Мъжът на Мария Илиева иска да й вземе детето след раздялата?

За грозна и жестока война в съда се подготвя певицата

по статията работи: iNews | 29.08.2024 | 15:00
Мъжът на Мария Илиева иска да й вземе детето след раздялата?
ФБ/Мария Илиева
Повече за:

За грозна и жестока война в съда се подготвя Мария Илиева, научи "Уикенд” от близки до популярната изпълнителка. Тези дни се разчу, че певицата се е разделила със своя партньор Александър Междуречки, който уж щеше да се жени за нея, но си остана с голите думи. Той бил твърдо решен да й вземе дъщеричката София, която звездата му роди преди 3 години. Бизнесменът се готвел да докаже в съда, че Мария е лоша майка, твърдят близки до него.

Междуречки е изоставил Илиева още преди няколко месеца, като никой не знае официалната причина за раздялата. Упорито се говори обаче, че става дума за банална изневяра. Не е ясно дали наследникът на бившия софийски кмет Петър Междуречки има доказателства, че майката на неговото дете не му е била вярна, но това щяла да бъде тезата му пред съда. Раздялата на певицата и бизнесмена е доста озадачаваща, тъй като тя не спираше да твърди в свои интервюта, че той е мъж на живота й.

Мария прекара доста време в дома си в майчинство, след като роди малката София през юни 2021-а. Миналата година обаче тя се завърна към активната си работа като певица, направи голямо турне в страната, а тази година обяви и нова серия концерти, като пя и зад граница. Логично, тя няма възможност да е непрекъснато с децата си – Александър и София, което е добре дошло за адвокатите на вече бившия й мъж. Те смятали да докажат, че майката няма възможност да полага достатъчно добри грижи за своите наследници, а никой не знае какво прави по хотелските стаи, когато я няма вкъщи.

Известно е, че певицата пътува с група музиканти, които са мъже. Най-вероятно Междуречки ще се опита да лансира тезата, че му е сложила рога с някой от тях. Предвид клюките около нейното минало, едва ли ще му бъде трудно. Известни са скандалите с бившите любовници на Мария. Наскоро актьорът Иво Аръков направи красноречив намек, че тя е поръчала да го пребият, след като преди години се разделил с нея заради бившата си приятелка Мика Стоичкова. Популярна е и авантюрата й с рапъра Наско Колев, когото прелъсти още докато беше тийнейджър – участник в предаването на Нова тв "Х Фактор”, където певицата беше в журито. След раздялата им тя съсипа кариерата му на сцената. Има клюки, че звездата е била любовница на хора като Васил Божков и Красен Кралев, говори се даже, че е деляла постела с друга жена – бивша участничка в "Х Фактор”, която потънала в забвение и й се наложило да напусне страната ни, след като спряла да задоволява креватните нужди на госпожата.

Дали всичко това е истината, или става въпрос единствено за злобни клюки, родени в главите на завистници, не е ясно. Със сигурност обаче всички тези слухове ще имат тежест, когато един ден звездата се изправи в съда, за да се бори за детето си. А Междуречки бил решил на всяка цена да получи пълното попечителство, така че няма да жали нито средства, нито сили, нито пикантни истории в тази война.

Семейството на младия татко било прекратило всякакви отношения с майката на детето му. Говори се, че свекървата Таня и без това не е била във възторг, че синът й спи с певицата, за която се разказват толкова много скандални истории, а на всичкото отгоре има по-голямо дете от друг мъж. Това й 6-годишният й син Александър, плод на краткотрайната й авантюра с младока Георги Михайлов, който се раздели със звездата още преди раждането на детето. Жената преглътнала всичко заради своята внучка София, но когато синът й скъсал с Илиева, отрязала всякаква комуникация и с нея, и с нейната майка – големият диригент Ваня Монева. Бащата на Мария – концертмайсторът Красимир Илиев, почина още преди 12 години. Бащата на Междуречки също е покойник отдавна, но като бивш софийски кмет семейството му има достатъчно връзки в съда, за да може да се бори с певицата, която тази есен за втори пореден път ще бъде ментор в шоуто на Би Ти Ви "Гласът на България”. Една от двете сестри на Александър Междуречки – Надежда, е адвокат по граждански дела, което само по себе си означава, че той има на какво и на кого да разчита в съдебната зала. Самият той е бизнесмен и разполага с достатъчно средства, за да може да си позволи най-добрите юристи, които да застанат зад гърба му.

На какво ще разчита Мария Илиева? При такива дела майките обикновено са с предимство пред бащите, но в нейния случай клюките за разюздания й живот, макар и отнасящи се до миналото й, със сигурност ще повлияят негативно. Тя, също като вече бившия си мъж, разполага с добра финансова основа, върху която да стъпи, както и с влиятелни приятели с пари. Така че борбата ще е безмилостно жестока, а лошото е, че потърпевша от нея ще е самата дъщеря на звездата – 3-годишната София, а вероятно и братчето й Александър. Самата Мария е дете на разведени родители. Майка й се развежда с баща й още преди бъдещата певица да е тръгнала на училище.

Преди миналогодишното турне на Илиева отношенията с бащата на дъщеря й изглеждаха идеални. Той не се отделяше от нея, придружаваше я по участия и интервюта в медиите, по концерти и официални събития на нейни близки от средите на шоубизнеса, ходеше и на нейните участия, докато те все още бяха достатъчно малко, за да не нарушават неговия личен работен график. Случваше се двойката да води със себе си и двете деца, понякога – дори с детска количка за малката София. Въпреки това Александър нито веднъж не се появи до жена си пред тв камера или фотообектив. Певицата старателно отказваше всякакви предложения за общи участия с него и молеше фотографите по светските събития да не го снимат, защото не харесвал публичността. Единствената му снимка, която може да бъде открита в публичното пространство, е от 2013-а година. Оттогава досега Александър много се променил и едва ли някой би го познал, ако се ръководи от този кадър.

Мария Илиева ЗАРЯЗАНА и от бащата на второто си дете?

Втрещи мрежата! Вижте Мария Илиева без грим (СНИМКИ)

Кристиян Костов лъсна с гаджето, ето коя е тя (ВИДЕО)

След раздялата с Донков: Радина зажива в панелка, занемари се (СНИМКИ)

Оплела си кошницата! Деси Стоянова - в академията на столичния кмет Васил Терзиев, още преди да напусне Би Ти Ви

Порноактриса №1 у нас Диана Габровска с горещо признание: Нямам проблеми и с жени в кревата

Хубавата Натали се разхвърля на плажа в Гърция, пръска с*ксапил

А мама позволи ли? Ергенът Алек се кифлее: Хвърли 10 бона да му фолират новото BMW

Отварачката забрави Дзвера, с нов богаташ е, купил й тузарски джип Мерцедес

Няма спирка! Благо Джизъса заби с*кси милфка с детенце

Тази знойна туркиня ли е новата на Гришо? СНИМКИ

За жълти стотинки: Фалиралият Християн Гущеров разпродаде марковите парцалки на Светлана, тя изпадна в нервна криза

 


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Страсти в Тоскана тв филм /14...
  • 22:00 Вина 2 тв филм /2 епизод/
  • 23:00 По света и у нас
  • 23:25 Сорьонен тв филм /18 епизод/ (16)
  • 00:30 Страсти в Тоскана тв филм /14...
  • 01:20 С БНТ завинаги /п/
  • 02:20 Това го знам детско куиз шоу /п/
  • 03:20 Сорьонен тв филм /18 епизод/п/ (16)
  • Сега "Лас Вегас" - сериал, с.2, еп.15
  • 22:00 bTV Новините - късна емисия
  • 22:30 "Под наблюдение" - сериал, с.5, еп.7
  • 23:30 "Изкуството на престъплението" -...
  • 00:30 "Трима братя, три сестри" -...
  • 01:40 "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • 02:10 bTV Новините /п./
  • 02:50 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • Сега "От местопрестъплението: Лас Вегас"...
  • 22:00 Новините на NOVA
  • 22:30 "Лоши момичета" (премиера) -...
  • 23:30 "Хъдсън и Рекс" - сериал, сезон 2
  • 00:30 "Станция Берлин" - сериал, сезон 2
  • 01:30 "Франклин и Баш" - сериал, сезон 4
  • 02:15 "Моето име е Мелек" - сериен филм
  • 03:15 "Наследство" - сериен филм /п/
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.