Не кълнете другите, злото се връща с двойна сила!

Взаимните роднински клетви водят до детска смъртност, раждане на деца с проблеми и затруднено развитие

по статията работи: iNews | 31.05.2023 | 12:30
Повече за:

Всеки човек на практика е в състояние да навреди другиму. Всичко зависи от неговото състояние, силата на волята и желанието. Ефектът на проклятието възниква не само с помощта на хората, които владеят магьоснически техники, но и по непредпазливост, заради някакво силно желание за отмъщение, чувство на завист или ненавист.

Такива способности притежават основно жените, а също така тежко болните, както и тези, които са на смъртен одър. В този случай клетвата се прехвърля върху жертвата с последната жизнена енергия на умиращия.

Посредници

Опитните магове, които знаят за "закона на бумеранга”, според който всяка злина рано или късно се връща при този, който я е причинил, извършват този ритуал, като поемат ролята на посредник. Магът "свързва” жертвата и поръчителя с невидима верига. Ако проклятието се завърти и се върне обратно, то улучва не посредника, а този, който го е направил. Мнозина забравят, че щастието не се гради върху чуждото нещастие и се радват, когато лошото сполети човека, когото са клели. Много тъпа и безразсъдна постъпка, защото това трупа негативна енергия, която рано или късно ще даде отражение. Завист, люта омраза, желание за мъст - внимавайте какво пожелавате на ближния, за да не ви сполети и вас.

Не всеки може да намери сили в себе си да прости. Но човекът, който държи на собственото си благополучие, и особено - на бъдещето на своите деца, трябва да е предпазлив в думите си. Нищо не наранява толкова, колкото непремерени думи, изречени от приятел или роднина. И нищо не е по-бързо от този бумеранг.

Разновидности

Както съществуват различни вируси и бактерии, така и проклятието има няколко разновидности. Най-опасни са циганските проклятия. Често може да чуете циганка да кълне някой, например, че не й е дал милостиня. Вместо да изпадате в паника, в този случай просто не трябва да гледате ядосаната жена в очите и да я отминете, без да й отговаряте. За циганката, която кълне, е важно да установи с вас контакт и ако избегнете това, думите й не могат да ви стигнат. Агресивното поведение от ваша страна може само да влоши ситуацията. Ето защо трябва да преглътнете думите, застанали на устата ви, и да се престорите, че казаното не ви засяга.

Далеч по-опасно е родовото (кръвно) проклятие. Родната кръв не само обединява и сплотява хората, но и може да превърне в заклети врагове тези, които с непредпазливи изказвания и постъпки провокират семейни разпри, правейки и себе си и останалите нещастни. По отношение на чуждите хора енергийното поле на човека притежава много по-големи защитни свойства, отколкото спрямо роднините. Притежавайки сходна енергия, постоянните взаимни претенции и скандали с близките правят човека уязвим.

Традиционните конфликти са свързани с наследства и делба на имущество, заради несъгласието на родителите да дадат благословията си за брак и т.н., и т.н. Взаимните роднински клетви водят до детска смъртност, раждане на деца с проблеми и затруднено развитие и много други.

Групово

Механизмът на родовото проклятие е най-сложен. То може да се усилва с всяко следващо поколение. Обикновено пикът на активността на родовите проклятия се проявява във вид на сходни нещастия или болести, преследващи целия род. Това са различни ендокринни и психически заболявания, драми и повтарящи се неуспехи в личния живот, хронични женски болести и безплодие, а също и ранно овдовяване или загуба на деца.

Носители на негативна информация са всички роднини, които носят гените на предците си. Но проклятието връхлита не всеки, а този, който е с най-слабо биополе или неговите деца. В езотериката родовото проклятие се определя като информационно-енергийно заболяване.

Инфекция

Има и битови проклятия. Те се предизвикват от лош поглед или възникнал внезапно скандал. Такава "инфекция” може да се получи в градския транспорт, на опашката в магазина, на което и да е обществено място, където възникват конфликтни ситуации. Ако "опонентът” се окаже с по-голяма енергийна сила, битовото проклятие е гарантирано. То може да предизвика главоболие, невроза, пристъп на безпричинен страх, безсъние, тревожен сън и кошмари, обостряне на хронични заболявания. Това проклятие може да бъде свалено и с народни похвати и средства за възстановяване на биополето. Главното е лечението да е своевременно и да не се прекъсва. Може да помогне съзерцаването на пламък на свещ, изгаряне на кичур коса, ароматерапия. Силната битова клетва често удря домашните любимци. В този случай те се явяват като "гръмоотвод” на енергийната атака спрямо стопанина.

Кокошка без глава "показва” маг женомразец

През 1936 г. в Нигерия започват да умират една след друга девойки и млади жени. Местните знахари са убедени, че над тях тегне проклятие. Те успяват да убедят в това даже Уорд Прайз, чиновник от английската колониална администрация, заемащ висок пост в тази страна. Прайз изпраща доктори в местността, където това се случва, но медиците не са в състояние да помогнат – не е от техните компетенции. В много от случаите те даже не могат да посочат причината за смъртта.

Населението се моли усърдно и принася в жертва кози, овце и крави. Но нищо не помага. Уорд Прайз разказва в писмата си, че загадъчната болест се разпространява от къща на къща и предизвиква паника сред хората, които започват масово да бягат със семействата си. Тогава викат на помощ жрец, който заявява, че всичко идва от някой маг, който ненавижда жените. И декларира желание да помогне той да бъде разкрит.

Всички мъже се нареждат в кръг. Пред всеки от тях има поставен камък, а в средата – забит кол, на който жрецът връзва кокошка. Опръсква я с кръвта на поредната жертва и произнася заклинание да намери убиеца. След това я развързва и със светкавичен жест й откъсва главата. Птицата се стрелва към един от камъните и умира. Жрецът посочва: "Ти си този, от когото идва всичко!”. Помощниците на Прайз – доктор Робертсън и лейтенант Къмингс, които присъстват на ритуала, обявяват този метод за пълен абсурд и настояват да се повтори. Десет пъти различни кокошки падат мъртви пред един и същи камък. За присъстващите вече няма съмнение, че той е черният магьосник. Няма разследване, няма съд. Виновникът е наказан. Веднага след това смъртните случаи се преустановяват. За скептиците всичко опира до самовнушение. Повярвали, че злосторникът вече го няма, жените престават да се тормозят, пише "Телеграф".


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Бързо, лесно, вкусно
  • 16:30 Светът и ние
  • 16:55 България в 60 минути с Мариана...
  • 18:00 По света и у нас
  • 18:30 Още от деня коментарно предаване
  • 19:00 Последният печели...
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:45 Спортни новини
  • Сега "Скъпа мамо" - сериал, еп.3
  • 17:00 bTV Новините
  • 17:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 18:00 "Стани богат" - телевизионна игра с...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 20:00 "Аз обичам България" - забавна...
  • 22:30 "Dancing Stars Extra" - зад...
  • 23:00 bTV Новините - късна емисия
  • Сега Новините на NOVA
  • 16:10 "Пресечна точка" - публицистично шоу
  • 17:00 "Семейни войни" (нов сезон) -...
  • 18:00 "Сделка или не" (премиера) -...
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 20:00 "Един за друг" (нов сезон) -...
  • 22:00 "Любовни афери" (премиера) -...
  • 23:00 Новините на NOVA
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.