Нов летен ден - ново безводие за софиянци

Вижте в кои части на София временно ще бъде прекъснато водоснабдяването

по статията работи: Цанка Донкова | 10.07.2014 | 08:10

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 10 юли, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Във връзка с изграждане на водопроводна и канализационна мрежа в гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района:

по ул. "София” от ул. "Иванянско шосе” до Хиподрума, ул. "Перуника” по ул. "Авлига” от ул. "Перуника” до ул. "София”, ул. "Райна Княгиня”, ул. "Хан Аспарух” по ул. "Горски път” от ул. "София” до ул. "Перуника”, ул. "Кочо Честеменски”, ул. "Чавдарица”, ул. "Васил Петлешков”, ул. "Ангел Кънчев”, ул. "Петко Каравелов”, ул. "Александър І”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "София” пред магазин за хранителни стоки срещу ул. "София”№98; ул. "Перуника” ъгъла с ул. "Райна Княгиня”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. 13 кв. "Обеля” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района: по ул. 13-та от ул. 8-ма до ул. 16-та, по ул. 7-ма от ул. 12-та до ул. 13-та, по ул. 15-та от ул. 13-та до ул. 14-та.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 13-та ъгъла с ул. 7-ма. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове по ул. "Иван Вазов” с. Мрамор , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Захари Стоянов”, ул. "Росна китка”, ул. "Момина сълза”, ул. "Еделвайс”, ул. "Иван Вазов”, ул. "Васил Левски”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Момина сълза” ъгъла с ул. "Любен Каравелов”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Одрин” Център се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района по ул. "Одрин” от бул. "Александър Стамболийски” до бул. "Тодор Александров”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул.” Одрин” ъгъла с бул. "Тодор Александров”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения по ул. "Мичур” с. Мрамор се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Мичур”, ул. "Пламък”, ул. "Блато”, ул. "Емилиян Станев”, ул. "Чичовци”, ул. "Коста Спасов”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Мичур” ъгъла с ул. "Александър Стамболийски”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. Във връзка с подмяна на спирателни кранове по ул. "Димитър Хаджикоцев” кв. "Лозенец” се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: бул. "Арсеналски”, ул. "Богатица”, ул. "Димитър Хаджикоцев”, ул. "Славище”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Димитър Хаджикоцев” ъгъла с ул. "Бяла”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. "Неразделни” кв. "Лозенец” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района : по ул. "Неразделни” от ул. "Старата стена” до ул. "Крум Попов”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Старата стена” ъгъла с ул. "Неразделни”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с монтаж на водомерен възел и изграждане на водомерна шахта в с. Кривина се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на с. Кривина. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Демокрация” ъгъла с ул. "Розова градина” - на площада. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. "Борис Николов” с. Яна , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Хубава Яна”, ул. "Никола Атанасов”, ул. "Борис Николов”, ул. "Света Ана”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Още от деня коментарно предаване
  • 18:45 Спорт ТОТО
  • 19:00 Последният печели...
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:45 Спортни новини
  • 21:00 Вечерното шоу
  • 22:00 Любов в окови 3 тв филм /24,...
  • 23:00 По света и у нас
  • Сега "Стани богат" - телевизионна игра с...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 20:00 "Ергенът" - романтично риалити, с.3
  • 23:00 bTV Новините - късна емисия
  • 23:30 "Разобличаване" - сериал, с.3, еп.9
  • 00:40 "Дъф и Вазовски" - сериал, с.2, еп.9
  • 01:40 "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • 02:10 bTV Новините /п./
  • Сега "Сделка или не" (премиера) -...
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 20:00 "Hell’s Kitchen България" (нов...
  • 22:00 "Есента на демона" (премиера) -...
  • 23:00 Новините на NOVA
  • 23:30 "Военни престъпления: Лос...
  • 00:30 "911" - сериал, сезон 2
  • 01:20 "Престъпни намерения" - сериал,...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.