Любовен хороскоп за септември

по статията работи: iNews | 27.08.2024 | 11:45
Любовен хороскоп за септември
pixabay
Повече за:

Септември е месец на нови начала и преходи – есента ни носи не само промени в природата, но и нови възможности в любовния ни живот. Какви са звездните влияния за всяка зодия през този период? Независимо дали сте в дългогодишна връзка или търсите нови романтични преживявания, хороскопът за септември ще ви разкрие как да поддържате страстта жива или да срещнете своята сродна душа. Вижте в галерията какво ви очаква според вашата зодия!

ОВЕН

Според любовния хороскоп на Овена през септември ще трябва да преминете през проблемна ситуация. Възможно е да настъпи разрив във връзката, като причината ще бъде предателство или лошо поведение на партньора. Двойките, които планират сватба, са в доста разколебано положение, възможен е обрат на събитията в неблагоприятна посока. В месеца на Девата доминира принципът - ред и разум: щастието се състои от съвсем осезаеми неща. Подчинявайки се на тази тенденция, Овенът ще покаже практичните си способности. Звездите ви съветват да се заемете с домакински задължения, с които досега не сте се захващали: семейството ще бъде доволно. В началото на септември ще бъдат важни темите, свързани с отглеждането на децата и споделянето на отговорностите. Комуникацията може да протече негативно, дори да се стигне до скандал. За да предотвратите това, хороскопът на Овена съветва да разчитате на опита на по-старото поколение. Каквото и да се говори, не може да се мине без трета страна. Що се отнася до свободните хора, Венера във Везни им е подготвила съдбовна среща. Въпреки че Овенът рискува да пропусне момента, ако пренебрегне интуицията си. Факт е, че запознанството може да се осъществи на най-неподходящото място, например на автомивка. Важно е да почувствате "своя" човек. Финансовото богатство в средата на месеца ще се превърне в котва, която ще предпазва двойките от раздяла. Паричните проблеми бавно изчезват и има повече възможности да поглезите себе си и партньора си. Според любовния хороскоп на Овена през септември 2024 г. цари празнична атмосфера. Понякога е добре да се забавлявате без причина. Позицията на Луната във Водолей, която предпазва нещастните влюбени, може да се счита за добър знак. Ако промените тактиката си на ухажване, като наблегнете на нежността, шансовете за възобновяване на романтиката ви се увеличават. Хаотичният край на септември няма да добави оптимизъм, но няма да бъде и трагедия. Доста често срещана ситуация е стресът на работното място след ваканцията. Септемврийският любовен хороскоп за Овен призовава към търпение. Не бива да правите трагедия от нищо, още по-малко да натоварвате близките си с проблемите си. Ревността, която при Венера в Скорпион се появява от нищото, все още е опасна.

ТЕЛЕЦ

Според любовния хороскоп на Телеца през септември семейният живот е доста предсказуем. Има вероятност плановете да се провалят по финансови причини. Въпреки че не е необходимо да чакате ярки събития, хармоничното съществуване е възможно. Съпрузите ще се радват да прекарват спокойни вечери в компанията на другия. Позитивното Слънце в знака Дева изпълва самотния Телец със спокойствие и духовна лекота. Вероятността да получите комплимент от непознат или да срещнете първата си любов се увеличава. Общуването в неформална обстановка ще ви помогне да се сближите и да намерите общ език. Фойерверките от емоции в началото на септември са малко вероятни, има твърде много неща за вършене и неприятности, с които трябва да се справите. На първо място вниманието ще бъде насочено към финансите, съдейки по които почивката е била много успешна. Според хороскопа на Телеца финансовото положение ще се подобри достатъчно скоро. Дотогава ще трябва да коригирате семейния бюджет. Благодарение на влиянието на Венера във Везни ситуацията ще се развива по положителен сценарий. Любимците на съдбата ще срещнат хора, които търсят своята сродна душа. Телецът може да разчита на среща, която коренно ще промени живота му. Най-добрите места за запознанства през този период са театърът, библиотеката, музеят. Събитията в средата на месеца ще покажат, че перспективите за новосъздадени връзки са неясни. Внезапно ще пристигнат гости, ще се повреди техника или съседите ще предизвикат наводнение. Любовният хороскоп за Телец през септември 2024 г. предвижда проблеми в ежедневието. Умението да се действа последователно е много важно, в противен случай съюзът ще се разпадне. Луната във Водолей ще внесе корекции, когато границите между любовта и приятелството са размити. Може да се случи така, че стар приятел внезапно да се разпали от любов и да започне да изисква внимание. Телецът ще трябва да поеме отговорност за действията на друг човек. Това ще изисква голяма смелост. През последните дни на септември се очакват неприятности, свързани с децата. Вероятно адаптацията към училището не протича съвсем гладко; трябва да се включите в този процес. Според любовния хороскоп за септември най-важното нещо за Телеца е спокойствието в семейството. Необходимо е да създадете атмосфера на топлота и пълно доверие. Тъй като Венера в Скорпион изисква максимална честност, враговете внезапно ще се изпарят. Що се отнася до приятелските отношения, тук ще настъпи яснота. Някои Телци ще разберат, че силното чувство не е приятелска привързаност, а любов. Не е необходимо да криете този факт; по-добре е да го признаете направо. веднага.

БЛИЗНЦИ

Любовният хороскоп на Близнаците за септември съветва да бъдете търпеливи. Обстоятелствата не са благоприятни за бурна проява на чувствата. Влюбените не бива да афишират обичта си: отговорът може да бъде разочароващ. Двойките трябва да се вгледат по-внимателно в обкръжението си, вероятни са интриги. Позицията на Слънцето в Дева дава усърдие и отговорност, което за Близнаците е най-висшата проява на любовта. Няма съмнение, че планираните инициативи ще бъдат успешно осъществени. Ако не можете да смените обстановката, можете да си организирате романтичен спа уикенд. Семейната обстановка през първите дни на септември ще бъде спокойна, няма причина за тревога. Ще бъде възможно да обърнете максимално внимание на децата и да се справите с натрупаните проблеми. Хороскопът за Близнаци съветва да се вслушате в мнението на по-младото поколение, за да погледнете на отношенията от друг ъгъл. Тъй като Венера във Везни разпалва интуицията, тя ще изиграе решаваща роля в любовта. Близнаците, преживяващи раздяла, ще усетят предстоящите промени и ще има увереност в бързото помирение. Може би това е резултат от работа с психолог или самоанализ, но влиянието на интуицията не може да се отрече. Късметът в средата на месеца ще се усмихне на кариеристите и работохолиците. След ваканцията ще трябва да работите още по-усилено, но това ще бъде движещата сила за промяна. През периода на Луната във Водолей сферата на общуването процъфтява, хората с готовност споделят интимни тайни. Тук е важно да не се прекалява и да не се превръщате в заложник на чуждата игра. Близнаците трябва да разберат, че въвличането в чужди взаимоотношения може да доведе до сериозни проблеми. Съществува риск да попаднат в любовен триъгълник. Рутинните задължения в края на септември леко ще ви подрежат крилата. Влюбените ще трябва да решават неотложни проблеми, по-специално жилищния въпрос. Любовният хороскоп за септември за Близнаци предвижда неприятности, свързани с преместване. Вероятно смяната на местоживеенето ще бъде от полза за връзката. Източник на дисбаланс може да бъде Венера в Скорпион, носеща енергията на разрушението. Поради своята лекомисленост Близнаците изобщо не разбират хората. Възможно е изведнъж да ви се стори, че партньорът ви гледа настрани. Не бива да проектирате мислите си върху другите; най-вероятно ревността е безпочвена.

РАК

Според любовния хороскоп на Рака през септември искрените чувства ще останат на заден план. Изострени здравословни проблеми или трудности на роднини ще ви накарат да забравите за личния си живот. Силните семейни двойки няма от какво да се страхуват, но зараждащите се чувства може да не издържат изпитанието за сила. Тъй като Слънцето в Дева насърчава подозрителността, подозрителният Рак може най-накрая да се затвори в черупката си. Вероятно решението да отидете в сянка за известно време ще бъде навременно. Наоколо има твърде много негативизъм и токсични хора, трябва да се вгледате по-внимателно във вътрешния си кръг. Финансовото благополучие през първите дни на септември ще ви помогне да избегнете безизходица. Може би партньорът ще иска да пътува или ще се нуждае от пари за лечението на децата. Според хороскопа на Рака не е необходимо да пестите от близките си; това е най-добрият вариант за инвестиция: силното семейство е основа за просперитет. Венера във Везни свидетелства в полза на благоприятен сценарий, когато светът се възприема през призмата на красотата. Ракът, който е склонен към песимизъм, ще спре да вижда навсякъде само недостатъци. В случай на неудовлетвореност има незабавно решение: поглезете себе си и половинката си с нещо приятно. В средата на месеца всички неприятности ще избледнеят на фона на подготовката за сватбата. Въпреки трудностите влюбените не бива да отлагат тържеството си. Любовният хороскоп на Рака през септември 2024 г. обещава: събитието ще се проведе на най-високо ниво. Ще бъде възможно да се предвиди всичко и да се изпълни бюджетът "на тясно". Тъй като Луната във Водолей прави хората по-потайни, има голяма вероятност да пропуснат кризисен момент. Въпреки че Ракът не допуска никого във вътрешния си свят, той трябва да бъде в близък контакт с партньора си. Ако нещо лошо тежи на душата ви, ако има тайна любов, време е да изповядате греховете си. Краят на септември ще сложи черта под всичко, което се случва: всичко е подчинено на любовта. Време е да подхраните чувствата си с някое ярко действие. Необичайната прическа и пищният грим ще направят силно впечатление на партньора ви. Смята се, че Венера в Скорпион насърчава ефективното взаимодействие между хората. Под влиянието на тази мощна сила Раците може да преразгледат отношението си към своя приятел. Струва си да опитате да опознаете човека в нова светлина, заличавайки изминалите години на общуване. Възможно е да се получи чудесна двойка.

ЛЪВ

Според любовния хороскоп на Лъва през септември нещата ще се развиват. Това е чудесно време за срещи, укрепване на отношенията и планиране на бременност. Активните действия на любовния фронт ще дадат резултат: самотните сърца ще намерят сродна душа, а съпрузите ще се потопят в басейна на семейното щастие. Финансовото благополучие ще гарантира спокойствие в началото на септември. Няколко положителни фактора ще се съберат в една точка, което ще доведе до ръст на доходите. Хороскопът на Лъва препоръчва харчене на пари в големи мащаби: подаръци, посещения на ресторанти и магазини. Любовта не е само на думи, но и на дела. В случай на неуспех Венера във Везни ще коригира ситуацията. Нейната хармонична енергия неутрализира всяка негативност, като вдъхва любов в сърцата на хората. Веднага щом Лъвът включи своя чар, около него ще се събере тълпа от почитатели, и то с високо положение. Аферата с шефа ви има големи перспективи. Натоварената работа в средата на месеца ще доведе до раздяла между съпрузите. Може да ви се струва, че причината е пресилена, закъсненията до късно през нощта са причинени от служебен романс. Любовният хороскоп за Лъв през септември 2024 г. предвижда кавги, основани на ревност. Ако не успеете да спрете ситуацията, всичко само ще се усложни. Тъй като Луната във Водолей не гарантира стабилност, ще се наложи да се борите за щастие. Завладени от страсти, Лъвовете ще искат да предизвикат обществото. Вероятно да сте част от любовен триъгълник е вълнуващо приключение, но много енергоемко занимание. Не разваляйте кармата си. Хармоничният край на септември подсказва, че преживяванията са останали в миналото. Несъгласията ще изчезнат, проблемите в работата ще бъдат разрешени и в резултат на това животът ще се преобрази. Според любовния хороскоп за септември духовният комфорт е на първо място за Лъва. Когато сте със семейството си, несгодите се понасят по-лесно. Венера в Скорпион подчертава важните нюанси, така че всичко се получава доста добре. На околните ще им се струва, че Лъвовете са предизвикателни, хвалейки се със своето щастие. Не е необходимо да се криете от хората, но трябва да се вслушвате в интуицията си. Нейните съвети ще ви помогнат да избегнете хитро поставени капани.

ДЕВА

Според любовния хороскоп на Девата през септември чувствата ще бъдат подложени на изпитание. Влюбените може да забележат, че отношенията са станали тесни, започва да тежи усещането за липса на свобода. Звездите съветват да подхранвате любовта с преживявания, макар и със знак минус. Кратка раздяла ще помогне да се разбере дали двойката има бъдеще. Тъй като Слънцето в Дева се връща към събитията от миналото, в обкръжението на Дева може да се появи човек, с когото комуникацията е била изгубена. Не бива да възобновявате комуникацията, опитвайки се да се поправите или от чувство за дълг. По-добре е да подходите към този въпрос по дистанциран начин, без излишни емоции. Любовните преживявания ще излязат на заден план в началото на септември. Животът набира скорост и от летния отдих не е останала и следа. Според хороскопа на Девата нерешените проблеми ще се усетят: надеждите на случаен принцип не се сбъдват. За да избегнете недоразумения, трябва да информирате партньора си за случващото се. Благодарение на Венера във Везни всяка връзка се развива положително. Това ще зарадва Девата, която е принудена да се справя с капризите на децата. Споделянето на хобита, посещението на събития и интимните разговори ще ви помогнат да намерите общ език. Родителството е трудна работа, но всичко ще се получи. Към средата на месеца напрежението само ще се засилва, притесненията и тревогите чувствително ще нарастват. Във вихъра на делата може да загубите бдителност и да пропуснете "алармените камбани". Според любовния хороскоп на Дева през септември 2024 г. има голяма вероятност да станете жертва на интрига. Вероятно срещу двойката се води мръсна игра. Луната във Водолей ще донесе неочакван ефект, щедро пръскайки енергията на свободата. Природно резервираната и недоверчива Дева ще може да се отвори за непознати. Няма съмнение, че отговорът ще бъде не по-малко бурен. Новите приятели ще бъдат близки през целия ви живот, това вдъхва оптимизъм. Хармоничният край на септември показва взаимно уважение и разбирателство. Никакви трудности не са страшни, ако имате силно чувство. Любовният хороскоп за септември за Дева ни напомня колко важна е дипломацията. Благодарение на тактичността и търпението можете да излезете от критични ситуации без загуби. Напрегнатата Венера в Скорпион може да попречи на осъществяването на плановете ви. Доста е трудно да се противопоставите на тази стихия, но Девите са способни на всякакви подвизи в името на любовта. Ако партньорът ви даде повод да ревнувате, не бива да действате изневиделица. Необходимо е да го изведете на разговор, за предпочитане на красиво място.

ВЕЗНИ

Любовният хороскоп на Везните за септември вещае хармония в семейния живот. Обстоятелствата допринасят за обмислен анализ, който дава възможност за преговори с партньора. Бившите кавги завършват с мир, бариерите на неразбирането рухват: влюбените са две половинки, които стават едно цяло. Тъй като през месеца на Девата действията са продиктувани от чувството за дълг, Везните са готови да поемат много отговорности. Необходимостта да се преодолеят трудностите, да се пожертва всичко в името на любимите хора, предизвиква прилив на ентусиазъм. Можете да планирате бъдещето, да решавате жилищни и битови въпроси. През първите дни на септември вниманието ви е насочено към детайлите, което ви пречи да видите цялата картина. Стари дългове внезапно ще изплуват на повърхността или ще възникне необходимост от голяма сума. Хороскопът на Везните съветва да не се захласвате по парите. Това е само част от живота, материалните неща не трябва да надделяват над чувствата. Оптимистичен момент е положението на Венера във Везни, когато добротата управлява света. Хората интуитивно усещат какво е най-добре да направят, за да бъдат щастливи. Везните, които планират да сключат брак, не трябва да отлагат решаването на този въпрос. Ако сърцето крещи "да", тогава сватбата ще се състои. Известна фриволност в средата на месеца е напълно приемлива. Освен това паричната ситуация ще се подобри и ще се появят свободни пари. Любовният хороскоп на Везните през септември 2024 г. обещава, че щедростта няма да остане незабелязана. Дори един скромен подарък ще изглежда луксозен: любовта е в очите на наблюдателя. Благодарение на меката, ефирна енергия на Луната във Водолей хората се издигат над земята. И най-упоритите Везни няма да искат да се примирят с форсмажорни обстоятелства. Разбира се, основният фактор в бунта е подкрепата на родната стихия. Ако любовта живее на друг континент, време е да си съберете багажа. Романтичният край на септември ще бъде награда за усилията ви. Влюбените ще разберат разликата между истинските чувства и временното увлечение. Според любовния хороскоп за септември за Везните най-доброто потвърждение на предаността е всяка минута подкрепа. Трябва да намерите време за искрен разговор. Добър тласък ще даде Венера в Скорпион, която ще събуди скритите резерви. Пътят на влюбените не е безоблачен, но определено ще има светлина в края на тунела. Везните не бива да остават безучастни, разчитайки на случайността. Ако все още не е направено предложение за брак, трябва да вземете нещата в свои ръце.

СКОРПИОН

Любовният хороскоп на Скорпиона за септември предсказва семейни кавги и проблеми. Причините може да са няколко: финансови проблеми, неуспешна или прекъсната ваканция, намеса на трети лица. Някои ще издържат тези изпитания с достойнство, други ще искат да намерят отдушник отстрани, отдавайки се на разврат. В месеца на Девата съпрузите, които са загубили взаимното разбирателство и уважение, няма да могат да издържат на кризата. На Скорпиона ще се наложи да направи много досадни открития. Навиците на партньора, които преди са изглеждали сладки, започват да предизвикват гняв и раздразнение, а исканията му - възмущение. Завишените очаквания в началото на септември ще доведат до провали в личния ви живот. Мечтите изпълват душата с радост, но има и човешки слабости и от тях не може да се избяга. Според хороскопа за Скорпион не трябва да обвинявате партньора си, че не е идеален. Винаги можете да превърнете недостатъците в акценти. В цялата тази ситуация има един положителен момент - Венера във Везни, която щедро разпределя енергията си. Душата се стреми към красота, Скорпионът е изключително дипломатичен, така че е практически непроницаем. Скараните влюбени ще потърсят помирение, решавайки да повторят периода на бонбонения букет. В средата на месеца ще се появи желание да се поглезите, за да изглеждате привлекателни в очите на противоположния пол. За да направите това, просто отидете на покупки и се запишете в салон за красота. Любовният хороскоп на Скорпиона през септември 2024 г. обещава наслада и комплименти. Основното нещо е да не пестите средства за красота. Неблагоприятен момент ще бъде Луната във Водолей, която засилва потайността на Скорпиона. Това обстоятелство може да е полезно за деловия живот, но ще бъде пречка за любовта. Не бива да криете чувствата си, това само ще отблъсне партньора ви и ще доведе до увеличаване на напрежението във връзката. В края на септември страстите ще се засилят. Ако битовите и финансовите проблеми са решени, недоброжелателите едва ли ще се откажат от намеренията си. Любовният хороскоп за септември за Скорпион ви напомня за необходимостта да филтрирате обкръжението си. Приятелите няма да бъдат обидени, а враговете ще бъдат обезоръжени. Тъй като при Венера в Скорпион чувствеността се разлива във всички посоки, интимният ви живот ще бъде разнообразен. Ако напоследък страстта е утихнала, партньорите ще усетят прилив на енергия. Скорпионите не бива да се колебаят, те трябва да използват основния си коз: еротичното бельо и секс играчките.

СТРЕЛЕЦ

В любовния хороскоп на Стрелеца за септември има предпоставки за прекъсване на отношенията. Влюбените трудно се ориентират в случващото се: трябва да изгребат блокажите след ваканцията, а финансовите проблеми трябва да бъдат решени. За да избегнат кризата, звездите съветват да посветят поне един уикенд на партньора. В месеца на Дева желанието за покровителстване на домакинството е изразено, и то в натрапчива форма. Стрелецът, проявявайки неудържимо усърдие, може да доведе нещата до абсурд. Натрапчивото внимание предизвиква отхвърляне, което допринася за дистанциране, а не за сближаване: грижата не трябва да бъде задушаваща. Мъките на ревността ще помрачат началото на септември, животът ще бъде обагрен в сиви тонове. Всичко това се дължи на завистта на околните, които ще се опитат да провокират конфликт. Хороскопът на Стрелеца смята, че най-добрият антидот на интригите са доверителните отношения. Не бива да реагирате на слухове, в тях няма истина. Венера във Везни, която балансира противоположностите, ще ви помогне да поставите правилните акценти. Стрелецът ще бъде изпълнен със съпричастност към другите и ще снижи летвата на изискванията. Помагане на роднини, участие в делата на бивши партньори - всичко, което преди не е предизвиквало ентусиазъм, ще се превърне в необходимост. Към средата на месеца страстите ще утихнат и влюбените ще стигнат до разбирателство. Рецептата е проста, но благодарение на нея ще успеете да върнете хармонията в отношенията си. Любовният хороскоп за Стрелец през септември 2024 г. обещава, че обикновените домакински задължения ще ви помогнат да забравите обидите. Това е естествено: реалното измества въображаемото. В случай на съмнение, Луната във Водолей ще се притече на помощ, когато разумът и усещанията се допълват взаимно. Стрелецът е доста способен да различава преструвките от искреността, така че бързо ще намери начин да се справи с клюкарите. Ако отношенията са застрашени, всякакви мерки са оправдани, включително и съдебни дела. Романтичните инициативи в края на септември ще бъдат посрещнати с възторг. Животът се състои не само от трудности, важно е да умеете да превключвате на нещо приятно. Любовният хороскоп за септември за Стрелец препоръчва да свалите водопад от подаръци върху партньора си. Още повече, че има достатъчно пари за това. Тъй като при Венера в Скорпион енергията се излива през ръба, хората не могат да седят на едно място. Стрелците, които са жадни за развлечения, ще намерят начин да обагрят сивото ежедневие в ярки цветове. Вместо да отидете в магазин за парфюми, можете да поканите партньора си на майсторски клас по парфюмерия.

КОЗИРОГ

Според любовния хороскоп за Козирог през септември трябва да се избягва разпрата. Семейните двойки могат да се скарат до девет, вечната дилема е виновна - работата или семейството. Няма да е възможно да разрешите този въпрос по взаимно съгласие, твърде много е заложено на карта. Звездите съветват да не изостряте ситуацията, твърдостта тук е неуместна. Под влиянието на Слънцето в Дева животът е лишен от ярки цветове, затова се развива по предвидим сценарий. Умерен в желанията си, Козирогът става още по-аскетичен и неемоционален, което може да влоши интимния живот. Не трябва да забравяме значението на физическата страна на любовта. От първите дни на септември ще се усети дъхът на есента и ще настъпи охлаждане в отношенията. В допълнение към ежедневните и личните проблеми, увеличеното количество работа може да увеличи напрежението. Според хороскопа на Козирога не можете да доведете нещата до скандал. Ако успеете да се сдържате, кризата ще премине. Тъй като Венера във Везни е време на партньорство и общуване, атмосферата ще бъде подходяща. Веднага щом Козирогът прояви малко дружелюбност, проблемите започват да се решават. Това се отнася предимно за битовото ниво: ремонти, закупуване на полезни дреболии. Партньорите ще бъдат доволни един от друг. Към средата на месеца семейните бури ще утихнат и в двойките ще се възцари дългоочакваният мир. На първо място това е заслуга на близкото ни обкръжение. Според любовния хороскоп за Козирог през септември 2024 г. ролята на по-възрастното поколение се увеличава. Мъдрите съвети и впечатляващите парични инжекции ще окажат положително влияние върху ситуацията. В труден момент Луната във Водолей ще даде правилния съвет; тя има силата да неутрализира негативното. Благодарение на тази творческа енергия Козирогът ще се оживи и ще се отърси от всичко неприятно. Време е да внесете нотка творчество във връзката си и да превърнете в правило размяната на сладки подаръци всеки ден. Източникът на доброто настроение в края на септември ще бъде общуването. В обкръжението ви ще се появят нови хора, а с тях ще нахлуе поток от свеж въздух. Според любовния хороскоп за септември за Козирога е много важно да се чувства привлекателен. Възхитените погледи и комплиментите ще доведат до повишаване на самочувствието. Напрегнатата Венера в Скорпион отправя предизвикателство към онези, които са свикнали да разчитат само на силата. Някои Козирози може да следват принципа и да прекъснат семейните връзки. Не бива да оказвате натиск върху болезнените точки и да прибягвате до мръсни манипулации. След като се скарате с всички, може да се превърнете в изгнаник и черна овца.

ВОДОЛЕЙ

Любовният хороскоп на Водолея за септември предвижда повишаване на напрежението между съпрузите. Дребните разногласия могат да развалят настроението дотолкова, че да не остане време за любов. Звездите предлагат изход от ситуацията: втори меден месец. Пълният релакс е това, от което се нуждаете, а ежедневните проблеми могат да почакат. В месеца на Дева семейният Водолей уверено оптимизира много процеси, като се отървава от излишното. Това поведение предизвиква възхищение в партньора, което има положителен ефект върху връзката. Това е най-подходящото време за вземане на важни решения, като например преместване или раждане на дете. Финансовият въпрос ще бъде особено остър в началото на септември. Лятната ваканция е била толкова успешна, че не можете да се справите без спестявания. Според хороскопа на Водолея си заслужава да помислите как да попълните семейния бюджет. Ако това не бъде направено, поради липса на пари, предишните конфликти ще се разгорят с нова сила. Благодарение на Венера във Везни ще бъде възможно да се балансират желанията и възможностите. Неспокойната душа на Водолея ще се успокои и ще се появи разбиране за семейните ценности. Ако общуването с роднините не се получава, трябва да преосмислите поведението си. Щом намалите очакванията си, конфронтацията ще приключи. До средата на месеца атмосферата ще се хармонизира и напрежението ще спадне. Може би ще е възможно да се решат финансови проблеми, а може би подкрепата на семейството ще неутрализира болезнените точки. Любовният хороскоп за Водолей през септември 2024 г. обещава, че нещата ще се подобрят. Просто трябва да поработите върху връзката. Луната във Водолей ще ви донесе известно вълнение, тъй като ще ви вдъхнови да се борите срещу ограниченията. Въпреки че в любовта не можете да минете без тях, защото задълженията ви принуждават да останете в границите. Водолеят не бива да отива твърде далеч, опитвайки се да изпълни дори диви фантазии. Разводът ще бъде отрезвяващ момент. Служебните въпроси в края на септември ще привлекат цялото внимание. Това обаче не е причина за тъга; самотните хора дори ще харесат това положение на нещата. Според любовния хороскоп за септември за Водолея това е добър момент да установи комуникация с колега. Всички пречки, които ви пречат да направите това по-рано, ще изчезнат. Венера в Скорпион ще внесе нотки на хаос; тъмните страни на душата са във властта й. По природа Водолеите са много емоционални и не умеят да се спират навреме. Когато общувате с деца, трябва да спазвате правилото: бройте до десет, а след това говорете. Мъдростта ще ви помогне да избегнете излишествата във възпитанието.

РИБИ

В любовния хороскоп на Рибите за септември се усеща положителна нагласа. Атмосферата на този период е благоприятна за смели експерименти, неочакваните стъпки ще бъдат много успешни. Звездите съветват коренно да промените насоките: работата и ежедневните проблеми са на заден план, цялото внимание е насочено към личния живот. Тъй като Слънцето в Дева дава повишена критичност, Рибите губят очарованието си. Мечтателността е заменена от подозрителност: всичко е под съмнение. Конфликтите, основани на ревност, могат да бъдат последната капка, която прелива търпението на един от партньорите. В началото на септември е актуална фразата: всеки е архитект на собственото си щастие. Дори да се наложи да работите в авариен режим, не можете да се откажете от себе си. Хороскопът на Рибите вярва, че сред колегите има сродна душа. Офисният романс може да промени живота ви, дори по отношение на кариерата, да не говорим за всичко останало. Намесата на Венера във Везни ще измести вниманието от негативното към нещо приятно. Тъй като Рибите имат деликатен вкус, те ще могат да се променят до неузнаваемост. Ефирна прическа, плавно облекло, очарователен аромат на парфюм - самото въплъщение на любовта. Никой не може да устои на такава красота. До средата на месеца ще се натрупат много ежедневни проблеми, които ще стане невъзможно да се пренебрегнат. Може да е досадно, но бездействието само ще усложни нещата. Според любовния хороскоп на Рибите през септември 2024 г. си струва да заложите на семейното сплотяване. Ако всички заедно се нагърбим, редът бързо ще бъде възстановен. Непредвидени трудности може да създаде Луната във Водолей, чието влияние не е толкова ясно. Прекалено предпазливите Риби ще се затворят от света, прекъсвайки за известно време всички контакти. Ароматерапията ще ви помогне бързо да се върнете към нормалния си живот. Смята се, че лавандуловото масло има леко успокояващо действие. Най-добри подаръци за любимите ви хора Романтичният край на септември показва щастлив личен живот. Грижите и проблемите никога не свършват, но има една основна опорна точка - семейството. Любовният хороскоп за септември за Риби препоръчва да се подготвите за посрещане на гости. Възможно е роднините да решат да организират изненада. Под влиянието на Венера в Скорпион привързаността между хората се засилва, те още повече се вживяват един в друг. Рибите се чувстват спокойни, защото са привърженици на семейните ценности. Макар че тук може да има уловка: ако връзката е изживяла своята полезност, предаността е камък по пътя към щастието. Най-добрите подаръци за любимите ви хора.

Източник: Dama.bg


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега По света и у нас
  • 18:30 Спортните таланти на България: В...
  • 19:00 Войната на буквите тв филм /12,...
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:45 Спортни новини
  • 21:00 Страсти в Тоскана тв филм /12...
  • 22:00 Вина тв филм /12, последен епизод/...
  • 23:00 По света и у нас
  • Сега "Стани богат" - телевизионна игра с...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 20:00 "Кой да знае?" - куиз шоу с водещ...
  • 21:00 "Лас Вегас" - сериал, с.2, еп.13
  • 22:00 bTV Новините - късна емисия
  • 22:30 "Под наблюдение" - сериал, с.5, еп.5
  • 23:30 "Изкуството на престъплението" -...
  • 00:30 "Трима братя, три сестри" -...
  • Сега "Сделка или не" - телевизионна игра
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 20:00 "Черешката на тортата" - риалити
  • 21:00 "От местопрестъплението: Лас Вегас"...
  • 22:00 Новините на NOVA
  • 22:30 "Лоши момичета" (премиера) -...
  • 23:30 "Хъдсън и Рекс" - сериал, сезон 2
  • 00:30 "Станция Берлин" - сериал, сезон 2
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.