Прокопиев си призна за "опорните точки" в писмото си

Олигархът се изпусна в ефир – имал бизнес интереси в енергетиката

по статията работи: iNews.bg | 16.05.2014 | 08:14
Прокопиев си призна за "опорните точки" в писмото си
bTV

Няма лошо някой да има икономически интереси, те да са обявени и да са декларирани. Този мейл, за който става дума, темата не е за конкретни интереси, а за последствията, ако би било взето едно грешно и незаконно решение, ще има последици не само за мен, а за всички данъкоплатци.

Това се оправда Иво Прокопиев в ефира на bTV за скандала през последните дни около изпратения мейл с "опорни точки".

Инструкции за клеветенето на България разпространи до подчинените си олигархът Иво Прокопиев. В мейл до служители в медийната му група "Икономедиа” и близки до нея сайтове той дава "опорни точки”, по които трябва да се пише в защита на енергоразпределителните дружества, защото "имало кампания срещу тях". Това става ясно от копие на скандалния мейл, пратено до редакция на информационна агенция. Главата на кръга "Капитал” пише, че отнемането на лицензите на ЕРП-тата не е законно, както и че паричните потоци след евентуално отнемане на лицензите ще се насочат към "банката на властта КТБ”, въпреки че това е невъзможно.

"В писмото няма нищо, което да сочи към някакъв мой интерес, някаква уговорка, някакво задкулисие. Има един принципен проблем, който аз съм видял, че става много голям и аз съм си казал мнението. Най-голямото доказателство, че това не е някакво задкулисие, е, че информацията от този мейл не е публикувана в "Капитал”, за пореден път се опита да се защити Прокопиев, оправдавайки разкритието на "опорните точки" и ЕРП-тата.

"Това нещо не е било предназначено да се публикува", призна си Прокопиев, въпреки че писмото стана обществено достояние.

Запитан дали има лични интереси във ВЕИ-тата и отнемането на лицензите на ЕРП-тата, Прокопиев се опита да не отговори, но все пак се изпусна, че има интереси в тази област, но не даде нито един конкретен отговор, като се завъртя главно около начина на изтичането на мейла. Той увърта и усуква, като се мотивира с независимостта на медиите си, но водещите не го оставиха на мира и непрекъснато го притискаха до стената, връщайки го на въпроса за бизнес интересите му.

Прокопиев се изпусна и че скандалът с разкрития мейл, в който дава инструкции на журналистите си, не се случва за първи път. И друг път олигархът е насочвал какво да се пише. "Последният беше за "Южен поток", Подавам по теми, в които се вижда системен риск", измъкна се пак Прокопиев.

"Скандалът не е в мейла. Скандалът е, че политик, който има претенцията да бъде лидер на една от двете основни политически групи в Европа, вади лична кореспонденция, свършили са му всички други аргументи и това е основният акцент, едва ли не, в цялата предизборна кампания на социалистите", нападна Прокопиев. 

В опит да се защити в ефир Прокопиев заяви: "Ние избираме депутати в Европейския парламент, не ровим в чуждите имейли. Това изкарване на мейла аз го определям като голям скандал срещу личността на журналистите и като опит за сплашване не само на нашата редакция, а за всеки, който си позволява да бъде независим."

Олигархът заплаши, че ще сезира прокуратурата заради разкритата му кореспонденция. "Това е абсолютно престъпление. Всички, които сме в тази кореспонденция, сезирахме прокуратурата, за да започне разследване", каза Прокопиев.

"Капитал" и "Дневник" – двата вестника, собственост на бизнесмена, били "малките острови на общественото мнение и камък в обувката на управляващите".

В хода на интервюто Прокопиев си призна, че е много информиран човек и има много опит, намеквайки, че явно знае подробности около ЕРП-тата.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


61 Svetlozara Halacheva 16.05.2014 | 16:30
Опорните точки на крадците,така трябва да е кръстил заглавието на мейла, а?
60 Ivko Pivko 16.05.2014 | 15:39
Прокопиев трябва е да в затвора, а не да обикаля по телевизиите и да казва, че това което сме видели в мейла е лъжа.
59 трендафил въжарски 16.05.2014 | 15:35
Прокопиев къде ще ходи да не си признае
58 криворазбрана цивилизация 16.05.2014 | 15:25
вече няма какво да се обсъжда, Прокопиев сам е потвърдил всичко написано във въпросното "писмо", колкото и да отрича нещата ги има черно на бяло.
57 Gusanita Violeta 16.05.2014 | 14:32
Няма какво да се обяснява, неговото си е чиста проба пример за корпоративна журналистика, в която той е ненадминат. Огромна наглост е да се опитваш да манипулираш хората, докато ЕРП-тата надписват сметки и си спестяват данъци, трупат печалби за наша сметка. От какво бе пореден гневът на хората миналата зима?! От НЕК или от безпардонното отношение на същите тези хора, които Прокопиев защитава и си правят с нас, каквото искат. По времето на ГЕРБ, защо не пищяха защото си имаха Семерджиев и само заблуждаваха.
56 Milata Mila 16.05.2014 | 14:30
а кой знае и още колко много мейла е изпратил по важни теми, а за съжаление Капитал и Дневник са едни от водещите медии, на които хората имат вяра, а за съжаление виждаме,че нещата там са най-неистински. Трябва да се замислят всички,а и сега идват избори и нещата са още по-сериозни, както виждаме задкулисието в България няма почивен ден, а по такъв сериозен и належащ въпрос какъвто е енергетиката в момента не бива да има компрпомиси и да се правим,че нещо не се е случило,а да искаме разследване на въпросните хора, участващи в мейла, и прокуратурата не бива да е на тяхна страна,а на стараната на всички български граждани, които плащат заплатите на всички в държавата, те работят за нас, не за Прокопиев и кръгът Капитал!
55 Doggy Cat 16.05.2014 | 13:57
Прокопиев вече взе да се бърка какви ги говори, до края на седмицата кой знае колко противоречиви неща ще е казал
54 Katrin Velinova 16.05.2014 | 13:42
Иво Прокопиев се оплете се сам в собствената си мрежа от лъжи. Няма моралното право да предявява каквито и да било претенции.
53 Vanesa Apostolova 16.05.2014 | 13:34
кой каквото иска да казва, но да обикаляш по телевизиите за да се оправдаваш и да търсиш под вола теле, само и само да замажеш положението не говори нищо по-различно от това, че интересът на Прокопиев е много сериозен и свързан с много пари. Никой не би бранил нещо толкова много,ако не усеща вината си,която трябва да "изкупи" много бързо, в случая- да замаже.
52 Пияно пиле 16.05.2014 | 13:19
Гледах интервюто и през цялото време Прокопиев се опитваше да се измъкне от важните въпроси и от същността на темата, но все пак успяха да го притиснат да си признае за личните интереси, но да говори за независимост на медиите след като е написал подобен мейл е повече от абсурдно и смешно.
51 reni angelova 16.05.2014 | 12:34
"Той увърта и усуква, като се мотивира с независимостта на медиите си, но водещите не го оставиха на мира и непрекъснато го притискаха до стената, връщайки го на въпроса за бизнес интересите му" - опитвал е до отклони същността на темата, но въпреки това си е признал, къде ще ходи. Това да говори за независимостта на медиите си е просто смешно.
50 Дива Самодива 16.05.2014 | 11:56
Не знам кой поръча този пробив в пощата на Икономедиа, както той сам твърди, че там е хакнат сървара, но една страна, макар и предизборно наистина, Икономедиа и Прокопиев силно се компроментираха. В Студито на НОВА, той самият НЕ отрече, че има интереси в енергийният сектор, а в студито на Бтв преди това го птовърди. Така, че нек ане бъдем наивни. Ясно е, че защитава своят икономически интерес, макар че говори за чужди такива в аналитичното си мейлче. Т.е става крадеца вика - дръжте краде! Време е да си признае и за машинацийте си с ВЕИ парковете и колко от тях всъщност бяха излишни?!! И защо се съгласи да участва в техния строеж, при положение, че плана препоръчан от ЕС беше преизпъленен на 200%?! Нима не е имал интерес?
49 доплеров ефект 16.05.2014 | 11:55
Опорните точки са свързани с бизнес интересите на Цветелина Бориславова. Ето че пак изплува връзката му с тази известна далавераджийка.
48 Krum Tonev 16.05.2014 | 11:51
ще си признае много ясно,след като са го притиснали и въпреки това отрича ,това,което сме видели в мейла да е истина...??
47 kristian balev 16.05.2014 | 11:30
Прокопиев защо не застана с името си зад тази публикация като рдакционен коментар в медиите му?! Нима не беше възможно да се случи или от перото на някой от неговите журналисти звучи по-безпристрастно.
46 Гошо Хубавеца 16.05.2014 | 11:28
Това си е чист ПР в полза на ЕРП-тата, за това никак не е странно, че същите тези компании чрез чужди фондации и банката на Цветелина Бориславова наливат пари в Икономедиа под една или друга форма. Пълно промиване на мозъците на хората.
45 Бат Баян 16.05.2014 | 11:27
Хаха иначе по време на посещението на Нели Крус Прокопиев и компания се биеха в гърдите как само те били независими, а вщъност кой спуска на журналистите какво да пишат, как да пишат и кого да търсят за коментар?! Това коректно ли е?!
44 Andrei Stoichev 16.05.2014 | 11:27
как нагло се държи и се прави на луд и само лъже, няма ли грам срам поне? вместо да се оправдава трябваше да се скрие виновно.
43 Pavel Liubchev 16.05.2014 | 11:25
Прокопиев убеден ли е, че някой му е хакнал пощата или просто тази кореспонденция не е била препратена от някой от многото журналисти на сателитни медии, които също пишат по предварително спуснат сценарий в полза на интересите на бизнес партньорите на Прокопиев?! сега да не вземе да отрече, че той бе консултат по продажбата на ЕРП-тата и в частност на ЕВН като още тогава го играеше и за двамата отбора - държавата и чуждия инвеститор?! За какво бе тази среща на Плевнелиев точно с шефа на ЕВН, сд който са си дружки пак по линия на прокопиевото сдружение - КРИБ?!
42 Божидара Алексиева 16.05.2014 | 11:24
Искам да го попитам нещо г-на на снимката: А по време на предизборна кампания да пишеш опорните точки на известна медия у нас и да казваш тенденциозно как да се пускат материали занапред, какво е бе г-н Прокопиев?! Съсела е ясен - предизборна изпозлва да си направи ПР след изтеклата информация, ама това не прави компромата по-малако компромат?! Хайде стига вече с наивните изказвания и доблестната позиция, която се мъчи да изградите, като свой имидж пред българското общество! Лицемерено е!
41 Дядо Либен 16.05.2014 | 11:22
Прокопиев сега на репресиран ли ще се прави, а кога години наред гуля с държавната баница не се оплаква, а?! Медиите му открай време са използвани за търговия с влияние и са обслужвали отбани политици любимци - Шулева, Овчаров, Трайков, Плевнелиев, Дянков...
40 Дива Самодива 16.05.2014 | 11:21
Не знам кой поръча този пробив в пощата на Икономедиа, както той сам твърди, че там е хакнат сървара, но една страна, макар и предизборно наистина, Икономедиа и Прокопиев силно се компроментираха. В Студито на НОВА, той самият НЕ отрече, че има интереси в енергийният сектор, а в студито на Бтв преди това го птовърди. Така, че нек ане бъдем наивни. Ясно е, че защитава своят икономически интерес, макар че говори за чужди такива в аналитичното си мейлче. Т.е става крадеца вика - дръжте краде! Време е да си признае и за машинацийте си с ВЕИ парковете и колко от тях всъщност бяха излишни?!! И защо се съгласи да участва в техния строеж, при положение, че плана препоръчан от ЕС беше преизпъленен на 200%?! Нима не е имал интерес?
39 Бай Спас 16.05.2014 | 11:20
"малките острови на общественото мнение и камък в обувката на управляващите" - мнението на Прокопиев ли е общественото мнение?! Този за идиоти ли ни има?! Че са камък в обувката на управляващите е факт и то поради простата причина, че Икономедиа лансират ГЕПБ и патерицата им РБ, тъй като самият Прокопиев и Цветелина си ги създадоха, по тяхно време олигархът сериозно редуцира кредите си, което едва ли е било случайно. Прокопиев и хората му стоят не само зад подобни материали, но и зад антиправителствените протести, блогове, организации и всичко с едничката цеб - ГЕРБ на власти връщане на статуквото.
38 Лили Добромирова 16.05.2014 | 11:19
Всичко ще си признае. Да си признае и за преките си интереси в строежа на фотоволтаици, които бяха прекомерни! Дори от ЕС казаха, че сме преизпълнили плана на 200% ! Там той спечели големи хонорари, въпреки, че видимо разбира от енергетика и е знаел много добре, какво прави!!
37 Epifani Gancia 16.05.2014 | 11:17
Не е зле Прокопиев да си избистри опорните точки, тъй като това, което се случва е нагледен пример за срастването на медии-олигарси-власт. Нима тези псевдо аргументи не се използваха и от ГЕРБ в поредния им вот на недоверие или пък от президента в плавенната му защита в полза на ЕРП-тата.
36 Силвия Ганчева 16.05.2014 | 11:17
Наивно е да се вярва, че у нас има доблестен и честен бизнесмен и независим издател на медии. Наистина е наивно! Аз не знам г-н Прокопиев защо така всячески се мъчи да изчисти вече отдавна окаляното реноме на своите медии, но определено вече е твърде късно. Да, самият имейл не е кой знае каквко, но и ДА в него има директни указания как да се подготвят следващите теми в Икономедиа, в какви насоки и кой да се търси за еди каква си информация. Всичките му спекулативни намеци, че едва ли не ЕРП-тата щели да отидат в ръцете на някакви местни бизнесмени са пълни глупости и спекулации с цел отново черен ПР на последните. Твърде е късно за оправдания г-н Прокопиев.
35 Жужка Жужа 16.05.2014 | 11:17
Да, няма място за оправдание, че медиите са му независими. Повече от наивно е. Хубаво е, че излезе да дава обяснение н абългарската аудитория, защо дава директни насоки как да работи медията му, в какъв стил. Защитава своят икономически интерес, за който всички знаем, че е в областта на енергетиката. Тук целта е, ако не се дадат ЕРП-тата на проруски бизнесмени за, каквито той говори, да се дадат на прозападни такива, като него самия и обкръжението му.
34 Liubomira Panajotova 16.05.2014 | 11:16
Скандалът не бил в мейла! Прокопиев се опитва с такива фокуси и празни приказки да отвлича вниманието от това, че лъсна истината за "независимите" му медии, които никак не са независими, а обслужвнат личните му интереси и тези на отбрани негови бизнес партньори.
33 Lady Blossom 16.05.2014 | 11:14
"Това нещо не е било предназначено да се публикува", призна си Прокопиев, въпреки че писмото стана обществено достояние. - Ахаха е то оставаше и да е предназначено да се публикува:) Егати и скандала щеше да стане вече! Опорните му точки станаха ясни, той има интерес в енергетиката, а от тук насетне явно е използваЛ и ще използва занапред трибуната на медията си за да ги защитава.
32 Nina Rosi 16.05.2014 | 11:13
С или без хакнат имейл, бе очевадно чии интереси защитават медиите на Прокопиев и кой диктува редакционната политика в изданията му, неслучайно насади жена си на този пост.
31 Gusanita Violeta 16.05.2014 | 11:11
Естествено, че има интерес в енергетиката, нали още от времето на Румен Овчаров го уреди в износа на ток от АЕЦ-а с фирмата му "Вивид пауър". Не бе ли част от Недосегаемите заедно с Кадиев!?
30 Petur Marinov 16.05.2014 | 10:50
А кога ще се проведе разследване срещу Прокопиев, или и до там пише имейли?
29 работната пчела 16.05.2014 | 10:36
жалко че не можах да гледам интеревюто сутринта,за да му видя притеснената физиономия. Ясно е г-н Прокопиев,че това нещо не е трябвало да бъде публикувано,не и преди да бъде украсено по уречения в мейла начин. Интересно ще е да видим и мейл с наставленията за модераторите на форума в Капитал и Дневник :)
28 трендафил въжарски 16.05.2014 | 10:27
а прокуратурата кога ще се сезира?
27 Silvi Milenova 16.05.2014 | 10:26
За никой не е тайна,че Прокопиев има интереси точно в енергетиката и най-вече във ВЕИ сектора ѝ. Такъв абсурд може да се случи само у нас, един олигарх да диктува случващото се в енергийния сектор и това е практика от години
26 Alexander Porsche 16.05.2014 | 10:19
Честно казано какво може да очаква народа от един олигарх като Иво Прокопиев, който е виновен за поскъпването на тока през юли 2012 година? Пределно ясно е, че от години насам си има взимане-даване с ЕРП-та. Неслучайно от управлението на Царя преди повече от 10 години до сега, то той винаги е хващал енергийните министри и е връткал далаверките с тях. Кунева, Костов и Станишев също са виновни, но Иво Прокопиев е най-новото разкритие за високопоставена личност в обществото, която да защитава интересите на "ЕРП"-тата.
25 Ема Маринова 16.05.2014 | 10:18
Платил,за да е там,плаща си и за чадър на високо политическо ниво,няма да се учудя ако си е писал сам въпросите...
24 Ема Маринова 16.05.2014 | 10:16
Ужас,гледах интервюто му,безскрупулен човек!
23 трендафил въжарски 16.05.2014 | 10:14
и дори след като си призьна гнидата пак никой не го закача, нещо повече - телевизиите го канят услужливо в най-гледано време
22 ваня иванова 16.05.2014 | 10:13
Защо го оставят този човек да си прави каквото иска, къде са институциите, които трябва да го разследват?
21 опитен ловец 16.05.2014 | 10:13
Повече от ясно е, че скандалния олигарх Иво Прокопиев е национален предател. Това което направи е просто под всякаква критика, както и да го погледнем. Крайно време е да се получи заслуженото този човек, защото достатъчно поразии причини на страната ни. Наистина трябва да му покаже някой вратата на него и то час по-скоро!
20 Бандата наОушън 16.05.2014 | 10:04
От емейлите на Иво Прокопиев стана пределно ясно, че освен групата на "Икономедиа", то и много други медии изповядват неговата стратегия. Много пъти съм писал за това нещо, но явно никой не го е взимал под внимание. Ето сега вече го знаете и ви го казаха официално в тази кореспонденция. В крайна сметка всеки трябва да си понесе отговорността, защото Прокопиев доказано върви срещу своя народ, защото защитава ЕРП-тата.
19 главата празна 16.05.2014 | 10:02
разбира се, че ще си признае. сега е хубаво да започне разследване срещу него, преди отново да е избягал в сингапур.
18 Батко съссладко 16.05.2014 | 09:59
Следващия път когато Иво Прокопиев прави изказване, то задължително трябва да бъде с цел извинение към целия български народ, че осъзнава вината си. Този човек защитава ЕРП-та, всички му казаха, че не е прав и той продължава да си поддържа своята теза, че едва ли не е станал някаква си жертва, защото му били хакнали емейла. Това може да е така, но как ще се оправдае с връзките си в енергетиката и факта, че защитава ЕРП-тата чрез своите медии.
17 трендафил въжарски 16.05.2014 | 09:59
видяхте ли го коолко е безсрамен и как се прави на луд?
16 Батко съссладко 16.05.2014 | 09:56
Няма как просто Иво Прокопиев да излезе и да се защити. Всички тези вреди, които е причинил на енергетиката са повече от очевидни и това се вижда много добре. Вместо да се извини и да си признае вината, то той прави точно обратното, а именно да отрича. Това не е силен и достоен мъж, който да признае това което е сторил според мен. Повече от ясно е всичко това.
15 трендафил въжарски 16.05.2014 | 09:49
всъщност как да го лови прокуратура, като си има президент цял зад гърба?
14 трендафил въжарски 16.05.2014 | 09:49
този човек прокуратура не го ли лови?
13 uchtiviq los 16.05.2014 | 09:41
Прокопиев го сгащиха и този път не можа да се измъкне от ситуацията, явно е,че мейлът е скандален и то в съдържанието си и колкото и да се опитва да изкара нещата така,че проблемът да е друг, не му се получава.
12 трендафил въжарски 16.05.2014 | 09:34
Този ли е независим журналист, та той нали натискаше Алфа банк с медиите си, че си поискаха парите хората
11 трендафил въжарски 16.05.2014 | 09:34
ами призна си ами, къде ще ходи
10 ваня иванова 16.05.2014 | 09:32
Естествено, че ще увърта, какво друго може да каже. Обаче лъснаха ли нещата, лъснаха, така, че няма какво повече да се оправдава.
9 visoko naprejenie 16.05.2014 | 09:22
Уж говори за независима журналистика, а всъщност той диктува това, за което да се пише в неговите независими медии,това не е ли точно обратното на думите му?!
8 Katrin Velinova 16.05.2014 | 09:18
Всеки умен човек може да разбере от имейлите че Иво Прокопиев съвсем ясно дава наставления да следват плановете му за защита на ЕРП-тата, защото ако им отнемат лицензите и неговите бизнес интереси ще пропаднат.
7 Desislava Stoyanova 16.05.2014 | 09:12
Той пък как извърта нещата, изобщо не е скандал това, че е изтекъл мейла му и това,че Станишката ще си прави политиката на негов гръб, нас лично тази работа не ни интересува, вълнуваме се повече защо олигарх като него ще дава наклон какво да се пише в медиите и защо той има толкова голям интерес нещата в енергетиката да следват неговия сценарий,това е скандалът!
6 доплеров ефект 16.05.2014 | 09:10
Прокопиев все изтъква че бил обикновен издател. Издателите не диктуват какво да става в политиката. И не използват медиите за да всяват манипулации, да мътят водата в полза на някой политик и да заблуждават хората. Медиите са само едно от средства които използва Прокопиев за да си постига целите, които в общи линии се свеждат до повече пари и политическо влияние.
5 deja vu 16.05.2014 | 09:07
Тежка издънка беше това с имейлите за Кръга Капитал. Сега е много интересно да ги гледам как търсят ноивте си "опорни точки" в моралния аспект на нещата. изреждат какви права им били нарушени. Но когато пуснаха статиите за Лийдуей там не се споменаваше че информацията е била разкрита с неморални средства и с нарушени лични права. Когато е в тяхна полза няма проблеми, нали, но сега викат морала на помощ.
4 deja vu 16.05.2014 | 08:53
Да затворят Икономедиа! Да не им дават да публикуват поръчкови манипулативни материали до второ нареждане. Видя се как нейния собственик нарежда какво трябва да става в политиката, а медиите му допълнително пригласят в негова полза. Не стига това ами троловете под техните статии се скъсват да хвалят стратегията на Прокопиев. Жалка работа.
3 Katrin Velinova 16.05.2014 | 08:51
ДКЕВР инициира процедура за отнемане на лицензите на ЕРП-тата, а Прокопиев разпраща нареждания по имейли как да се защитят скъпоценните му енергийни дружества. Обаче не е очаквал да му разкрият пропагандната машина.
2 доплеров ефект 16.05.2014 | 08:40
Много добре стана че излязоха наяве тези имейли които ясно уличават Иво Прокопиев в конспирации и задкулисни игри. Излишно е да се напомня е в работата на издателите не влиза да се месят в политиката, но пък Иво Прокопиев не е обикновен издател. Имайки предвид миналото му има зашо да го наричат "олигарх".
1 Katrin Velinova 16.05.2014 | 08:37
Знаем за бизнес интересите на Иво прокопиев. Там вече той си има кой да ги прокарва - неговия авер Росен Плевнелиев, Нали поради тази причина Прокопиев помогна на Плевнелиев да влезе в политиката - за да има поле за изява и да си върти далаверите без да се тревожи че някой ще му потърси сметка.

ТВ програма

Кино

  • Сега Арт дъга детски образователен филм
  • 14:40 Вълкът и седемте козлета 2...
  • 14:45 Господин Тау тв филм /18 епизод/
  • 15:20 Пътешествия: В света на прекрасната...
  • 15:45 Телепазарен прозорец
  • 16:00 Бързо, лесно, вкусно
  • 16:30 Светът и ние
  • 16:55 България в 60 минути с Мариана...
  • Сега "Златно момче" - сериал, еп.74 /п./
  • 15:00 "Бараж" - сериал, еп.46
  • 16:00 "Скъпа мамо" - сериал, еп.2
  • 17:00 bTV Новините
  • 17:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 18:00 "Стани богат" - телевизионна игра с...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 20:00 "Ергенът" - романтично риалити, с.3
  • Сега "Свободна да избира" (премиера) -...
  • 15:00 "Не ме оставяй" (премиера) - сериен...
  • 16:00 Новините на NOVA
  • 16:10 "Пресечна точка" - публицистично шоу
  • 17:00 "Семейни войни" (нов сезон) -...
  • 18:00 "Сделка или не" (премиера) -...
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 20:00 "Hell’s Kitchen България" (нов...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.