Любовните похождения на кандидатите за генерален директор на БНТ

Оказва се, че мъжката половина от борещите се да оглавят националната телевизия имат пикантно любовно минало

по статията работи: iNews.bg | 16.06.2022 | 15:15
Любовните похождения на кандидатите за генерален директор на БНТ

Общо осем души ще влязат в директен сблъсък за поста генерален директор на  БНТ , чийто официален избор ще се осъществи на 29 юни. Кандидатите са  Сашо Диков , Ирина Величкова,  Сашо Йовков , Василена Матакиева, досегашният шеф  Емил Кошлуков Венелин Петков , Красимир Ангелов и Светлана Божилова.

Оказва се, че мъжката половина от борещите се да оглавят националната телевизия имат пикантно любовно минало. Досегашният директор на медията  Емил Кошлуков  всъщност е женен, но отдавна не дели един покрив със съпругата си и майка на единствената му дъщеря. Мистичната Наталия, която успява преди години да надене брачния хомот на бохема Кошлуков, е емигрант в Щатите, където съжителства заедно с щерката на бившия политик. Двете любими жени на шефа на  БНТ , който ще се бори за втори мандат на директорския пост, обитават луксозен апартамент в Маями, който струва близо половин милион лева. Закупен е през 2014 г. и се води на двамата с жена му Наталия. Макар да са разделени, бившите съпрузи поддържали чудесни отношения и Емил често пътувал до Америка, за да се вижда с двете дами.

През годините той неведнъж е бил забъркван в афери с красиви жени. Преди време мълвата усилено го свързваше с хубавата тв водеща Надя от "Елит", която бе гадже и на продуцента Андрей Арнаудов. После пък Кошлуков бе омагьосан от Ивайла Бакалова. Двамата с миската флиртуваха открито пред цяла България, докато бяха в шоуто "ВИП Брадър", но след финала му Бакалова разби сърцето на ухажора си и между тях така и не потръгна. Последно през миналата година клюкарите в  БНТ  свързаха шефа си интимно с тв водещата Мая Костадинова, която от Нова телевизия изненадващо се премести в националната медия, поканена лично от Кошлуков.

Богата е любовната биография и на Сашо Йовков. Спортният тв корифей, който за сетен път атакува шефското място в  БНТ , е наричан плейбой №1 на телевизията. След двата си брака с впечатляващи дами той е завоювал и сърцата на едни от най-красивите лица в историята на телевизията – Бетина Жотева и Мира Добрева. Първата съпруга на Йовков е дъщерята на известния историк Петър Коледаров, с която обаче бракът им бързо се пропуква. После журналистът пада в плен на най-красивата дама в историята на родния баскетбол – Мадлен Станева, пише вестник Ретро.

И с нея обаче не успяват да запазят семейната хармония и се развеждат. "Истината е, че след като се разделихме с Мадлен, тя се запиля във Франция и там се ожени, но си останахме приятели, имаше ключ от жилището ми", казва по адрес на бившата си съпруга Йовков. В любовния му списък следва и връзката с Бетина Жотева, която е бивш шеф на СЕМ. Влюбват се на купон в столичната зала "Фестивална" почти от пръв поглед, но пътищата им се разминават след продължително съвместно съжителство. Йовков обаче не остава за дълго ерген и успява да съблазни тв звездата Мира Добрева, с която са двойка в продължение на 5 години. След раздялата журналистката се хвърля в обятията на негов добър приятел и колега, а именно режисьора Жоро Торнев. Въпреки че са делили една жена, двамата остават приятели в годините и до ден днешен играят тенис заедно.

В приятелски отношения с голямата си любов е и адашът на  Сашо Йовков  – Сашо Диков. Стажанта е пръв приятел с бившата си съпруга Аня Пенчева. Журналистът и актрисата редовно са заедно покрай двете им общи внучета от дъщеря им Петя Дикова. Диков е разказвал, че се е влюбил в секссимвола на родния театър на последната седалка на автобуса от София до Троян. Сашо предложил брак на звездата от "Време разделно" в инфарктен за нея момент, когато била в болницата заради спонтанен аборт и тъкмо лекарите ѝ били съобщили, че съществува вероятност да не може повече да има деца. Прогнозата на медиците обаче не се сбъдва и двамата са горди родители на щерка им Пипи. Когато навремето се разделят, актрисата вече била раздвоена между Сашо и настоящия си мъж Ивайло Караньотов.

Самата тя неотдавна разкри, че именно Диков я убедил да избере съперника му. Дълги години Стажанта нямаше жена до себе си, но през 2021 г. официално обяви, че е обвързан. Журналистът не желае да разкрива самоличността на мистериозната дама, с която споделя дните си, но не пести суперлативите по неин адрес. "Съдбата ме е срещала наистина с невероятни жени, които умеят и знаят как да направят живота ти пълноценен. И сега е така, защото пак съм намерил най-добрия и най-страхотния човек. Срещнах жена, която ме прави изумително жив", казва за половинката си Диков, без да уточнява дали двамата имат разлика в годините и с какво се занимава новата му муза.

Изпълнен с любовни драми е и животът на  Венелин Петков , пипе Флагман. Бившият шеф на новините на Би Ти Ви, който бе изгонен от медията преди 2 години, а на мястото му се настани неговото протеже Антон Хекимян, в момента се препитава като детски учител, но очевидно меракът му да ръководи телевизия не е секнал. В рамките на двете години, в които журналистът е аут от Би Ти Ви, успя да стане татко цели два пъти. С двама синове го дари младата му половинката Николета Маданска в навечерието на неговата 50-годишнина. Спортната репортерка отдавна има връзка с Петков, но докато и двамата все още работеха в телевизията, криеха любовните си отношения от всички. Това бе желанието на Петков, който първо имал горчив опит с публичните връзки, и второ, угаждал на собствениците на медията, които имали политика ръководителите да не показват личния си живот пред обществото.

Интригите около Николета и Венелин не спираха най-вече заради присъствието на бившата му любима край тях. Всеизвестно е, че Петков бе сгоден за новинарката Гена Трайкова, с която бяха заедно и на екрана, и в живота в зората на тяхната кариера в Би Ти Ви. Дългогодишната им връзка претърпя серия от крахове. Години наред двамата ту се разделяха, ту се събираха, но окончателно любовта им се пропука след неуспеха им да имат общ наследник. Все пак двамата спазваха благоприличие и работеха заедно напук на бурното им минало. Очевидно Гена не е загубила чувствата си към Венелин, тъй като напусна Би Ти Ви веднага след новината за неговото уволнение по собствено желание и от солидарност.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Натисни F1 образователна поредица...
  • 15:30 Истории от Олимпийските игри /п/
  • 15:45 Телепазарен прозорец
  • 16:00 Бързо, лесно, вкусно
  • 16:30 Светът и ние
  • 16:55 България в 60 минути с Мариана...
  • 18:00 По света и у нас
  • 18:30 Още от деня коментарно предаване
  • Сега "Бараж" - сериал, еп.47
  • 16:00 "Скъпа мамо" - сериал, еп.3
  • 17:00 bTV Новините
  • 17:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 18:00 "Стани богат" - телевизионна игра с...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 20:00 "Аз обичам България" - забавна...
  • 22:30 "Dancing Stars Extra" - зад...
  • Сега "Не ме оставяй" (премиера) - сериен...
  • 16:00 Новините на NOVA
  • 16:10 "Пресечна точка" - публицистично шоу
  • 17:00 "Семейни войни" (нов сезон) -...
  • 18:00 "Сделка или не" (премиера) -...
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 20:00 "Един за друг" (нов сезон) -...
  • 22:00 "Любовни афери" (премиера) -...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.