Седмичен ТАРО хороскоп за всички зодии

Вижте какво можете да очаквате от днес до 1 септември

по статията работи: iNews | 26.08.2024 | 09:45

Овен - Син на мечовете

Справедливост

През този период ще притежавате всички позитивни качества на лидер. Ще бъдете напористи и уверени в себе си. Използвайте интелекта си, за да откриете най-добрите решения на проблемите си. Прилагайте при необходимост нестандартни и новаторски подходи. Генерирайте нови идеи, действайте с твърда ръка. Използвайте справедливо инструмента на поощренията и наказанията. Търсете баланс във всяка ситуация, ползвайте се с доверието и подкрепата на близките и приятелите си. Едно от основните ви достойнства сега е, че ще виждате нещата в по-различна перспектива. Бъдете готови за много бързо развитие на нещата около вас.

Телец - Майка на камъните

Възприемане

Притежавате ведър характер и през този период се наслаждавайте на спокойствието и на живота. Великолепие, комфорт, благородство, щедрост, богатство и изобилие просперитет и цялостност, всичко това ще ви съпътства в тези дни. Свържете се със земята, следвайте традициите. Проявете милосърдие. Можете да разчитате на помощ от добри приятели.

Близнаци - Мултивселена

Непривързаност

Пред вас съществуват много възможности. Всеки път си има своите особености. Въпреки че някои пътища изглеждат в началото еднакви или дори тръгват от едно и също място, те водят до различни върхове. Доверете се на своя вътрешен глас, за да ви подскаже той накъде води вашият собствен път. Насочете своята енергия и интелект право към целта. Бъдете обаче много внимателни в избора на направлението към нея. Животът има особено чувство за хумор.

Рак - Еон

Възраждане

През този период ни очакват възраждане и обновление. Мракът отстъпва пред светлината, раждат се нови неща вследствие на положени от нас усилия. След дългото лутане и незнание по кой път да тръгнем осъзнаваме, че средата е най-доброто решение. Настъпва време за промени, изпълнени сме с възторг от това, че сме взели най-правилните решения. След обзелото ни отчаяние в предишни периоди сега настъпва период на обновление и надежда. Предстои един емоционален период, през който висшите сили бдят над всички нас.

Лъв - Седмица чаши

Илюзия за успех

Силни и противоречиви желания ще ви обхванат през този период. Необходимо е фантазиите ви да станат по- практични. Положете повече усилия, за да се превърнат надеждите и желанията ви в нещо повече от празни мечти. Въвлечени сте в странна ситуация, чувствате се дезориентирани и объркани. Внимавайте с наркотиците и алкохола през този период.

Дева - Петица жезли

Поражение

Пълно объркване. Усилията ви са хаотични. Силната конкуренция прави борбата ожесточена. Губите контрол под влияние на напрежението. Нереализираните желания пораждат катаклизми и конфликти. Преценявате наново вашите методи и търсите подход. Оставате верни на каузата и се учите от грешките си. Трябва внимателно да намерите вярната посока и да насочите разпръснатите енергии право към целта. Иначе ви предстои пълно поражение на всички фронтове.

Везни - Императрицата

Женственост

Излъчвайте жизнерадост, сексапил, женственост. Бъдете Жена на 100 процента и пръскайте светлина, любов и доброта. Покажете на всички душевната си красота и хармония, които струят от вас през този период. Бъдете самата себе си и не се поддавайте на ласкателства и заблуди. За всички: внимавайте с хора, които познавате отдавна и ви ласкаят непрекъснато. Не им се доверявайте.

Скорпион - Десетка мечове

Разруха

Предстоят ви кулминация и краят на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

Стрелец - Тройка жезли

Добродетел

Много от вас ще започнат ново начинание, изградено на солидна основа. Можете да направите вложение в бизнеса, но нека то да е умно и премерено, стремете се към честни сделки. Много от вас ще заемат сигурна и стабилна позиция по отдавна наболял въпрос. Оценката ви ще бъде правилна и точна, затова не се бойте - ще постигнете това, което искате. За всички предстои прекрасен период, в който ще можем да се реализираме напълно и да проявим собствения си потенциал. Това е период, изпълнен със сигурност и обезпеченост за всички нас.

Козирог - Звездата

Надежда

Периодът ще е изпълнен с надежда и оптимизъм, вяра и вдъхновение. Много обещаващи възможности ще има пред всички вас. Перспективите са блестящи, бъдещето изглежда светло и привлекателно. Ще бъдете обзети от творческо вдъхновение, красота и интелигентност. Пречистете себе си духовно, бъдете смирени, непретенциозни и спокойни. Периодът е особено позитивен и е благословен от звездите!

Водолей - Шестица чаши

Щастие

През този период ще изпитвате удовлетворение от добре свършената работа. Често ще поглеждате към щастливото минало, изпълнено с истински приятелства и контакти. Ще имате възможност да възродите много от тези стари приятелства. Ще се радвате на добри взаимоотношения с тях и за в бъдеще. Копнежът за успех, който ви е обзел през този период, е много силен. Трябва да сте спокойни и уверени в себе си. Всичките ви мечти ще се материализират в практически резултати.

Риби - Седмица жезли

Смелост

През този период спътници ще ви бъдат смелостта, силата, доблестта. Ще полагате големи усилия, но резултатите за съжаление ще бъдат малки. Трябва да имате много кураж при решаването на проблемите. Трябва да използвате по-агресивен подход за това. Отстоявайте позициите си, застанете срещу мнозинството въпреки съпротивата, която усещате. Бъдете верни на себе си, каквото и да се случи, независимо от обстоятелствата. Предстои ви напредък.

Маг Розали, "Телеграф"


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Бързо, лесно, вкусно /п/
  • 16:30 Гео Милев в лабиринта на времето...
  • 18:00 По света и у нас
  • 18:30 Спортните таланти на България: Цели...
  • 19:00 Войната на буквите тв филм /11...
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:45 Спортни новини
  • 21:00 Страсти в Тоскана тв филм /11...
  • Сега Премиера: "Скъпа мамо" - сериал,...
  • 17:00 bTV Новините
  • 17:30 "Двама мъже и половина" - сериал,...
  • 18:00 "Стани богат" - телевизионна игра с...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 20:00 "Кой да знае?" - куиз шоу с водещ...
  • 21:00 "Лас Вегас" - сериал, с.2, еп.12
  • 22:00 bTV Новините - късна емисия
  • Сега Новините на NOVA
  • 16:30 "Да хванеш гората" - документална...
  • 17:00 "Семейни войни" - телевизионна игра
  • 18:00 "Сделка или не" - телевизионна игра
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 20:00 "Черешката на тортата" - риалити
  • 21:00 "От местопрестъплението: Лас Вегас"...
  • 22:00 Новините на NOVA
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.