Седмичен ТАРО хороскоп

Вижте какво можете да очаквате до 28 юли

по статията работи: iNews | 21.07.2024 | 10:21
Повече за:

Овен - Седмица камъни

Поражение

Период, в който управление, власт, авторитети и всякакви теми, свързани с правната страна на нещата, ще имат превес в нашия живот. Ако вече сте постигнали това, което искате, сега идва времето, в което ще трябва да си извадите всички необходими документи и разрешителни, за да сте спокойни и чисти пред закона. През този период е нужно човек да вземе важно решение, да се лиши от нещо, да спре да се опитва да успее в дадена посока. Ако сте започнали частен бизнес и нещата не вървят особено добре, сега е времето да разберете, че само затъвате и е време да спрете. За тези, които са безработни - периодът ще е благоприятен да си намерят работа. Изобщо фокусът през този период е върху професионалния път.

Телец - Асо мечове

Познание

През този период кристално ясната ви мисъл ще ви помогне да откриете отговорите на въпросите, които ви мъчат от дълго време. Вникнете в реалността, пробийте си път към истината през царството на хаоса. Проявете интелекта си и използвайте силата на ума си. Изпипвайте детайлите, само така ще получите просветление на съзнанието и мисълта. Много от вас могат да стигнат до истини и заключения, за които дори не са и подозирали преди.

Близнаци - Дъщеря на чашите

Връзка

През този период ще получите полезна информация за някакво събитие, свързано със сферата на чисто земните проблеми. Това може да са новини за имот или за бременност, или бъдещо раждане. Вашите способности, най-вече интуицията, ще са много развити. Може да проявите писателска или поетична дарба. Това е прекрасен период за писатели и поети, родени под вашия знак.

Рак - Обесеният

Уникалност

Ограничения и саможертва заради чужди каузи, някои са и благородни. Чувствате, че нямате налична енергия. Преустановявате с плановете си. Като че ли нямате контрол над събитията в живота си. Поуката от наскоро преживени трудности подновява чувството ви за спокойствие и ви прави по-жизнени. Благодарение на това засилвате вашата интуиция и духовни наклонности.

Лъв - Десетка жезли - Обърната

Угнетение

Преоценете ситуацията и преодолейте стесняващи ви обстоятелства. Разчупете оковите и се освободете от тях. Променете гледната си точка и освободете съзнанието си. Проявете самоконтрол и бъдете свободни!

Дева - Десетка чаши

Успех

Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътства през този период. У дома ще намирате сигурност, спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех.

Везни - Тройка чаши

Излишък

Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани, здрави и щастливи. Очаква ви събиране на мило тържество със семейството и приятелите ви.

Скорпион - Шестица жезли

Победа

Поставяте си високи цели. Напредъкът се дължи на личните ви усилия, които полагате през този период. Вдъхновявате околните с действията си и непреклонността пред пораженията. Напредъкът е пред вас и ще се дължи изцяло на упорития труд, който полагате. Чувствате повишена енергия и прилив на сили, които ви носят доволство и реализация.

Стрелец - Четворка жезли

Перфектност

Изпипвайте всичко до последния детайл. Обръщайте внимание и на най-малките подробности, за да не съжалявате после. Бъдете перфектни както в облеклото си, така и в работата си. Само така ще имате успех и ще се доберете до повишението, което отдавна ви чака и сте заслужили със своята всеотдайност и себераздаване на всички нива. Бъдете спокойни, позитивни и уверени. Не разрешавайте на никого да ви обвини в немарливост и незаинтересованост. Бъдете перфектни!

Козирог - Колелото на Съдбата

Шанс

Пред вас предстои непредсказуемо развитие на нещата. Колелото на Съдбата се завърта и това е повратен момент за вас. Каквото и да ви очаква, бъдете готови да го посрещнете. Засилва се цялата енергия около вас, защото имате да извървите дълъг път. Бъдете активни през този период, взимайте инициативата в свои ръце, действайте със замах. Сега за вас започва нов житейски цикъл, в който е важно да приемете нещата такива, каквито са.

Водолей - Асо чаши

Емоции

Началото на един създаващ чувството на пълноценност проект или цикъл на живот. Предлагате уменията си в името на благородна кауза. Добра воля и божествено вдъхновение, плодовитост и продуктивност, щастие и изобилие, задоволство и радост са чувствата, които ще ви водят през този период. Следвайте призванието си и проявете възприемчивост към висшите нива на астрала. Берете плодовете на добрините, които сте сторили в миналото.

Риби - Син на мечовете

Справедливост

През този период ще притежавате всички позитивни качества на лидер. Ще бъдете напористи и уверени в себе си. Използвайте интелекта си, за да откриете най-добрите решения на проблемите си. Прилагайте при необходимост нестандартни и новаторски подходи. Генерирайте нови идеи, действайте с твърда ръка. Използвайте справедливо инструмента на поощренията и наказанията. Търсете баланс във всяка ситуация,ползвайте се с доверието и подкрепата на близките и приятелите си. Едно от основните ви достойнства сега е, че ще виждате нещата в по-различна перспектива. Бъдете готови за много бързо развитие на нещата около вас.

Маг Розали, Телеграф

 


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Имате среща с ... Диана Любенова...
  • 18:45 Спорт ТОТО
  • 19:00 С БНТ завинаги /п/
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:30 След новините
  • 20:45 Спортни новини
  • 21:00 "БГ киновечер: Житие
  • 22:45 По света и у нас
  • Сега "120 минути" - публицистично...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 19:40 "Защо, господин министър?" -...
  • 20:00 "Честен крадец" - екшън,...
  • 22:00 "Тутанкамон" (част II) -...
  • 23:50 "Кралят на скорпионите 3:...
  • 02:00 "Древен Апокалипсис" - документална...
  • 03:05 "120 минути" - публицистично...
  • Сега "На фокус с Лора Крумова" -...
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 19:40 На фокус след новините
  • 20:00 "Непобедимите 4" (премиера) - с уч....
  • 22:00 "Опасно синьо" - с уч. на Пол...
  • 00:15 "Лакрицова пица" - с уч. на Шон...
  • 02:30 "Любов в Дейзи Хилс" - с уч. на...
  • 04:30 "Съдебен спор" - предаване на NOVA...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.