Без студена вода в половин София

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването

по статията работи: Кремена Бедерева | 05.03.2015 | 09:01

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод "Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на компанията.

По ул. "Пловдивско поле" кв. "Дървеница" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на :
по ул. "Пловдивско поле" от ул. "Иван Боримечката" до ул. "Профл Марко Семов", ул. "Дървенишка река", ул. "Равногор"
по ул. "Трайко Станоев" от ул. "Белимел" до ул. "Пловдивско поле"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Пловдивско поле"№8.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
На 5 март, четвъртък във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод в местност "Витоша"кв. "Кръстова вада" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на :
по ул. "Борис Руменов" от №29 до № 50
по ул. "Йордан Стубел" от ул. "Могилата" до ул. "Йордан Стубел" №4
С понижено налягане на водата ще бъде:
кв. "Витоша" районът между: ул. "Ангел Каралийчев", ул. "Кирил Буюклийски", ул. "Могилата", ул. "Чавдар Мутафов", бул. "Симеоновско шосе", ул. "Асен Разцветников"
С повишена мътност на водата ще бъде:
кв. "Студентски град" – районът между: бул. "Г.М.димитров", бул. "Свети Климент Охридски", ул. "8-ми декември", ул. "Росарио", ул. "Баку", ул. "Никола Габровски"
кв. "Дианабад" – ул. "Лъчезар Станчев", ул. "Доктор Любен Русев", ул. 131, ул. 175.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Иван Радоев"№20.
След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на "Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
На 5 март 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Св. Св. Кирил и Методий" Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на :
по ул. "Св. Св. Кирил и Методий" от ул. "Бачо Киро" до ул. "Георги Сава Раковски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Св. Св. Кирил и Методий" ъгъла с ул. "Будапеща".
На 5 март 2015 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на водомерен възел в с. Негован , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на :
ул. "Васил Левски", ул. "Воденицата", ул. "Борис Найденов", ул. "Езерата" .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Стефан Стамболов" ъгъла с ул. "Коцина махала".
На 5 март 2015 г. (четвъртък), във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. "Далия" кв. "Илиянци" , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на :
по ул. "Братия" от бул. "Рожен" до ул. "Далия"
по ул. "Далия" от ул. "Братия" до ул. "Кирил Благоев"
по ул. "Витошко лале" от ул. "Кирил Благоев" до ул. "Азалия"
гара Илиянци.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Кирил Благоев" кръстовището с ул. "Далия".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
На 5 март 2015 г. (четвъртък), във връзка с възстановяване на уличен водопровод на ул. "Детелина" кв. "Градоман"гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на :
по ул. "Детелина" от ул. "Приморско" до ул. "Цар Симеон" и ул. "Ела".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Детелина" ъгъла с ул. "Приморско".
На 5 март 2015 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение до бл. 56 жк. "Лев Толстой" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на :бл. 56 вх. Б.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:пред бл. 56 .
На 5 март 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Боримечката" кв. "Кремиковци", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на :
ул. "Илинден", ул. "Стефан Караджа", ул. "Пробуда", ул. "Възраждане".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Пробуда" ъгъла с ул. "Хаджи Димитър" .
На 5 март 2015 г. (четвъртък), във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. "Справедливост" кв. "Модерно предградие", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на :
по ул. "Справедливост" от ул. 367 до жп линията, ул. 367№2 и №4.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Справедливост" ъгъла с ул. 367 .
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Истории от Олимпийските игри /п/
  • 15:45 Телепазарен прозорец
  • 16:00 Бързо, лесно, вкусно
  • 16:30 Светът и ние
  • 16:55 България в 60 минути с Мариана...
  • 18:00 По света и у нас
  • 18:30 Още от деня коментарно предаване
  • 19:00 Последният печели...
  • Сега "Бараж" - сериал, еп.47
  • 16:00 "Скъпа мамо" - сериал, еп.3
  • 17:00 bTV Новините
  • 17:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 18:00 "Стани богат" - телевизионна игра с...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 20:00 "Аз обичам България" - забавна...
  • 22:30 "Dancing Stars Extra" - зад...
  • Сега "Не ме оставяй" (премиера) - сериен...
  • 16:00 Новините на NOVA
  • 16:10 "Пресечна точка" - публицистично шоу
  • 17:00 "Семейни войни" (нов сезон) -...
  • 18:00 "Сделка или не" (премиера) -...
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 20:00 "Един за друг" (нов сезон) -...
  • 22:00 "Любовни афери" (премиера) -...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.