Златка Райкова заряза двете си деца на бащите им и отпраши на шопинг и купон по женски в Милано, пише Intrigi.bg. Синът й от Благой Георгиев бе изпратен на море с татко си, а малкият Карен, който е едва на годинка, остана с баща си Карен Хачатрян.

Златка отлетя за Италия с шест приятелки, откъдето залива мрежата със сторита от луксозни хотели, шопинг терапии и различни заведения. В същото време бившият на плеймейтката не пропусна да се похвали, че е завел сина им на море, като публикува снимка от Свети Влас. Благойчо е заедно с кака си Йоана и батко си Давид от връзката на Джизъса с ексгимнастичката Христина Витанова.

Златка била бясна заради фотоса на Благойчо с татко му. Според плеймейтката Джизъса нарочно демонстрирал, че синът им е оставен при него, докато майката се шляе из магазините в Милано.

Факт е, че Георгиев рядко пуска снимки с децата си, а според слуховете ги виждал веднъж месечно накуп. Многодетният баща използвал уикенда да събере и трите си деца от Христина и Златка, за да не е ангажиран през останалите уикенди от месеца.

Четвъртото си дете - 8-годишният Илай от брака си с татарката Есмер Омерова, Благо не е виждал от години.