Близък до президента дирижирал Реформаторския блок

Христо Москов и ДСБ активистът Петър Москов кроят схема как да попаднат във властта

по статията работи: iNews.bg | 07.03.2014 | 09:15

Ясна схема на финансови зависимости и задкулисни олигархични планове за управление на страната. Това личи вече съвсем ясно зад привидно добронамереното отношение между Реформаторския блок и президента Росен Плевнелиев. Реформаторите и Плевнелиев си подават топката с взаимни реверанси и намигвания още със сформирането на странното политическо образувание от полуразпаднали сe партии, пише в. "Репортер".

Че Плевнелиев и неговият близък приятел Прокопиев са инфилтрирали свои хора в блока на реформаторите, пролича още с обявяването на имената от т.нар. Граждански съвет на политическата формация. Сред цивилните изкуствоведи се появиха близкият до Прокопиев бивш икономическият министър Трайчо Трайков, ексшефът на "Отворено общество" Стефан Попов, икономистът Георги Ганев и др.

Изнасянето на поредици от шокиращи факти за бизнес практиките на Росен Плевнелиев и обвързаността му с офшорни фирми обаче осветли и финансовата рамка на любовта от пръв поглед между реформатори и президент. 

Едно от добре познатите и продължително натрапчиво втълпявани лица сред политическите кадри на блока е Петър Москов. Зам.-председател на партията Демократи за силна България и минаващ за един от любимците на Иван Костов, Москов обикаля телевизиите и звучно огласява поредните политически прозрения на реформататорите. В медийните си изяви Петър Москов обича да разказва за фамилните срещи и разговорите си с режисьора Теди Москов, който е негов братовчед. Но съвсем небрежно пропуска да отбележи комуникацията с друга фигура в семейството – Христо Москов. Едва ли пропускът е случаен. Защото това е човекът в сянка, който продължава да управлява голяма част от строителните инвестиции на Росен Плевнелиев. Човекът, който управлява и много от инвестициите на Иво Прокопиев в недвижимости. Човекът, който е лицето на поредица спорни инвестиции на двамата, преминали през офшорни зони. 

Така Плевнелиев и братовчедите Москови формират триъгълника, рамката, върху която политико-финансовото задкулисие бродира новите си опити да се домогне до властта.

Реформаторите и Плевнелиев си подават топката с взаимни реверанси и намигвания още със сформирането на странното политическо образувание.

И ако Петър Москов добре се справя с ролята си да бъде светлата част на схемата, то не по-лош играч на задкулисието е братовчедът Христо. За него едва ли са чували много хора. Христо Ясенов Москов е любимият бизнес партньор на семейство Плевнелиеви и Иво Прокопиев. Името на Москов личи в почти всички фирми на Росен Плевнелиев от предприемаческия му период и в голяма част от компаниите на Прокопиев. Нещо повече, Христо Москов е човекът, който поема контрола и управлението на дружествата, от които Росен Плевнелиев излиза след включването си в политиката. В това, дори и да имаше нещо смущаващо, нямаше да бъде толкова страшно, ако не бяха разкритията за съмнителните схеми на финансиране в компаниите на Плевнелиев, Москов и Прокопиев. 

Христо Москов например е управител на "Аклади иммобилиен”, където си партнира първо с Росен, а после и с Юлиана Плевнелиева. "Аклади” e фирма, замесена като собственик в "Дани консулт” в схема за финансиране чрез регистрирани в Малта офшорки, представлявани от Иво Прокопиев. Чрез тази схема в управляваната от Москов компания Прокопиев налива близо 9 млн. евро с неясен произход. Средствата са използвани за придобиване на имоти по Южното българско Черноморие. Москов и Плевнелиев впрочем са съседи по вилни имоти сред скалите на Черноморец. 

С Юлиана Плевнелиева Москов продължава да върти бизнес и след встъпването на Росен в ролята му на министър. Двамата си партнират като съсобственици в "Си Ю пропърти”. Компанията е създадена през 2006 г.  с цел инвестиции в недвижими имоти. Москов и Плевнелиева държат по 50% до юли 2011 г., когато Юлиана излиза от бизнеса окончателно.

Москов е сред основните движещи лица и в много от компаниите на Иво Прокопиев. Той например е сред управителите на "София Шелтър Пропъртиз”, за която белгийското издание New Europe разкри, че е била собственост на либерийска офшорка по времето, когато е изкупила част от Бизнес парк София от Росен Плевнелиев. Впоследствие "София Шелтър Пропъртиз” минава под контрола на Иво Прокопиев, но Христо Москов запазва мениджърската си позиция и до днес. Той е сред управителите и на "Алфа център” -  дружество, през което минава част от бизнеса със строителство и развитие на офис сгради на Иво Прокопиев. Последен собственик на компанията отново, както в повечето случаи при Прокопиев, Плевнелиев и Москов е офшорно дружество, базирано в Малта.

Името на Москов обаче е забъркано и в далеч по-миризливите сделки на Росен Плевнелиев около продажбата на Бизнес парк София. Той все още е един от управителите на  двете компании "Бизнес парк София” и "Бизнес парк София 2”. И двете в момента са собственост на малтийски офшорни компании – BPS 1 и BPS 2, зад които пък стои регистрирана на Кайманите компания, чиито офис се намира в …кабинета на Иво Прокопиев. Така олигархично-мафиотският кръг се затваря между политика-опозиционер Петър Москов – финансиста-чистач Христо Москов – олигарха-покровител Иво Прокопиев и президента-пионка Росен Плевнелиев. Зад това формирование се крие желанието за предизвикване на предсрочни избори с цел ново президентско правителство и потенциално управление, съставено от коалицията ГЕРБ – Реформаторски блок. 

За това и президент, и реформатори действат в учудващ синхрон по повечето злободневни политически теми, като сменят местата си кой да бъде инициатор и кой да подкрепя идеи. При повторното сезиране на Конституционния съд по казуса с депутатския мандат на Делян Пеевски, например, реформаторите бяха активната страна, а Плевнелиев просто придвижи "сигнала им” към КС. По въпроса за референдума пък ролите се размениха. Плевнелиев беше активният презентатор, а блокът на безпризорните остатъци от десни партии влезе в ролята на глашатай. Цялата тази взаимна дружба минава под одобрителната медийна дистрибуция от страна на Иво Прокопиев и подопечните му издания "Дневник” и "Капитал”.  

В хора на реформаторите привидно всеки си знае мястото и за какво точно е цанен, но това не помага особено на доброто звучене. Бодрите уж звуци съдвават илюзията за градивност. Уви, за по-музикалните е ясно, че тук всеки свири за себе си, завършва в. "Репортер".


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


77 Kamen Ivanov 08.03.2014 | 11:47
Дрън - дрън. Дали ще е Пеевски или Прокофиев, каква е разликата? Все сме си в калта.
76 viktor viktorov 07.03.2014 | 15:07
Имаме си президент, обслужващ интересите на олигарси като Прокопиев, реформаторите играят по тяхната свирка..
75 Koko Taysana 07.03.2014 | 14:35
това го знаем,знаем и кой стои зад тези амбиции за власт... сбирщина от всякакви второкласни политици има в този реформаторски блок.
74 Летящият Честмир 07.03.2014 | 14:33
наистина и президент, и реформатори действат в учудващ синхрон
73 Летящият Честмир 07.03.2014 | 14:25
пак кроят схеми, ей
72 gergana dimova 07.03.2014 | 14:09
Срам с такъв президент, не помня друг да се е замесвал в толкова скандали.
71 viktor viktorov 07.03.2014 | 14:04
Знаех си, че президента има общо с тази работа, Реформаторския блок се явява спасителният пояс за Герб да се върне властта, но това няма как да се случи.
70 Летящият Честмир 07.03.2014 | 13:59
то това президент ли е
69 Kalin Petrov 07.03.2014 | 13:50
това е така, но за щастие, реформаторския блок е много слаба политическа сила в момента.
68 Epifani Gancia 07.03.2014 | 13:44
Естествено, сбирщайн от интересчии, които обслужват интересите на разни олигарси и са специално селектирани от тях, че да обслужват поръчките им.
67 Doggy Cat 07.03.2014 | 13:24
знаем,но като гледаме няма никакв аполза от тази информация, кервана си върви..
66 Silvi Milenova 07.03.2014 | 13:08
тези хора нямат спиране! всичко по силите си правят,за да се върнат на власт и да продължават да си раздават държавните пари ;0
65 gergana dimova 07.03.2014 | 13:04
За президента се знае, че е кукла на конци и обслужва чужди интереси.
64 gergana dimova 07.03.2014 | 13:03
И кой е този близък до президента? Най - вероятно Прокопиев стои. Той обича да стои зад параван и така да ръководи нещата.
63 Yanitza Dikova 07.03.2014 | 12:58
това го знае всеки,че реформаторския блок са последната надежда на прокопиев да вземе властта.
62 viktor viktorov 07.03.2014 | 12:43
От тези самозвани реформатори не чакайте нищо добро, обслужват чужди интереси.
61 viktor viktorov 07.03.2014 | 12:40
Реформаторския блок е сбирщина от некадърници, това е истината.
60 Мирела Денчева 07.03.2014 | 12:26
Много е ясно това , защото президента не спира да ги подкрепя ... което трябва да ни наведе на мисълта , че има нещо гнило .
59 Летящият Честмир 07.03.2014 | 12:21
зад всичко седи Прокопиев
58 Летящият Честмир 07.03.2014 | 12:02
те са от една клика там, кръга "капитал" на Иво Прокопиев
57 zhoro nov 07.03.2014 | 11:58
Мръсните продажни соросоиди, безродственици, които, ако не изгоним, ще завличат страната ни към дъното. Първата крачка е соросоид, офшорковец, капиталец - да не е президент!
56 Летящият Честмир 07.03.2014 | 11:57
Прокопиев е за ззтвора
55 zhoro nov 07.03.2014 | 11:56
И малкото, които щяха да гласуват, вече ги загубиха.
54 zhoro nov 07.03.2014 | 11:55
Този народ не заслужава реформатори като продажниците от РБ и не заслужава офшоко за президент!
53 Летящият Честмир 07.03.2014 | 11:55
те там са си едно, Прокопиев ги обединява
52 Божидар Тошев 07.03.2014 | 11:51
И после РБ били алтернатива?! На кого и какво?! Те са поредните клонинги, които ще ни спасяват уж, а истината е, че няма кой нас да ни спаси от тях! Кунева - доказано некадърна и служеща само на личния си интерес, видяхме го за няколко петилетки, Плевнелиев - олирагхЧЕ, което насадиха, защото слуша.
51 Svetlozara Halacheva 07.03.2014 | 11:50
Добър ден,това се знае отдавна,още от както го направиха.
50 Летящият Честмир 07.03.2014 | 11:50
Кой ли пък ще гласува за РБ? Никой
49 Летящият Честмир 07.03.2014 | 11:50
виж ти какви зависмости
48 Экатерина Карапетрова 07.03.2014 | 11:49
Само една справка в състава на тоя блок показва колко хора на Прокопиев и Плевнелиев има там - все брънки от Отворено общество, от Центъра за либерални стратегии, бивши кадри на Капитал, за какво говорим просто. Ама те имат опит в тази насока - служебния кабинет кой го реди на Роско, колко от министрите в кабинета Борисов бяха хора на Прокопиев?!
47 Poli Geerhart 07.03.2014 | 11:41
Не се й съмнявам, нямаше как да не направи впечатление промяната в изказванията на Кунева по адрес на президента и ГЕРБ, което говори за неформалната им коалиция в името на личния интерес. Червената кукувица явно е простила на Борисов за това, че я изрита от европоста и в името на интереса на спонсорите си пак се обединяват. Губещи от всичко това са избирателите, които уж имат алтернатива, ама само привидно - все едни и същи лица от 20 години, но под шапката на различни партии, а зад тях едни и същи капитали и бизснесмени.
46 Epifani Gancia 07.03.2014 | 11:39
Някой да е изненадан - соросоидите у нас с пореден проект, който цели да ги върне в управлението, тъй като ГЕРБ взеха да потъват, трябва да има резервен план.
45 Лола Мартинес
Този коментар е маркиран като неуместен.
44 Никол Георгиева 07.03.2014 | 11:36
Нямат да и се чудя прокуратурата какво прави, защо не разпореди разследвания, нали това са й задълженията или чака някой да внесе сигнал и тогава, ако това е проблемът, още утре може да получи, Крайно време е да бъдат съдени.
43 Вяра Петрова 07.03.2014 | 11:33
Реформаторският блок е обречен, там са събрани само продажни хора,които иначе са вън от политиката!
42 Ralica Hristova 07.03.2014 | 11:31
работата е сериозна, амбицирани са сериозни,искат на всяка цена да вземат властта, а там ас все хора на Плевнелиев.
41 Krum Tonev 07.03.2014 | 11:28
това сякаш отдавна ни е известно, там се вижда амбицията на някои хора да се докопат до властта на всяка цена, партии се сменят и какво ли не само и само да са в политиката!
40 Ruslana Hristova 07.03.2014 | 11:23
И работи сериозно в тази насока, което е направо плашещо, а медиите му са идеални за да манипулира мнението на хората.
39 Margaritka Ilieva 07.03.2014 | 11:20
Няма какво да се чудиш,това е сигурното,новата партия на кръга "капитал"!
38 Margaritka Ilieva 07.03.2014 | 11:18
Скоро това ще се докаже, започна вече предизборната кампания и ще видим как в Капитал и Дневник ще лъскат имиджа на Реформаторския блок, пък после да отричат :)
37 Anna Vasileva 07.03.2014 | 11:09
Новина ли е това за някой? Всички там са свързани, Кунева, Прокопиев, Плевнелиев, искат да си вземат властта,да си я раздадат и да си разграбят всичко, до което не са могли да се докопат досега!
36 работната пчела 07.03.2014 | 11:04
Е,как,ако питате Плевнелиев РЕформаторския блок и ГЕРБ са перфектното бъдещо управление.
35 дрезгав глас 07.03.2014 | 11:02
"Близък до президента дирижирал Реформаторския блок" - И това ако не е Иво Прокопиев, няма кой друг да е . Той стои в дъното на една далавера .
34 Silvi Milenova 07.03.2014 | 10:57
Реформаторския блок са сбирщина провалени партии,трябва да си луд,че да им се довериш... а за връзките им с разни олигарси не искам да говоря, най-продажните хора събрани на едно място..
33 visoko naprejenie 07.03.2014 | 10:52
Това не е новина,всички го знаем от създаването на Реформаторския блок,всички финансирани от приятеля олигарх се събраха там.
32 Батко Реджеп 07.03.2014 | 10:48
От това, което прочетох, разбирам, че всъщност Иво Прокопиев, Росен Плевнелиев и реформаторите, са си доста близки . Задкулисните им игри нямат край...
31 Desislava Stoyanova 07.03.2014 | 10:47
Не е изненада за никой,че Реформаторския блок е новата партия на Прокопиев и сие...
30 Иван Ангелов 07.03.2014 | 10:46
Плевнелиев се оказа голям играч и няма да се задоволи само с президентското място. Готви си и той задкулисно нещата с Прокопиев и съвсем скоро може да очакваме развитие върху тяхната партия. Повече от ясно е, че нещата отиват натам според мен.
29 Петко Войвода 07.03.2014 | 10:44
Ако сега има предсрочни избори, то ГЕРБ и Реформаторите ще направят коалиция и ще избутат ДПС и БСП от властта. Повече от ясно е, че нещата отиват на там и неслучайно Росен Плевнелиев гледа да се намърда и между двете партии, за да бъде влиянието му отново голямо.
28 опасен метод 07.03.2014 | 10:43
Плевнелиев заради това ли стана президент, за да си върти офшорките у нас с Иво Прокопиев? Това е прекалено, както и да го погледне човек. Определено не отиват никак на добре нещата. На всичкото отгоре и обща партия си имат, която се очаква да влезе в парламента, а защо не и да управлява?
27 Бандата наОушън 07.03.2014 | 10:43
"Христо Москов и ДСБ активистът Петър Москов кроят схема как да попаднат във властта" - Плевнелиев с Прокопиев ще ги вкарат във властта, това е повече от ясно. Общо взето влиянието на Джордж Сорос над България ще се случи много скоро и властта на държавата ще бъде предадена в негови ръце. Росен Плевнелиев и Кръгът "Капитал" ще сторят това нещо.
26 Иван Ангелов 07.03.2014 | 10:42
Повече от ясно е, че Плевнелиев и Прокопиев няма да се задоволят само с президентския пост. Неслучайно Росен подкрепя Реформаторския блок за почти всички техни изказвания и решения. Повече от ясно е, че такава ще бъде политиката му в бъдеще. Просто е обвързан с партия и това е положението.
25 qnko qnev 07.03.2014 | 10:41
"Но съвсем небрежно пропуска да отбележи комуникацията с друга фигура в семейството – Христо Москов. Едва ли пропускът е случаен. Защото това е човекът в сянка, който продължава да управлява голяма част от строителните инвестиции на Росен Плевнелиев. Човекът, който управлява и много от инвестициите на Иво Прокопиев в недвижимости. Човекът, който е лицето на поредица спорни инвестиции на двамата, преминали през офшорни зони" - изобщо за какво говорим, като черва са навързани и само схеми, схеми и пак схеми.
24 Liubomira Panajotova 07.03.2014 | 10:41
РБ досущ като ГЕРБ са продукт на кръга около Прокопиев и Бориславова, сиреч все хора от едно и също котило, така че никак не се изненадвам от разкритията. В РБ влизат и други личности, чиято обвързаност с американски неправителствени организации близки до Типинг пойнт няма как да не направи впечатление. Реформаторите няма да бъдат нищо повече от една патерица на ГЕРБ, която би помогнала на олигарсите от този кръг отново да завземат властта, иначе защо Кунева ще прави намеци за съдружия в център и по линия на ЕНП.
23 Една Българка 07.03.2014 | 10:40
Лично аз нито за миг не съм повярвала, че псевдо десния блок на Реформаторите ще ни спаси или нещо подобно. Нито за миг не съм им гласувала доверие. Та това са лицата от старите ленти само че в нова коалиция. И какво от това?
22 qnko qnev 07.03.2014 | 10:39
Няма ли да се направи едно хубаво разследване на президента и Прокопиев. Стига вече с тези техни схеми, от които страда страната.
21 Софи Марсо 07.03.2014 | 10:38
Всичко просто е отвратително. Ако наистина Росен и Иво Прокопиев играят все още заедно и имат собствена партия в лицето на Реформаторския блок, то на едни евентуални избори КОЙ трябва ПАК да си изберем!? Тях ли? Остатъците от старите десни партии, които ни изоставиха и се загубиха тотално последните години?? За какво да им гласувам на ново доверие, след като ги нямаше никакви през цялото това време, а на всичкото отгоре се подкрепят с друг виден олигарх у нас - Прокопиев?
20 Баба Пъша 07.03.2014 | 10:35
Всички разбрахме вече, че Плевнелиев и Иво Прокопиев са доста близки . Аз не се учудвам то това, което чета за реформаторският блок, явно е, че и те са в тази игра .
19 Една Българка 07.03.2014 | 10:34
Христо Москов например е управител на "Аклади иммобилиен”, където си партнира първо с Росен, а после и с Юлиана Плевнелиева. "Аклади” e фирма, замесена като собственик в "Дани консулт” в схема за финансиране чрез регистрирани в Малта офшорки, представлявани от Иво Прокопиев."" - Мамини златни! Иначе Плевнелиев отрича всякакво офшорно участие на неговите фирми!
18 Лола Мартинес 07.03.2014 | 10:34
" Нещо повече, Христо Москов е човекът, който поема контрола и управлението на дружествата, от които Росен Плевнелиев излиза след включването си в политиката. В това, дори и да имаше нещо смущаващо, нямаше да бъде толкова страшно, ако не бяха разкритията за съмнителните схеми на финансиране в компаниите на Плевнелиев, Москов и Прокопиев. " - Лично аз не го чувам за първи път това. Знам, че Москови са изключително близки до Преиздента и олигарха Иво Прокопиев. Въпроса е, че те наистина играят много задкулисно и прикрито и никога не се пвоявяват в медиите или не търсят някава публичност.
17 Старата Госпожа 07.03.2014 | 10:24
Президента и реформаторите са доста близки, а Иво Прокопиев ги финансира . Тази схема като цяло взе да става все по - ясна напоследък !
16 чичо съби 07.03.2014 | 10:14
Иво Прокопиев ги финансира всичките, това е обществена тайна . Сега се надявам Барека да ги разследва до дупка и да докаже всички тези неща !
15 kameliq ganeva 07.03.2014 | 10:13
И ето отново всичко излиза на яве, колкото и да се опитва милият ни Президент да се прави на света вода не напита и колко е невинен, как не е замесен в олигархични кръгове, излиза, че с Боко и РБ са целели те да бъдат водещите партии и най-вече да управляват. Г-н Президент сега е момента да си свалите имунитета и да си заминавате, достатъчно сме се изложили!
14 Никол Георгиева 07.03.2014 | 10:04
До кога тези хора ще упражняват контрол на всичко и всички, до кога Прокопиев ще манипулира за неговото благо, до кога ще краде и до кога Росен няма да си сваля имунитета, какво чака, какво иска да бъде свидетел на гражданска война или по насилствен начин да бъде свален. Оказва се, че хората от РБ са продажници както всички останали, при положение, че до преди няколко седмици твърдяха, че няма да се коалират с никой, особено с ГЕРБ, сега излиза, че са с тях!
13 Пламена Христова 07.03.2014 | 10:01
Чул те Господ, такъв човек не може да бъде начело на народ, толкова измамни хора никога не съм виждала. Крайно време е сам да си подаде имунитета,а не да чака ние да му го искаме или да правим подписки за свалянето му. Не се ли засрами малко от тези скандали и да се махне?
12 qnko qnev 07.03.2014 | 09:59
Той нали и Прокопиев има голямо желание да влезе във властта. Дано обаче наистина не влезнат в парламента.
11 qnko qnev 07.03.2014 | 09:56
Поредната схема, в която президента има участие. Вече не знам колко разкрития се направиха за него и той нагло продължава да стои на поста президент.
10 крива отвертка 07.03.2014 | 09:40
корена на тези хора (президента и реформаторите) е иво прокопиев. този човек ги е хванал за гушите и е готов да даде мило и драго, за да може да се домогне до властта един ден.
9 Пламена Христова 07.03.2014 | 09:39
Чудено, поредното разкритие около личността на Росен Плевнелиев, при положение, че много информация за измами и задкулисие излиза в медиите, питам няма ли да бъде внесен сигнал до Прокуратурата или тя сама да се самосезира по всички публикации, обвинения и явни далавери? Или ще позволят държавният ни глава да продължава да обслужва чуждите интереси и да работи за приближените?
8 ханибал суарес 07.03.2014 | 09:38
те хубаво кроят схема как да бъдат във властта, ама дали ще стане?! реформаторите са с много нисък процент в момента и едва ли ще бъдат някакъв фактор на евентуални избори.
7 нелепо съвпадение 07.03.2014 | 09:37
Доста интересни неща прочетох и честно казано съм малко потресен от връзките на Плевнелиев с Иво Прокопиев и тези хора с фамилия Москов . Май се оказва, че всичките те са едно и също нещо .
6 чунга чанга 07.03.2014 | 09:37
няма да се учудя ако е така и ако корена на президента и реформаторите е иво прокопиев. все пак тези хора трябва да се финансират отнякъде, а прокопиев е в състояние да им дава пари, за да може в един момент да бъде във властта.
5 митко щеката 07.03.2014 | 09:36
това лесно може да се забележи от позициите, които заемат президента и партията. те вибаги са били много близки и това само може да навежда на мисълта, че играят заедно на политическата сцена.
4 Liubo Lilov 07.03.2014 | 09:33
Дано да стане така, но не съм оптимист, задкулисните игри на Пръмова, не са от вчера, а президентът ни е протеже на олигарха Прокопиев и обслужва олигархичните му интереси. Плевнелиев трябва незабавно да бъде отстранен от поста на държавен глава, който заема и за който е недостоен.
3 Janeta Ivanova 07.03.2014 | 09:31
Всички са вързани, Пръмова, президентът, Прокопиев , Борисов и целят да завземат властта и да разорят държавата ни, не бива да позволяваме това да се случи, Пръмова няма място в политиката, а за да спрем олигархията, която властва у нас в лицето на Иво Прокопиев, трябва да подложим Плевнелиев на импийчмънт.
2 Krist Novoselic 07.03.2014 | 09:22
За жалост и аз все повече забелязвам, че президента и реформаторският блок, стават все по близки и допускам , че може да има някакви задкулисни игри там .
1 празен ум 07.03.2014 | 09:22
Накрая, след толкова далавери и схеми ще стане така, че РБ нма да влезе в Парламента, а президентът, след всичко, което лъсне след проверките, ще бъде принуден от народа да освободи поста

ТВ програма

Кино

  • Сега Бързо, лесно, вкусно
  • 16:30 Светът и ние
  • 16:55 България в 60 минути с Мариана...
  • 18:00 По света и у нас
  • 18:20 Още от деня коментарно предаване
  • 18:45 Спорт ТОТО
  • 19:00 Последният печели...
  • 20:00 По света и у нас
  • Сега Премиера: "Скъпа мамо" - сериал,...
  • 17:00 bTV Новините
  • 17:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 18:00 "Стани богат" - телевизионна игра с...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 20:00 "Ергенът" - романтично риалити, с.3
  • 23:00 bTV Новините - късна емисия
  • 23:30 "Разобличаване" - сериал, с.3, еп.9
  • Сега Новините на NOVA
  • 16:10 "Пресечна точка" - публицистично шоу
  • 17:00 "Семейни войни" - телевизионна игра
  • 18:00 "Сделка или не" (премиера) -...
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 20:00 "Hell’s Kitchen България" (нов...
  • 22:00 "Есента на демона" (премиера) -...
  • 23:00 Новините на NOVA
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.