Трикове, с които от грознички ще станете божествени

Няколко "магически" номера за така желаната промяна

по статията работи: Микаела Мохарамян | 06.06.2013 | 13:35
Трикове, с които от грознички ще станете божествени
kuwaitista.com

На всяка жена ѝ се е случвало да се почувства непривлекателна в определен момент. Дори най-красивото момиче понякога се събужда с мисълта: "Бляк, какво ми се е случило?” Други просто са родени със своите външни недостатъци. Но, ето, сега ще ви разкрием как да се почувствате по-желани и привлекателни.

1. Оформете вида, стила и поведението си!

Може и да сте сладка, да се държите добре и пак да сте непривлекателна. Това е заради начина, по който се обличате или гримирате. Другият вариант е да се обличате чудесно, да изглеждате добре, но пак да не привличате никого само защото сте незряла, груба или изпълнена с омраза. Като за начало, опитайте се да изградите себе си в тези три аспекта.

2. Започнете да обръщате повече внимание на здравето си

Има много знаменитости с лоша костна структура, прекалено голям нос или криви крака, но пак успяват да изглеждат атрактивно, защото са в страхотна форма и в чудесно здраве.

Ако сте анорексички, булимички или се упражнявате прекалено много и сте прекалили с мускулите, няма да изглеждате много здравословни и определено няма да привличате хората.

Ако консумирате по 5000 калории дневно, никога не спортувате и съвсем сте се занемарили, отново няма шанс да си придадете вид на здравословно живеещ човек и да привлечете нечие внимание. Стегнете се, намерете своята мотивация и започнете един по-различен и здравословен живот. Ще се учудите колко бързо ще се промени всичко.

3. Обмислете свалянето на излишните килограми

Ако сте с 9 кг над нормалното за вас тегло, със сигурност ще искате да свалите малко, знаейки, че ще изглеждате чудесно минус 5-9 кг. Номерът е да не прекалявате с диетите или спорта. Ограничете се с максимум 2 часа тренировки на ден, защото реално имате нужда от 15 до 60 минути (зависи от организма). Яжте поне 1300 калории, ако не спортувате, и 1700, ако го правите. Яжте каквото смятате за подходящо, за да се чувствате добре, но не си позволявайте повече от необходимото.

4. Ако ви се налага да качите някой друг килограм...

Ако пък сте с 9 кг под нормата, преосмислете варианта да приемате здравословни калории като банани и мазнините в месото (не бързите закуски тип хамбургери или наденици). Чистата шунка и пилешкото месо ще свършат чудесна работа. Намерете подходящите упражнения за гъвкавост вместо такива за изгаряне на мазнини. Ако започнете да спортувате, осигурете си необходимите протеини и въглехидрати.

5. За перфектна кожа

Всяка вечер хубаво махайте грима от лицето си, пийте поне по 2 литра вода на ден и спете поне по 8 часа нощем. Мажете се с нощен крем вечер и слънцезащитен през деня. Ако имате акне, обърнете се към дерматолог и сменяйте калъфката на възглавницата си всяка вечер, за да намалите до минимум допира на лицето до бактерии.

6. Красива коса

За красива коса е нужно да използвате и шампоан, и балсам, не я оставяйте да помазнее и я мийте поне 3 пъти седмично. Подстригвайте се редовно, за да отстранявате цъфтящите краища, а ако имате смелост, опитайте някоя нова закачлива прическа. Не я изправяйте често с маша и избягвайте употребата на сешоар - тези две неща вредят адски много и бързо я унищожават.

7. За красиви очи - повече сън

Както и за кожата, сънят е полезен за очите (и за още куп други неща, затова не го подценявайте). Никой не харесва уморени и подпухнали очи.

В случай че носите очила, изберете си сладки и подхождащи на всякакво облекло или просто сложете контактни лещи.

8. За да сте стилни

Подберете правилните дрехи спрямо фигурата си. Не си мислете, че ако сте леко закръглени, най-подходящото нещо е да сложите тесни дънки и блузи, които очертават и най-малката гънка. Смятате ли това за привлекателно? Ние - определено не. Вместо това сложете малко по-широки дрехи. Например може да съчетаете по-тесен панталон с широка туника, която покрива таза ви.

Ако сте прекалено слаби, купете си дрехи, които създават оптическа илюзия за извивки. Например модерните "push-up” дънки, които повдигат задните части и ги правят доста привлекателни.

9. За модните тенденции

Ако трябва да избирате между нещо класическо и нещо модерно, изберете класическото. Не прекалявайте с модерностите, защото понякога изглеждат доста нелепо в реалността, макар на модното ревю да са толкова "готини”. Носете подходящите за вас дрехи. Ако искате да облечете къса пола, компенсирайте с широка риза, която не показва деколте, рамене или гол гръб. Така всичко е в баланс.

10. Носете токчета от време на време

Дори на работа би било готино да сложите токчета или сандали на платформи, защото ако тоалетът ви позволява да обуете такива обувки, те ще ви направят още по-женствена, изтънчена и привлекателна. Плюс това не забравяйте моменталния ефект: извивки и оптическата илюзия за по-слаба фигура.  

11. Не прекалявайте с аксесоарите

Ако аутфитът ви е екстравагантен, опитайте да не слагате никакви аксесоари, или ако много държите, нека бъде само един. Шанел мъдро е казала: "Свалете нещо от себе си, преди да излезете от вкъщи.” Ако носите само риза, дънки и обувки, може да пропуснете да последвате това нейно изказване. Идеята е, че ако имате 4 аксесоара, махнете този, който най-малко ви харесва или е най-клиширан.

12. Научете се да правите няколко вида прически

И не, обикновената опашка не се включва в списъка! В случай че искате някакво разнообразие, можете да разгледате онлайн уроците за различни видове опашки на слоеве. Ще се изненадате колко лесни и ефикасни са.

13. Поведението

Останете верни на себе си! Запазете спокойствие, но не бъдете скучни или отегчени. Просто не си позволявайте често да бъдете досадно емоционални. От време на време е хубаво да бъдете развълнувани, напълно нормално е, но не постоянно. Опитвайте се винаги да бъдете приятелски настроени и ако не харесвате някого, поне бъдете учтиви. Убедете хората, че да са около вас, винаги е забавно.

14. Интереси и таланти

Не всеки е роден с талант, но поне си намерете хоби или някакъв интерес. Когато стане неловко и замлъкнете на среща, винаги можете да започнете разговор за интересите си. Какво бихте правили, ако нямате хоби и нищо извън работата или собствената ви личност не ви интересува? Опитайте да пишете, да рисувате, да скочите с парашут или да се научите да карате сърф.

15. Научете се да флиртувате с очи

Но не си го позволявайте постоянно. И внимавайте да не използвате тази тактика при някого, когото не харесвате достатъчно, а го убедите, че сте луда по него. Очите могат да покажат много... прекалено много. Бъдете внимателни.

16. Останете верни на приятелите си

Както и на семейството, вярванията и личните убеждения. Не се отказвайте от личността си само за да се харесате на някого, защото това би ви показало като слаба и безхарактерна личност.


 


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


21 Ина Миразчийска 17.06.2013 | 13:50
Който не ме харесва няма вкус !
20 petar dimitrov 06.06.2013 | 17:37
Дамата вляво си е доста мощна, замислете се!
19 Gogo Gospodinov 06.06.2013 | 16:37
Останете верни на приятелите си Както и на семейството, вярванията и личните убеждения. Не се отказвайте от личността си само за да се харесате на някого, защото това би ви показало като слаба и безхарактерна личност.
18 Epifani Gancia 06.06.2013 | 15:22
Много добри и полезни съвети, наистина човек изглежда в пъти по-добре в очите на другите, ако е поддържан, спретнат, в добра форма и със самочувствие.
17 Практична домакиня 06.06.2013 | 14:42
Започвай. Ама то красотата на човек, особено на една жена идва от вътре най-вече.
16 Juja Jujkova 06.06.2013 | 14:42
Доста при това. Все пак може и да се окаже полезно за някого :)
15 Juja Jujkova 06.06.2013 | 14:39
Важно е винаги да бъдем верни на себе си и да отсотяваме мнението. Но да бъдем пълни темерути, невъзприемащи чуждо мнение.
14 Изабела Белла 06.06.2013 | 14:39
"Опитвайте се винаги да бъдете приятелски настроени и ако не харесвате някого, поне бъдете учтиви. Убедете хората, че да са около вас винаги е забавно.' - Лошото е, че много хора вече са забравили, какво е такт и учтивост в последно време.
13 Практична домакиня 06.06.2013 | 14:37
Много е важно да се поддържа някакво ниво. Да има собствен стил и мнение. Мисля, че това основни неща, освен добрия външен вид, които правят впечатление.
12 Juja Jujkova 06.06.2013 | 14:36
Една жена винаги трябва да си обърща внимание. Независимо дали е по природа е по-хубава или по-грозничка. Много е важно всеки човек, като цяло да се чувства добре в кожата си.
11 Изабела Белла 06.06.2013 | 14:36
Това, като наръчник на младата девойка ли е? :) Леко социалистическо ми звучи:)
10 Рижавата Златка 06.06.2013 | 14:34
авторите дали не са си начесали езиците с тази статия
9 Jana Kirova 06.06.2013 | 14:13
Много интересни съвети, човек трябва да се чувства добре в собствената си кожа, за да го харесат другите, преди всичко и всички трябва да харесва, обича и уважава себе си само така ще е достатъчно убедителен пред другите, че наистина си заслужава.
8 ваня иванова 06.06.2013 | 14:12
Започвам да спазвам тези съвети, за да бъда красива.
7 Александър Никифоров 06.06.2013 | 14:10
е, това вляво няма трик, който да го направи божествена
6 Рая Дочева 06.06.2013 | 13:58
Много добри съвети .
5 Павел Николов 06.06.2013 | 13:47
Абе то, ако ставаше с такива материали, всички щяха да са готини като мен. Ама нейсе!
4 velvet boots 06.06.2013 | 13:47
Направо нищо не ни казахте
3 velvet boots 06.06.2013 | 13:44
Това да не са съвети за комплексари
2 evelin mincheva 06.06.2013 | 13:41
Пак алабалистики, не ви ли омръзна
1 Катерина Мушкова 06.06.2013 | 13:41
Много полезни съвети :) Ще се опитам да стана красива.

ТВ програма

Кино

  • Сега 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 02:35 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 03:30 Господин Тау тв филм /32 епизод/п/
  • 04:00 Арт детектив рубрика за лайфстайл и...
  • 04:15 Олтарите на България
  • 04:25 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 05:10 Още от деня коментарно предаване /п/
  • 05:40 Телепазарен прозорец
  • Сега "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • 02:10 bTV Новините /п./
  • 02:50 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:45 "Ослепително слънце" - сериал /п./
  • 05:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 06:00 "Тази сутрин" - информационно...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • Сега "Престъпни намерения" - сериал,...
  • 02:15 "Моето име е Мелек" - сериен филм
  • 03:15 "Наследство" - сериен филм /п/
  • 04:10 "Свободна да избира" - сериал /п/
  • 05:20 "Пресечна точка" - публицистично...
  • 06:00 "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.