Гущерова пак се прибра при мъжа си, често го напускала, ето защо

Фалирал ли е Християн и при кого са децата?

по статията работи: iNews | 28.07.2024 | 13:40
Гущерова пак се прибра при мъжа си, често го напускала, ето защо
инстагграм

Фалирал ли е Християн Гущеров, както твърдят злите езици, и вдигал ли е ръка на ослепителната си половинка? Съпрузите подавали ли са молби за развод и какви са били причините? Това са само част от въпросите, които "Уикенд" зададе на Светлана и на които тя отговори възможно най-откровено.

 

- Светлана, в последните дни вървят много спекулации за семейното ви положение. В момента заедно ли сте с Християн?

- Точно в момента сме заедно с Християн, две от децата ни и наш приятел в комплекс, който се намира близо до София. Другите две деца са при майка ми. До дни цялото семейство ще отидем на море в Гърция. От 3 години ходим на едно и също място в южната ни съседка и сме много доволни.

- Защо наскоро написахте в инстаграм, че се развеждате с мъжа ви?

- Когато се скараме с Хрис, реагирам импулсивно. В такива случаи влизам в инстаграм и започвам да пиша. След това съжалявам. Не обичам да се извинявам, но когато съм сбъркала, го правя. Допускам грешки в емоцията си. Искрена и директна съм, реагирам на момента, без да мисля за последиците. Не мога да бъда фалшива и лицемерна, аз съм зодия Стрелец с асцендент Скорпион. След онова, което написах в инстаграм, дори най-близките ми хора ме укориха, че съм реагирала прекалено емоционално. В даден момент си добре, след това животът ти се променя и имаш някои проблеми. От емоционалността си правя глупости и после си сърбам попарата, но се надявам след май 2025-а и цялата 2026-та да бъдат наистина добри за мен и семейството ми. Тогава ще затворя устите на всички "доброжелатели”. Ще дойде Видовден! Да, аз мога да пускам публикации, когато съм разочарована от Хрис - жена съм му все пак и имам 4 деца от него, но не разбирам, защо наши "приятели” и хора, на които мъжът ми е помагал и ги е дундуркал, си позволяват да ни коментират. Написаното от мен в инстаграм не са окей, но както казах, ядосам ли се, не мисля. Въпреки трудностите със съпруга ми винаги ще бъдем едно цяло и ще се подкрепяме.

- Написахте дори, че Християн ви е измамил и ограбил… Това така ли е?

- Когато един човек не ми казва истината, той ме лъже, а с това дефакто ме мами и ограбва. Когато има напрежение между нас, Хрис води децата в мола и им купува всевъзможни непотребни играчки и вещи. Аз това не го разрешавам. Не може да им се купува всичко, което искат, и да се разглезват. Той така се опитва да ми подкупи детето, да ми го открадне по някакъв начин. Ако бях написала в инстаграм, че става дума за малките, веднага някой щеше да ме нападне, че ги намесвам. За мен е лъжа и измама и когато съпругът ми е казал, че ще се прибере в 2 часа, а си идва у дома много по-късно. Има деца той и в 2,00 трябва да си е вкъщи, а не да си стои с приятелите на маса и да им свири оркестър. Ако ми звънне и ми каже, че ще позакъснее, винаги ще го разбера, но иначе е лъжа и измама спрямо мен. Винаги държа с Хрис да бъдем откровени един към друг и не признавам разни оправдания. Не искам да живея в лъжа и измама!

- Случвало ли се е след ваш скандал да се изнесете с децата от дома ви?

- Случвало се е да се изнеса само един път - ден преди да се оженим с Хрис. Толкова много ме беше ядосал, че отидох да спя при наши приятели, които впоследствие ни бяха кръстници на сватбата. Лъжа са твърденията, че, видите ли, след наш скандал съм си тръгнала с две от децата и че мъжът ми е дошъл да ни търси, та чак съм била извикала полиция да го усмирява. Тези хора, които пишат такива щуротии, дават ли си сметка, че няма как да направя нещо, което може да травмира децата ми? Ако ли пък съпругът ми, когото много обичам и уважавам, си позволи да създаде такъв огромен стрес на малките, моментално ще си събера багажа и ще си тръгна. Дори няма да му се обяснявам...

- Според злите езици си имате любовник, а съпругът ви ревнува и затова е възникнало сериозното напрежение помежду ви…

- Християн е много ревнив, до болка, въпреки че няма причина за това. Нямам никакъв любовник. Откакто сме заедно с Хрис, не съм имала друг мъж в живота си. Стигне ли се до трети човек в отношенията, за мен е по-добре да се разделим чисто приятелски. Сядаме като големи хора и говорим, стискаме си ръцете и всеки си поема по своя собствен път. Дължим това един на друг - все пак имаме 4 деца и през годините сме преминали заедно през добро и лошо.

- За шестте години, откакто с Християн Гущеров сте семейство, подавали ли сте вие или съпругът ви молба за развод?

- Да, аз, и то много пъти. Импулсивна съм и за най-малкото нещо мога да отида да подам молба за развод и да вдигна грандиозен скандал. Трябва да си го изкарам, има някаква злоба в мен, която се налага да излезе навън. Родителите ми дори казват, че съм малко злобно човече (смее се). Стремя се да променя това в характера си.

- Какви са били причините да искате развод?

- Пускала съм молба за развод, защото Християн си беше позволил да извика оркестър у нас, докато бях с децата на друго място. Той обича да има музика и джамбуре, но аз това изобщо не го одобрявам. Преди години си падах по купоните, но вече не. Бяхме заедно с Хрис на почивка близо до София. Той си пийна и каза, че с един приятел ще се прибере в столицата. Още същата вечер извикал певци и оркестър вкъщи да му пеят. По-късно му звъннах, че се прибирам с децата. Като си влязох вкъщи, беше спокойно и нямаше друг освен съпруга ми. След дни обаче съвсем случайно разбрах от съсед, че е идвал оркестър и че дори комшии са се оплакали от силната музика. Върнах камерите назад и се уверих с очите си, че това, което са ми казали, е истина. Побеснях! Веднага отидох и подадох молба за развод. Да, карали сме се с Хрис, имало е интриги и напрежение в семейството ми. Винаги обаче сме преодолявали проблемите и сме оставали заедно.

- Да предположим, че се разведете с Християн. При кого ще останат децата? Притеснявате ли се, че мъжът ви може и да ви ги вземе?

- Ако някога, недай боже, се стигне до развод, не мисля, че Хрис ще ми вземе децата. Той е добър човек. Сигурна съм, че ако опрем до разтрогване на брака ни, ще се разделим като големи и цивилизовани хора.

- Да уточним и друго, което усилено се обсъжда. Когато сте се карали с Християн, позволявал ли си е да ви удря?

- Не! Никога не ми е посягал. Хрис просто не е такъв човек и откакто сме заедно, не е вдигал ръка срещу мен. Мъжът ми е прекалено добър, което е и причината често да му се качват на главата и да злоупотребяват с добрината му.

- Казвате, че се надявате 2025 и 2026 г. да бъдат добри на вас...

- От доста време си контролирам живота от астрологията. Астроложката ми Габриела с артистичен псевдоним Близначката е много права, твърдейки, че 2024-та ще е странна и дива за мен, че ще е година на двете крайности. Ето, неотдавна стана случаят с Кирил Терзиев (билият я боксьор – б. р.), след това имаше интриги в семейството ми и още куп неприятни неща. Въпреки това гледам да се държа заради близките ми. Използвам понякога и услугите на Мира Кунева. От 2009-а се познаваме с Габи, а с течение на времето станахме и близки приятелки. Много ми познава тя. Преди 2 години бяхме заедно във Венеция и една вечер ми каза, че краят на 2023-та и цялата 2024-та ще са много трудни за мен и Християн, че ще имаме сериозни препятствия в този период. Тогава животът ни беше прекрасен й се изсмях, но сега осъзнавам, че е била напълно права. Според астрологията периодът след май 2025-а и цялата 2026-а ще е силен за нас, особено за Хрис. Тогава съпругът ми ще стане изключително влиятелен човек. Сега просто трябва да стиснем зъби и да изчакаме да мине 2024-та. Мира Кунева и Близначката са категорични, че според звездите няма да се разведем с мъжа ми, но ще трябва да преодолеем някои сериозни трудности и перипетии. Ще е сложно, но съм убедена, че ще устоим. И това ще мине!

- Има ли финансови причини за напрежението в семейството ви?

- Да, за съжаление напоследък имаме финансови проблеми. Може и да прозвучи грозно, но когато човек е плащал по 19 000 евро за нощувка, а сега само по 1000 евро, това си е финансов проблем. Много пъти през живота си Християн е падал, бил е сринат и е започвал отначало, но винаги се е изравял и е успявал. Имаше момент, когато беше фалирал и нямаше дори къде да се спи, но изплувахме, защото сме заедно и се подкрепяме, а и той умее да прави бизнес. Наскоро научих нещо много интересно за Доналд Тръмп, който също в миналото е изпадал в банкрут. Разхождал се той с жена в онзи свой лош период и когато двамата видели просяк на пътя, казал на съпругата си: "Този клошар пред нас е много по-богат от мен. Моите дългове са милиарди, а той няма и един цент борч!”. Хората падат и се изправят. Проблем ли някой да фалира?! Когато на един човек му е писано да е богат, той ще бъде такъв. Хрис е доста умен и дори и да започне от нулата, ще успее, ще се справи.

- Лансирана беше и версията, че се развеждате с Християн, за да може той да се сдобри с баща си и Добромир Гущеров да му помогне с пари...

- Ние да не сме в някой цирк?! Както е тръгнало, ще направят филм или постановка "Гущерови”. Как им раждат на някои хора главите подобни измислици? Трябва да си много болен мозък, за да пишеш такива лъжи. Баща му на Християн хич не го интересува дали сме скарани или не. Той не се вълнува от внуците си, та ще се трогне от нашите скандали. Не му пука изобщо за нашия живот. Това е много грозно и истински съм огорчена. На Хрис му е болно, че го казвам публично, нормално – все пак е син на Добромир Гущеров, но истината е такава.

- В какви отношения сте с майката на мъжа ви д-р Анелия Гущерова?

- Винаги съм била в добри отношения с нея. Тя често иска децата да й гостуват. Дори понякога се караме за това, защото аз пък настоявам малките да са си повече край мен. Уважаваме се с майка му на Хрис, както и с баба му Стефка. Те са добре хора.

- Къщата, в която живеете от месец насам, под наем ли е?

- За съжаление, все още не живеем в наше собствено жилище. Къщата е под наем. Фамилната ни резиденция не е готова. Имахме проблеми с разрешителните за строежа и още куп други формалности. По думите на моята астроложка Габриела Близначката до края на 2024-та ще заживеем в нашия дом.

- Съпругът ви играе ли хазарт, прекалява ли с алкохола?

- Мъжът ми никога не е бил хазартна личност. Не е играл комар, дори кракът му не е стъпвал в казино. Преди време бяхме в Монако и много го молех да влезем в тамошното най-известно казино, където да поиграя на рулетка и да изпия чаша шампанско. Отказа ми с думите: "За мен е грях да стъпя там!”. Не, категорично не е комарджия. Обича да си пийва, но в никакъв случай не е и алкохолик.

- Подозирате ли определен човек за интригите в семейството ви?

- Християн е дундуркал много хора, които се оказаха змии в пазвата – най-банални предатели и интриганти. В момента, в който той има проблеми, се отдръпват и застават срещу него. Един от най-известните български певци - държа да подчертая, че не визирам Азис, успя да се издигне благодарение на мъжа ми, който дори му подари лек автомобил. Покрай мен Хрис му даде 50 000 лева, които настояхме да не ни връща. В един момент същият този човек се издигна и забрави откъде е тръгнал и колко аз и Християн сме му помагали. Позволи си и да говори много лоши неща за нас. Това е като селянин, дошъл в големия град. Види някакви пари и вземе, че си повярва, че е велик. Аз никога не съм забравяла, че съм тръгнала от Търговище и навремето съм дошла, дето се вика, без пукната стотинка в столицата и живеех в някакви ужасни квартири под наем.

- Какво се случва с бизнеса ви с пижами и парфюми?

- Новите уникални модели пижами са готови от 2 месеца, но Габриела ме посъветва да изчакам с тях. Те са ми като петото дете. Ще потърпя до средата на август и чак тогава ще ги пусна. С парфюми се занимавам отскоро. В началото бях много скептична към проекта, но отново се доверих на астрологията. Реших да пробвам и се убеждавам, че съм направила правилния избор. Не мога да разбера хората, които коментират подигравателно в социалните мрежи, че продавам евтини парфюми. Въпросните писачи колко често си купуват аромати за 500 или 1000 лева? Как не ги е срам да се присмиват на обикновените хора, които не разполагат с финансови възможности и живеят от заплата до заплата?! Откакто се занимавам с парфюмите, няма нито едно оплакване от клиент.

 


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега По света и у нас
  • 20:30 След новините
  • 20:45 Спортни новини
  • 21:00 Олимпийски игри Париж 2024: Плуване...
  • 23:00 Днес на Игрите обзор на...
  • 23:30 35 години група Атлас
  • 01:00 Имате среща с ... Диана Любенова...
  • 01:50 Отблизо /п/
  • Сега "Кинти в небето" - екшън, комедия...
  • 22:00 "Уолдо" - екшън, комедия, мистерия...
  • 00:30 "Кралят на скорпионите: Книгата на...
  • 02:40 "120 минути" - публицистично...
  • 04:45 "Кунг-фу панда: Лапите на съдбата"...
  • 05:10 "Тролстопия" - анимационен сериал,...
  • 05:35 "Лице в лице" - публицистично...
  • 06:00 "Трима братя, три сестри" -...
  • Сега "Дим да ни няма" - с уч. на Джеки...
  • 22:10 "Пълно ускорение" - с уч. на Мат...
  • 01:10 "Тежки престъпления " - с уч. на...
  • 03:45 "Правила на перфектната булка" - с...
  • 05:15 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
  • 06:00 "Пресечна точка" - публицистично...
  • 07:00 "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.