Броени дни остават до един от най-големите християнски празници – Великден.
И както е на всеки празник, и тази година, съвсем нормално е да искате да зарадвате семейството и хората, които обичате, с красива празнична трапеза.
Освен да вложите въображение в декорацията и подредбата на масата, да обърнете внимание и на избора на меню – това общо взето е най-важното.
Далеч сме от мисълта, че вече не сте предвидили с какво ще гощавате гостите си, но е твърде възможно хубавото време, слънцето и зеленината навън да са ви разсеяли или все още да се чудите на кои ястия да заложите, за да пожънете най-голям успех.
Основното, върху което трябва да акцентирате, е вкусът на гостите ви. А именно – дали са традиционалисти, придържащи се към класическите рецепти, или обратното – авантюристи, които обичат да експериментират с подправки и съставки.
От Kulinar.bg са подготвили менюта за всеки вкус. В тях ще откриете идеи, както за това как да приготвите любимото агне, така и комбинации от източната кухня, включващи черен ориз, богат на фибри, протеинов хумуси и грилован патладжан.
Ако сте привърженици на традиционното меню, разгледайте предложенията ТУК, докато ако ви се хапва нещо различно, със сигурност ще си харесате нещо ТУК.
И не забравяйте, на което и меню да се спрете, няма да имате успех сред гостите, ако не включите желание, добро настроение и празничност.