Седмичен хороскоп за 25-31 март

Вижте какво ви очаква

по статията работи: iNews | 25.03.2023 | 16:40
Седмичен хороскоп за 25-31 март
tuapsevesti.ru

Овен 21 март – 20 април

Днес трудно удържате емоциите, правите крачка, която ще ви създаде доста главоболия и проблеми. В живота ви ще се появи неприятен дразнител, който ще остане да действа до 20 май, когато Марс ще напусне знака на конфликтния ви Рак. Бъдете внимателни, не си създавайте врагове и проблеми с лични забележки и критика. Бъдете верни на партньора, за да избегнете разделите. От 25-и Марс ще ви облъчва в рисков аспект от Рака. Не прехвърляйте служебните си проблеми у дома. На 26-и сменяме времето, а вие променяте и начина си на живот. На 27-и започнете връзки с партньори в чужбина. На 28-и започвате с конфликт, но завършвате с победа. 29-и е рисков за родените във втората декада. На 30-и важното уредете следобед. На 31-ви дайте пълен напред в бизнеса.

Телец 21 април – 20 май

Благовещение. Ден на приятелски срещи. Не се ограничавайте, особено в храната. Избирайте всичко по каприз, доставете си радост за сетивата. Единственият ден в месеца, в който колкото и да изядем, няма да напълнеем. Храната изцяло се превръща в енергия и тъкани, а не се складира в мастните депа. Днес не оставяйте на склад и чувствата си, покажете и докажете любовта си. На 25-и всичко е позволено и разрешено. Луна, Венера и Уран са в съвпад. 26-и предлага много варианти, трудно ще решите в каква посока да продължите. Важното на 27-и свършете до обед. На 28-и до обед действате първосигнално, но след това овладявате емоцията и печелите. На 29-и до обед привлечете нужните хора. На 30-и връзките ви са мълниеносни и магнетични. 31-ви е ограничаващ.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес в живота ви може да се появи нова любов или старите приятелски връзки да се задълбочат. Луна и Венера са в прегръдките на Уран, а тези тримата може да изредят цялата Камасутра. Проблемът е, че в този ден всичко е поставено на материална основа. Не бъркайте секса с любовта и приятелството с работата. Отделете внимание на храната, днес не се пълнее. На 25-и Марс напуска вашия знак, поне един дразнител си отива от живота ви. На 26-и Луната навлиза в Близнаци, двойнствените отношения ще си проличат. До 27-и на обед уговорете бизнес с чужбина. На 27-и лесно се палите и лесно гасне личният ви ентусиазъм. Пазете си документацията. На 28-и следобед преговорите ще са успешни. На 29-и работете до обед. 30-31-ви носят успех и пари.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес емоциите взимат връх над разумната преценка и избор. Някъде отношенията може да ескалират в конфликти и скандали по незначителни поводи. Нищо да не се прави на всяка цена. Не отивайте в крайности. Ден за песни и веселие, но във всеки момент е важен самоконтролът. Днес не се пълнее. Отделете повече внимание на храната, но сами я сгответе. Вероятни са алергични реакции. На 25-и Марс навлиза в знака на Рака, в живота ви ще се появи провокиращо присъствие. 26-и идва с желание за близост. На 27-и не си подреждайте нещата, ще изхвърлите нещо важно, което може да се използва и като компромат. От 28-и Луната навлиза в Рак и среща Марс. Емоциите взимат връх над разумната преценка. 29-и ви вкарва в разходи. От 30-и на обед вече сте в печеливш период. 31-ви - ден на фонтана от преливаща енергия.

Лъв 22 юли – 22 август

Тежък и рисков ден, особено за родените около 5 август. Луна, Венера и Уран от знака на Телеца са в конфликт със Слънцето ви. Не си позволявайте изневери, ограничете пътувания и нестандартни връзки. Каквото с обърка, трудно ще се оправи. Една лъжа дълго време ще трови атмосферата у дома. Само в храната не се ограничавайте. Доставете си радост за тялото и сетивата, днес не се пълнее. 25-и е ден на прекалявания в една или в друга посока, но вие отивате в крайности на всички нива. 26-и изисква подбор на връзките и избирателен подход. На 27-и си пазете важните документи. На 28-и влизате в нови делови отношения, може да намерите по-спокойна и доходна работа. Важното на 29-и свършете до обед, а на 30-и следобед. От 31-ви Луната навлиза в Лъв, вие командвате парада.

Дева 23 август – 22 септември

Луна, Венера и Уран ви облъчват с любовна енергия от знака на Телеца. Проблемът е, че лесно се отива към нестандартни връзки и чувствата се прецеждат през цедката на материалната облага. Родените около 5 септември ще взимат болезнени решения в следващите дни. Внимавайте в избора, не изпускайте шансовете си, но не правете и големи компромиси, за да не страдате после. 25-и дава полет на амбициите и сексуалните ви желания, удовлетворете ги. На 26-27-и ситуацията се променя и проблемите следват един след друг. На 28-и подпишете нов договор, вадете документи и разрешителни. Отваря ви се нов път. На 29-и важното уредете сутринта. На 30-и вървите към любовно признание. Родените около 5-и септември са на път да се обвържат. 31-ви ви сваля на земята.

Везни 23 септември – 22 октомври

Вашата управляваща планета Венера е в съвпад с Уран и Луна. В тази прегръдка Венера иска всичко да опита. Стремежът е към нестандартни отношения и забранени връзки. Може да направите компромис в чувствата, който ще ви докара беди и неприятности в живота. Днес Марс навлиза в знака на конфликтния ви Рак и в дома ви ще се прокрадне някаква агресия. Прегрешенията водят до раздели. 25-и е ден на нестандартни любовни увлечения. Разширявате връзките, вървите и към нова работа в бъдеще. На 26-и някой стяга куфарите за чужбина, а друг се мести при партньора. На 27-и важното уредете до обед. До 28-и на обед бъдете внимателни в приказките. 28-30-и са рискови дни, Луна и Марс са в конфликт със Слънцето ви. На 31-ви дайте смело напред, стартирайте нови проекти.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес навлизащият в знака на Рака Марс ви изпраща активност и подкрепа в начинанията, дава ви лост и опорна точка, с които да разрешите проблемите си. Разграничете работата от любовта. В любовния ви живот може да настане объркване и да има конфликт, но в професионална посока ще печелите предимства, ще водите в играта и другите ще се съобразяват с вас. Поставете условията си. За родените във втората декада Венера, Луна и Уран са в опозиция на 25-и. Внимавайте в играта на чувствата. Активността ви нараства в следващите дни с навлизането на Марс в хармоничния ви Рак. Планирайте пътувания и преговори на 26-27-и. На 28-и отговаряте не провокации и поставяте някого на мястото му. На 29-30-и водите в играта, подписвате нови договори. От 31-ви навлизате в рисков период.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Благовещение. Енергията е хармонична и зареждаща. Срещите с близки и приятели ще са ползотворни и ще отварят нова страница в отношенията. Не лъжете, ръководете се от усета и инстинктите, тръгнете в желаната посока и проявете цялата си творческа активност. Не се лишавайте от вкусната храна, днес не се пълнее. Но все пак сме пости, избягвайте животинските продукти. 25-и е ден за делови и приятелски срещи. Не е време за диети. На 26-и бъдете избирателни в контактите. Действайте с проверени хора. На 27-и засягате нечии интереси и може да очаквате атака. На 28-и важното задвижете следобед. На 29-и сутринта подновете стари връзки. На 30-и успехът ви е вечерта. От 31-ви навлизате в печеливш период. До 3 април чакайте подкрепа и финансиране.

Козирог 22 декември – 20 януари

Благовещение, мислете и действайте с любов. Родените във втората декада може да получат и предложение или да направят такова. На прага сте на нестандартна връзка, която обещава материални придобивки. Днес бизнесът и любовта вървят ръка за ръка. Реализирайте всяка покана и предложение, включете близките в съвместен проект. Защитете убеждения и идеали. Не е ден за диети, хапнете си. На 25-и и строгият Козирог може да бъде запленен от любов. Луна, Венера и Уран от знака на Телеца ви облъчват хармонично. На 26-и правилата се променят и в следващите дни ще се поставят ултиматуми. На 27-и стартирайте нова дейност. На 28-и очаквайте атака от конкурент. На 29-и работа и семейни дела са противопоставени. 30-и е рисков за родените след 10 декември. 31-ви носи успех.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес Луна, Венера и Уран са в конфликт със Слънцето на родените във втората декада. Очертават се проблеми в отношенията с партньори. Във връзките ви ще се почувства остро една меркантилна нотка. Кризата ви кара да "затворите” кранчето за някой, който от доста време стои на вашата хранилка и поилка. Предстоят отрезвяващи разговори, след които ще се почувствате уязвими. На 25-и стойте мирни и не рискувайте излишно, особено в посока на любовните връзки. На 26-27-и всичко ще се подреди изгодно за вас. Създавате полезен контакт. На 28-и подпишете нови договори, вадете нужните документи, регистрирайте фирма. На 29-30-и битката за кокала навлиза в решителна фаза. Действайте екипно и семейно. От 31-ви навлизате в тежък период на грижи и разправии.

Риби 20 февруари – 20 март

Навлизащият Марс в знака на Рака изпраща стимулираща енергия. Активизира се играта на чувствата, някой е на път да се обвърже. Но в тези дни връзките ни са нестандартни, а очакванията от страна на партньора са непредвидими и трудно ще бъдат удовлетворени. Добре са тези, които са съчетали на едно място работа и любов, но само ако третият в ситуацията не знае или не подозира. 25-и е ден на влюбвания и разлюбване, време е да се вземат крайни решения. На 26-и родители и деца са в конфликт. 27-и е провокационен, нищо да не се коментира. От 28-и навлизате в силен и успешен период. Заемате престижна позиция в бизнеса и в обществото и може да сключите изгодни договори. На 29-30-и Луната от Рак е в хармония с Нептун от Риби. Доверете се на интуицията и на 31-ви.

ЧРД, 25-и

В година 8-ца може да започнете допълнителен бизнес или да си извоювате повишение и преназначение. Най-добре е и двете. Не отказвайте на предложения, защото през 2024 ще се наложи от нещо да се отказвате. Не оставяйте да разчитате само на една дейност и един доход, подсигурете се със странични инициативи. Някой поглежда и към чужбина.

Родените днес в момент, когато Марс навлиза в Рак, ще бъдат хора на чувствата и емоциите. Ще са лесно възбудими и провокируеми. Лесно ще се разплакват и още по-лесно ще се усмихнат след това. Емоцията е най-силното им оръжие, но и проблемът им. Ще бъдат много добри артисти и музиканти. В любовен план ще искат всичко да опитат и може да се сблъскат с общественото мнение, но точно хора като тях ще създадат правилата на новия свят.

Източник: Телеграф


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Натисни F1 образователна поредица...
  • 04:15 Олтарите на България
  • 04:25 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 05:10 Още от деня коментарно предаване /п/
  • 05:40 Телепазарен прозорец
  • 05:55 Денят започва сутрешен блок с...
  • 09:20 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 11:00 Култура.БГ предаване за култура с...
  • Сега "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:45 "Марлон" - сериал /п./
  • 05:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 06:00 "Тази сутрин" - информационно...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците и приятели" - комедийно...
  • 13:30 "Златно момче" - сериал, еп.75 /п./
  • Сега "Наследство" - сериен филм /п/
  • 04:10 "Свободна да избира" - сериал /п/
  • 05:20 "Пресечна точка" - публицистично...
  • 06:00 "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
  • 13:30 "Свободна да избира" (премиера) -...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.