Кулинарният талант безспорно е един от най-полезните от всяка гледна точка. От една страна, не опираш до услугите на другите, когато става въпрос за собствената ти храна. От друга, всички те обичат и уважават.
Защото любовта, която се влага в приготвянето на даденото ястие, буквално преминава в него. А вкусната храна и любовта вървят ръка за ръка.
Винаги е любопитно да научиш какво вдъхновява кулинарите, независимо дали професионалисти или любители. При всички положения, човекът, който е отдал живота си на храната, е широкоскроен, любвеобилен и уравновесен.
Все пак храната е отражение на културата на всеки народ, а в кухнята граници не съществуват. Доказателство за това твърдение е бесарабската българка Марианна Калинкова, "откритие" на колегите от Kulinar.bg.
Всъщност, Марианна е тяхна читателка, която грабва вниманието им с майсторските й ястия и десерти. Какво има да покаже и разкаже бесарабската българка за кухнята на Молдова, кулинарните вдъхновения, ритуали и трикове, можете да научите в Kulinar.bg.