Беше само въпрос на време…

Взрив на автобус с израелски туристи в Бургас слага началото на кошмара

по статията работи: Таня Георгиева | 19.07.2012 | 11:06
Повече за:

Не знам как да започна… Ужас, шок, вцепенение – новината за станалото мина през мен и ме изпепели. Защото се случва в моята страна! В МОЯТА БЪЛГАРИЯ!!!

От 23 години "демократичните" ни правителства по най-циничния и престъпен начин водиха външната политика на държавата така, че закономерно дойде моментът, в който през порутените врати на мизерното ни битие, поканиха "тероризма" у нас.

По дяволите благия тон! Аз съм Човек, аз съм Майка, аз съм Гражданин на Република България! И затова имам право да крещя сега, за да не вия от мъка после… Както майките на Сърбия, Либия, Египет , сега и Сирия, вият за смъртта на мъжете и синовете си…! Въпросът е кой ще ме чуе…

Ще ме чуете ли всички вие, на които с моя глас на всеки четири години давам работа срещу отговорността да ме пазите и защитавате, дали искам американски военни бази в моята мирна България? Попитахте ли ме дали искам с парите от данъците на моя труд да храня чужда армия, а вие да се прехранвате с човешкото ми достойнство? Попитахте ли ме дали искам да заменя мечтите си за заслужена почивка със страха и ужаса да не бъда разкъсана от бомба?

А аз ви питам: Защо ме правите съучастник в мръсните ви интриги с чужди господари? Защо залагате живота на мен и децата ми на дръвника на ново робство? Защо моята кръв и кръвта на децата ми за вас е по-евтина от уискито, с което ви черпят новите ви "шефове"?                               

Ще ме чуеш ли ти, министър Младенов, който не ме попита искам ли да залагаш бъдещето ни в американската рулетка за световно господство и реши да превърнеш моята България в дипломатическа лаборатория за решаване на чуждите нам сирийско-ирански проблеми…?

Аз те питам: Защо "поздрави усилията нa ливанското ръководство да изолира Ливан от събитията в Сирия…", а с действията си досега не "изолира" моята сигурност от "терористичната опасност"? Защо "отправи силно послание към ливанските партии да си сътрудничат за предотвратяване на разпространяването на конфликта в съседна Сирия извън нейните граници" (цитатите са от сайта на МВнР, (бел. ред.), а не предотврати кървавия "повод", който обрича мен и семейството ми на кошмара от вечния страх да идем на кино, театър или почивка?

Напротив – цяла България видя как, за да се харесаш (или заслужиш нещо…??? ) на "задграничните си партньори"  стигна до там, на Моята Земя, прочута по цял свят с толерантност и внимание към всички етноси и религии, да правиш тайни срещи със "сирийската опозиция"…

Тогава ли решихте да обвините Хизбула, Сирия и Иран за кървавата баня на Сарафово, която нарекохте "терористичен бомбен атентат", забравяйки, че вече два пъти моята България беше въвличана в същия подъл сценарий – 1933 г. и 1981 г.?!?! Само идиот би ви повярвал, че Иран стои зад този жесток акт!!!Не и аз…

За 23 години отнехте правото ми на труд, смачкахте правото ми да се лекувам, съсипахте правото ми да образовам децата си, погаврихте се с правото ми на достойни и спокойни старини…

Сега посегнахте и на правото ми на Живот!!! За мен, майката, чиито тревоги и безсъние продадохте за жалки центове, и българката, от чийто труд живеете, остана само правото да КРЕЩЯ! Затова сега ще изкрещя: АЗ, Твоят работодател, министър Младенов, ТЕ УВОЛНЯВАМ! АЗ, Вашият Суверен, политикантчета, ПРЕКЪСВАМ ТРУДОВИТЕ ВИ ДОГОВОРИ!!!
 





Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


14 Hristo Pavlov 30.07.2012 | 20:47
Демократичните ни правителства (пране на пари и измами) - http://tinyurl.com/novi-statii-stf0912
13 Todor-Genoveva Ivanovi 21.07.2012 | 21:27
България е на всичкии... БЪЛГАРИ !!! Но при положение, че от всеки вестник,списание, билборд, телевизия, радио или каквото и да е там друго средство за олъчване говорят само теб Б.Б. нормално е да се само забравиш и да властваш над материала който е останал в Бг.
12 greta dimitrova 21.07.2012 | 19:47
Г-н Колев, това че България пази неутралитет и не се намесва в чужди военни и политически конфликти не и пречи да бъде чат от ЕС за свободна търговия, движение и сътрудничество. Като сте толкова готов да служите на чужди интереси и да поемате чужда вина и грехове ви предлагам да се запишете като доброволец в НАТО и директно да допринесете за добруването на САЩ, Израел и ЕС давайки най-ценното, което притежавата- своя живот. А, за да покажете още по-голямата си благодарност към световните борци срещу тероризма, запишете и децата си, ако имате такива.
11 Николай Колев 20.07.2012 | 18:03
Таня, Таня живеем в много променени времена,част сме от ЕС и НАТО.Със съгласието на мнозинството в НАШАТА страна,не само твоята.Само наивници може да очакват ,че ние ще бъдем изолирани от всички негативи на днешната ситуация.Всяко нещо си има цена.Дори демокрацията и свободата и обикновено риска от тероризъм е част от тази цена.Не се дръж истерично и малоумно.Не сме неутрална държава като Швейцария,нито можем да си го позволим.Така,че цената за нашата сигурност,ще бъде плащана и вероятно този случай няма да е единствен.Аз съм готов да поема част от тази вина ако трябва,но не искам страната ми да бъде извън ЕС и изолирана например като Сърбия,също неутрална ,но удавила в кръв гражданите си.Така ,че не се дръж и като Роза Люксемург.А ако не ти харесва тук можеш да подадеш документи за политическо убеище в Куба или КНДР.
10 Chavdar Michaylov 20.07.2012 | 17:20
А за Младенов...той никога не е бил "ЗА" Българските интереси! Та той не е служил в задължителната БГ армия!! Познайте къде е служил? Да, познахте, в Израелската! Ха сега сложете скобите, изпълнете операциите в тях и решете уравнението.
9 Trifon Atanassov 20.07.2012 | 17:14
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3269117898246&set=a.1060587686371.2009246.1576315067&type=1&theater
8 Trifon Atanassov 20.07.2012 | 16:01
'ТОЙ' - Министър Младенов (по неговите собствени думи преди да си дойде от Европейски Парламент и да поеме поста Министър и за малко пребивавал в 'приятелите' ми тук по погрешка - разбрах го късно, но беше един от участвалите в едни гласувания и се оказа, че той е гласувал в Европа за рестриктивни мерки в интернет ползването ни) – ''УДРЯ ПО ЕДНО РАМО НА Г.Е.Р.Б.''... НЕ СЕ ВМЕСВА НИКЪДЕ И НЕ ПРЕЧИ, А 'РЕШАВА ПРОБЛЕМИ'... ПО ЕВР(оп)ЕЙСКИ.. "Ще ме чуеш ли ти, министър Младенов, който не ме попита искам ли да залагаш бъдещето ни в американската рулетка за световно господство и реши да превърнеш моята България в дипломатическа лаборатория за решаване на чуждите нам сирийско-ирански проблеми…? За 23 години отнехте правото ми на труд, смачкахте правото ми да се лекувам, съсипахте правото ми да образовам децата си, погаврихте се с правото ми на достойни и спокойни старини… Сега посегнахте и на правото ми на Живот!!! За мен, майката, чиито тревоги и безсъние продадохте за жалки центове, и българката, от чийто труд живеете, остана само правото да КРЕЩЯ! Затова сега ще изкрещя: АЗ, Твоят работодател, министър Младенов, ТЕ УВОЛНЯВАМ! АЗ, Вашият Суверен, политикантчета, ПРЕКЪСВАМ ТРУДОВИТЕ ВИ ДОГОВОРИ!!!"
7 Dragomir Aleksiev 20.07.2012 | 12:35
това е самата истина!!!!!роби
6 Mihail Markov 20.07.2012 | 00:04
TE IMAT INTERESI DARJAVNI,A NASHITE KAKVI SA?LICHNI ZA DA NI DARJAT NA VLAST
5 mariyna todorova 19.07.2012 | 12:08
Защо аджеба една Швейцария никога те се наърква в подобен род спорове и винаги печели. А ние с никаквата армия, МВР и военни средства се натискаме да сме навсякъде, а президентът ни не спира да бълва гръмки фрази все едно е държавен глава на някоя от великите сили.
4 maria stamatova 19.07.2012 | 11:56
Каква е тази комунистическа истерия, и то сложена на първо място!? Всички сме потресени и изпитваме дълбоко съчувствие към жертвите и близките им. Но, мила Таня, България не е само твоя (и то написано с главни букви), тя е на всички нас. И България не може да бъде някакъв изолиран остров, без връзка с останалия свят. Няма да коментирам достата глупости, но се чудя на редакцията, която публикува такова писание.
3 Stanislav Georgiev 19.07.2012 | 11:34
И какво трябва да значи написаното по-горе? Германия,Франция,Великобритания,Швеция,Дания да изреждам ли повече всички тези държави имат същата позиция като нашата спрямо режимите в Сирия,Иран и терористични групировки като Хизбула,да не иска да ги подкрепяме,само за да няма опасност за атентати у нас? Ние винаги сме имали добри отношения с държавите в Близкия Изток и причината този атентат да се случи у нас,е както казаха специлистите,че терористите са сметнали,че тук ще е най-лесно да се осъществи поради слабите мерки за сигурност и е насочен само и единствено срещу израелски граждани и няма нищо общо и против България и нейните граждани.
2 tihomir pyrvanov 19.07.2012 | 11:31
казват, че първият известен в света терористичен акт е дело на българин - Христо Ботев, отвличането на "Радецки" - но Ботев не е пролял капка чужда кръв на този кораб... и пак е постигнал целите си. предполага се, че министър Младенов като външен министър трябва да е дипломат номер 1 в тая одрана от управляващите държава. аз искам да го питам - до тук ли ни доведе вашата дипломация, г-н Младенов. за мен вече не сте министър... а най-голямата ни грешка в новата ни история. радвам се като виждам, че не само според мен трябва да си подадете оставката, но моля ви, вземете си и министър Цветанов и си вървете двамата.
1 Ставрикения Попова 19.07.2012 | 11:25
Само дето те няма да вземат листата си за уволнение и няма да се махнат. Истината е, че вече загубихме единственото хубаво нещо, което имаше в България - мира и спокойствието. Вече спокойно мога да кажа, че нищо не ме задържа тук. Нито мога да сбъдна мечтите си, нито мога да отгледам деца без лишения, нито мога да се лекувам спокойно, а сега и терористи се разхождат по улиците.

ТВ програма

Кино

  • Сега Денят започва сутрешен блок с...
  • 09:20 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 11:00 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 12:00 По света и у нас
  • 12:25 Новини на турски език
  • 12:35 Малки истории /п/
  • 12:45 Телепазарен прозорец
  • 13:00 Последният печели...
  • Сега "Тази сутрин" - информационно...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците и приятели" - комедийно...
  • 13:30 "Златно момче" - сериал, с.2, еп.8...
  • 15:00 "Бараж" - сериал, еп.61
  • 16:00 Премиера: "Скъпа мамо" - сериал,...
  • 17:00 bTV Новините
  • Сега "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
  • 13:30 "Свободна да избира" (премиера) -...
  • 15:00 "Не ме оставяй" (премиера) - сериен...
  • 16:00 Новините на NOVA
  • 16:10 "Пресечна точка" - публицистично шоу
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.