Тези звезди ни събраха точките през 2013 г.

Николета, Валери, Алисия, Азис, Рут - едни от най-дейните през годината

по статията работи: Цанка Донкова | 26.12.2013 | 09:07
Тези звезди ни събраха точките през 2013 г.
Facebook / Nikoleta Lozanova

Търколи се още една година с всичките възходи и падения на родния хайлайф. Драми, скандали, раздели, лъжи изпълваха живота на звездите. Наред с всичко това имаше няколко сватби, няколко променени прически и няколко зрелищни риалити формата. Въобще нищо не липсваше на родните знаменитости, за да може да кажем смело, че ежедневието им определено е колоритно.

Но какво по-конкретно се случи?!

Разбира се, няма как да пропуснем любовните взаимоотношения. Определено най-голям интерес предизвика връзката между Николета Лозанова и Валери Божинов. В началото на годината изглеждаше, че всичко между двамата е наред, но това не продължи дълго. Заредиха се скандал след скандал. Не стига предишните драми около Николета и Ники Михайлов, ами и с Валери се повтаря същото.

В крайна сметка и двамата използваха максимално вдигналият се шум около тях. Божинов даде няколко искрени интервюта, плака в ефир, а Николета започна свое телевизионно предаване. Разбира се спекулациите около двамата продължават. Защо се разделиха, наистина ли го направиха или още са заедно, кои са новите им половинки...

Подобна ситуация сполетя и друга звездна двойка, която се раздели тази година. Както всичко вървеше по мед и масло между Ники Михайлов и Алисия, така изведнъж някой ги заля със студена вода и пламъкът между двамата угасна.

Нещо повече отношенията им толкова охладняха, че се разрази истинска вражда между двамата.

Доста по-спокойно го даваха Андреа и Кубрат Пулев. Около двойката новините се въртяха около датата на сватбата им и бъдещия им наследник. Нямаше и помен от охладяване на отношенията между двамата, напротив – 7-годишната им връзка се развива чудесно.

Няколко нови двойки се заформиха през 2013 година. Една от тях бе между Яна Акимова и Петко Димитров. Страстта от сцената бързо се пренесе в сърцата им и макар дълго време да отричаха, че са заедно, накрая си признаха. И не само продължиха връзката си, ами дори я и узакониха.

Не такъв късмет имаше друга звездна двойка, родила се по време на риалити. След като стана ясно, че дългогодишната връзка между Део и Лора Караджова вече е в историята, въпрос на време беше друга да намери място в сърцето на блондина (а може би и по-рано?!). В крайна сметка стана ясно, че Део и танцовата му партньорка Елена са заедно.

Искрата между двамата беше толкова силна, че дори се заговори за бебе. Но всяко чудо за три дни – страстта явно бързо угасна, защото двойката бързо се оказа разделена. Но въпреки всичко Део не е сам. Блондинът се "обзаведе" с красива мулатка и отново се шушука за сватба около него.

Любовта се намеси и в живота на Слави Трифонов и на Емануела. И двамата явно имаха тежка година в това отношение. Слави скъса с Мартина, а Емануела, след като каза "да" на избраника си, вече мисли за развод.

Огромна драма преживя и певицата Рут. Тя не само се раздели с приятеля си, след като влезе в "Къртицата" и заформи нова връзка с Любо, ами в последствие се оказа бременна от първия. В крайна сметка риалитито свърши, Рут направи аборт и животът продължи.

В още едно риалити обаче превес взе привличането и нагонът. Къщата на VIP Brother се превърна в сцена на скандал след скандал. Главният участник в него бе Лияна. Тя бе обект на интерес не на един или двама съквартиранти. Първо интерес прояви Тервел Пулев, който без свян флиртуваше с дивата. На опашката се наредиха и Павел Чернев и Мариян Кюрпаров, макар че за последният по-късно се появиха слухове, че е с обратна сексуалност. Развръзката обаче се оказа повече от интересна. В крайна сметка след като се появиха слухове за раздяла между Тервел и съпругата му, той застана и бързо отрече всякакви отношения с Лияна.

В крайна сметка 2013 не мина само под знака на любовните драми. Още пикантни подробности се случиха през 12-те месеца. Мария втрещи една камара майки, след като показа в какво е превърнала дъщеря си. Момиченцето съвсем спокойно можеше да засенчи професионални модели по тоновете грим, които се бяха озовали върху лицето ѝ. Но в крайна сметка не сме особено изненадани. Все пак Мария се стреми да е в крак с модата и явно сържи и дъщеря ѝ да следва този пример. Не случайно фолк дивата смело обръсна половината си коса.

Още един представител на хайлайфа смело внесе промени в прическата си. Никой не си представяше, че Етиен Леви би някога посегнал на косата си, но ето, че го направи.

2013 година ни поднесе още изненади. Люси Иларионов отново изживя промени в теглото, Мишо Шамара стана деен участник в протестите, а след това и в риалити, Азис пък спечели неочакван приз - най-секси корица на България.

Изненадите обаче не свършиха до тук. Все по-предизвикателни ставаха новините към края на годината. Катя от дует Ритон предизвика истинска сензация след като сподели с обществото пищните си форми, а що се отнася до Венета Райкова, за нея новините стигнаха и по-далеч, като се намеси и порноклип.

Още пикантерии обикаляха около участниците в риалити форматите. Джийсън Брад Люис за малко щеше да изяде боя, заради грешен sms. Нанси Карабойчева стана мис България, а след като не спечели мис Свят реши да се прибере на село. Станка Златева завоюва още една победа, но този път в риалитито VIP Brother 2013. Златка Райкова ще мине в отбора на мамите, а Златка Димитрова макар че е в шок, сияе от щастиe и заради победата си в Big Brother All Stars.

Едва ли има нужда да се коментира външният вид на родния хайлайф през изтичащата година. Много модни гафове се случиха, но имаше и няколко добри попадения. Все пак целта на всички е да се говори за тях. Остава да разберем дали през новата 2014 година драмите и скандалите около звездите ни ще бъдат по-пикантни или ще трябва да си спомняме с носталгия старите им подвизи.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


7 Mighty Quinn 28.03.2014 | 19:10
Само с тях ни занимават медиите
6 angel eyes 07.01.2014 | 16:25
Николета, Валери, Алисия, Азис, Рут - може да са били от най-дейните през годината но аз не ги харесвам особено
5 Ape Ptero 27.12.2013 | 14:34
Някои от тези звезди, като Николета например са известни с това, че са известни и нищо повече. Николета със скандали захранва имиджа си.
4 Marti Aleksieva 27.12.2013 | 13:37
Никак не ме вълнува какво са направили тези и не искам и да знам какво правят, особено за Николета, която само се чуди с какво да се занимава,
3 Лола Стефанова 27.12.2013 | 12:12
Николета - Валери - Алисия са си обичайно заподозрените, за този любовен триъгълник не спират да говорят. Рут пък с участието си в Къртицата и с тоя скандал с Кичка изби рибата.
2 little shock 27.12.2013 | 10:56
И с какво точно Николета е една от най-дейните, За Златка разбирам, все пак стана победител в Биг Брадър,
1 Марго Хворева 27.12.2013 | 10:47
Всичко това са просто дребни ПР ходове, с които въпросните звезди искат да запазят популярността си, а това им носи пари.

ТВ програма

Кино

  • Сега Още от деня коментарно предаване
  • 19:00 Последният печели...
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:30 Избори 2024: Предизборни репортажи
  • 21:00 "Избори за Народно събрание 2024:...
  • 22:00 Любов в окови 4 тв филм /12 епизод/
  • 23:00 По света и у нас
  • 23:25 Да надживееш Ескобар тв филм /59...
  • Сега "Стани богат" - телевизионна игра с...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 20:00 "Кой да знае?" - куиз шоу с водещ...
  • 21:00 "Смъртоносно оръжие" - сериал, с.2,...
  • 22:00 bTV Новините - късна емисия
  • 22:30 "Под наблюдение" - сериал, с.2, еп.3
  • 23:30 "Под прикритие" - сериал, с.2, еп.12
  • 00:40 "Закон и ред: Специални...
  • Сега "Сделка или не" - телевизионна игра
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 20:00 "Черешката на тортата" (нов сезон)...
  • 21:00 "Магнум" (премиера) - сериал, сезон...
  • 22:00 Новините на NOVA
  • 22:30 "Новобранецът" (премиера) - сериал,...
  • 23:30 "Военни престъпления: Лос...
  • 00:30 "911" - сериал, сезон 3
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.