Марс в Дева – как периодът ще се отрази на всяка зодия

Почти до края на лятото Марс ще ни прави по-борбени и решителни

по статията работи: iNews.bg | 13.07.2023 | 11:10
Марс в Дева – как периодът ще се отрази на всяка зодия
pixabay
Повече за:

Във всеки един от нас живее по един воин. Според астрологията този воин се управлява от Марс. Това е планетата на стремежа, борбата, действието и агресията. Тя подчертава начина, по който се докосваме до основните си инстинкти. А когато този космически гладиатор активира волята ни за победа, нищо не може да ни спре, пише Флагман.

Марс навлезе в знака на Дева на 10 юли и ще остане там до 27 август, внасяйки нов ред в живота на всяка зодия. Тъй като планетата веднага се съедини със Северния възел в Телец на 11 юли, е ясно, че този преход ще ни помогне да постигнем някои от най-големите си цели.

Ако се чудите как Марс в Дева ще се отрази на всеки зодиакален знак, сега ще разберете.

Девата е изключително интелигентна, аналитична, продуктивна и ориентирана към подкрепа. Навлизането на червената планета в Дева на 10 юли ще ви насърчи да търсите признание от останалите и да полагате повече усилия. Освен това тази небесна промяна ще ви подтикне да се отдадете на научаването на възможно най-много, попивайки информацията като гъба. Ще се почувствате по-вдъхновени да подадете ръка на някой, да започнете да градите нещо от нулата и да дадете всичко от себе си ... включително за да задоволите партньора си в леглото. В крайна сметка Марс управлява първичната сексуалност, а Девата е много раздаващ се любовник, тъй като винаги се стреми да угоди на партньора си. Тази комбинация обещава да създаде "експлозия" под завивките.

Но все пак нека не забравяме, че Марс също е зловредна планета, която разбърква плановете ни и насърчава конфликтите, а Девата е изключително критичен зодиакален знак, който обича да посочва недостатъците на останалите.

Когато Марс формира опозиция с ретроградния Сатурн в Риби на 20 юли, може да се почувствате принудени да забавите темпото, да се свържете с егото си и да преоцените методите, които сте използвали до този момент. За щастие ще получите нужната помощ, когато Марс формира тригон с Юпитер в Телец на 11 август, благославяйки с достатъчно положително подсилване, за да продължите спокойно напред.

Вашата енергия и жизненост може да намалеят около 22 август, тъй като тогава Марс ще формира опозиция с ретроградния Нептун в Риби. Само един ден по-късно Меркурий - планетарният владетел на Девата - ще стане ретрограден, причинявайки някои проблеми в комуникацията с останалите. Дръжте се, тъй като Марс ще ви помогне да се докоснете до най-дълбокия ви запас от сила и устойчивост, когато формира един последен тригон с ретроградния Плутон в Козирог на 24 август.

Ето как Марс в Дева може да ви повлияе това лято според зодиакалния знак:

Овен

Ще се почувствате по-продуктивни и вдъхновени да се заемете с работа, защото Марс в Дева ще активира вашия шести дом на здравето и ежедневието. Но не се преуморявайте, преди да сте презаредили с енергия. Внимавайте да не влизате в конфликти на работа, тъй като драмата може лесно да се развие.

Телец

Никога не е имало по-добро време да се потопите в творческите ви хобита. Също така навлизането на Марс в Дева е отличен момент да се срещнете с приятелите, с които не сте се виждали от много време. Просто внимавайте да не прекалите със социализирането и да забравите за дългосрочните ангажименти.

Близнаци

Ако внезапно започнете да се карате с членове на семейството ви или се почувствате разочаровани от домашните ви условия, не се учудвайте. Марс в Дева ще засили враждебната енергия във вашия четвърти дом на вътрешните работи. Това обаче е и прекрасен повод за директно обсъждане на семейните разногласия. Също така е отличен момент да насочите вниманието си към освежаване на жизненото ви пространство и да прекарате повече време с близки и любими хора.

Рак

Мислете преди да говорите, особено докато Марс е в Дева. Докато планетата на войната марширува през третия ви дом на комуникациите и тесните социални кръгове, вие ще се почувствате длъжни да изразите разочарованието си по един или друг начин. Внимавайте да не кажете нещо, което не сте искали. Това обаче не означава да се извинявате, че сте защитили себе си. Позволете на този транзит да ви покаже силата на това да изразявате гласно вашите нужди, без да причинявате ненужна болка.

Лъв

Марс ще насочи пари към вашия втори дом на материалното богатство и самочувствието. През следващите два месеца може да изпитате изцяло ново ниво на стимул и мотивация да увеличите приходите си и да правите покупки, които ви карат да се чувствате по-добре. Внимавайте да не се сравнявате с другите, тъй като това никога не е добра идея. Вместо това, благодарете за нещата, които имате.

Дева

Марс навлиза в първия ви дом на Аз-а, вдъхновявайки ви да се утвърдите и да възвърнете своята идентичност. Ако сте се чувствали по-лениви и по-отдръпнати от света, ще оцените начина, по който Марс ще ви подтикне към положителна промяна. Сега е моментът да победите страховете си, да отстоявате своята автентичност и да се борите за живота, който искате. Имайте предвид обаче, че Марс вероятно ще ви направи по-сприхави, така че намерете начини да запазите хладнокръвие във всяка ситуация.

Везни

Марс се настанява във вашия 12-ти дом на уединението и духовността и може да се почувствате така, сякаш изключвате двигателите и се затваряте в себе си. Необходимо ви е време, за да обработите някои от победите и загубите от последните две години. Премахнете егото си, когато мислите за тези преживявания.

Скорпион

На път сте да се почувствате супер амбицирани, тъй като Марс в Дева минава през вашия 11-ти дом на надеждите и мечтите. Освен това се докосва до въздействието, което бихте искали да имате върху вашата общност и света като цяло. Може да станете част от някои дебати и драми, но ще намерите повече поддръжници и страстни почитатели, отколкото врагове.

Стрелец

Марс ще се отбие във вашия 10-ти дом на публичността и целите в кариерата. Ще се чувствате мотивирани до крайност през следващите два месеца, което прави това идеалното време да поемете ръководни роли, да се ангажирате с нови отговорности и да бъдете повишени. Все пак нека не забравяме, че тежка е главата, която носи короната, така че не позволявайте на арогантността или бездушната амбиция да замъглят преценката ви. Вслушвайте се в градивната критика.

Козирог

Готови или не, Марс в Дева ще ви отведе на диво и шеметно приключение. Докато планетата на страстта захранва вашия девети дом на експанзията и мъдростта, вие сте в настроение да разширите хоризонтите си чрез образователни занимания и нови преживявания. Марс в Дева ще ви кара да се почувствате като пират, който отплава към открито море – насладете се на пътуването.

Водолей

Марс ще се настани във вашия осми дом на интимността и табутата. Ще се почувствате готови да поемете дългосрочни ангажименти както от духовно, така и от финансово естество, но трябва да сте подготвени за нивото на жертви и инвестиции, които ще изисква това. Има толкова много неща, които можете и не можете да контролирате, така че не забравяйте да се отдадете на несигурността на трансформацията.

Риби

Докато Марс минава през вашия седми дом на съюзниците и враговете, може да се окажете замесени в кръстосване на шпагите със силен противник. Независимо дали този противник е вашият колега на работа или любящият ви съпруг, който продължава да ви ядосва тези дни, този транзит е тук, за да ви покаже как да се справяте с конфликта


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Приключенията на един Арлекин тв...
  • 17:00 Говори сега следобеден блок
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:30 След новините
  • 20:45 Спортни новини
  • 21:00 Най-хубавите години от нашия живот...
  • 22:00 Моят плейлист
  • 23:00 По света и у нас
  • Сега "Търси се…" - токшоу с водещи Меги...
  • 17:00 "Животът по действителен случай" -...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 19:30 bTV Репортерите - поредица за...
  • 20:00 "Бригада Нов дом" - социален проект...
  • 22:00 "Под прикритие" - сериал, с.1, еп.12
  • 23:10 "Годзила срещу Конг" - екшън,...
  • 01:40 "Древно инженерство" - документална...
  • Сега "Четириноги приключения" - с уч. на...
  • 17:00 "Любовни афери" (премиера) -...
  • 18:00 "Ничия земя" - предаване
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 19:20 Темата на NOVA
  • 20:00 "Един за друг" (нов сезон) -...
  • 22:00 "Неуловим" - с уч. на Джеймс...
  • 00:10 "Хубав ден в квартала" - с уч. на...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.