Пикантна астрологична прогноза за февруари

Звездите и планетите са ни подготвили солидно количество романтична енергия за този февруари

по статията работи: iNews.bg | 03.02.2023 | 12:00
Пикантна астрологична прогноза за февруари
Повече за:

Пикантна астрологична прогноза идва точно навреме за месеца на любовта! Звездите и планетите са ни подготвили солидно количество романтична енергия за този февруари и вече нямаме търпение да разберем какво ни очаква в любовен план!

Започвайки с Пълнолунието в независимия Лъв на 5-ти, ние ще оценим своята уникално, която няма да ни позволи да правим никакви компромиси. Пълнолунието също е тясно свързано с планетата Уран, което винаги ни насърчава да очакваме неочакваното и основно да залагаме на себе си. 

Овен

Необвързани: Това не е моментът да се въздържат. Между положително мечтателната енергия на Риби до Венера (планетата на любовта), буквално висяща във вашия знак, светът е на ваша страна. Искате ли да поканите онзи сладур на среща? Сложете любимото си червило и давайте. Жадувате за интимна вечеря с любимия си? Това също може да се случи. Планетите са подредени във ваша полза!

Във връзка: Ако се чувствате така, сякаш самата Тинкърбел е поръсила малко приказен прах върху връзката ви този месец, трябва да благодарите на Венера. Планетата, която управлява любовта, е в Овен, започвайки от 20-ти, което предвещава много романтични моменти за вас и вашата половинка. Този месец също ви подтиква да растете, така че опитайте да проведете някои задълбочени разговори с любимия. Изиграйте забавна игра на карти и свалете бдителността си. Това може да е точно моментът, от който вие и вашият любим човек се нуждаете през този месец на романтика. Плюс това, интимните разговори могат да доведат до секс, така че имате какво да очаквате с нетърпение.

Телец

Необвързани: Въпреки че може да ви се прииска да се сгушите сами под чаршафите през месец февруари, не забравяйте да отделите малко време за общуване. Определено копнеете за малко соло моменти, но не изхвърляйте целия социален график. Отидете на рождения ден на ваш приятел или на годежното парти, на което не сте сигурни, че искате да присъствате. Може просто да срещнете някой, който да хване окото ви!

Във връзка: Пълнолунието подчертава частта от вашата карта, свързана с комфорта и дома и като типичен Телец, това си е вашето нещо. Така че очаквайте много Netflix and chill този месец. Поканете своя любим на филмова вечер. Не забравяйте да прекарате много качествено време у дома с вашия човек. Връзката ви ще бъде по-силна от всякога.

Близнаци

Необвързани: Слушайте сърцето си. Ако има нещо или някой, с когото искате да се сближите, този сезон на Риби е моментът да го направите. Но дори и да няма никой в ​​момента на радара ви, с Венера в този мечтателен знак до 20-ти и пълнолунието, което носи някои изключително романтични вибрации, вие почти гарантирано ще срещнете някой, който ще предизвика интереса ви.

Във връзка: Пълнолунието носи енергия на страстта към пътешествията в живота ви, така че се облегнете на нея. Не е нужно да ходите далеч, за да си прекарате добре – нещо толкова просто като посещаване до новия ресторант в центъра може да бъде достатъчно, за да възвърне тази искра между вас точно навреме за Свети Валентин. Следвайте сърцето си и не се страхувайте да споделяте какво мислите. В крайна сметка споделянето е грижа.

Рак

Необвързани: Този месец ви чака голяма доза удоволствие, ако използвате енергията в своя полза. Мощната енергия на Венера в Риби прави уменията ви за проявление по-силни от обикновено. Така че отделете малко време, за да разберете кого и какво призовавате в живота си. Търсите партньор, който е готов да обиколи света веднага? Запишете го и го запомнете следващия път, когато правите късно нощно търсене из интернет. Каквото и да искате, е по-близо, отколкото си мислите.

Във връзка: Отделете малко време, за да разгледате връзката си този месец. Балансирани ли са нещата? Или правите всичко, купувате подаръци и подготвяте резервации, само за да получите незаинтересованост в замяна? Вие заслужавате голяма любов и признателност, така че се уверете, че това се случва в личния ви живот. Имате твърде голямо сърце, за да го пропилеете за някой, който не отговаря на любовта ви към грандиозните жестове. Кажете какво мислите и следвайте сърцето си и ще получите точно това, от което се нуждаете.

Лъв

Необвързани: Хората вис е лепят като пчели към мед в момента. Насладете се, но бъдете разумни относно това кого допускате във вътрешния си кръг, особено докато енергията ви е толкова силна. Пълнолунието е в Лъв на 5-ти, така че е вероятно да срещнете много нови хора през това време. Използвайте интуицията си, за да потърсите онези, около които се чувствате най-много себе си. Може да се изненадате от това с кого се свързвате.

Във връзка: Вашата интуиция е силна в началото на месеца с пълнолуние във вашия знак, така че дръжте очите си отворени. Ако сте се чувствали малко съпротивителни във връзката си, сега е моментът да се облегнете на това и да проучите какво може да се подобри. Кажете на любимия си какво мислите; шансовете са, че просто е чакал подходящия момент, за да сподели какво има.

Дева

Необвързани: Ако търсите връзка, това е месецът, в който трябва да я преследвате. С Венера, планетата, която управлява любовта, в Риби (вашият опозиционен знак) през първите 20 дни от месеца ще почувствате някои интересни вибрации. Ако сте навън в града, не се изненадвайте, ако някой сладур ви почерпи питие. Просто имате блясък около себе си в момента.

Във връзка: Енергията на връзката е силна за вас този месец. Докато Венера е в Риби през първите 20 дни от месеца, насладете се на моменти с любимия си. Това е моментът да влезете в контакт един с друг емоционално и физически. Наистина слушайте какво се случва с партньора ви -може да научите нещо важно!

Везни

Необвързани: Тъй като пълнолунието в Лъв подчертава част от вашата диаграма, отговорна за взаимоотношенията, е възможно да се чувствате много социални този месец. Дръжте очите си отворени при следващото си пазаруване на хранителни стоки: може би някой специален посяга към органичното зеле в същото време като вас или може би ще се доближите до симпатичен мъж на опашката за кафе. Чувствате се добре в кожата си и другите го забелязват.

Във връзка: Пълнолунието на 5-ти подчертава част от вашата диаграма, отговорна за взаимоотношенията, което е страхотна новина за вас и партньора! Не забравяйте да отделите малко време за вечерна среща. Заслужавате специален момент, за да оцените компанията на другия и сте в точното настроение за това.

Скорпион

Необвързани: Нямате недостиг на възможности, когато става въпрос за любов и секс този месец. Страхотни новини, тъй като свързването с хората е силната ви страна. С Венера, планетата, която управлява любовта, във воден знак Риби, вие сте в добър поток с кариерата и приятелствата си. Може да привлечете вниманието на някой специален мъж!

Във връзка: С Венера, планетата, която управлява нашия любовен живот, озоваваща се във водния знак Риби през първата част на месеца, вашият кораб плава гладко. Направете специални планове за Свети Валентин и просто прекарайте време в срещи с партньора си. Животът може да стане забързан, но този месец на любовта е важен момент да си спомните защо цените своя партньор.

Стрелец

Необвързани: Жадувате да пътувате някъде. Това не е случайно, тъй като пълнолунието сериозно подчертава страстта ви към пътешествия този месец. Ако е така, отделете време да се измъкнете. Насладете се на приключение, стегнете багажа си и се открийте пред света. Има много интересни хора, които да срещнете там, така че давайте.

Във връзка: Пълнолунието на 5-ти разкрива романтичната ви страна и то точно навреме за Свети Валентин! Този месец е подходящо време да планирате пътешествие с любимия си? Излезте от града за няколко дни или резервирайте хотелска стая. Това ще ви сближи.

Козирог

Необвързани: Колкото повече показвате истинското си аз, толкова по-вероятно е да срещнете хора, които са в съответствие с живота ви. Така че, изложете на покза своите странности! Те всъщност са вашите силни страни и правилният човек ще види това. Плюс това, с пълната луна, която подчертава частта от вашата диаграма, която отговаря за интимността, е вероятно да уцелите и да се задълбочите с някого този месец.

Във връзка: Чувстваш ли се малко по-чувствен от обикновено, Кап? Пълнолунието подчертава частта от вашата диаграма, която се занимава с интимността, така че е възможно топлината да е набрана докрай във връзката ви точно сега. Възползвайте се от това време. Може би е да поръчате бельо за специална вечер или просто да прекарате интимна вечер на масажи и задълбочен разговор с вашия боу. Следвайте желанието на сърцето си и ще се отправите към много забавления.

Водолей

Необвързани: Това е чудесен месец да се изложите на показ. С Венера в Риби, подчертаваща вашите финанси, вие изпитвате желание да харчите. И нека си признаем, всички ние се нуждаем от малко глезене от време на време. Така че купете роклята, която жадувате и планирайте забавна вечер в града с най-добрите си приятели – никога не знаете на кого може да попаднете!

Във връзка: Свети Валентин идва само веднъж годишно, така че защо да не се отдадете напълно? Това е вашият сезон и трябва да се разхищавате във всяка област от живота си... включително романтиката! Може би вашият партньор ви е молил да избягате за един уикенд или да отидете в нов секси коктейл бар в града, който е малко извън обичайния ви бюджет. Сега не е моментът да броите стотинки. Отпуснете се, защото връзката това ще повлияе добре на връзката ви.

Риби

Необвъзани: С Венера, планетата, която управлява любовта, във вашия знак през по-голямата част от месеца, енергията не може да бъде подходяща за намиране на романтика. И е февруари, известен още като месецът на любовта. Какъв късмет! Отделете малко време да се погрижите за себе си този месец. Отидете на масаж или процедури за лице. Купете си изискано облекло за вечер навън. Време е да подправите нещата и да се отдадете на луксозната си страна.

Във връзка: Това е страхотен месец за връзка за вас, защото Венера (планетата, която управлява любовта) е във вашия знак до 20-ти. Очаквайте романтиката да се разгорещи този месец, особено около Свети Валентин. Чувствате се по-привлекателни от всякога и вашият партньор определено го забелязва. Прекарайте така необходимото качествено време заедно. Ще ви хареса!


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 05:10 Още от деня коментарно предаване /п/
  • 05:40 Телепазарен прозорец
  • 05:55 Денят започва сутрешен блок с...
  • 09:20 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 11:00 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 12:00 По света и у нас
  • 12:25 Новини на турски език
  • Сега "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:45 "Марлон" - сериал /п./
  • 05:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 06:00 "Тази сутрин" - информационно...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците и приятели" - комедийно...
  • 13:30 "Златно момче" - сериал, еп.75 /п./
  • Сега "Свободна да избира" - сериал /п/
  • 05:20 "Пресечна точка" - публицистично...
  • 06:00 "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
  • 13:30 "Свободна да избира" (премиера) -...
  • 15:00 "Не ме оставяй" (премиера) - сериен...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.