Пак врътват кранчето на студената вода за софиянци

Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

по статията работи: Кремена Бедерева | 02.12.2014 | 09:21

Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Мярката се налага във връзка с направа на връзка на новоизграден уличен водопровод на ул. "Цар Симеон” в град Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Иларион Макариополски”, ул. "Росица”, ул. "Цар Освободител”, ул. "Космонавт”, ул. "Ела”, ул. "Тракия”, ул. "Добруджа”, ул.”Марица”, ул. "Сливница”, ул. "Иван Вазов”, ул. "Разтоварище”
по ул. "Средна гора” от ул. "Сливница” до ул. "Рила”
по ул. "Стефан Стамболов” от ул. "Александър Стамболийски” до ул. "Несебър”, ул. "Пейо Яворов”, ул. "Поморие”
по ул. "Хисаря” от ул. "Стефан Снамболов” до ул. "Москва”
по ул. "Александър Стамболийски” от ул. "Цар Освободител” до ул. "Стефан Стамболов”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Цар Симеон” ъгъла с ул. "Цар Освободител”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. "Околчица” в кв. "Редута” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на :
по ул. "Околчица” от ул. "Поп Харитон”до ул. "Царичина”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. "Околчица” ъгъла с ул. "Поп Харитон”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Житница” жк.”Красно село” , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на :
по ул. "Кюстенджа” от ул. "Съвета на Европа” до ул. "Житница”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Съвета на Европа” ъгъла с ул. "Кюстенджа”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с изместване на уличен водопровод на ул. "Народен герой” кв.”Овча купел” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на :
по ул. "Народен герой” от ул. "Букет” до ул. "Проф. Михайло Парашчук”
по ул. "Проф. Михайло Парашчук” от №20 до ул. "Народно хоро”
по ул. "Драгоман” от ул. "Иван Радоев” до ул. "Бойчо Огнянов”.

Със слабо налягане на водата ще бъде в района между ул. "Народен герой”, ул. "Проф. Михайло Парашчук”, ул. "Иван Радоев”, ул. "Маестро Кънев”, ул. "Кукуряк”, ул. 659, ул. 675, ул. "Крушовски връх”, бул. "Президент Линкълн”, бул. "Овча купел”, ул. "Любляна”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Народен герой” ъгъла с ул. "Боряна”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. "Москва” гр.Банкя , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на :
по ул. "Москва” от ул. "Вършец” до ул. "Поморие”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Москва” ъгъла с ул. "Вършец”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Слатинска река” жк.”Слатина” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на :
ул. "Нектар”, ул. "Слатинска река” №12 и №14.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Нектар” №2.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 5 вилна зона ”Малинова долина” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на :
по бул. "Климент Охридски” от №100 и №67 до ул. "Георги Кьосеиванов”, ул. 5-та, ул. "Станимир Станимиров”, ул. "Евгений Силянов”, ул. "Георги Кьосеиванов”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Климент Охридски” ъгъла с ул. "Евгений Силянов”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. "Васил Левски” с. Мрамор , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на :
по ул. "Васил Левски” от ул. "Мичур” до ул. "Мраморен рид”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Васил Левски” на площада пред кметството.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. "Обелско шосе” кв. "Модерно предградие” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 12:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на :
ул. "Обелско шосе” от №6 до №10.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Обелско шосе” №8.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Хрусковците анимационен филм /п/
  • 05:10 Още от деня коментарно предаване /п/
  • 05:40 Телепазарен прозорец
  • 05:55 Денят започва сутрешен блок с...
  • 09:20 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 11:00 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 12:00 По света и у нас
  • 12:25 Новини на турски език
  • Сега "Ослепително слънце" - сериал /п./
  • 05:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 06:00 "Тази сутрин" - сутрешен блок с...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците и приятели" - комедийно...
  • 13:30 "Златно момче" - сериал, с.2, еп.26...
  • 15:00 "Бараж" - сериал, еп.76
  • Сега "Свободна да избира" - сериал /п/
  • 05:20 "Пресечна точка" - публицистично...
  • 06:00 "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
  • 13:30 "Свободна да избира" (премиера) -...
  • 15:00 "Не ме оставяй" (премиера) - сериен...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.