Седмичен хороскоп

Вижте какво ви очаква от 3 до 9 юни

по статията работи: iNews | 03.06.2023 | 15:00
Седмичен хороскоп
pixabay

Овен (21 март – 20 април)

Днес може да използвате нечии амбиции и стремежи за подкрепа на личната ви инициатива и дейност. Бъдете максимално дипломатични, защото в момента и приятели, и врагове може да работят за вас и вашата кандидатура. Може да се окажете свързващото звено в една важна игра и политика. Не взимайте страна, не влизайте в спорове, а опитайте да играете ролята на обединител. През уикенда за вас ще действа пръстът на съдбата. Пълнолунието пълни потребителската ви кошница и носи радост в дома ви. На 5-и влизате в нови роли, а те ще ви вкарат в преразход на средства и чувства. На 6-и се получава по заслуги. Родените в първата декада са в тежка позиция. На 7-и не се обвързвайте с никого и не сключвайте нови договори. На 8-9-и постигате максималното.

Телец (21 април – 20 май)

Днес тръгвате по линията на сладостите и съблазните, но точно това ще ви вгорчи живота. Попадате на неточните хора и независимо от приятните моменти заедно и привидните успехи ще ви остане едно горчиво чувство на неразбиране и неудовлетворение. Този ден показва с кого ще бъдат основните ви конфликти и проблеми в бъдеще. Внимателно подбирайте приятелите си. На 3-ти сте податливи на внушения и съблазни. На 4-ти някой се жени, а на 5-и вече подписва договор за съвместен бизнес. Ще имате повод да почерпите. На 6-и идват награди за дълъг период на работа и старание. На 7-и може да се излъжете в преценката и да загубите пари. Не теглете кредити, не работете в екип. На 8-и искате много и оставате с нищо. На 9-и ще спечелите с дипломатична игра и компромиси.

Близнаци (21 май – 21 юни)

Ден на изкушения по всички посоки на личната ни и делова активност. Властва змеят на желанията и нереализираните ни амбиции. Опитвате да се оправдаете с чужда вина и да се накичите с чужда победа. И в любовта блаженството ще се смени с дълги дни на разочарования и болезнени раздели. Нищо ново не започвайте, смирете амбицията и се постарайте да влезете в положението на околните. Предстои ви тежък и натоварен уикенд. На това пълнолуние Луната от Стрелец и планетите от Риби са в конфликт с вашето рождено Слънце. Смирете амбициите, очертават се загуби и проблеми. На 5-и не отивайте в крайности. 6-и носи награда, но на 7-и много може да загубите, ако играете рисково. 8-и идва с печалби, с изгодни сделки и поръчки. 9-и е рисков и проблемен за родените в първата декада.

Рак (22 юни – 21 юли)

Днес агресията е повсеместна и никой на никого не прави компромиси. Приближаващото пълнолуние премахва задръжките, вкарва ни в неравностойни и губещи отношения и нарушава постигнатото примирие и равновесие във връзките. Контролирайте се максимално, спазвайте диета, ограничете всичко, което може да ви навреди и насочи в негативна посока. Нищо не започвайте. 3-ти е ден на нарушения регламент. Не си превишавайте пълномощията. На 4-ти интуицията ви пази от грешки. На 5-и Венера напуска Рака, отива си една любов. 5-6-и увеличават рисковете ви на работното място. Някой опитва да ви елиминира. На 7-и до обед ограничете контактите в мрежата, не приемайте предложения. На 8-и получавате лично откровение и на 9-и правите силен и успешен ход.

Лъв (22 юли – 22 август)

Предстоящото пълнолуние ще напълни банковата ви сметка. За вас в момента действат активизиращи фактори. Апетитите са големи, вероятни са сблъсъци със силни противници, но както и да се развият нещата, последната дума ще е вашата. Луната от Стрелец е в брилянтен аспект с Марс от знака на Лъва. Доминирате, управлявате общественото мнение и налагате избора си у дома. На 3-4-ти определяте правилата на играта и другите се съобразяват с вас. Проблемът е, че не се вслушвате в съветите на специалистите и може да сбъркате в преценката и избора. От 5-и Венера навлиза в Лъв. За вас идва времето на любовта и успешните публични изяви. 6-и идва със заслужени награди. На 7-8-и много неща може да се объркат. Отлагайте за 9-и старта на новите инициативи.

Дева (23 август – 22 септември)

Днес може да влезете в разправии и проблеми с деца и родители. Родените в първата декада изостават от изискванията на времето или прекалено са се разбързали да опитат от всички удоволствия на живота. Амбициите взимат връх над разумната преценка. В момента сте във вихъра на неравностойните партньорства, от които ще излезете наранени душевно и ощетени финансово. През уикенда сте в неблагоприятна позиция, пълнолунието в Стрелец ще се отрази тежко на родените във втората декада. Ще се почувствате пренебрегнати. В интервала 5-7-и си връщате самочувствието и успявате да привлечете за съдействие нужните ви хора. Сключете нов договор и уредете имотна сделка. На 7-и не се обвързвайте. 8-и предлага нов вариант, а на 9-и зависите от друг.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Днес сте податливи на съблазни, превъзбудата от приближаващото пълнолуние нараства. Увеличете самоконтрола, спазвайте диета, но не само по отношение на храната, а и на връзките. Може да ви направят изкусително предложение, което ще повлече след себе си редица от грижи и проблеми. Препоръчва се малко повече аскетизъм. Не правете нищо на всяка цена, останете си у дома. Предстои уикенд на големите изкушения. Не отивайте в крайности, защото още в следващите дни ще си имате неприятности. На 5-и Венера навлиза в Лъв, вървите към участие в престижни и артистични изяви. Конкуренцията ще е голяма, особено на 6-и. Ще срещате неразбиране у дома и в работата. На 7-и сиренцето е в капана. На 8-9-и подписвате изгодни договори и правите силен ход.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Тенденцията днес е да се превишават правата, да се оказва натиск и въздействие върху околните. Всеки си има номер в живота, но не всеки ще може да го приложи в този ден. Внимавайте да не изложите на опасност връзките си. Активизира се вътрешният змей на амбициите във всеки от нас. Давайте си сметка докъде може да стигнете. Старайте се да туширате скандалите в зародиш. На 3-ти внимавайте с натиска и претенциите, за да не отблъснете важни хора. Родените в третата декада пренебрегват интуицията си на 4-ти и може да загубят позиции. От 5-и навлизате в период на изневери и любовни изкушения. 6-и е ден на преобразяване то, сменяте подхода. 7-и дава предимство на силните на деня. На 8-и не губете от погледа си целта. 9-и носи победа и придобивка.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Сънищата от тази сутрин сочат вярната посока и начините да решите проблемите. Ден на големите очаквания, а за вас много от тях ще се реализират. Предстои пълнолуние в знака на Стрелеца. Ще попълните някои липси. Действайте самостоятелно, не изпадайте под властта на чужди желания и амбиции. Днес преценката ви е вярна, но може да се поддадете на влияние. Препоръчва се аскетизъм. На 3-и Луната навлиза в Стрелец. Предстои пълнолуние във вашия знак, което ще напълни потребителската ви кошница. Срещите от този уикенд ще ви вдигнат нивото и донесат ползи. От 5-и и в любовта ви потръгва, Венера навлиза в хармоничния ви Лъв. 6-и подрежда приоритетите. На 7-и не бързайте да се обвързвате, заложени са капани. На 8-9-и подпишете новите си договори.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Пълнолунието превъзбужда и поставя на дневен ред проблеми, които дълго сте потискали и отлагали, за да има мир и любов. Интересите ви ще се сблъскат с тези на близки и приятели и отново ще се наложи да се правят компромиси. Качвате кръвното и адреналина. Съветът е да отидете на приятно и релаксиращо място, да се разтоварите и презаредите. Спазвайте диета на всички нива. На 3-ти ви движат нереалистични амбиции и страсти. 4-ти е благоприятен за годежи и сключване на брак. 5-и е ден на генерални промени в семейните и личните отношения. Луната навлиза в Козирог, а Венера вече не ви гледа в опозиция. 6-и идва със заслужени награди, чакайте и повишение или преназначение. На 7-и останете където сте. На 8-9-и действайте активно, подпишете нови договори.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

На това пълнолуние за вас ще действа пръстът на съдбата. Ден на претенции както от ваша страна, така и от страна на другите към вас. Напрежението ще нараства, ако поставите ултиматуми. Апетитите са големи, деца и родители не се съобразяват с нуждите и проблемите на близките. В такъв момент отношенията ви са на ръба. Не водете преговори и важни разговори, изолирайте се на приятно и релаксиращо място. Утре всичко ще се подреди. На 3-4-ти срещите ви са знакови, може да привлечете важни за бъдещето ви партньори. На 5-и придобивате особена вътрешна освободеност и взимате важни решения. 6-и определя граници и лимити. На 7-и родените в първата декада са в неблагоприятна юридическа позиция. На 8-9-и действайте активно, сключете нови договори.

Риби (20 февруари – 20 март)

Днес Луната е в конфликт със Сатурн от Риби. Родените в първата декада са в тежка позиция. Както и да постъпите, ще засегнете нечии интереси, а някой даже може да ви поиска сметка. Не провеждайте важни разговори, отложете срещите си за следващите дни и не позволявайте намеси. Отношенията между родители и деца са в рискова фаза. Да не се поставят условия и ултиматуми. Пълнолунието противопоставя Слънцето и Луната на планетите в Риби. На 3-4-ти ще срещате спънки и проблеми на всяка крачка, ограничете контактите. 5-и отваря нови ниши и надежди, но всичко трябва да е дозирано и съобразено. На 6-и длъжниците се издължават. На 7-и не започвайте нови инициативи и отложете за следващите дни деловите срещи. На 8-9-и правите пробив и уреждате важни договори.

Източник: "Телеграф"


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 11:00 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 12:00 По света и у нас
  • 12:25 Новини на турски език
  • 12:30 Светът на жестовете
  • 12:45 Телепазарен прозорец
  • 13:00 Последният печели...
  • 14:00 "Петолиние на паметта
  • Сега "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците и приятели" - комедийно...
  • 13:30 "Златно момче" - сериал, еп.75 /п./
  • 15:00 "Бараж" - сериал, еп.47
  • 16:00 "Скъпа мамо" - сериал, еп.3
  • 17:00 bTV Новините
  • 17:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • Сега "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
  • 13:30 "Свободна да избира" (премиера) -...
  • 15:00 "Не ме оставяй" (премиера) - сериен...
  • 16:00 Новините на NOVA
  • 16:10 "Пресечна точка" - публицистично шоу
  • 17:00 "Семейни войни" (нов сезон) -...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.