Най-лесният начин да отворите бутилка вино без тирбушон, за който никога не сте се сещали (ВИДЕО)

Без да натиквате тапата в бутилката!

по статията работи: Георги Тотев | 27.01.2014 | 14:02

Един нерядко срещан проблем на хората в развитите държави - имате бутилка хубаво вино, но нямате тирбушон, с който да я отворите. За целта българинът обикновено прибягва до един от следните методи за освобождаване на течността от бутилката: натиква тапата в бутилката с помощта на пръчка, вилица, нож или друг инструмент за натъпкване, или троши гърлото на бутилката.

Както можете да се досетите, и двата метода далеч не са най-адекватните и крият своите опасности - натрошен корк във виното, парченца стъкла или тапа, която постоянно запушва гърлото и ви пречи да си сипете още едно.

За да не изпадате никога повече в такава ситуация, от Div.bg предлагат едно изключително хитро решение, с което не само ще отворите бутилката вино, но току-виж спечелите и овациите и одобрението на хората около вас, които също чакат да се облажат от напитката.

Определено това е най-лесният начин да отворите бутилка вино без тирбушон, който сте виждали. А какъв е точно той, можете да видите в ТОВА ВИДЕО.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


11 Krasimir Nikolov 27.01.2014 | 23:16
Още като ученик съм отварял така вино на една бригада ама със дреха увивахме дъното.
10 черен ястреб 27.01.2014 | 17:18
Много полезно видео. Който не разполага с тирбушон, може да направи като човека от клипа. Така ако сме на някоя хижа и сме забравили да вземем тирбушон, ето как може да отворим бутилка вино.
9 raliza gospodinova 27.01.2014 | 17:17
Наистина било лесно, някой път и аз ще пробвам.
8 Lady Blossom 27.01.2014 | 15:56
Това наистина си лесно, макар че ако малко повече го напънеш може и да го разслееш, ако се отвори рязко тапата
7 Блабла Блаблаблабла 27.01.2014 | 15:48
Супер! Довечра ще пробвам с едно, само да не го изблъскам много силно! Иначе е много удобен начин
6 Экатерина Карапетрова 27.01.2014 | 15:35
Елегантен начин да отвориш бутилка, ако не разполагаш с тирбушон, ама що се отнася до французите те са много изобретателни, ако се касае за вино.
5 viktor viktorov 27.01.2014 | 15:34
Това е доста хитро решение и ще трябва да го пробвам, това си е улеснение от където и да го погледнеш.
4 Лили Добромирова 27.01.2014 | 15:27
Ахаха е много яко, това е супер полезно видео особено за студентите, които често нямат тирбушони под ръка и се налага да бутата тапата във виното и да развалят вкуса му за да го отворят.
3 otec natanail 27.01.2014 | 14:31
Изгледах клипчето и направо съм поразен.. :) . Не съм очаквал, че е толкова лесно да си отвориш виното . Все пак няма ни вероятност да се счупи..?
2 Liubo Lilov 27.01.2014 | 14:24
Много интересен начин за отваряне на бутилка вино, обезателно трябва да пробвам и ако наистина действа това ще си е голямо улеснение.
1 трендафил въжарски 27.01.2014 | 14:20
я виж ти вярно колко хитро:)

ТВ програма

Кино

  • Сега По света и у нас
  • 20:45 Спортни новини
  • 21:00 Вечерното шоу
  • 22:00 Любов и саможертва тв филм /12...
  • 23:00 По света и у нас
  • 23:25 Ал Хайба тв филм /18 епизод/ (12)
  • 00:10 Още от деня коментарно предаване /п/
  • 00:40 100% будни сутрешно токшоу с...
  • Сега "Живот на кантар" - състезателно...
  • 22:15 ПРЕМИЕРА: "Кажи честно" - забавно...
  • 23:15 bTV Новините - късна емисия
  • 23:45 "Добрият доктор" - сериал, с.6,...
  • 00:45 "Спирала" - сериал, с.4, еп.9
  • 01:45 "Приятели" - сериал, с.1, еп.14
  • 02:10 bTV Новините /п./
  • 02:50 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • Сега "Един за друг" (нов сезон) -...
  • 23:00 Новините на NOVA
  • 23:30 "ФБР" - сериал, сезон 4
  • 00:30 "Частни детективи" - сериал, сезон 3
  • 01:30 "Черният списък" - сериал, сезон 8
  • 02:30 "Врагът отблизо" - сериен филм
  • 03:20 "Наследство" - сериен филм /п/
  • 04:10 "Свободна да избира" - сериал /п/
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.