2023: Годишен хороскоп за зодия Лъв

Каква ще е годината Ви

по статията работи: iNews.bg | 19.12.2022 | 13:00
2023: Годишен хороскоп за зодия Лъв
Повече за:

Тъй като знакът се управлява от дръзкото, огнено Слънце, не е изненадващо, че обичате да сте в светлината на прожекторите и да попивате всеки лъч на успеха, който ви огрява. И с това космическо огнено кълбо, осветяващо вашата зона на гордост с работата ви, за да започнете годината, Лъв, способността ви да се фокусирате върху ключови детайли трябва да привлече положително внимание към вас. Вашите организационни умения също са на първо място, което ви помага да сортирате и изхвърляте елементи, които вече не са необходими. Намалете, използвайте повторно и рециклирайте!

Трудолюбивият, сериозен Сатурн ще започне годината във вашия дом на партньорствата, което може да донесе своя дял както от предизвикателства, така и от възможности за растеж. Тъй като връзките, които ви свързват със значим човек в живота ви, са подложени на изпитание, това може да изведе наяве дълбока несигурност относно вас самите, другия човек и връзката ви. В началото на март Сатурн се измества във вашата зона на регенерация, което показва, че предстои трансформация или пробив. Всички трудности, които изпитвате сега, вероятно ще бъдат дълбоко интимни и лични. Всички плитки или тривиални неща се игнорират, докато вие се фокусирате върху важните неща.

Любимото ви време от годината винаги идва между края на юли и края на август, защото това означава, че скоро ще празнувате рождения си ден. Вашето открито, игриво настроение кара всички да се усмихват и да искат да са около вас. Чарът ви е в пълна сила този месец и никога не сте по-щастливи, отколкото когато можете да изразите кои сте наистина и приятелите и близките не само да ви приемат, но и да ви празнуват за това.

Финанси и кариера

Сатурн е планетата на кармата. Мощният Сатурн в началото на годината показва колко е важно да избягвате да се ровите в миналото и да предприемате действия, които ще ви помогнат да носите плодовете на бъдещето. Не се предвижда голяма промяна във финансите през първото тримесечие на годината за Лъва. Освен това негативният Марс може да забави успеха, което може да стане причина за вашето разочарование и агресия.

През второто тримесечие на 2023 г. ще бъдете вдъхновени да проучите възможностите за инвестиции. Едно добре информирано инвестиционно решение, взето през този период, ще ви донесе печалба през втората половина на годината. Влиянието на Сатурн ще е налице и през второто тримесечие, което може да забави получаването на очаквана финансова печалба от даден бизнес. Въпреки това, тези в корпоративна работа се очаква да получат повишения и промоции, заедно с шансовете за пътуване с професионални цели. Жените Лъв трябва да ограничат разходите си през този период.

През третото тримесечие настъпва Юпитер. В този период шансовете за връщане на парите назаем са най-големи. Юпитер ще формира подкрепа, която ще подпомогне семейния бизнес, особено ако се занимавате с битови вещи. Освен това Юпитер ще подкрепя печалбите от имоти и земеделие през този период, следователно можете да мислите за инвестиране и в тези две области.

Последното тримесечие е свързано с разходи, свързани предимно с отдих, за които няма да съжалявате. Задържането на пари няма да помогне, тъй като ще има много причини (предимно свързани с деца), които ще изискват да харчите пари в брой. Не сдържайте желанията си в опит да спестите пари. 

Здраве

Здравето със сигурност няма да бъде проблем за Лъвовете през 2023 г., освен през първото тримесечие. Местните трябва да се радват на добро здраве, без големи изненади, които биха наложили да бързате за болницата. Въпреки това очакващите подобрение на здравето ще получат след първото тримесечие на годината. Просто се уверете, че не се опитвате да пропуснете усилията само защото здравето ви е в правилната посока. В началото на годината присъствието на Сатурн може да ви тласне към желание за различни видове зависимости, за които трябва да внимавате.

Бъдете нащрек и със срението си. Грижете се добре за очите си. Носете компютърни очила, тъй като те ще ви помогнат много в дългосрочен план. Освен това можете да практикувате редовно бягане и упражнения, което също ще ви помогне да изпълните новогодишната си резолюция.

Любов

Несъмнено любовта и връзките са една област, която ще блести най-ярко за вас през 2023 г., поради силното влияние на Венера през цялата година. Въпреки че вашият романтичен живот може да се промени през следващите години; но всякакъв вид романтично угаждане през 2023 г. ще подпомогне личното ви развитие. 2023 година е особено добра за Лъвовете, които искат да продължат нещата занапред и да се установят с любовта си. Такива възможности ще има в изобилие в края на годината.

И все пак любовта и връзките може да преминат през определени препятствия поради Сатурн през първото тримесечие на 2023 г. Може да възникнат спорове, чийто източник са по-стари вражди, които могат да попречат на любовния живот както на женените, така и на несемейните двойки. Ето защо един съвет към Лъвовете е да не изтъкват миналото си през 2023 г. Юпитер, от друга страна, е позитивен в хороскопа на Лъв за 2023 г. и подкрепя брака по любов през третата четвърт. Семейните двойки обаче трябва да бъдат внимателни през март 2023 г., тъй като слабият Меркурий може да подхранва ненужни спорове не само между вас и партньора ви, но и между вас и свекърите ви.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Книга на книгите анимационен филм
  • 14:45 Господин Тау тв филм /32 епизод/
  • 15:15 Красивата Япония документален филм
  • 15:45 Телепазарен прозорец
  • 16:00 Бързо, лесно, вкусно
  • 16:30 Светът и ние
  • 16:55 България в 60 минути с Мариана...
  • 18:00 По света и у нас
  • Сега "Златно момче" - сериал, с.2, еп.12...
  • 15:00 "Бараж" - сериал, еп.65
  • 16:00 Премиера: "Скъпа мамо" - сериал,...
  • 17:00 bTV Новините
  • 17:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 18:00 "Стани богат" - телевизионна игра с...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 20:00 "Ергенът" - романтично риалити, с.3
  • Сега "Свободна да избира" (премиера) -...
  • 15:00 "Не ме оставяй" (премиера) - сериен...
  • 16:00 Новините на NOVA
  • 16:10 "Пресечна точка" - публицистично шоу
  • 17:00 "Семейни войни" - телевизионна игра
  • 18:00 "Сделка или не" (премиера) -...
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 20:00 "Hell’s Kitchen България" (нов...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.