Първанов и Станишев "рамо до рамо" срещу ГЕРБ*

Това каза президентът (2002-2012 г.) Георги Първанов на отчетно-изборното събрание на Районния съвет на БСП в Красно село

по статията работи: Ивелина Георгиева | 21.04.2012 | 12:00  2 Виж всички снимки

Вие ме карате да коментира Яне Янев? За мен процесът на "яневизация" продължава. Ако доскоро казвах, че ГЕРБ е "яневизиран", то сега имам усещането, че се "яневизира" държавата.

Това каза президентът (2002-2012 г.) Георги Първанов на отчетно-изборното събрание на Районния съвет на БСП в Красно село, София. Лидерът на БСП Сергей Станишев и Георги Първанов седнаха рамо до рамо, един до друг на първия ред по време на конференция.

Двамата червени лидери се срещат един друг за първи път от много време насам, след като си разменяха напоследък нападки и коментари през медиите. Всичките тези реплики бяха провокирани от предстоящия конгрес на БСП, на който трябва да стане ясно и кой ще е новият лидер на червената партия.

"Това е пълен разпад на идеята за държавност", коментира още Георги Първанов. Не може да излиза един човек като този (Яне Янев), който е в състояние по най-пошлия и лъжлив начин да хвърля подобни димки. Според Първанов това е част от една кампания, която върви срещу него от различни страни.

Коментарът на Първанов е в отговор на въпрос за обвиненията от страна на лидера на РЗС, че НРС изразходвала безотчетно значими суми в последните години на президент Първанов. Според Янев НРС е финансирала ловни оргии на Георги Първанов с олигарси. Яне Янев коментира това, след решението на премиера Бойко Борисов да отстрани бившия шеф на НРС Кирчо Киров като свой съветник и да го даде на прокуратурата.

"Очевидно някой много го е страх от мен. Ако има финансови нарушения, нека те да бъдат разследвани. Аз приветствам това", добави още Георги Първанов.

Той каза още, че нищо не знае по повод скандала с финансовите злоупотреби в НРС и по начало президентът не се занимава с финансите, на която и да е структура.

Георги Първанов смята, че България е в тежка управленческа криза, като се добавя и кризата в управлението, което е фактор за задълбочаване на други кризисни процеси в държавата. "Основната причина за това е Бойко Борисов и слабостта му като управленец", смята президентът.

"Първопричината за това предкатастрофично състояние на България се нарича Бойко Борисов", категоричен е Георги Първанов. Когато се уволнява третият по ред здравен министър, сигурно с основание, ще има поне още трима до края на мандата на ГЕРБ", прогнозира Първанов.

Според президента Бойко Борисов като слаб премиер е причина за кризата, но от друга страна, със своите качества като политик е фактор, който държи БСП на втори план в управлението. Според Първанов най-голямото престъпление на Борисов е спирането на проекта "Белене".

"Трайчо Трайков не е виновен за нищо и няма как да има министър, който да може да вземе ясна позиция по въпросите на енергетиката, когато премиерът казва сутрин едно, а вечер - друго", смята Първанов.

"Никога не съм водил войни със своите партийци, в това число и президентът Георги Първанов", каза от своя страна лидерът на БСП Сергей Станишев в отговор на въпрос дали стопяват ледовете с Георги Първанов. Според Станишев е важното да има ясна политика в конгреса, а посоката на партията ще бъде избрана от конгреса.

"Очевидно има разминавания в съдържанието на политиката на организационните въпроси и нужди, които трябва да се решават в партията, но това не е драматично", посочи лидерът на БСП. "В една партия трябва да има дебати, но те трябва да бъдат коректни и да засилват БСП като партия и алтернатива на ГЕРБ", убеден е Станишев.

Червеният лидер отправи критики към сегашните управляващи и посочи, че правителството на ГЕРБ изгражда една държава с олигархичен капитализъм. "Във всеки сектор се избират по една-две или пет фирми, близки до управляващите. Така около 100 фирми са облагодетелствани, а останалите – едва дишат", смята Станишев. "Резултатът от 3-те години на ГЕРБ е безработица и това е едно антисоциално и крайнодясно управление", категоричен е червеният лидер.

Управлението на ГЕРБ е антидемократично, авторитарно и еднолично, то разбива целия демократичен модел на българската държава. Станишев не приема начина, по който управляващите спечелиха последните избори и подчерта, че правото на гражданите да избират свободно е под заплаха.

Затова основната цел пред БСП за следващата година е да гарантира свободата на следващите избори. Ако те бъдат спечелени по този разбойнически и престъпен начин, организиран от властта, значи партията не си е свършила работата, коментира председателят на БСП.

По думите му всеки, който заиграеше в един отбор с ГЕРБ като РЗС и "Атака", отиваше надолу, допълни той. "Все повече хора се отдръпват от ГЕРБ и сега е шансът ние да спечелим. Намираме се в уникален момент на възможност за БСП", обърна се към присъстващите в залата Станишев.

"Пропастта между богати и бедни е станала гигантска и непоносима и не се води справедлива данъчна политика по този въпрос. В днешното управление липсва всякаква справедливост и то прилича на управление на групировка", смята червеният лидер. Той посочи, че следващите избори ще са съдбовни, защото още четири години управление на ГЕРБ ще бъде пагубно за страната.

Всички проблеми на държавния бюджет се решават на гърба на обикновения българин, посочи Станишев. "Това управление е слабо и неспособно да отстоява националния интерес. Последният пример за това е спирането на проекта "Белене" - с това решение ГЕРБ унищожи единственият за последните 20 г. мегапроект, който даваше перспектива за развитие на ядрената енергетика в България", отсече Станишев.

Според него държавната хазна вече е опоскана и ГЕРБ като термити са изяли всичко, което БСП е оставило в нея. "За мандата си управляващите ще вземат 4 млрд. лв. нови заеми – това означава минус 9-10 млрд. лв. надолу в хазната", уточни Станишев.

Червеният лидер определи наследството на ГЕРБ, което ще оставят, като празна хазна, разнебитена държава, гигантска бедност и много социално напрежение.

Отчетно-изборното събрание на Районния съвет на БСП в Красно село продължава.


*Информацията е актуализирана към 14.20 часа. 


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


203 Борис Милчев 22.04.2012 | 08:28
НОВИЯТ ПЕРФЕКТЕН ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ Е ВЕЧЕ ФАКТ. Предлага 50% от своите доходи. Трябва ви покана : Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=82856108 Покани приятелите си преди те да са го напавили! WAZZUB е нова социална мрежа в търсачките като Google и Facebook, но с много повече съдържание: Това ще са 7 кутии.Поща, Търсачка, Новини, Социална мрежа, Видеопортал, Игри, Базар, Любими линкове. Всичко това ще бъде в една начална страница. 4 май 2012 ще бъде деня на официалното представяне. Покани да се регистрират безплатно много хора, защото с един прост и-мейл, изпратен на всички ваши приятели, може да ви гарантира $ 1 на човек регистрирал се чрез Вас и $ 1 на човек регистрирал се чрез Вашите приятели . За 5 поколения е възможен един месечен доход за хиляди долари до живот! 1. Поколение 5 x $ 1.00 = $ 5,00 2. Поколение 25 x 1,00 $ = 25,00 $ 3. Поколение 125 x $ 1.00 = $ 125,00 4. Поколение 625 x $ 1.00 = $ 625,00 5. Поколение 3125 x $ 1.00 = $ 3,125.00 Всъщност WAZZUB (за разлика от други социални мрежи, които печелят милиарди долари, само защото ние компютърните потребители използваме техните услуги), предлага 50% от своите доходи на тези, които на този стартиращ етап , помогат за създаване на мрежа от потребители. WAZZUB е първият проект в световен мащаб, който дели печалбата си! Изглежда невероятно, но всичко е вярно! WAZZUB е създадена като експеримент през 2007 г., с над 3,5 милиона долара, вече инвестирани. Това е първата глобална общност, която ще плати на своите потребители , само заради избор си: www.perfectinter.net като тяхна първа страница (HOMEPAGE). Денят за плащане остава 15 май 2012 на всички, които са се регистрирали и имат повече от 3 поканени човека. $Factor ще се трупа до 3май. След 4май ще започнете да събирате "Deal points". Тези "точки за сделка" ще бъдат разменяни срещу стоки, услуги, отстъпки и др. от базара на WAZZUB. "Точките за сделка" ще се трупат всеки месец въз основа на това колко хора сте поканили. Така че, може да натрупате точки за няколко месеца и да ги размените за нещо, което желаете. Членовете регистрирани преди 3май освен доларфактор ще трупат и "dealpoints". Тези които се регистрират след това ще имат само "dealpoints', но също ще ги трупат всеки месец, като заплата. След 3май, когато приключи трупането на $Factora в личния профил на всеки ще има информация за неговия фактор и за начините, по които иска да му бъде плащано.Там ще се попълнят данните за Pаypal, Allertpay, банкова сметка - кой каквото има. Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=82856108
202 Зорница Вичева 21.04.2012 | 16:01
Не, той десет години нищо не каза, освен "Честита нова година!".
201 Зорница Вичева 21.04.2012 | 16:00
Мани го тоя. нормално е така да говори сега, опитва се да събере гласоподаватели, които не харесват Бойко. И понеже знае, че такива не липсват, си позволява публично подобни изцепки. Утре като го отсвирят от БСП, ще млъкне.
200 опасен метод 21.04.2012 | 15:41
Ще ставал порно актьор.
199 Epifani Gancia 21.04.2012 | 15:41
Най-лошото е, че са навсякъде.
198 forum arbiter 21.04.2012 | 15:41
той си е стар комунически изрод, който не иска да влезе в 21 век и за това няма и да го изберат на конгреса
197 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:41
За 1-2 лева нали :)
196 Тръпкомир Тръпков 21.04.2012 | 15:41
това е така наистина
195 Niki Lauda 21.04.2012 | 15:41
Безсрамник! Къде са доматите и яйцата?
194 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:41
Бащи ми е кондуктор, кондуктор съм и аз :)
193 forum arbiter 21.04.2012 | 15:41
""Първопричината за това предкатастрофично състояние на България се нарича Бойко Борисов", категоричен е Георги Първанов" Доста смели приказаки бе Гоцко!! А причината за цялото състояние на България от преди сте вие комунистите и най-специално ТИ!!
192 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:40
То само бабите му вярват!
191 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:40
190 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:40
Къде го видя...
189 Нюрбургринг Нордшлайфе 21.04.2012 | 15:40
Гоце бил Дарт Вейдър
188 комара трайчо 21.04.2012 | 15:40
тоя човек срам няма
187 Sisunka Mitevska 21.04.2012 | 15:40
Той десет години само това прави, нищо че имаше сума писачи и съветници на щат в президенството.
186 опасен метод 21.04.2012 | 15:40
185 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:40
184 Тръпкомир Тръпков 21.04.2012 | 15:39
183 Niki Lauda 21.04.2012 | 15:39
182 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:39
181 forum arbiter 21.04.2012 | 15:39
по-скоро при мене да го накарам да прекопае нивата:)
180 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:39
Изпи кръвта на хората.
179 Sisunka Mitevska 21.04.2012 | 15:39
Такъв, за какъвто не искаме да си спомняме.
178 Нюрбургринг Нордшлайфе 21.04.2012 | 15:39
12 цилиндъра турбо спринцовка
177 комара трайчо 21.04.2012 | 15:39
никакъв втори шанс
176 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:39
175 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:39
174 Niki Lauda 21.04.2012 | 15:39
Вестник "работническо дело" има ли?
173 Тръпкомир Тръпков 21.04.2012 | 15:38
и да събира реколтата
172 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:38
Ехеее, искам и аз ;)
171 riba mech 21.04.2012 | 15:38
170 опасен метод 21.04.2012 | 15:38
Ще черпя Готиното Чоки :)
169 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:38
Как не го е срам Първанов да говори глупости!
168 Тръпкомир Тръпков 21.04.2012 | 15:38
гоце има пейджър
167 riba mech 21.04.2012 | 15:38
Гоце го взимам на село да ми копае лозето ;)
166 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:38
ДА се спасява тоя гоце...
165 комара трайчо 21.04.2012 | 15:38
гоце има мобифон
164 riba mech 21.04.2012 | 15:38
Определено, с ладата да ходи за архари и да не се занимава повече с политика;)
163 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:38
Не е вярно - Гоце е предател!
162 Нюрбургринг Нордшлайфе 21.04.2012 | 15:37
161 Sisunka Mitevska 21.04.2012 | 15:37
За това ли железниците са пред фалит?!
160 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:37
Хич не му говори на господин!
159 riba mech 21.04.2012 | 15:37
то остана ли достатъчно живи от неговия електорад?1
158 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:37
Евала, брат! Точно така - хубаво си му ги казал нещата!
157 опасен метод 21.04.2012 | 15:37
На Гоце ще му отива да бъде тракторист, а в свободното си време да кара Лада Нива.
156 Тръпкомир Тръпков 21.04.2012 | 15:37
гоце кара москвич дванайсетак
155 Niki Lauda 21.04.2012 | 15:37
Кара един стар ЗАЗ :)
154 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:37
От всички граждани го е страх.
153 Sisunka Mitevska 21.04.2012 | 15:36
Най-добре, за да не стават грешки!
152 комара трайчо 21.04.2012 | 15:36
151 riba mech 21.04.2012 | 15:36
!?!? ще черпиш ли кроки?
150 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:36
Кво приказваш ти :)
149 Нюрбургринг Нордшлайфе 21.04.2012 | 15:36
148 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:36
Първанов да си ходи за Русия!
147 riba mech 21.04.2012 | 15:36
ти да не си му сводника, че знаеш?
146 опасен метод 21.04.2012 | 15:36
Кой ще бие от тях 2-та на лежанка?
145 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:36
Да да, правилно!
144 Sisunka Mitevska 21.04.2012 | 15:36
И живее в панелка...
143 riba mech 21.04.2012 | 15:36
Иска да краде още, това иска!
142 Niki Lauda 21.04.2012 | 15:36
Е ти прекали вече :)
141 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:35
То това е монтаж!
140 Нюрбургринг Нордшлайфе 21.04.2012 | 15:35
139 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:35
Оооо и представа си нямаш!
138 Sisunka Mitevska 21.04.2012 | 15:35
Очевидно има здрави спонсори, които финансират кампанията му.
137 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:35
Ужас, човек, ужас!
136 опасен метод 21.04.2012 | 15:35
Този величествен поглед.
135 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:35
И за мен също!
134 Alena Bukva 21.04.2012 | 15:35
да, той винаги изглежда напушен междудругото:)
133 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:35
132 Niki Lauda 21.04.2012 | 15:35
Ще му бъде голям :).
131 комара трайчо 21.04.2012 | 15:35
130 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:34
Абе къв президент беше Гоце?
129 Нюрбургринг Нордшлайфе 21.04.2012 | 15:34
На такива им взимайте личните карти, като дойдат избори.
128 Тръпкомир Тръпков 21.04.2012 | 15:34
станишев блъска и затова
127 Alena Bukva 21.04.2012 | 15:34
кара селскостопанска каруца ;)
126 комара трайчо 21.04.2012 | 15:34
гоце проституира на околовръстното
125 Epifani Gancia 21.04.2012 | 15:34
Не е известно, но обратното е доказано.
124 Alena Bukva 21.04.2012 | 15:34
изобщо не мисля, че някой ще му даде втори шанс на агент Гоце
123 опасен метод 21.04.2012 | 15:33
Първак 60 градуса.
122 Тръпкомир Тръпков 21.04.2012 | 15:33
гоце е кърлеж
121 Niki Lauda 21.04.2012 | 15:33
Станишев по-набит :).
120 Нюрбургринг Нордшлайфе 21.04.2012 | 15:33
Първанов каква кола има?
119 опасен метод 21.04.2012 | 15:33
Модернизирал ги е в името на победата :).
118 Epifani Gancia 21.04.2012 | 15:33
сиреч одеколона си... :)))
117 комара трайчо 21.04.2012 | 15:33
гоце носи сутиена на жена си
116 Тръпкомир Тръпков 21.04.2012 | 15:32
гоце носи прашки
115 Alena Bukva 21.04.2012 | 15:32
те горките не могат да пускат смс-и вече трябва нещо да се измисли друго, че да му пристанат ;))
114 Niki Lauda 21.04.2012 | 15:32
Ще оре добре, здрав и прав е.
113 Epifani Gancia 21.04.2012 | 15:32
От там ли докарва този безумен поглед?!
112 Нюрбургринг Нордшлайфе 21.04.2012 | 15:32
Ще го вкарат там рано или късно.
111 комара трайчо 21.04.2012 | 15:32
омаял ги е с нервно-паралитичен газ
110 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:32
Квартал на София :)
109 опасен метод 21.04.2012 | 15:32
Красна поляна е квартал.
108 Alena Bukva 21.04.2012 | 15:32
107 Тръпкомир Тръпков 21.04.2012 | 15:31
в зоопарка при лъва
106 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:31
Даже два да му вкара ако иска!
105 Epifani Gancia 21.04.2012 | 15:31
не заслужава втори опит, ще ни продаде на руснаците и ще ни загроби с Белене
104 Alena Bukva 21.04.2012 | 15:31
явно да и пак да наблажи с някой лев от нашите парици:) изрода!
103 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:31
Ама с големи руга!
102 Niki Lauda 21.04.2012 | 15:31
Пуши като дизелов локомотив.
101 комара трайчо 21.04.2012 | 15:31
гоце продава вестници в будка пред позитано 20
100 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:31
100 % е сигурно!
99 Нюрбургринг Нордшлайфе 21.04.2012 | 15:31
с дебели жени
98 Epifani Gancia 21.04.2012 | 15:31
Първанов пак се е опитал да омае бабичките, че да пускат смс-и за него на конгреса :)))
97 Selah Sue 21.04.2012 | 15:31
която и да е тя ;))
96 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:31
Работата е сериозна при ченгетата на ДС.
95 Тръпкомир Тръпков 21.04.2012 | 15:31
гоце е кондуктор по влаковете
94 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:30
93 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:30
92 опасен метод 21.04.2012 | 15:30
91 комара трайчо 21.04.2012 | 15:30
гоце лъска обувки в подлеза на НДК
90 Selah Sue 21.04.2012 | 15:30
Гоце като екс президент не направи нищо сотйностно, какво още искаш да доказваш некдаърността си?!
89 kiki amerikaneca 21.04.2012 | 15:30
Първанов - скривай се в клетката!
88 Epifani Gancia 21.04.2012 | 15:30
При него все единия ще оцелее, а не си е работа да е Гоце.
87 Niki Lauda 21.04.2012 | 15:30
Агентите са такива.
86 Тръпкомир Тръпков 21.04.2012 | 15:30
гоце гледа порно
85 Нюрбургринг Нордшлайфе 21.04.2012 | 15:30
Гоцко-боцко
84 комара трайчо 21.04.2012 | 15:29
гоце пуши трева
83 опасен метод 21.04.2012 | 15:29
82 Selah Sue 21.04.2012 | 15:29
Първанов най-добре директно да се отказва от политиката
81 Тръпкомир Тръпков 21.04.2012 | 15:29
80 Niki Lauda 21.04.2012 | 15:29
79 Нюрбургринг Нордшлайфе 21.04.2012 | 15:29
по-скоро бълхар.
78 Aleksis Son 21.04.2012 | 15:29
Наистина много големо село:)
77 Тръпкомир Тръпков 21.04.2012 | 15:28
вярно ли е, че има трипер ?
76 Selah Sue 21.04.2012 | 15:28
Никакъв иска още да краде от държавата!
75 Aleksis Son 21.04.2012 | 15:28
И Аз бих даже!
74 Romina Aleksandrova 21.04.2012 | 15:28
Върха на лицемерието е това.
73 Aleksis Son 21.04.2012 | 15:28
или поне ловува архари!
72 опасен метод 21.04.2012 | 15:28
71 Selah Sue 21.04.2012 | 15:28
има разтресения там :)
70 Тръпкомир Тръпков 21.04.2012 | 15:28
69 Aleksis Son 21.04.2012 | 15:28
Побъркали са го!
68 Niki Lauda 21.04.2012 | 15:28
67 Aleksis Son 21.04.2012 | 15:28
Няма срама тоя долен агент Гоце!
66 Selah Sue 21.04.2012 | 15:28
интересно какво тогава ще е Козлодуй? :)
65 комара трайчо 21.04.2012 | 15:28
гоце има въшки
64 Romina Aleksandrova 21.04.2012 | 15:27
Зорка дали се е погрижила за рогата?!
63 Нюрбургринг Нордшлайфе 21.04.2012 | 15:27
Ще ходят да ядат и пият.
62 Aleksis Son 21.04.2012 | 15:27
Не знам какво го е страх гоце, ама да си ходи!
61 Aleksis Son 21.04.2012 | 15:27
Абе ненормална история!
60 Selah Sue 21.04.2012 | 15:27
ще му се да беше ;)
59 опасен метод 21.04.2012 | 15:27
Див селянин е той
58 Aleksis Son 21.04.2012 | 15:27
УУУУУУ на Пъравнов Уууу
57 Romina Aleksandrova 21.04.2012 | 15:27
квартал на най-големото село е
56 Niki Lauda 21.04.2012 | 15:27
55 Тръпкомир Тръпков 21.04.2012 | 15:27
за мен е архар
54 Aleksis Son 21.04.2012 | 15:27
Прав си, приятелю! Много прав!
53 Нюрбургринг Нордшлайфе 21.04.2012 | 15:27
За цяла България е предател.
52 Aleksis Son 21.04.2012 | 15:26
Първанов е много зле!
51 опасен метод 21.04.2012 | 15:26
Горкото Красно село...
50 комара трайчо 21.04.2012 | 15:26
гоце е архар
49 Aleksis Son 21.04.2012 | 15:26
Първанов да си ходи!
48 Niki Lauda 21.04.2012 | 15:26
Станишев май е готов да му вкара един :)
47 forum arbiter 21.04.2012 | 15:26
46 Aleksis Son 21.04.2012 | 15:26
Силно се съмнявам - временно явление!
45 Тръпкомир Тръпков 21.04.2012 | 15:26
красно село, село ли е?
44 Нюрбургринг Нордшлайфе 21.04.2012 | 15:26
Президентееее
43 Aleksis Son 21.04.2012 | 15:26
Кво приказваш ти :))
42 комара трайчо 21.04.2012 | 15:26
гоце, ти си архар
41 Aleksis Son 21.04.2012 | 15:25
Писна ми от тоя Гоце!
40 Тръпкомир Тръпков 21.04.2012 | 15:25
тия двамата да вземат да се гръмнат
39 Aleksis Son 21.04.2012 | 15:25
Гоце е предател за мен!
38 Милослава Иванова 21.04.2012 | 14:57
Тези деца, тежащи по 15 кг. не тежат толкова от днес. Всички управляващи до момента са виновни за положението им. Последният коментар не го разбира, защото е неграмотно написан. А и да не пропусна: "незнам" са две думи "не" и "знам". Нямаше да си правя труда да ви го обяснявам, но виждам, че сте се заяждал за имената и българския на останалите коментиращи. Няма да отговарям повече, защото не ми е приятен спора със заклет комунист.
37 Неделчо Дишков 21.04.2012 | 14:35
a i drugo, neznam dali plasthash osigurovki ako si. spomni si po vremeto na kostov 4e samo kam ena banka mojeshe da se prevejdat zasthoooooooo?
36 Неделчо Дишков 21.04.2012 | 14:25
който е ловувал защитени видове, докат в Бг са измирали хора (за останалите му грехове към българите, които са му гласували доверие, няма да говоря) , neznam dali sa izmirali , sega ot picata na dqnkov da ima deca tejasthi 15g ne za tqhnata vazrast !!!!!!!!!!!!
35 Борис Милчев
Този коментар е маркиран като неуместен.
34 Милослава Иванова 21.04.2012 | 14:17
Г-н Дишков, за 1 лв. се продаваха предприятия с натрупани огромни дългове, които влачеха държавата към дъното. Не, че сега не сме на дъното отново, но поне се вижда светлина в тунела. Силно се надявам да пишете просто в опозиция, а не сериозно да защитавате човек, който е ловувал защитени видове, докат в Бг са измирали хора (за останалите му грехове към българите, които са му гласували доверие, няма да говоря).
33 Неделчо Дишков 21.04.2012 | 14:05
qvno si zabravila! koi prodava za 1 lev ? :)))))))))))))
32 мрачен интелектуалец 21.04.2012 | 14:01
гоце е бездомен пес, който е винаги гладен :)
31 Неделчо Дишков 21.04.2012 | 13:59
pone nika ne mi e izmislen i e na bg ,ne se kriq zad nego :))))))))))
30 Alena Bukva 21.04.2012 | 13:58
Така ще е до Конгреса, тогава всички ще мирясаме;)
29 Alena Bukva 21.04.2012 | 13:57
Неделчо, ти пък се сети кои политици да посочиш, за искане на сметката! Двамата най-велики които са управлявали тая скапана държава от новата ни история! И то в периода СЛЕД големите периоди и страшната инфлация. За такова добро управлениеи и такива политици можем само да си мечатем сега, ама явно си прекалено задръстен и червен за да го осъзнаеш :))
28 Alena Bukva 21.04.2012 | 13:55
гоцевизиране е от отдавна идея на агент Първанов, ама нещо не може да си я осъществи:)
27 Alena Bukva 21.04.2012 | 13:54
хаха да бе точно това ще направят
26 Alena Bukva 21.04.2012 | 13:54
искаме скоро да ни лиши наиситна! нека се отдаде на старините си спокойно и да остави политиката
25 Alena Bukva 21.04.2012 | 13:53
Кой от двамата?
24 Alena Bukva 21.04.2012 | 13:52
колкото за пред камерите ;)
23 lolly pop 21.04.2012 | 13:52
Тези пък и те що не вземат да си ходят под ръчичка?
22 Alena Bukva 21.04.2012 | 13:52
верно си е;) особено със старо куче като Гоце!
21 мрачен интелектуалец 21.04.2012 | 13:52
само че гоце е гледал на другата страна :)
20 viktoriq doncheva 21.04.2012 | 13:45
кокал трудно се дава!
19 pushit realgood 21.04.2012 | 13:43
Виж ти, стиснали са си ръцете!
18 опасен метод 21.04.2012 | 13:26
Станишев не трябва да се здрависва с мръсната ръка на Първанов.
17 Niki Lauda 21.04.2012 | 13:25
Крайно време е!
16 Нюрбургринг Нордшлайфе 21.04.2012 | 13:25
Първанов е голям артист, ама от тия смешните.
15 опасен метод 21.04.2012 | 13:25
Усещам как ще си ходи в най-скоро време.
14 Niki Lauda 21.04.2012 | 13:25
Много си вярва този човек.
13 Нюрбургринг Нордшлайфе 21.04.2012 | 13:24
От пътник някой страх ли го е?
12 мрачен интелектуалец 21.04.2012 | 13:18
на плевнята за какво, той тъкмо застъпа :) и на предните двама не виждам за какво трябва да им се търси сметка? а ти първо се научи да пишеш на български :)
11 Неделчо Дишков 21.04.2012 | 13:05
:) a koi sthe poiska smetka na kostov, stoqnov a i sled tova na plevnqta :)))))))))))
10 Pepi Vasilev 21.04.2012 | 12:53
Тоя да ходи да лови архари!
9 Pepi Vasilev 21.04.2012 | 12:50
Гоце! Как не те е срам да се ръкостискаш със Станишев след като цял месец вървиш и го ругаеш...
8 Pepi Vasilev 21.04.2012 | 12:48
Гоце, ти си предател и нямаш място в политиката на страната!
7 Борис Милчев
Този коментар е маркиран като неуместен.
6 троян кръстев 21.04.2012 | 12:24
това е за пред електората, не е редно да ги разцепват
5 Romina Aleksandrova 21.04.2012 | 12:23
Г-н Първанов, кога ще ни лишите от присъствието си, че вече ни дотегнахте с кухите си фрази...
4 Росен Костов 21.04.2012 | 12:21
Неговото е загубена кауза. Само продължава да се излага. Да минават изборите на БСП и да се маха, че ми писна да му гледам мутрата. Дано след това повече никой не се сети за него, освен когато му искат сметка за престъпленията, извършени от него и Марин по време на мандата им.
3 капаче калпаче 21.04.2012 | 12:18
Днес са заедно, утре пак ще разменят нападки - кръговрат и борба за кокала;)
2 капаче калпаче 21.04.2012 | 12:16
Няма да стане, на Първанов му мина времето и той много добре го знае, но не иска да се даде без бой;)
1 мрачен интелектуалец 21.04.2012 | 12:11
страх ни е, че може да ни помислиш за архари :) не знам за "яневизиране" на държавата, ама дано не стане "гоцевизиране" :)

ТВ програма

Кино

  • Сега България в 60 минути с Мариана...
  • 18:00 По света и у нас
  • 18:30 Още от деня коментарно предаване
  • 19:00 Последният печели...
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:45 Спортни новини
  • 21:00 БНТ представя Проф. Асен Златаров:...
  • 22:00 Любов в окови 3 тв филм /23 епизод/
  • Сега "Лице в лице" - публицистично...
  • 18:00 "Стани богат" - телевизионна игра с...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 20:00 "Ергенът" - романтично риалити, с.3
  • 23:00 bTV Новините - късна емисия
  • 23:30 "Разобличаване" - сериал, с.3, еп.8
  • 00:40 "Дъф и Вазовски" - сериал, с.2, еп.8
  • 01:40 "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • Сега "Семейни войни" - телевизионна игра
  • 18:00 "Сделка или не" (премиера) -...
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 20:00 "Hell’s Kitchen България" (нов...
  • 22:00 "Кошмари в кухнята"- риалити
  • 23:00 Новините на NOVA
  • 23:30 "Военни престъпления: Лос...
  • 00:30 "911" - сериал, сезон 2
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.