти дойде на ум,кое ще бъде , айде отговори ми въпросчета,и дано някой ден да изпаднеш в такава ситуация, ти и всичките човекофоби и помярофили и тем подобни човекоподобни,които съществуват на този свят,за да видите какво е чувството да се биеш с кччета на улицата пред хората.......
73 Силвия Николова 06.06.2012 | 22:30
а направил им е нещо... и те понеже все не могат да спипат сам, че да го пребият са решили да му отмъстят чрез колата му. Аз се чудя как не се сетихме за това по-рано. Сто на сто си права. Дори знаеш ли какво, можеш да получиш Нобелова награда. Такъв гений като теб да остане незабелязан е истинско... богохулство, едва ли не!
72 Силвия Николова
Този коментар е маркиран като неуместен.
71 Силвия Николова 06.06.2012 | 19:21
ооо повярвайте ми момчета, аз правя доста;) Има доста бащи, които искат децата им да играят навън без страх. Има и доста лекета, които просто искат да покажат колко са големи с определени, така да го нарека, инструменти в ръцете. Тук Габриела Тончева ще даде минус, но с чиста съвест мога да и кажа, както и на другите като нея: цункайте ме по нахапания задник ;)
70 Симеон С 06.06.2012 | 19:16
Това се обмисля със съседите една нощ да ги съберем всичките и айде.. писна ми вече!
69 Симеон С 06.06.2012 | 19:14
Колега с 5.5мм въздушарка CZ само ги чеша с тия съчми. Преди 1 месец една кучка роди 7 кученца обадих се на кучкарника до зоологическата градина при нас и ми казаха ,че няма какво да ги правят най-много да ги кастрират. Натоварих ги във багажника и ги закарах във Равно Поле да се оправят което му е писано му е писано.
68 Hristo Sivakov 06.06.2012 | 19:10
Много се говори и нищо не се прави.Няма да казвам в кой град една сутрин просто се събудихме без кучета и никой не пита къде са,всички бяха щасливи :)
67 Силвия Николова 06.06.2012 | 17:48
Искам да се обърна конкретно към Габриела Танчева. Преди по-малко от година, пребирайки се от лекция бях нахапана жестоко от кучета. Съвсем близо до входа ми. Имам белези на невъзможни места. Не мога да ти опиша каква болка и какъв ужас изживях. Все пак малко или много съм изпаднала в някакъв шок и да речем, че не съм била съвсем на себе си през цялото време. Оказа се обаче, че баща ми също се е прибирал и е видял всичко. Как кучетата ме нападат, как ме нахапват, как ме обазобразяват... Направил е каквото може, и други помогнаха. Както и да е. Тогава едни "природозащитници" направиха така, че кучетата не само да н се убиват, ами и нито да се кастрират, нито дори ако щеш да ги изкарат извън града. Преди 4 месеца 4-5 деца, които са си играли на площадката също бяха нахапани. На почти същото място, предполагам и от същите кучета (едни и същи си обитават този район). И досега всяка нощ ги чувам през прозореца...и досега никой не е взел мерки. Та въпроса ми към теб Габриела Танчева е следния: След като защитаваш така ревностно кучетата имала ли си реален сблъсък с уличните или съдиш само по опита си от домашните любимци? Виждала ли си ухапано от куче? Мисля че не си. Мисля че си гледаш някое померанче вкъщи и мислиш че всички кучета са милички и любвеобвилни. Но не е така... мен сега ме е страх да доближа дори домашен любимец, а представи си какво е, когато видя някое улично куче!
66 Aglika Vutsova 06.06.2012 | 17:21
Навсякъде е едно и също - гадните кучета ги хранят разни "загрижени за животинките" хора и затова те си седят около блоковете, училищата и детските площадки. Който иска да пази кучетата да си ги прибере вкъщи и да си ги гледа. Не сме длъжни да се съобразяваме с тъпи псета и да ни е страх да излезем по улиците! В понеделник сутринта едно куче ме захапа за крака след като го бях подминала (на поне 2-3 метра). Радвам се само, че останалите 10 кучета лежащи наоколо не скочиха след него, че не ми се мисли какво щеше да е. Стресирани били животните, защото хората се държали гадно с тях и ги предизвиквали... А хората не се ли стресират да живеят в кучешка държава?!
65 Plamen Vasilev 06.06.2012 | 17:20
купете си отрова или въздушни пушки. ако не ги изтребите, поне ще се махнат от района. не че това е разрешение, но поне временно ... накарайте фандъкова да се задейства най-сетне! пишете писмени жалби с копия до възможно повече инстанции. само така тежката бюрокрация ще се помръдне да направи нещо за данъкоплатеца.
64 Aglika Vutsova 06.06.2012 | 17:18
Навсякъде е едно и също - гадните кучета ги хранят разни "загрижени за животинките" хора и затова те си седят около блоковете, училищата и детските площадки. Който иска да пази кучетата да си ги прибере вкъщи и да си ги гледа. Не сме длъжни да се съобразяваме с тъпи псета и да ни е страх да излезем по улиците! В понеделник сутринта едно куче ме захапа за крака след като го бях подминала (на поне 2-3 метра). Радвам се само, че останалите 10 кучета лежащи наоколо не скочиха след него, че не ми се мисли какво щеше да е. Стресирани били животните, защото хората се държали гадно с тях и ги предизвиквали... А хората не се ли стресират да живеят в кучешка държава?!
63 Aglika Vutsova 06.06.2012 | 17:17
Навсякъде е едно и също - гадните кучета ги хранят разни "загрижени за животинките" хора и затова те си седят около блоковете, училищата и детските площадки. Който иска да пази кучетата да си ги прибере вкъщи и да си ги гледа. Не сме длъжни да се съобразяваме с тъпи псета и да ни е страх да излезем по улиците! В понеделник сутринта едно куче ме захапа за крака след като го бях подминала (на поне 2-3 метра). Радвам се само, че останалите 10 кучета лежащи наоколо не скочиха след него, че не ми се мисли какво щеше да е. Стресирани били животните, защото хората се държали гадно с тях и ги предизвиквали... А хората не се ли стресират да живеят в кучешка държава?!
62 Александра Иванова 06.06.2012 | 17:16
хахахаха и са виновни за запалените коли , нали................. вие съвсем откачихте хахахахахахахахаххахахахахахахах
61 Mario Manchev 06.06.2012 | 16:49
Здравейте, и аз имах абсолютно същия инцидент преди 6 месеца в същия регион. Сигнализирах на "екоравновесие" многократно за тази глутница кучета. След 4 писма до тях и отговори, че кучетата са кастрирани и повече нищо не могат да направят на мен ми писна и всичко приключи. Резултатът - глутницата си стои, децата си играят на детската площадка и чакаме поредния репортаж за пореден инцидент. Това е държавната машина!!!
60 Симеон С 06.06.2012 | 14:07
Такива кучета колко ги бутам със джипа из квартала просто само съседите ми знаят. Имам две деца, и две кучета. Как мога да си пусна децата до южния парк без да се притеснявам ,че някъде по-пътя нещо ще ги ухапе? Няколко пъти ходих до община Лозенец само да се редя със старците без да ми обърнат внимание.. Ако тръгна сам да ги убивам ще ме съдят.. заради това ,че искам децата ми да се в безопасност. За това почнах да ги бутам с извинение е*ал съм им майката. А такива като тебе Габриелче ела да ти ги дам всички да си гледкаш. Може да съм съдист във вашите очите ,но такива като мен разрешават вашите проблеми.
59 Жустин Бибер 06.06.2012 | 13:37
И тази хайка още не са я "обезвредили" от Екоравновесие?! Престъпно безхаберие...
58 dream on 06.06.2012 | 13:23
57 dream on 06.06.2012 | 13:23
пак добре че не са си изкарали яростта над човек
56 Masha Orso 06.06.2012 | 13:04
АЯбсолютно, то кучета, подпалвачи...
55 нелепо съвпадение 06.06.2012 | 12:59
Крайно време е да се вземат по-груби мерки срещу тия кучета, не мислите ли?
54 нелепо съвпадение 06.06.2012 | 12:57
Аз имам приятелка с тази фамилия - тъй, че бъди сигурен, че я има като фамилия.
53 нелепо съвпадение 06.06.2012 | 12:53
Добре, че на форда кой знае какво не можеш да му направиш...
52 Виктор Петров 06.06.2012 | 12:38
Гебинка, за пръв път ли чуваш, че същетвува такава програма? А за Екоравновесие - чувала ли си? Проблема е, че нищо не правят както трябва! Преди години дойдоха от фирмата и донесоха едни хубави, големи наденици, пълни с приспивателни! Кучетата им се израдваха и после заспаха. Взеха ги и след кастрация ни ги върнаха! Похвално - нали? Само, че едната кучка, която обикновено раждаше по две - три кученца, след процедурата роди 12! :) Резурлатни се оказаха от фирмата - и още как?! Нали и догодина трябва да просъществуват...
51 Виктор Петров 06.06.2012 | 12:26
Теорията за преследвана котка е по-реалистичана! Въпроса тук е защо продължава да има толкова много безстопанствени кучета! Нали знаете, че когато се съберат при тях започват да действат принципите на глутницата? :)
50 Виктор Петров 06.06.2012 | 12:20
А дечица - имате ли, госпожице Танчева? :)
49 Виктор Петров 06.06.2012 | 12:19
Габи, ако не си разбрала за какво се дискутира - не се изказвай, миличка :) Сигурно си много добра - не се и съмнявам, но - дано не ти се случи да се озовеш по сумрак сред глутница, озверели псета...
48 Виктор Петров 06.06.2012 | 12:16
Господин застрахователю (извинявам се - застрашивателю), не ви ли омръзна да рекетитарате гражданите на страната ни? Имате ли срам изобщо?! Даже не забелязвате, че тук се обсъжда сериозния проблем с безстопанствените глутници, озверели четириноги и пострадалите хора! Интересуват ви само застраховките! Днес за колите, утре за жилищата, а утре - кое ще е на дневен ред - въздуха ли?
47 Виктор Петров 06.06.2012 | 12:08
Спокойно, господин Цуцуманов, всичко е добре планирано и така трябва да бъде! Вижте румънците, които са взели за пример "челния" ни опит - вече са решили проблемите си! Тук, обаче е България и дори доказалото се в чужбина няма да даде резултат! Важни са печалбите, процентите и животните (колко добро извинение), а хората - кучета ги яли, ядат и ... знаете какво ще продължава да бъде! Като, че ли всичко друго ни е наред... :)
46 Лола Стефанова 06.06.2012 | 11:11
И от къде тази агресия у животните?! Разбирам да е бил движещ се автомобил, но спрял, това за мен е необяснимо.
45 Лола Стефанова 06.06.2012 | 11:10
Иам си закони в тази държава! Ако някой иска да помага, нека да не е само на думи.
44 Радостина Василева 06.06.2012 | 11:00
Да се включа и аз по средата на Вашия спор . И понеже моята фантазия е малко по - развинтена бих искала да споделя едно мое лично мнение , което също би било възможно . Преди години гледах филм където за да отмъстят на някакъв човек без да го хванат , намазват дрехите му със спесифична миризма, която се усеща само от животните , така и той беше разкъсан . Та да сидойда на думата де . Нищо чудно въпросният -н Цуцуманов да има врагове , и някой да е решил да си отмъсти по подобен начин , защото нека се съгласим , че е абсурдно от хиляди коли да се спрат на неговата и да изгризат маркучи , ламарини и т.н. Не ми се вярва да е случайно .
43 Dimcho Aleksiev 06.06.2012 | 10:36
Нахални помияри - ще ми наръфат колата, ама после ще ги кълват гарваните и свраките по очите.
42 Миро Т 06.06.2012 | 10:19
Гнусни са много.
41 Alexander Porsche 06.06.2012 | 10:19
Ще го видиш на живо и няма да повярваш.
40 david copperfield 06.06.2012 | 10:19
Луда работа, какво да ти кажа...
39 Миро Т 06.06.2012 | 10:18
Заради това е хубаво да имате каско.
38 Alexander Porsche 06.06.2012 | 10:18
Котките се крият под колите и тия не могат да ги стигнат и почват да гризат като луди.
37 david copperfield 06.06.2012 | 10:18
Мале ако хвана някой пумяр да ми прави нещо на колата и после няма да му се иска куче да се е раждало!
36 Martin Svilenov 06.06.2012 | 10:13
Как пропусна да напишеш таблет с главни букви не знам ;) ;) ;) Въпросната организация изисква приспиване на агресивни кучета,а разни помяропоклонници да говорят по-малко и да прибират кучетата и котките в собствените си къщи или приюти...
35 Габриела Танчева 06.06.2012 | 10:13
не аз казах повече няма да пиша, спри се и ти. От половин час стоя и водя някакви безсмислени разговори ..
34 Габриела Танчева 06.06.2012 | 10:11
А и аз не съм казала , че съм против убиването на АГРЕСИВНИТЕ кучета. Но съм против избиването безразборно на всички..
33 Martin Svilenov 06.06.2012 | 10:11
В интерес на истината за първи път казваш,че не ти се занимава,ама май вече и ти не знаеш какво пишеш... Ами като чета глупостите и небивалиците,които пишеш определено си под 20 години!
32 Габриела Танчева 06.06.2012 | 10:10
айде ела да пишеш от таблет да видим дали е лесно. Пф. Ами да няма го, защото държавите са им по организирани. И престани да ме занимаваш с тази тема. казах СТОП. Ходи си гледай кучето.
31 Габриела Танчева 06.06.2012 | 10:05
Хаха мойто куче е точно от улицата спасих го от хора като теб. Така , че хайде не говори много много. казах ти не ми се занимава вече. Котката също не ми е породиста, но са си с ваксини, кастраци ит.н. . Платени формуци ахха ти знаеш ли аз вобще на колко години съм???
30 Martin Svilenov 06.06.2012 | 10:04
Боже,колко мъка има по този свят,Боже!!! През целят си живот съм имал животни! Но не смятам да давам обяснение на хора,които не могат да пишат грамотно.Сигурно си от тези зрелостници,които са попаднали в таз годишните бисери из матурите... Като държавата е смотана Терминал 2 те очаква с отворени врати,но не си мисли,че като отидеш някъде другаде всичко ще ти е по приказките, в която впрочем все още си мислиш,че живееш. Я ми кажи виждала ли си някъде по света толкова много улични кучета (ако изобщо си напускала границите на страната някога)? НИКЪДЕ ГО НЯМА ТОВА!!! Да не говорим,ако стане така,че човек да бъде нахапан зверски от помяр,тогава директно го приспиват без никакви кучепоклоннически ритуали... Аман от нереализирали се дребни хорица...
29 Габриела Танчева 06.06.2012 | 10:02
Вижте сега, и аз съм против всичкото това с агресивните кучето. Но има но.. сега мисля, че всеки нормален човек би искал избиване на агресивните. А не на всички поред. А за приютите това немогат да го направят само защитниците , малко помощ от арепублика България ще е нужда но..
28 Елизабет Генова 06.06.2012 | 10:02
Защо всички кадето толкова защитавате животните винаги нападате потърпевшия човек? Ами ако беше твоята кола или колата на твой познат,щеше ли да отидеш да му кажеш ти си си виновен? Я се стегни и почни да мислиш малко по реалистично и спрете да летите в облаците! Не ние сме зле,всички знаем,че без контрол на популацията им има огромен проблем! Пред блока ми също има изподрани коли и то защото са се опитвали кучетата да стигнат до котка която е била на покрива на кола!!! Стига сте обвинявали другите хора!!!
27 Martin Svilenov 06.06.2012 | 09:58
Ти да не си от онези платените форумци,където всяка тема я обръщат на политика?!.. Ако си от тези направо гаси компютъра.Не знам защо го намеси Тиквата в темата. И само да не се обиждаме,защото всеки го може това става ли?.. Гледай си животните,даже крави,овце и всякакви такива ако искаш,но в ДОМАШНИ условия,а не по улиците и народа се плаши от разни НИСШИ същества! Аз също имам куче,но нито го пускам на вън само,нито го разхождам без нашийник,да не говорим за ваксини и паспорти. А ако си такава защитничка на помярите,защо не си вземеш още кучета вкъщи??? И то от тези където са по улиците...
26 Presiyan Krastev 06.06.2012 | 09:55
Този човек дали всъщност не се казва Цицоманов, какво е това Цуцуманов, ако не правописна грешка?
25 Габриела Танчева 06.06.2012 | 09:52
Мда, ама си съгласен да се издигат паметници на Бойко Ориспв или на всички други безмозъчни двпутати . няма само да си дигам нервите с някакви тъпаци където не им пука за животните ама и капчица милост нямате Знам , че аз немога да променя нищо, Ще продължа да си гледам кучето, и трите котки. Ще се грижа зантях, и не ми се мисли какви ще са децата ви. Какво ли ще стане по нататък хаха еми ще видим (:
24 Габриела Танчева 06.06.2012 | 09:50
Ама ти сериозно ли? СериоНо ли си мислиш , че само в България се правят такива мерки? А каквотябва да се прави да се убиват едно по едно ли? Не , няма да стане. Знаеш ли защо? защото все още в тая Смотана Държава ма хора със сърца. Ео за това. А това , че ти си един бездушен човек на който не му пука за животнитв еми... какво да ти кажа. Да те поздравя ли? нее.. Ти май никога си нямал живтотно което да те обича и да те посреща на входа. Да видиш как му светват очите като те види. Те обичат истински а не на думи като хората..
23 Martin Svilenov 06.06.2012 | 09:49
Ама те кучетата много умни ще вземат да дойдат бе Г-це Танчева... Защо не вземете да им издигнете и 2-3 паметника из страната,да ги издигнете кандидат-президент от кучешката партия?!... Тцтц не мога да повярвам колко заблудени хора има,все още вярващи в приказки...
22 Габриела Танчева 06.06.2012 | 09:47
Хехе не не, много сте зле. Изяли му колата. Нали знаете, че както хората не са лоши без причина така и кучетата. Помилсете малко изкарвате ги някакви престъпници. Те да не са някви киборги да ядат коли. Това , че вие сте някакви зли същества където мислят само за убиване, убиване и пак убиване и то на всички поред е това си е ваш проблем. Кучетата много добре знаят какво иска да се направи. А според вас този Цуцуманов , дали не им е направил нещо на въпросните кучета. ?? много сте зле божее..
21 Mahlenskiq Pich 06.06.2012 | 09:38
Ами така е, ама трагичното заглавие говори друго!
20 Martin Svilenov 06.06.2012 | 09:38
Сигурно пак някой ги е предизвикал... Айде къде сте кучепоклонниците??? Трябва да говорите от името на кучетата днес нали така? Понеже те нямали глас и вие сте тяхните представители в ЧОВЕШКИЯТ свят... Ами след като нямат разсъдък как искате да имат глас?!? Ама май и вие не сте по-умни от тези помяри... Чакам да протестирате против насилието срещу животни,като започнете да ходите на четири крака.Тогава ще сте си лика-прилика,и по акъл, и по поведение! Екарисажите българино,екарисажите....
19 Mahlenskiq Pich 06.06.2012 | 09:34
Супер тъпо заглавие честно!
18 Еухенио Торес 06.06.2012 | 09:34
тия кучета започнаха и коли да ядат
17 Teodor Shofelinov 06.06.2012 | 09:27
Няма нищо странно. Кучетата са гонили котка, тя се е скрила в двигателния отсег и те просто са опитвали да я стигнат. :) Не е първи такъв случай.
16 Bg Maniqka 06.06.2012 | 09:24
Повече снимки трябваше да качите!
15 Даниел Вълков 06.06.2012 | 09:24
Това е нещо редовно в Младост 1. Само на паркинга между бл.20 и бл.22 миналата есен - наръфан и откачен преден номер и изядена предна пластмасова решетка на Форд Ес Макс, месец и половина след това - пак преден номер, пластмасов подкалник и забележете прегризан маркуч на спирачен автомат на Хюндай Санта Фе ...и застрахователите не ги признаха... нямало щета "нападение от диви животни" !!!
14 krenvirsh salamov 06.06.2012 | 09:20
много странни неща има в този живот :)
13 Veronika Hristova 06.06.2012 | 09:19
Доста странно ми звучи
12 Bobi Smuta 06.06.2012 | 09:18
Да, ама заради някой загрижени за кучетата граждани общината не може да направи нищо!
11 ekaterina tsoneva 06.06.2012 | 09:15
сигурно е имал предвид ,че кучетата понякога ни го връщат , понеже повечето хора не се отнасят добре към тях ....
10 Radin Dimitrov 06.06.2012 | 09:13
Това не ми се вярва!
9 трендафил въжарски 06.06.2012 | 09:07
на кой удар по-точно?
8 трендафил въжарски 06.06.2012 | 09:06
и коли ли почнаха дА ядат тези песове? трябва най-накрая да ги избием, това вече е напаст
7 zvercheto zvqr 06.06.2012 | 09:06
кучетата отвръщат на удара :)
6 г-жа Тенджеркова 06.06.2012 | 09:05
Не ми се мисли какво биха направили на човек... Трябва агресивните от тях да бъдат прибрани, ако не искат от общината гражданите да се саморазправят с тях в един момент.
5 borislava tihomirova 06.06.2012 | 08:59
на "лечение" :Д
4 Божан Вутов 06.06.2012 | 08:57
Журналистите много обиачт да правят от мухата слон и да вкарват паника сред населението за всичко, като призвание им е.
3 Елизабет Генова 06.06.2012 | 08:55
Внимавай,че сега ще те нападнат защитниците. Човека е прав ,като изпохапят колата никой нито ги закача,но ако ние им направим нещо наистина ще си ни осъдят! Само неможете ли да разберете (скъпи защитници) ,че кучетата озверяват и издивяват и не винаги хората са виновни за тяхното поведение! Прибирайте ги по-бързо в приюти нали сме европейска държава или само знаете да говорите и да нападате вече нападнатите хора!!!
2 Jitan Jitanov 06.06.2012 | 08:50
Проблема е че от кучетата нищо не можеш да вземеш,докато от шофьорите и пушачите актовете валят и трупат бонуси за държавните чиновници,но и парите за помиярите от еврофондовете са си бая тлъста пачка
1 мила дидова 06.06.2012 | 08:10
Баси, тия псета са опасни за всичко. Хапят хора, коли, замърсяват с урина, развъждат кърлежи.

ТВ програма

Кино

  • Сега Туризъм.бг
  • 12:00 По света и у нас
  • 12:30 Бразди
  • 13:00 Иде нашенската музика
  • 14:00 Религията днес
  • 15:00 Спортните таланти на България:...
  • 15:30 Библиотеката
  • 16:00 Приключенията на един Арлекин тв...
  • Сега "Вкусът на България" - кулинарно...
  • 11:30 "Светът на здравето" - здравно...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Загадки за начинаещи: Убийствен...
  • 14:15 ПРЕМИЕРА: "Вкусът на Португалия" -...
  • 16:00 "Търси се…" - токшоу с водещи Меги...
  • 17:00 "Животът по действителен случай" -...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • Сега "Съдебен спор" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 Темата на NOVA
  • 13:00 "Необичайният живот на Тимъти...
  • 15:00 "50 първи срещи" - с уч. на Адам...
  • 17:00 "Любовни афери" (премиера) -...
  • 18:00 "Ничия земя" - предаване
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.