брой гласове: 9
брой гласове: 8
брой гласове: 12
брой гласове: 5
брой гласове: 22
брой гласове: 17
брой гласове: 19
брой гласове: 7
брой гласове: 6
брой гласове: 22
брой гласове: 10
брой гласове: 9
брой гласове: 10
брой гласове: 37
брой гласове: 28
Какво ново
Благодарим на всички потребители, които алармират за споделяне на не-авторски снимки в "99 забележителности на България". Всяка снимка, която е качена без знанието и желанието на собственика, и за която екипът е получил сигнал, ще бъде своевременно свалена от сайта.

01.08.2011г.


Във връзка с августовските отпуски, обявяването на печелившите и раздаването на оставащите седмични награди, както и на месечните и финалните награди, ще се извърши на 17 август. 

 

16.06.2011 г.

 

 

Във връзка със зачестили сигнали на потребители за нереално високи резултати и възможна манипулация на класирането в играта „Познаваш ли България“, както и последвалите проверки от страна на нашия екип, искаме да съобщим следното:

 

  1. Има потребители, които целенасочено злоупотребяват с възможностите за участие, създавайки десетки и стотици (!!!) регистрации за играта, като по този начин целят повишаване на шансовете си за спечелване на награда. Конкретните регистрации не отговарят на фактическите условия за участие (по специално т. 2.2, относно пълнотата на предоставената информация), но още по-неприятно е, че не отговарят на моралните принципи за fair play, върху които нашият екип се опитва да изгради инициативата „99 забележителности на България“.

     

    Доказателство за конкретните злоупотреби са подробните логове от нашите сървъри, в които се вижда как в рамките на кратки интервали от време (под 1 час), от едно IP, в рамките на една и съща сесия (от 1 компютър), играят повече от 50 потребители.


  2. Потребителите, които отговарят на посочените в горната точка условия ще бъдат изключени от играта занапред, като резултатите им ще бъдат премахнати от класирането до момента.

     

    Пълният списък с изтрити потребители може да видите тук. Всеки участник, попаднал в приложения списък, може да заповяда в нашия офис, за да се запознае с детайлите относно своето участие в играта чрез логовете на сървърите.


  3. В резултат на изключването на горепосочените потребители, класациите от 4-та седмица нататък ще претърпят промени, които са отразени в страницата „КЛАСИРАНЕ“. Реалните седмични и месечни победители ще бъдат уведомени за своите награди.

     

Искаме да напомним на всички участници в играта, че екипът на iNews няма да толерира подобни злоупотреби, като всички доказано некоректни играчи ще бъдат лишени от възможността за участие в играта занапред.


Извиняваме се на всички лоялни участници и фенове на инициативата „99 забележителности на България“ за забавянето при определяне на резултатите, но смятаме, че е от общ интерес наградите да получат най-знаещите и активни наши потребители.  

 

 

6.06.2011 г.

 

Тази седмица участниците в играта „Познаваш ли България“, които печелят месечни награди, ще бъдат уведомени кога и как да получат наградите си. Благодарим Ви за силния интерес към играта и продължавайте да участвате.

 

В допълнение пак тази седмица ще бъде изтеглен и жребият за хората, които ще вземат втората и третата награда в съответно втората и третата седмица от играта. Те също ще бъдат информирани с имейл кога и къде да дойдат, за да вземат наградите си.

 

 

6.6.2011 г.

 

Изминалите четири седмици от играта „Познаваш ли България?“ ни показаха сериозния интерес, който тя предизвика сред потребителите на iNews.bg. През това време получихме много интересни коментари, допълнения и предложения за подобряване на играта, за което искрено благодарим на всички потребители.

 

С цел да направим престоя Ви в секцията 99 забележителности на България“ и по-специални играта „Познаваш ли България?“ още по-интересен и полезен, от 06.06.2011 г. всеки играч ще има право да отговаря на 5 въпроса от играта, вместо досегашните 3. При правилен отговор и на 5-те въпроса, играчите ще получават допълнителни 3 бонус точки (т.е. общо 8 точки при 5 верни отговора).

Успешна игра на всички!

 

5.6.2011 г.


Промяна в условията за качване на снимки във Фотоконкурс – Идеята на Фотоконкурс е да предостави възможност на всички потребители на  iNews.bg да споделят своите наистина най-добри снимки на интересни места в България.

 

Тъй като някои от потребителите качват поредици от снимки, които до голяма степен не се отличават като качество и перспектива една от друга, екипът на „99 забележителности на България“ взе решение да въведе ограничение за броя качвани снимки във „Фотоконкурс“, а именно 5 снимки на потребител. За потребителите, които имат вече качени над 5 снимки, остава заварено положение, т.е. авторски снимки няма да бъдат трити.

 

Надяваме се по този начин да предизвикаме споделянето само на най-добрите авторски снимки, което ще повиши положителните емоции при преглеждане на всички снимки от конкурса и ще помогне за реалното отсяване на най-качествените фотографии на нашите потребители.

 

2.6.2011 г.

 

Ето че и на нас се случва да не сме предвидили конкретна и специфична ситуация в хода на инициативата /или в отделен неин модул/. Пример за това е класацията на победителите в последните две седмици от играта „Познаваш ли България“. 

 

Оказа се, че във втората седмица имаме трима втори победители /т.е., играчи с еднакъв брой точки/, а в третата – трима на трето място. За да е честно разпределението на наградите, отсега нататък въвеждаме правило за подобни случаи. 

 

Когато в някоя от категориите има повече от един победител, наградите ще се разпределят чрез жребий. Тегленето на името на печелившия ще бъде заснето с камера и публикувано в сайта на инициативата, така че всички да са сигурни в безпристрастността на решението. 

 

Вярваме, че това няма да ви откаже от играта, която продължава до 15 август. Много и  все привлекателни награди ви очакват, така че се регистрирайте и играйте още днес :)

вашите снимки
Връх Безбог
автор: Инна Митева | 15.08.2011
брой гласове: 3
Доспат
автор: Инна Митева | 15.08.2011
брой гласове: 2
Водопад
автор: Златина Иванова | 15.08.2011
брой гласове: 0
Водопад
автор: Златина Иванова | 15.08.2011
брой гласове: 0
Водопад
автор: Златина Иванова | 15.08.2011
брой гласове: 0
Деветашка пещера
автор: Марта Величкова | 15.08.2011
брой гласове: 3
автор: Нелия Куртева | 15.08.2011
брой гласове: 0
Панагюрски колонии - невероятен кът
автор: Zlatina Ivanova | 15.08.2011
брой гласове: 1
Хвостохранилище „Медет” до Бенковски. Макар и опасно място, красотата му не може да се...
автор: Zlatina Ivanova | 15.08.2011
брой гласове: 0
автор: eleonora docheva | 15.08.2011
брой гласове: 0
автор: eleonora docheva | 15.08.2011
брой гласове: 0
автор: eleonora docheva | 15.08.2011
брой гласове: 0
автор: eleonora docheva | 15.08.2011
брой гласове: 0
Църквата
автор: eleonora docheva | 15.08.2011
брой гласове: 0
автор: vladislava burova | 15.08.2011
брой гласове: 0
автор: Ивайло Димитров | 15.08.2011
брой гласове: 0
автор: Ивайло Димитров | 15.08.2011
брой гласове: 0
Мусала е най-високият връх в България и на целия Балкански полуостров с височина 2925 m,...
автор: Ивайло Димитров | 15.08.2011
брой гласове: 0
Язовир "Доспат" преди първите утринни лъчи
автор: Марта Величкова | 15.08.2011
брой гласове: 4
Леденото езеро
автор: Ивайло Димитров | 15.08.2011
брой гласове: 1
Реклама
Error 503 Service Temporarily Unavailable

Временно Недостъпен 503

Бяхме информирани за възникналия проблем.


Ще отстраним наличния проблем във възможно най-кратко време.



Можете да отидете на Начална страница