Как пълнолунието ще се отрази на всяка зодия?

На 18 септември има и частична лунно затъмнение

по статията работи: iNews | 17.09.2024 | 20:16
Как пълнолунието ще се отрази на всяка зодия?
Генерирано с ИИ
Повече за:

Овен

Може да откриете, че най-важното за вас в момента са нещата, които трябва да свършите, за да изградите солидна основа за себе си. Ще откриете, че сте по-малко загрижени за това какво правят другите хора и какво мислят за вас. И когато се фокусирате само върху това как се чувствате за себе си и мястото си в света, колкото и да е странно, хората ще ви уважават още повече.

Телец

Колкото и да е странно, може да откриете, че пропускате момент от живота си, който е бил предизвикателство за вас. Докато преживявахте този момент, вероятно сте искали той да свърши и животът да се оправи. Сега, поглеждайки назад, вие се научавате да цените това време за това, което беше. Почти ви се иска да живеете сега и да се наслаждавате повече на това време, докато все още е настояще, вместо постоянно да копнеете за бъдещето. Тези настроения ще стават все по-силни и по-дълбоки, водещи до Суперлуната.

Близнаци

Имате тази визия за перфектното бъдеще, но с всеки изминал ден, в който тази визия не се сбъдва, вие ставате все по-разочаровани от живота. Близнаци, това, което все още не разбирате, е, че това разочарование не идва от липса, то идва от вашата гледна точка и начина, по който избирате да гледате на света. По време на Суперлуната ще започнете да променяте гледната си точка за живота и ще научите изкуството на непривързаността. Изкуството на откъсването е актът на освобождаване от нещата, които искате, но не притежавате, и приемане на живота такъв, какъвто е, за разлика от това, което не е.

Рак

Може би до този момент сте чакали животът да ви даде нещо, в което да вярвате. Знак, съобщение, някакъв вид доказателство, че целият хаос, който се случва в живота, има смисъл или цел и не е просто случайност. Може най-накрая да намерите тази система от вярвания, която сте търсили. Може да откриете, че възприемате предварително установени институции и идеологии, за да оформите своя уникален възглед за това как искате да живеете живота си от този момент нататък.

Лъв

Може да сте в период от живота си точно сега, когато започвате да се съмнявате дали нещата, които сте мислили, че искате преди, са това, което искате сега. Това най-вероятно е свързано или с избора ви на кариера, или с любовния ви живот. Този месец сте поставили под въпрос много неща, но не можете да намерите отговор. Това може да се промени на или около нощта на лунното затъмнение на 18 септември, където може да имате задълбочен, честен и смислен разговор с някого, на когото държите или на когото уважавате. Те може по някакъв начин да ви кажат точно това, което трябва да чуете в точния момент. Този разговор ще промени гледната ви точка за живота ви и посоката, към която сте избрали да се движите.

Дева

Може да започнете да се замисляте как сте прекарали времето си през целия си живот и дали времето е било пропиляно или не. Поглеждате назад към живота си до този момент и се чудите какво бихте могли да направите по различен начин. Чудите се дали е "твърде късно" за вас или ви "изтича времето". Но това, което може да разберете, е, че не сте закъснели и определено не ви изтича времето. С това пълнолуние придобивате по-дълбоко ниво на самоосъзнаване и разбиране за това кой сте в основата си и кой искате да живеете, като се движите напред.

Везни

Тази лична промяна има много общо с вашия отказ да се възползвате от този момент нататък. На 18 септември може просто да се чувствате ядосани от това как сте позволили на другите да се отнасят с вас и ще откажете да позволите това да бъде така за напред. Учите се как да казвате "не" и кога да защитавате себе си. Това, което може да започнете да търсите в живота, е независимостта и способността да контролирате живота си чрез решенията, които вземате, и действията, които правите. Може да правите корекции в графика си или да създавате нова рутина, която ще ви подготви за успех. Разберете, че няма бързане.

Скорпион

Може да откриете, че се събуждате за реалността на ситуацията. И това може да изглежда малко по-различно в зависимост от това кой чете това. Мислите ли какво е по-важно за вас, преследването на парите или преследването на щастието? Докато парите могат да ви купят стабилност, комфорт и материални вещи, тези неща не съответстват непременно на щастието, ако сърцето ви не е в него. Големият въпрос, който може би си задавате, е дали искате да работите, за да живеете или да живеете, за да работите. Докато размишлявате върху тези въпроси, може да се окажете вдъхновени от нова страст, която наистина резонира с това, което сте.

Стрелец

Изглежда лунното затъмнение на 18 септември ще остави особено дълбоко въздействие върху вас. Може да осъзнаете, че това е животът, който ви е писано да живеете. Това е пътят, по който ви е писано да вървите. И колкото и труден или болезнен да е бил животът до този момент, не бихте го променили. Осъзнавате да приемате нещата такива, каквито са. Учите се да се доверявате на факта, че всичко се случва с причина и въпреки че понякога животът няма смисъл в момента, ще придобиете перспективата с достатъчно време, за да осъзнаете защо нещата трябва да се случат така, както са се случили. Че тук има по-голяма цел. Този живот, който живеете, може да не е "перфектен", но е несъвършено ваш.

Козирог

Животът е пътуване и с това лунно затъмнение вие ще размишлявате върху пътуването, което сте имали досега, докато се подготвяте за следващото. Докато се подготвяте да преминете този праг към нов живот и нов начин на съществуване, вие сте се научили да приемате предизвикателствата енергично и да обичате процеса. Но по-важното е, че осъзнавате, че прекарвате твърде много време в мислене за бъдещето, без изобщо да живеете в настоящия момент. Времето изглежда сякаш тече по-бързо, отколкото бихте искали, но единственият начин да забавите нещата е да забавите себе си. Умът ви винаги мисли за това, което трябва да направите след това, но никога за това, което правите сега. За да продължите по този начин, ще пропуснете красотата, която се крие във всеки сантиметър от този път, който следвате. Намалете скоростта и спрете, за да помиришете розите. Обърнете внимание на по-малките детайли и подтекста в това съществуване.

Водолей

Водолеи, това, което започвате да осъзнавате е, че почти всички са объркани и сложни и просто дават всичко от себе си и че вие не сте по-различни. В известен смисъл установявате, че обмисляте факта, че животът на всеки е също толкова ярък и сложен, колкото и вашият собствен. Всеки има предистория, всеки преминава през нещо. Това е луда мисъл, защото можем да преживеем живота само през собствените си очи и през очите на никой друг. Чрез това разбиране може да се научите как да прощавате повече на хора, които може да са ви наранили умишлено или неволно.

Риби

Чий е животът все пак, Риби? Това е темата, съсредоточена около вашата вътрешна лична промяна. Вече не се опитвате да се превърнете в някой или нещо, което не сте. Вместо да се опитвате да станете някой, когото смятате, че другите ще харесват повече, започвате да разбирате колко изтощително е постоянно да носите тази маска. Може би дори да се мотаете около група хора, към които се опитвате да се чувствате част, ви е накарало да се обличате или да се държите по начин, който не сте непременно вие. Но ще осъзнаете, че се харесвате. Харесвате дрехите, които винаги носите. Начинът, по който правите косата си. Ще започнете да осъзнавате, че това, което е важно, е да се чувствате комфортно в кожата си.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • 00:20 Още от деня коментарно предаване /п/
  • 00:50 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 02:25 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 03:25 Библиотеката /п/
  • 03:55 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 04:40 Ранчо "Седмица пика" тв филм /п/
  • 05:40 Телепазарен прозорец
  • 05:55 Денят започва сутрешен блок с...
  • 00:45 "Трима братя, три сестри" - сериал,...
  • 01:40 "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • 02:10 bTV Новините /п./
  • 02:50 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:45 "Ослепително слънце" - сериал /п./
  • 05:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 06:00 "Тази сутрин" - сутрешен блок с...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 00:30 "Станция Берлин" - сериал, сезон 3
  • 01:30 "Пожарникарите от Чикаго" - сериал,...
  • 02:15 "Моето име е Мелек" - сериен филм
  • 03:15 "Наследство" - сериен филм /п/
  • 04:10 "Свободна да избира" - сериал /п/
  • 05:20 "Пресечна точка" - публицистично...
  • 06:00 "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.