Бенки по ръцете разкриват същността на човек

по статията работи: iNews | 10.09.2024 | 16:46
Бенки по ръцете разкриват същността на човек
pixabay
Повече за:

Тези малки, скромни петънца по ръцете могат да разкажат много за своя собственик. Погледнете ръката на партньора си (или своята собствена) и ще разберете още по-добре кой стои до вас.

1. Бенка на палеца

Хората с този белег са леки и безгрижни. От една страна, с тях е забавно да се общува, те са безразсъдни и самодоволни, лесно се издигат. Такива хора винаги са канени от приятелки компании. Сериозните и сдържани хора малко се дразнят от подобна фриволност. Те не харесват тяхното безкрайно кикотене.

Строгите мениджъри отказват услугите на такива работници, те им се струват безотговорни. Въпреки че това далеч не е вярно. Колегата с бенка на палеца е ръководител, което означава, че той разведрява обстановката в екипа. От тях стават добри водещи на събития и мениджъри на търговски марки. Организацията идва с опита.

 

В личния си живот мъж с бенка на палеца може да се превърне в женкар, но това не му пречи да бъде добър съпруг и баща. Но дамите с цялата си лекота могат да пропуснат щастието си, защото ще притискат сериозните ухажорите.

2. Бенка върху показалеца на ръката

Показалецът, маркиран с бенка, показва авторитетния характер на собственика. Увереността, самостоятелността, взискателността към себе си и другите помагат на такива хора да постигнат много в живота.

Силният характер прави човека успешен и пробивен. Много е важно да развиете лоялност и добро познаване на работната етика, в противен случай може да се превърнете в деспотичен шеф или ръководител. Научете се да изслушвате събеседника и да допускате възражения. Тогава ще се превърнете в авторитетен, а не авторитарен лидер.

Жените се оказват отлични домакини. Те умеят рационално да управляват бюджета и винаги разполагат с финансов резерв. В къщата ще има чистота и ред, а съпругът няма да се отдалечава от дома. Мъжете, белязани с бенка на втория пръст също имат късмет със семейството, но дълго ще търсят своята избраница. Мъдрото, спокойно, уверено в себе си момиче ще намери в такъв мъж прекрасен закрилник за цял живот.

3. Бенка на средния пръст на ръката

Такива хора обожават да спорят, да са противници на нещо, но това е по-скоро демагогия. Те не обичат да работят и да довеждат нещата докрай. Трябва да учат особено усърдно, да развиват паметта си, да възпитават в себе си организираност, да развиват трудолюбие. За да не се превърнат в безполезни скандалджии, трябва да усъвършенстват дадения от природата талант - интереса към спорта. Пътуването може да бъде страхотен изблик на емоции и начин за придобиване на нови знания. Притежателят на бенката на средния пръст ще може да се превърне във талантлив спортист.

Дамите с такъв белег се превръщат в очарователни бъбривки, които благодарение на женската си интуиция използват този талант, за да развиват кариерата си. Мъжете могат да бъдат мързеливи, мърморещи и тромави, ако не намерят сили да станат от дивана и да преследват целта си. Между другото, бягането с препятствия ще им донесе само полза.

4. Бенка на безименния пръст на ръката

Душевен приятел: искрен, мил, отзивчив. Човек, на когото можете да разчитате напълно. По правило приятелите му го обичат и му се доверяват във всичко, а лидерите се радват на безупречност. Но зад външната мекота се крие много твърда сърцевина. Този човек няма да предаде съвестта си. С него никога не е страшно да се скараш. Той може да стане добър дизайнер или учител, писа woman.bg.

Глупавите момичета смятат, че такъв човек е просто готин приятел, доверяват му тайните си и напълно забравят да флиртуват с него. Това е грешка. Знайте, че ако видите бенка на безименния пръст на момчето, веднага му сложете пръстен на този пръст. По-добър партньор в живота от него няма да намерите. Собственикът на бенка на четвърти пръст ще бъде и най-добрият приятел в живота ви.

5. Бенка на кутрето

Това са "сивите кардинали" в живота. Те са тихи и мълчаливи, но ако развият правилно талантите си, стават много влиятелни личности. Не си мислете, че човек, който си пести думите е напълно безобиден. Заради скритата си уязвимост той може да бъде отмъстителен. Интелигентният притежател на бенка на малкия пръст може да стане отличен дипломат, архитект, аграрен специалист.

Момичетата с бенка на петия пръст са симпатични скромни Пепеляшки, които знаят в кой момент е необходимо да загубят пантофката си. Мъжете с такъв белег в личния си живот не са лесни хора. Както се казва, не можеш да изтръгнеш думи от него и затова не можеш да разбереш какво мисли. Но тук трябва да свържете шестото чувство и тогава спокойствието на семейството е осигурено.

6. Бенка на дланта на ръката

Тук можете да ръкопляскате - имате си истинско съкровище. Защото такъв човек притежава всички най-добри качества, които може да се сетите. Притежателят на бенки по вътрешната част на ръката има всичко в умерени количества. Той е весел и трудолюбив, от време навреме е мълчалив и уместно се включва в дискусия. Умее да контролира емоциите си и да постига добри резултати.

Жената с рождено петно на дланта се нуждае от силен партньор, който ще бъде достоен за нея. Главното е самата тя да не се забави в избора. В противен случай тя може да остане в горда самота.

 


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 02:25 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 03:25 Библиотеката /п/
  • 03:55 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 04:40 Ранчо "Седмица пика" тв филм /п/
  • 05:40 Телепазарен прозорец
  • 05:55 Денят започва сутрешен блок с...
  • 09:20 100% будни сутрешно токшоу с...
  • Сега "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • 02:40 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:45 "Ослепително слънце" - сериал /п./
  • 05:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 06:00 "Тази сутрин" - сутрешен блок с...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците и приятели" - комедийно...
  • Сега "Моето име е Мелек" - сериен филм
  • 03:15 "Наследство" - сериен филм /п/
  • 04:10 "Свободна да избира" - сериал /п/
  • 05:20 "Пресечна точка" - публицистично...
  • 06:00 "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.