Седмичен хороскоп

Вижте какво ви очаква до 8 март

по статията работи: iNews | 02.03.2024 | 12:40
Седмичен хороскоп
ФБ/Филип Филипов/astramen.com

Овен 21 март – 20 април

Днес трупате знания и умения. Може да попаднете на ценни хора и информации, които не се дават всеки ден и на всеки. Чудесен момент за влизане в нова среда или група по интереси. Може да смените фитнеса и треньора, да излезете от обкръжението, което вече ви вреди, и да намерите нещо по-добро за вас и децата. Ще спечелят добре подготвените в ситуацията. Ден на тайното знание. 2-ри е ден за проучване на места и терени, всяка информация ще ви е от полза. 3-ти е рисков и конфликтен, старото си отива. На 4-ти стартирайте в нови дейности и посоки. На 5-и се разсейвате, губите лични и професионални позиции. За 6-и не планирайте събрания и колективни инициативи, а само срещи на четири очи. На 7-и всичко може да постигнете и уредите. 8-и е добър за имотна сделка.

Телец 21 април – 20 май

Днес за родените около 10 май ще действат конфликтни аспекти. Контролирайте емоциите и се движете по линията на най-малкото съпротивление към околните и средата. Не се изказвайте неподготвени. Ден на тайната и поверителна информация. На повърхността на отношенията плуват само полуистини. Може да бъдете заблудени в чувствата и да направите губещ ход. Родените в третата декада ще се почувстват в изолация на 2-ри. На 3-ти вместо радостни моменти може да има провокации. Никой не прави компромиси. 4-ти идва с неочаквани реформи и промени. На 5-и постигате важна цел и правите силен ход в бизнеса. 6-и е ден за двустранни срещи, взаимно си гласуваме доверие. 7-8-и са рискови, не се поддавайте на провокации и емоции.

Близнаци 21 май - 21 юни

Ден за старт на нова учебна програма. Потърсете по-добри учители за децата, сменете треньора, намерете и подходящия фитнес. Ден на поверителната информация, не споделяйте всичко, което научите и разберете. Лесно може да стигнете до първоизточника или до първопричината за личните ви проблеми и грижи. И сънищата носят подсказка как да постъпите в труден момент. 2-ри е ден за опипване на почвата, за учене и проучване. 3-4-ти са рискови и неблагоприятни, нагазвате в непознати води и срещате силни конкуренти. На 5-и постигате важна цел. На 6-и не се въвличайте в спорове, губите си времето. 7-и ви носи победа на всички нива, обединявате силите си с подходящите хора. 8-и носи придобивки, може да намерите търсения имот и да уредите наследство.

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на поверителната информация. Лесно разгадавате нечии амбиции, тайни и намерения. Не пропускайте момента за реакция, за да избегнете задълбочаване на кризата. Проверете всичко, което ви интересува от няколко източника. Хващате някого в крачка и разбирате кой ви е мътил водата. Доверете се на интуицията, днес тя е най-верният ви съюзник и работи безотказно на всички нива. На 2-ри се оказвате на точното място в точния момент и научавате важна информация. На 3-ти празникът се разваля с агресия и конфликти. 4-ти дава шанс за ново начало, започват преговори, ситуацията се балансира. На 5-6-и Луната ви гледа в опозиция от Козирога. Очертават се проблеми в работата или у дома поради служебните ви ангажименти. На 7-8-и се намира вярното решение.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес сте на кръста на изпитанията, влизате в нерегламентирани връзки, поддавате се на импулса и емоцията и тръгвате в нестандартна посока. Въздържайте се от взимане на важни решения. С непремерена стъпка може да объркате не само своя живот, но и този на близките. Проведете консултации със специалист в нужната ви област. Неблагоприятно за гинекологични интервенции. Родените след 10 август изживяват тежки моменти на 2-ри. Скритото излиза на показ. На 3-ти играете разпоредителна роля и поставяте всеки на мястото му. 4-ти завърта колелото и ви дава шанс да се внедрите на по-добра позиция. На 5-и уреждате сделки и договори. За 6-и не планирайте съвместни дейности и преговори. 7-8-и ви срещат с голямата ви конкуренция, нужно е прегрупиране на силите.

Дева 23 август – 22 септември

Днес добрата подготовка и натрупаните знания дават резултат. Може да ви предложат позиция на консултант и учител, не се отказвайте от странични и допълнителни доходи, време за всичко ще се намери. Създадените в момента делови контакти ще обезпечат бъдещата ви работа и дейност и ще ви осигурят необходимата база за развитие. Нищо важно не отлагайте за утре, днес е вашият шанс. 2-ри е ден за търсене на допълнителна информация по спорните въпроси. На 3-ти сте обект на вербална агресия и нападки. На 4-ти разширявате личните си пълномощия. На 5-и доминирате в играта. На 6-и печелите от консултантски услуги. Не участвайте в съвместни инициативи, друг ще печели чрез вас. На 7-и получавате странично финансиране и подкрепа. На 8-и не правете компромис по имотни сделки.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес може да получите изгодно делово предложение. Не пропускайте и поканите за празниците, разкрепостете се, повеселете се, създайте нови връзки. Ден на алтруиста и на тези, които ще отделят от времето и парите си в полза на някого в нужда. И най-обърканите отношения може да се оправят. Днес взимате важен житейски изпит и дано останете горди и доволни от себе си. 2-4-ти са три дни, в които няма да ви действат негативни аспекти. Всичко случващо се ще е предизвикано от свободната ви воля, а не от кармични обстоятелства. На 5-6-и се очертават служебни проблеми и семейни недоразумения. Отношенията се обтягат. Но на 7-и ще постигнете нещо важно и голямо и ще тествате възможностите си. 8-и ви подсигурява имотно и материално.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Луната от Скорпион е в опозиция на Уран, а този аспект носи предизвикателства в отношенията и секса, въвлича ви в опасни връзки, които ще се отразят негативно на досегашните ви отношения. Който има възможност, може да изреди цялата Камасутра. Днес повишавате знанията и опитностите си в различни области на живота. Всяка информация ще е ценна и навременна. На 2-ри родените в третата декада са на път към нестандартна връзка в секса. Вървите към нови опитности, от които ще си страдате в следващите дни. 3-ти е зареден с агресия, а от 4-ти тръгвате в нова посока. На 5-и реализирате замислите си, но на 6-и трудно си пробивате път в конкурентна и рискова среда. Всичко предприето на 7-и ще тръгне успешно, а на 8-и си осигурявате базата за него.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес е важно да се приобщите към добре осведомена и приближена до източника на важна информация група, за да може да разберете и да предвидите ходовете на тези, от които зависите. Никъде на отивайте без предварителна подготовка и проучване на хората, с които ще се срещате. Това ще ви помогне, ако се наложи да избирате между няколко варианта. Бъдете изискващи и настойчиви. 2-ри е денят на тайното знание и на поверителната информация. На 3-ти Луната е в Стрелец в конфликт със Сатурн от Риби. Старото и новото отново сблъскват интересите си. 4-ти предлага вече новите варианти, в търсене сте на нова база за развитие. На 5-и финализирате преговори, идват печалби и придобивки. На 6-и се въвличате в конфликти. 7-и ви води към голямата цел, а на 8-и уреждате имот.

Козирог 22декември – 20 януари

Ден на тайните проекти и начинания. Копайте по-надълбоко в професионалните и личните връзки и ще стигнете до съкровище. Може да разкриете и нечия съкровена тайна, а това ще ви помогне да планирате и направите успешен ход. Не се хвалете с постигнатото, днес всяка информация струва пари, а планираното от вас може да струва и да ви донесе много пари. Защитете си интересите. На 2-ри участвайте активно в информационната игра, едно прикрийте, друго разкрийте. Празничният 3-ти идва със засилена агресия на всички нива и още от 4-ти започват реформи. На 5-6-и Луната от Козирог е в перфектен аспект с Юпитер и Уран. Успехът ще ви следва, очаквайте придобивки и екстри. Усилията ви от миналото се отплащат и на 7-и получавате и нужното съдействие. 8-и ви обезпечава имотно.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес някой ви спестява информация, а и вие не полагате усилия да разберете кой какви ги върши и какви амбиции има. Интересите ви се разминават, някой опитва да се намеси в личния ви избор и намерения. Не споделяйте плановете си с хора, които знаете, че ще ви окажат съпротива и няма да са съгласни с решенията ви. Важното отложете за вечерта, когато вече сте в приятелска среда. На 2-ри взимате грешни решения, огледайте се внимателно. 3-4-ти са дни на промени и пътувания, идват важни гости, амбициите достигат своя пик. На 5-и играйте своята игра и не се месете в чуждата. 6-и е ден на служебни конфликти. На 7-8-и решавате успешно юридически казус, уреждате документи, но родените около 10-и действат прибързано и може да си създадат проблеми с шефове и институции.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес Луната от Скорпион е в перфектен аспект със строгия Сатурн от вашия знак. Родители и деца ще се разберат и ще си влязат в положението. Ще разберете основата на проблема и може да го разрешите и изтръгнете от корена му. Дава ви се тайно знание по интуитивен път. Може да намерите и ново място, в което да реализирате сили, дарби и таланти. Намирате подходящи треньори и учители. 2-ри е късметлийски ден, особено за родените в третата декада. На празничния 3-ти март няма разбирателство, в сила е максимата "зъб за зъб, око за око”. На 4-ти се налагат неблагоприятни за вас размествания в плана и рокади в отношенията. На 5-и реализирате печалби и успехи, някой получава и повишение. 6-и е ден на разногласия, не участвайте в спорове. 7-8-и са творчески и успешни.

Неда Иванова, "Телеграф"


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Спортните таланти на България: В...
  • 15:30 Библиотеката
  • 16:00 Приключенията на един Арлекин тв...
  • 17:00 Говори сега следобеден блок
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:30 След новините
  • 20:45 Спортни новини
  • 21:00 Най-хубавите години от нашия живот...
  • Сега "Завинаги ти" - романтичен, драма...
  • 16:00 "Търси се…" - токшоу с водещи Меги...
  • 17:00 "Животът по действителен случай" -...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 19:30 bTV Репортерите - поредица за...
  • 20:00 "Бригада Нов дом" - социален проект...
  • 22:00 "Под прикритие" - сериал, с.1, еп.12
  • 23:10 "Годзила срещу Конг" - екшън,...
  • Сега "Четириноги приключения" - с уч. на...
  • 17:00 "Любовни афери" (премиера) -...
  • 18:00 "Ничия земя" - предаване
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 19:20 Темата на NOVA
  • 20:00 "Един за друг" (нов сезон) -...
  • 22:00 "Неуловим" - с уч. на Джеймс...
  • 00:10 "Хубав ден в квартала" - с уч. на...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.