Азис предизвика грандиозен скандал и побой в Ню Йорк

Българите в САЩ се вдигат срещу фолк идола

по статията работи: iNews.bg | 26.04.2012 | 12:06

Грандиозен скандал се заформи след концерт на краля на поп-фолка Азис в Ню Йорк на 24 април. Събитието се организира специално за българската емиграция в американския мегаполис, която обаче остана силно разочарована. Емигрантски вестници писаха, че концертът е бил пълен провал, а популярният певец направо се подиграл с публиката като е закъснял за концерта и е изпял едва няколко песни и то на плейбек.

Организаторът на турнето на Азис в САЩ е Ясен Дараков (Yasen Darakov), който се представя също за кореспондент на bTV в САЩ и Главен редактор на в. "БГ Войс”(BG Voice), пише в. България Сега, седмичник на българите в САЩ и Канада.

Очевидци, присъствали на концерта, организираха множество групи във Facebook, в които съобщават и за побой, който бил предизвикан от "обкръжението на Азис".

Емигрантският вестник помества интервю с Деляна Николова, която живее в Ню Йорк и е съпруга на пострадал при сбиването. В него тя твърди, че Азис е пял през цялото време на плейбек и цялата зала го е освиркала.

"Ако исках да гледам порнография, щях да си рендвам едно ди ви ди за 10 долара. Това си беше живо порно!", казва българката.

"Мъжът ми бе пребит след концерта. Прекарахме до сутринта в интензивното отделение. Дъщеря ми също беше ударена", жалва се емигрантката.

Във Facebook група пък писаха стотици емигранти, станали очевидци на събитието. Ето какво разказва Нели Хаджийска, в пост, озаглавен "Репортаж от Ню Йорк", който публикуваме със съкращения:

"Азис бива наричан от някои "царя на поп фолка в България". Е, аз отидох и видях този "цар". И като в приказката не мога да не простена "Царят е гол", защото:

1. Публиката чакаше търпеливо появата на "царя" от 10 до 1 без 20 през нощта. Докато чакаха, хората се подквасиха добре: цели бутилки уиски (ракия нямаше) се лееха, ред були се пиеха на корем.

2. Азис се появи най-накрая в 12:40 по чорапогащник, къси дънкови панталони, женски ботуши на висок ток и кючекът започна. Не пееше, а аз очаквах уж хубав глас...

3. След 3 песни, той кипро съобщи на всички ни, че тези високи ботуши много го уморили. Отивал да си ги смени и идвал след точно 5 минути. Дойде след 30 минути и дали защото беше пиян, надрусан или и двете, започна пак да "танцува" онова чудо за "Сен Тропе". Е те тук, не издържах и си тръгнах."

Друга българка - София Градецки, пише: "Това, което се случи снощи беше една чиста подигравка с всички българи от Ню Йорк и тези, които бяха дошли пот други места. Азис изпълни 9 песни на плейбек, като 5 от тях си повтори по два пъти. И всичко това за 45 минути с почивка!!! След като всички го освиркаха, той избяга... голямо разочарование"

"Аз разбрах, че в Чикаго е направил същото нещо и там са го освиркали хората... човекът си има опит с освиркването", гласи постът на Кирил Димитров.

"Еее, всичко си беше, както си му е по български, даже и заключителната част на финала си беше типична балканска атака. Радвам се, че вече не живеем там и не гледаме груби селски прояви. Но поне се видях с приятели и познати, а Азисчо беше btw само (между другото – б. р.)", не се въздържа от ироничен коментар Калоян Сазанов.

iNews потърси за коментар продуцентите на Азис "Диапазон Рекърдс", които направиха опровержение на всичко по темата, изписано в социалната мрежа. Може да разберете какво споделиха те тук.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


88 иван ботев 13.08.2012 | 21:50
Тая проститутка Азсика трябва вече да се цопне у дома и да си гледа прането и готвенето,да си дондурка отрочето и да не се явява на публични места защото другия път сигурно ще го бият и ще му здерат гнусния мангалски задник!
87 Вяра Дикова 03.06.2012 | 20:14
Да се чудиш как е възможно да живееш в САЩ и да идеш на концерт на тоя мазен манаф...
86 Krasimir Aleksandrov 02.06.2012 | 22:23
Браво! Много добре казано!!!!!!!!
85 Ivo Milchov Nikolov 15.05.2012 | 09:15
Niama li koi da si otvori ochite i da vidi che toia hubav glas e zaliazal veche otdavna,as mojeh samo da go slusham no ne i da go gledam ,shtoto kato go gledam vijdam vsichko kakvoto mrazia u edin maj(hemavrodit,pederast manav i tem podobni gluposti),ako iska da e pederast da si ostane v tezi si sredi ma da ne go pokazvat veche na jivo i li po televiziata,shtoto detzata veche se plashat kato go vidiat na ekrana,biagat v drugata staia. Tova beshe shok za Balgaria maj da se jeni ofitzialno i to pred televizita za Maj,do sega nikoga ne se beshe sluchvalo,viarno e che beshe prav vav tazi oblast ma nemojah da razbera Izvratilata se Balgaria zashto mu obarna takova vnimanie che go napravi i dori sobstvenik na predavane,opomnete se balgari tova niama da vi donese nishto pozitivno tochno obratnoto vsichki veche sochat s prast Balgaria zaradi izvratenite si stereotipi,osaznaite se nishto trudno niama da obichash hubavoto i normalnoto,Izviniavam se che vi otkradnah ot vremneto da chetete moia komentar,Buondgorno.
84 Boyana Karanfilova 15.05.2012 | 06:13
3-ти коментар: Той Азис много се надул явно славата го е залепила или липсата на мозък не зная. много ниско го раздава като пее на плейбек, и има такова поведения. Грозна работа. Я да слезе на земята. да се подиграва с хората така не го е срам. безделник. Не ви ли стига селяния и простотия бг че я искате в ню-йорк? боже!!! срам и позор!!!
83 Boyana Karanfilova 15.05.2012 | 05:55
2-ри комтар: Аз преди време живях в щатите. докато живях там не съм ходила на нито един чалга концерт да не съм луда. Съквартирантката ми беше гъркиня ходихме на гръцки концерт беше мнохо хубаво няма да го забравя никога. невероятна тръпка в сърцето ми. много хубаво беше. Никос окономополис, Никос вертис, михалис хаджианис са момо част от имената заразди който си заслужавате да отидете на гръцки концерт а не на азис-порнографа отврат сигурно унижението е било огромно не ви завиждам да ви кажа. ужас. или на друго културно събитирае. Вие сте луди да ходите на това жалко същество на концерт. срам и позор!!! можехте с тези пари който сте дали за концерта да купите нещо на децата си вместо да ги давате за този резил наречен азис. както споменах съм живяла в щатите зная какво е тъга и носталгия и колко ви липсва българия ама дайте си парите или организирайте за нещо смислено бе хора. да ви е приятно. и едно кафе в кафене и да си поприказвате щеше да е по добре отколкото да ви давате на вятъра парите на този палячо. не сте си намерили парите на земята. Тъжно ми е за вас. кътвоски труд особенно в аерика и да си попилеете парите за този порнографкси модел на позора. а и ако сте идвали от другщат сте дали и допънителни разходи за транспорт примерно. ги как отвратително изглежда. ужас. Да ви е за урок и да се организирате по добре другият път. Е човек се учи докато е жив!
82 Boyana Karanfilova 15.05.2012 | 05:40
Абе българи имате ли мозък да ходите на концерт на този позор наречен азис? Колко трудно се изкрват пари в днешно време особенно в чужбина и вие да ги давате гледате порно изпълнениятае да Азис? и бонус бой да ядете луди ли сте? Да ви е за урок да не ходите повече! Този азис е срам и позор за всички като певец абе какъв певец си ми че пееш на плейбек? голям хахах. и само как се облича...абе курвенската му работа и вие да си дадете парите за това? не сте наред извинявайте за израза. Рабирам че имате носталгия към бг ама да бяхте си поканили фолклорен изпълнител, или идете на гръцки концерт да видите какво е истински концерт и певеца или певицата да пеят на живо.Даже гърците имат много по смислени текстове на -песни от нашите. и много по голямо разнообразина инструментите на песните. не като нашите да слушаш една и съща музика в 10 песни с различни текстове. аз ви се чудя да отидете на края на света и да слушате тази долнопробна чалга. ужас.не е на мода. а в ню йорк толкова интересни концерти могат да се видят галерий музей култура бол вие да се забучите на този порно модел Азис на концерт. чудя ви се даже.
81 Svetlana Vassileva 30.04.2012 | 03:43
На самия концерт нямаше бой! По всяка вероятност са го приписали като пикантна подправка към "концерта", което не ме учудва. В Ню Йорк присъствах на гостуванията на Деси Добрева и Джена, които се представиха чудесно, но съм разочарована от ниското ниво на организацията и кръчмарската обстановка.
80 Капка Любенова 29.04.2012 | 18:11
Така ви се пада драги сънародници! Няма ли нещо по-интересно от Азис в Ню Йорк,та му отидохте на "концерта"?! Е,честито!!!
79 Radoslava Uzunova 28.04.2012 | 14:53
Ох,паричките да им върнат на горките,жалните те,какво нещастие ги сполетяло!Нека това да им послужи за урок и следващия път пак да се юрнат на такива жалки подобия на концерти на тия маймуни от родния поп фолк(или ''порно фолк''по точно казано),като визирам не само мангала Азис,а и всички негови колеги и колежки от жанра.Много е жалко,че все още се намират хора,които чрез посещенията си на такива места лансират и вероятно съзнателно подпомагат посрамването на и без това достатъчно опозорената ни държавица!
78 Radoslava Uzunova 28.04.2012 | 14:42
Че да не са луди да ги връщат....Нека им послужи за урок,и следващия път хубаво да си помислят дали си заслужава да удостояват с присъствието си тая сган от порнографски маймунски индивиди(визирам не само Азис,а цялата паплач на поп-фолка или по-точно казано ,,порно фолк'')Наистина съм възмутена от факта,че все още има хора,които да лансират тая измет,която посрамва и без това посрамената ни държавица!
77 Iliqna Lioleva 28.04.2012 | 12:06
Това е обичайно за Азис... Бях на негово участие в Пловдив... Нагледах се на порнография с него и травестити. То не беше с микрофона в г**а, езици и извращения. Излезе да пее в 02:00, изпя 2 песни и отиде да се преоблича, че горещо му станало на потното прасе, излезе към 02:45, изпя някоя друга песен и си тръгна най - безцеремонно! Жалко същество!
76 Красимир Иванов 28.04.2012 | 10:33
измет. излага ни. цар ама на педалите в факултета!!!
75 Gaden Sajtbook 28.04.2012 | 09:38
Айди бе д3йба и тъпаците, отишли на концерт на циганин-п3д3раст пеещ чалга и после се жалват.
74 Мария Георгиева 28.04.2012 | 02:02
Те очаквали Рахманинов,но се появил Азис,гол и пял на плейбек.Живи да ги ожалиш завалиите.И 100 долара да ми подарят,в ръцете ми да ги бутат,няма да отида на концерт на цигането,не в Америка,не в България,нито на Марс.Музиката,която слушаш е отражение на самия теб.Избягали чак в Америка,но се забили на концерт на Азис.Що бягате бе?Тука е пълно с подобни просташки ”концерти”.Там отидохте да си послушате чалга,която какво общо има с българското и родното?Това,че заради такива като вас чужденците мислят,че това ни е родната музика,засрамете се малко и сменете дилъра.Купона е само при чалгата,а?Това ли е БГ за вас?Чалга и простотия до шия.Ми като ви е мъчно за БГ,купете си една луканка,сипете си една ракия!За тази държава ли се бориха Левски и Ботев?Ще се обърнат в гроба.Някакъв циганин-гей,гол ще ви пее,вие ще му плащате и ще очаквате да си спомните за България.Боже,срам ме е че съм българка като чуя за такива случки.И като знам каква прекрасна музика съществува,а ти ще си мърсиш ръцете с диск на Азис.Да сме живи и здрави!
73 Anton Mihalev
Този коментар е маркиран като неуместен.
72 Nurten Deniz 27.04.2012 | 11:05
AZ NE JİVEYA V BILGARİYA. NO SE UCHUDVAM CHE VSE OSHTE İMA HORA KOİTO GLEDAT İ SLUSHTAT TOZİ İZROD. TOLKOVA Lİ HORATA STANAHA VULGARNİ İ BEZ VKUS KIM KULTURA İ MUZİKA. MNOGO JALKO ZA BILGARSKATA KULTURA.
71 adrian spasov 27.04.2012 | 09:36
Аз не мога да ги разбера тия прости хорица. Избягали сте от селянията и простотията на българите чак в Ню Йорк и въпреки това ходите на "концерт' на гАзис(мазен травестит) и после чак недоволствате, че не Ви било харесало. Боли го него/нея оная работа. Нали си е прибрал/а кеша в джоба,
70 Гергана Иванова 27.04.2012 | 09:23
Българите идат ли да живеят в чужбина, светкавично се влюбват във всичко бългрско или по-точно, във всичко, свързано с България. Преди заминаването не са помирисвали нито трибагреника, нито фолклора ни, нито химна, а изведнъж, видите ли, патриотизмът ги залива и започват да "ценят" нашите символи за национална идентичност. Гладни и жадни за новини, събития и личности, се организират в общности - нещо като индулгенции за това, че са избрали алтернатива извън границата ни. Културната им адекватност се движи с няколко години назад - тоест, когато вече тук някоя"звезда" е прехвърлила апогея си, там тепърва набира скорост. Азис е познат на публиката като шоумен. Има си своите качества като изпълнител, но... Когато всеки ден се работи нон-стоп години наред, работата вече не е удоволствие, а задължение. Ничий глас не би могъл да издържи подобно натоварване. И тук на помощ идва плейбекът. Ако певецът прави по един концерт месечно, едва ли би пял на плейбек и би изчезнал след 45 минути, защото ще има нужда самият той от по-голям контакт със своята публика. Позитивното в ситуациата би било ако и двата лагера извадят своите поуки от случката.
69 Stanislav Evtimov 27.04.2012 | 08:38
е добре ве тарикати и тарикатки какво изобщо го коментирате и се занимавате с азис аз един човек като ми е неприатен и го мразя изобщо не коментирам за него .ето примерно не слушам веселин маринов неходя на негови концерти не го слусхам и не ме интересува.вси4ки го мразите пък му знете всички песни и като пуснат негови песни купонясвате...
68 Момчил Георгиев 27.04.2012 | 07:49
Ами какво сте очаквали, скъпи сънародници, от концерт на този циганин? Вие не знаете ли че той изпълнява груба, просташка балканска чалга? Защо сте отишли на място където се изявяват чалгаджии? Няма ли по-подходящо място и повод да се съберат и видят българите , живеещи в САЩ? Аз и моите приятели тук, в България, не припарваме до чалготеки, ама на вас в Америка май ви е тръпка!:))
67 Stoian Kossev 27.04.2012 | 07:17
Отвратително ,няма ли по стойностни неща в нашия културен живот " вашия" ,че трябва да ни занимавате с бай мангал ,педераста дето има женски задник и се държи ,като разпасана магистрална жрица ? Искам да попитам майката на удареното момиче - Абе ,жено с какъв акъл заведе дъщеря си на това фиаско в Ню Йорк? Няма ли в Ню Йорк милион пъти по интересни неща от циганин гей ,дето уж пее на Български?
66 Vladimir Kazassov 27.04.2012 | 07:03
Аз само не разбрах какво са очаквали от концерт на Азис? Изкуство??? И какви са тия глупости, че дъщерята била ударена? Коя майка ще заведе дъщеря си на концерт на Азис, при това в 1 през нощта??? Подигравка е не това, че Азис се е рпедставил зле, а че в Ню Йорк явно живеят същите селяни, каквито и навсякъде у нас. Поредното доказателство, че не трябва да се свързваш с българи, където и да отидеш.
65 Лора Герчева 27.04.2012 | 04:38
Все пак, за да има масово недоволни да се стигне чак до публикация във вестниците, значи е имало нещо смущаващо....Другото което е, че вече почти никъде не върви поп-фолк простотията...Крайно време е певците да разберат това и да се преориентират към истинското народно творчество и по-интелигентен стил.....
64 Радостин Арабаджиев 27.04.2012 | 03:22
Аз как съм си патил с тоя п•дерас като бачках в един хотел :) Хубаво , че шефа беше на моя страна и каза да го изгоня тоя п•дал гнусен :D Много нагло ц*иганче е станал напоследък тоя !!!!!
63 Трифон Георгиев 27.04.2012 | 02:41
Харесва ли ви, или не, но Азис е първо по националност българин (колкото и да ме е срам от това), а по етнос циганин! Не знам гореписалия към кои ще ме причисли (а и не ме интересува), но в чужбина малко хора, които не са от български произход биха могли да направят разликата! Лоша реклама си правим с такива "звезди" и "монархични" особи като неговата! А това му поведение идва най-вече от увереността, че феновете са сляпа маса и каквито и да ги върши на сцената те ще го боготворят! Е, смятам, приятели, че е време да му промените мнението ;)!
62 Stefan Ivanov 26.04.2012 | 22:10
Азис да умре!!!
61 Нина Иванов 26.04.2012 | 21:22
еми все пак става въпрос за концерт на Азис!!! Хора,осъзнайте се , някаква псевдо звезда ... не знам какво повече са очаквали . А и не съжалявам за тях,защото за да отидеш на негов концерт , трябва да нямаш грам музикална култура ... така чееее :))) защо въобще си губите времето да пишете такива статии???
60 Mariana Petrova 26.04.2012 | 20:57
Цигания до шия.Да видим как ще се представи и Софка на Евровизия.То като тръгнало, от трън та на глог.
59 Иван Янков 26.04.2012 | 19:00
Аз се чудя кой нормален човек ще отиде на негов концерт.този урод е срам за България.
58 Katrin Velinova 26.04.2012 | 17:30
азис е голям клоун
57 Violeta Marhova 26.04.2012 | 17:09
Като знам в Ню Йорк какви музиканти можеш да отидеш да слушаш, тези малоумници отишли на Азис и се оплакват. Те какво очакват? Нищо ненормално за нашите си "звезди" не прочетох в тази статия.
56 Dzeni Redboy 26.04.2012 | 17:04
тоя със сигурност не е НАШИО а долен циганин педераст ТИ ОТ ТЕЯ ЛИ СИ ?????
55 Dzeni Redboy 26.04.2012 | 16:55
Трябваше не да ви набият а да ви пребият всичките гнусари , дето сте отишли да го слушате тоя гадник ....МАЛКО ВИ Е БИЛО ТРЯБВАЛО Е ДА ВИ УДАВЯТ ЗА ДА НЯМА ПОВЕЧЕ ГЕЙ ФЕНОВЕ !!!!!!!!!! ЕБАТИ ДА ОТИДЕШ В АМЕРИКА И ДА СЛУШАШ АЗИС ЕБАТИ ПРОСТАТАТ РАБОТНИЧЕСКА СГАН СЕГА НИ СЕ СМЕЯТ НА ВСЯКЪДЕ >>>>..ПОНЕ ДА БЯХТЕ ОТИШЛИ НА КОНЦЕРТ НА НЯКОЯ СРЪБСКА ЗВЕЗА ЗА ДА ВИДИТЕ ВИЕ КВО Е ИСТИНСКИ КОНЦЕРТ ТО НЕ БЕШЕ ПРЕЕБЕШЪН 2011 УЖАСССССССС БТВ ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ТОВА
54 Hristo Tomov 26.04.2012 | 16:10
Защо се жалвате?Искахте чалга-получихте я!Нали бяхте на концерт на"краля",а не на концерт на Веско Василев(извинявам му се,сравнението дойде спонтанно).
53 Самуил Борисов
Този коментар е маркиран като неуместен.
52 Drago Milchev 26.04.2012 | 15:43
Щом сте отишли на концерта на Васко циганина .... малко ви е била циганията!!! Кво очаквахте интЕлигенти!!! Другия път на Васко Василев на концерт като искате култура,отношение и музика!!!Дегенаратите си остават такива ако ще и през пет морета да избягат от родните села и паланки!
51 Drago Milchev 26.04.2012 | 15:42
Щом сте отишли на концерта на Васко циганина .... малко ви е била циганията!!! Кво очаквахте интЕлигенти!!! Другия път на Васко Василев на концерт като искате култура,отношение и музика!!!Дегенаратите си остават такива ако ще и през пет морета да избягат от родните села и паланки!
50 Drago Milchev 26.04.2012 | 15:42
Щом сте отишли на концерта на Васко циганина .... малко ви е била циганията!!! Кво очаквахте интЕлигенти!!! Другия път на Васко Василев на концерт като искате култура,отношение и музика!!!Дегенаратите си остават такива ако ще и през пет морета да избягат от родните села и паланки!
49 Iliana Geneva 26.04.2012 | 15:41
Не мога да разбера какво се оплаквате като доброволно сте отишли да гледате чалга-порно?! Не ме е срам от Азис, а от хората, които ходят да го слушат. И те са ни лицето пред света.. после зашо българите сме били такива и онакива!
48 николай Зарзалиев 26.04.2012 | 15:21
Лошото на нашите мангали е това ,че тук се таксуват за цигани и никой не ги брои ,ама навън казват , че са българи и хората си правят изводи какви са българите.
47 Dimcho Stanev 26.04.2012 | 15:17
Какво очаквате от чалга "културата" ... да ни прослави ли ?
46 Stefan Slavchev 26.04.2012 | 14:55
Искрено съжалявам, че такива хора изграждат мнението за българина в другите страни. Не съм виждал чужденец да прави такъв сеир и да излага страната си. Страхувам се, че за да е толкова уважаван от нашите сънародници, Азис се явява огледало на самите нас. :(
45 Desislava Uteva 26.04.2012 | 14:47
Той си е типичен представител на ромското потекло. Излизат извън българия гнусните цигани само да ни излагат и да прославят страната ни с циганските миризливи гейове!!!!!!!
44 Dimi Petkov 26.04.2012 | 14:45
Хахаха :) Представяш ли си :)
43 Dimi Petkov 26.04.2012 | 14:43
Хората идват да ти гледат концерта и са пребиване после - срам!
42 Dimi Petkov 26.04.2012 | 14:40
Е, той Азис ако не се изложи - кой друг!
41 Шаро Шеринг 26.04.2012 | 14:38
О Азисе огъзи се и за палците хвани се и подай ми вазелина.....
40 Димитър Георгиев 26.04.2012 | 14:38
Хубава работа,ама.............ЦИГАНСКА !!!
39 Krasimir Asenov 26.04.2012 | 14:15
Чалгаджията си е повярвал че в щатите е като у нас.Там е немислимо да се пее на плейбек пред хора в зала.Изключително непрофесионално от страна на "Царя"
38 Йовчо Стойков 26.04.2012 | 14:13
Кратко,точно,ясно...!
37 Йовчо Стойков 26.04.2012 | 14:12
Кратко,точно и ясно....!
36 Елемаг Електриков 26.04.2012 | 14:06
ми те как са се вързали да отидат на концерт на тоя травестюга
35 Елемаг Електриков 26.04.2012 | 14:05
чалгата и простотията могат много неща да предизвикат
34 Ani Petleshkova 26.04.2012 | 14:04
Zn za6to nqkoi e u4akval ne6to dr po toq i baba para6lkeva ne bi si hvurlila sopola...
33 Desislava Veneva 26.04.2012 | 13:53
Е, нали печелеше яко от турнето там... Не съм и очаквала друго от този екземпляр. Да върнат парите на хората!
32 Vasil Stoinev 26.04.2012 | 13:45
Човека си е много добре . Прави си пари от такива като вас .Вие работите и живеете в Америка и какво ? да не сте хванали Господ ...? Човека си живее в родната си страна , и може би има повече пари и от вас'' уважаеми Американци '' И немога да разбера защо го финансирате като отивате на негов концерт?
31 Максим Георгиев 26.04.2012 | 13:45
sega ne samo pametnik v centura na Sofiq 6te napravqt na Azis,ami napravo i kushta-muzei..xaxax rezil neshtasten.
30 Andreana NIkolova 26.04.2012 | 13:37
това,което не разбрах-как точно е започнал боят.Азис ли ги е пребил или самите те,обзети от носталгия по родния екшън са си спомнили какво е да си на чалга в БГ.Така че,не мога да си съжелявам,като са си докарали и кютюка за спомен към Америка.
29 Galq Velkova 26.04.2012 | 13:28
Добре де ,немога да разбера защо всички са недоволни ?Какво ли са очаквали? То Азис си е такъв , а да не забравяме и факта ,че все пак човека е в Америка нали трябва да си придаде малко важност. А на тези които се радват, че не живеят вече в България , за да не наблюдават селски прояви ,мога смело да кажа : - живейте си спокойно там , но не забравяйте, че селянина дори и на луната да отиде да живее пак си е селянин .Нали ?
28 Ivan Ivanov 26.04.2012 | 13:15
Да 'ида да живея, работя и/или уча в САЩ и да се натискам за концерт на Азис!?! :/ Soot me!!!
27 Камък Врачански 26.04.2012 | 13:15
въобще не е трябвало да ходят, подкрепям
26 Камък Врачански 26.04.2012 | 13:15
махайте го този ужасник
25 Miroslava Petkova 26.04.2012 | 13:12
Никой не ви е водил там насила! Всички сте запознати с творчеството и поведението на Азис, за това не се оплаквайте сега! Излишен шум вдигате! Азис съществува благодарение на хората които дават пари за изявите му дефакто от тези които се оплакват сега ;)
24 Reni Robeva 26.04.2012 | 13:12
Аз на гнусния педал,не му се чудя изобщо.Щях да съм учудена ако имаше добри отзиви.На скъпите събратя българи в странство им се чудя,как изобщо са го слушали а не са го изхвърлили на буклука,кадето му е мястото.А най жалкото е че има и доста други като него
23 Дорияна Хаджииванова 26.04.2012 | 13:12
Боже,боже,не се учудвам на нищо от написаното,пак се изложихме и жалко че такива индивди показват лицето на България и то в каква светлина,аман от простотии, честно казано както на мен така и на много други които познавам им писна от тая ама в истинския смисъл на думата ПОРНОГРАФИЯ и вече ни е срам че се случват такива истории.Няма ли кой да лансира например Васко от БГ ТАЛАНТИТЕ който прави нещо ново за България-продуцира на живо и е просто уникално,ей такива работи да стават ,и стига с тая ЧАЛГААА!
22 n r 26.04.2012 | 13:12
живеете в ню йорк казвате.... е толкова ли няма други концерти, по който да ходите?!? като ви е дожаляло за чалга и цигания, върнете се да живеете в българия :)
21 Luchezar Shekerov 26.04.2012 | 13:10
А бе кво се занимавате с тоя мазен циганин бе,че и педал на всичкото отгоре,най долната утайка на обществото циганите,ще им дават и сцена,на тея дето крадат убиват българи,изнасилват бабите ни,продават децата си,измамиха половин България и продължават..и нагли на всичкото отгоре ще се турчеят ...измет долна.!!!!
20 Галина Маринова 26.04.2012 | 13:00
БОКЛУК! Да вземе да се скрие най-накрая, повръща ми се от тоя мизерник!!!!
19 Sophie VanDerWoodsen 26.04.2012 | 12:57
Ужас! Ма то какво друго да очакваме от Азис?
18 marian dimitrov 26.04.2012 | 12:54
и те са скапаняци, щом са отишли
17 marian dimitrov 26.04.2012 | 12:54
гаден чалгар , какво искате
16 sladko pate 26.04.2012 | 12:51
и двамата са ми еднакво противни
15 sladko pate 26.04.2012 | 12:51
Срам голям ....
14 Ivan Pelov 26.04.2012 | 12:48
Грозен педал.Срам и позор...излага ни навсякъде тоя циганин с апетит за млади момченца.Много се сили в рекламата и да шуми около себе си , но всъщност си е само един грозен педал....
13 Nikolay Todorov 26.04.2012 | 12:48
Мръсен,мазен,гнусен смърдящ "брикет"
12 pushit realgood 26.04.2012 | 12:41
не ми дреме, като им е толкова акъла да ходят на такива концерти!
11 Ani Ruseva 26.04.2012 | 12:38
Не мога да реша този ли ми е по противен или Джъстин Бийбър?
10 hope less 26.04.2012 | 12:36
Приятелю. много ти благодаря за линка. Смях се, а има толкова верни неща написани там!:)
9 diva guska 26.04.2012 | 12:36
така е ... напълно заслужени са подигравките
8 Arseni Markoff 26.04.2012 | 12:33
глупаци, заслужавате си подигравката. непременно си спретнете още чалга 'концерти'.
7 Radostin Velchev 26.04.2012 | 12:32
До това води чалгата...
6 Alexander Kurtev 26.04.2012 | 12:31
Педерастки номера :)
5 Младен Мммммм 26.04.2012 | 12:27
уникално есенце по въпроса http://www.nicodile.eu/2012/04/26/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%81-%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%BD%D1%8E-%D0%B9%D0%BE%D1%80%D0%BA/#more-2960 аз не съм чалгар и не искам да го коментирам... но линка абсолютно илюстрира мнението по темата :)
4 Mariya Genova 26.04.2012 | 12:23
Не само не бих отишла на негов концерт, но и под терасата ми да го изнася, не бих погледнала. И к'ва е тая малоумна песен 'Сен Тропе'?!
3 Сашо Костов 26.04.2012 | 12:17
Той май се е взел много на сериозно. Тук може да му минават простотиите, но там не се получава. Да вземе малко да слезе на земята наглия ром и да спре с тая излагация. Аз не бих отишъл на негов концерт, дори да съм емигрант в някоя държава.
2 Margо Filipova 26.04.2012 | 12:15
Ами какво са очаквали от концерт на Азис?!?! Да излезе с плетена жилетка и перли ли? Понякога не мога да разбера хората, живеят в Ню Йорк, вероятно могат да ходят на концерти на световно известни звезди, но те си искат чалгица явно!!!!
1 ivanka stoqnova 26.04.2012 | 12:10
явно нашия е свикнал с родните ни кръчми и си мисли,че грозните му номерца минават навсякъде

ТВ програма

Кино

  • Сега Имате среща с ... Диана Любенова...
  • 18:45 Спорт ТОТО
  • 19:00 С БНТ завинаги
  • 19:50 Разкажи ми приказка предаване за...
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:30 Избори 2024: Предизборни репортажи
  • 21:00 БГ киновечер: Тревожност тв филм /2...
  • 22:00 Моят плейлист
  • Сега "120 минути" - публицистично...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 19:40 "Защо, господин министър?" -...
  • 20:00 "Гласът на България" - музикално...
  • 22:30 "Чистачът" - криминален, трилър...
  • 00:25 "Операция Делта Форс 5: Приятелски...
  • 02:20 "Мега съоръжения" - документална...
  • 03:20 "120 минути" - публицистично...
  • Сега "На фокус с Лора Крумова" -...
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 19:40 На фокус след новините
  • 20:00 "Пееш или лъжеш" (премиера) -...
  • 22:00 "Идалго: Океан от огън" - с уч. на...
  • 00:50 "Жега" - с уч. на Ал Пачино, Джон...
  • 03:50 "Да те срещна в Ню Йорк" - с уч. на...
  • 05:20 "Пресечна точка" - публицистично...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.