Седмичен хороскоп

Вижте какво можете да очаквате до 21 юли

по статията работи: iNews | 15.07.2024 | 11:45

Поредната седмица на юли ще започне със Съединението на Марс и Уран, което ще има изключително двусмислен ефект върху повечето хора. Овенът ще има желание да се докаже, но това желание може да изглежда неестествено и предизвикателно в очите на другите.

Водолеите и Козирозите ще бъдат инициативни в корпоративното и приятелско взаимодействие, но има големи рискове да проявят натрапчива упоритост, понякога превръщаща се в агресия.

Лъвовете и Стрелците трудно ще намерят общ език със заобикалящата ги среда поради изблици на гняв и раздразнение. Втезислучаи си струва да ограничите комуникацията и да насочите излишната енергия към спорт, физическа активност.

Скорпионите ще бъдат склонни към неочаквани действия и действия, които ще объркат не само колегите и приятелите, но и най-близките роднини. Между другото, последните най-накрая ще се отърват от илюзиите, че познават и разбират добре Скорпионите.

Секстилът на Слънцето и Уран в средата на седмицата е време на нови идеи и подходи, прогресивни методи за решаване на познати проблеми.

Лъвовете ще се радват на успехите на децата си и на собствените си творчески постижения.

Козирозите, Водолеите и Овните ще могат да придобият интересни приятелства, основани на интелектуална и творческа близост.

Скорпионите могат неочаквано да попаднат в светлината на прожекторите и да се чувстват доста комфортно.

Близнаците и Везните ще получат много добри съвети от близкото си обкръжение, а Телците и Девите се насърчават да присъстват на събития, свързани както с бизнеса, така и с културния живот.

Секстилът на Марс и Нептун в събота ще бъде благоприятен период за тези, които знаят как да различават фалшивите илюзии от реалността.

Рибите ще имат чудесна възможност за решаване на психологически проблеми, свързани с негативни несъзнателни нагласи или вярвания.

Овните и Скорпионите ще се възползват от повишената интуиция за ефективни действия в бизнеса или професията.

Стрелците и Козирозите ще могат да преодолеят недоволството от себе си в уединение, като се изолират от външни стимули и комуникация.

Близнаци, Везни и Водолей ще пренасочат физическата си активност към пасивна мечтателност, която ще бъде от полза за представителите на въздушната стихия.

Седмицата ще завърши с цял "букет" от аспекти, напрегнати и хармонични, заедно с пълнолунието в знака на Козирог.

Квадратурата на Меркурий и Уран ще се случи едновременно със секстила на Венера и Юпитер, което, от една страна, ще донесе голям късмет в материалните въпроси, а, от друга страна, ще внесе неочаквани и не винаги приятни промени в текущите подредени процеси.

Стрелец, Риби и Раци ще бъдат в спокойно състояние, ще почувстват стабилността на позициите си в бизнеса и творчеството и ще видят добри перспективи за бъдещето.

Козирозите, Водолеите и Скорпионите ще бъдат заети с търсенето на нестандартни решения, а тези, които ще разчитат на изненада, интелигентност и способност да се адаптират, ще могат да постигнат успех.

Везните и Телцитещемогатда предприемат успешни командировки или ваканционни пътешествия, както и да подобрят отношенията със своите партньори.

Близнаците и Девите могатда се сблъскат с проблеми в работата и делата, които ще трябва да бъдат решени с помощта на покровители или напътствия.

За всички представители на Зодиака препоръката е за повишени предпазни мерки при използване на технологии, електроника и комуникации. Неочакваните повреди през този период са по-скоро правило, отколкото изключение.

Овен (21 март-20 април)

Овните през по-голямата част от седмицата ще бъдат в добро настроение и също толкова отлична физическа форма. Те ще работят активно, ще се занимават с лични въпроси, ще намерят време да се срещнат с приятели и фенове, а също така ще създадат нови интересни връзки. В края на седмицата представителите на знака ще трябва да обърнат внимание на здравето си, тъй като до неделя състоянието на някои от тях може да се влоши до такава степен, че повечето им планове ще трябва да бъдат преразгледани. В рисковата група ще бъдат Овните, които имат хронични проблеми с дихателната система и сърдечно-съдовата система. Рисковете от наранявания по време на спорт ще бъдат големи в сряда и четвъртък. Материалната страна на живота на Овен обещава да бъде доста стабилна, а в романтичната сфера ще се очертаят положителни тенденции.

Телец (21 април-20 май)

Телците ще почувства известен дискомфорт през първата половина на седмицата — най-вече поради някаква непредсказуемост на събитията, които се случват наоколо. Представителите на знака ще успеят да се стабилизират по-близо до уикенда, когато текущите процеси ще влязат в своето разбираемо и спокойно русло. Те ще предпочетат да се отпуснат в компанията на близки хора, по-близо до природата, отколкото да възстановят не само разклатените емоции, но и благосъстоянието като цяло. Финансовото положение едва ли ще даде повод за особена тревога или безпокойство, но режимът на разумни икономии все пак ще бъде от полза през текущия период.Романтичната сфераще стане особено актуална за Телеца през уикенда — тук се планират дати, съвместна почивка, подаръци и приятни изненади.

Близнаци (21 май-20 юни)

За Близнаците работната част от седмицата ще бъде погълната от интензивен труд, организационни задачи и срещи и комуникации с партньори и клиенти. Тези, които могат да се откажат от обичайните схеми на взаимодействие в полза на нови и необичайни методи, в крайна сметка ще спечелят. Добриперспективи могат да се появят при посещение на бизнес събития - ще се очертаят полезни контакти и нови връзки. Здравето обещава да бъде стабилно до събота, когато трябва да забавите темпото и да обърнете внимание на разклатеното си състояние. Финансовото положение на Близнаците ще бъде достатъчно добро, за да харчат пари за собствените си удоволствия или хобита. Щосе отнася до романтиката и връзките, засега самотните представители на този въздушен знак ще имат шансове за обещаващи познанства в неделя.

Рак (21 юни-22 юли)

Раците до пълнолунието ще се чувстват доста спокойни и стабилни, както физически, така и емоционално. Професионалната среда няма да изисква специални усилия, а текущите задачи и проблеми ще бъдат решени най-успешно заедно с партньори или колеги. Финансовият сектор може леко да се влоши поради ненавременни разходи, но това няма да доведе до големи проблеми. Обърнете внимание на здравето си по време на пълнолунието, когато си струва да ограничите не само физическата активност, но и да намалите броя на светските си контакти. Най-добрият начин за вас да "оцелеете” при пълнолуние в Козирог (знак — антагонист на Рака) е да прекарате времето си сред природата, близо до вода. Романтичната сфера ще остане на позициите от предишния период.

Лъв (23 юли-22 август)

Лъвовете през по-голямата част от седмицата ще изпитват емоционален подем, ще са преливат от идеи, ще блестят на светски и безнес събития. Препоръчва се те да се появяват по-често в публичното пространство до петък, а уикенда е по-добре да прекарат в кръга на най-близките си хора. Здравето ще бъде добро при условие на правилно хранене, без да се прекалява с алкохола и други вредни продукти. Струва си Лъвовете, родени в края на юли, да обърнат внимание на храносмилателната си система. Финансовият сектор ще бъде стабилен с тенденция към подобрение, а възможностите за шопинг ще се появят по-близо до уикенда. Що се отнася до романтичната страна на живота, тук се очертава двойна тенденция. Лъвовете, които са във връзка, вероятно ще имат конфликти с партньорите си, а тези, които са свободни, ще се радват на вниманието на противоположния пол, ще ходят на срещи и активно ще флиртуват с ухажорите си.

Дева (23 август-22 септември)

Девите се съветват да бъдат в общестевоното полезрение през по-голямата част от седмицата, да не пренебрегват участието си в различни видове събития - конференции, семинари, форуми и кръгли маси. Ако е възможно, струва си да планирате публично изказване - това ще донесе популярност, която впоследствие може да бъде успешно монетизирана. Здравето ще зависи пряко от внимателното отношение и навременните превантивни мерки. Нови обещаващи предложения в професионалната сфера са вероятни през втората половина на седмицата, както и и финансово подобрение. Романтичната сфера се активира през уикенда - както в отношенията, при обвързаните, така и при самотните представители на земния знак. Родителите Дева, които са в конфронтация с децата си, ще имат възможност да нормализират отношенията през уикенда.

Везни (23 септември-22 октомври)

Везните през работната седмица се препоръчва да спазват неутралитет, както и да пестят емоциите и физическите си сили. Не поемайте инициативата в работата и във взаимоотношенията и е по-добре да намалите общата си активност. Колкото по-малко срещи и социални контакти имате, толкова по-успешни ще бъдат и предстоящите почивни дни. През уикенда, напротив, можете да планирате пътувания, срещи с приятели, съвместна почивка с близки и любими хора. Едва ли ще има значителни промени във финансовото състояние на Везните, но някои положителни тенденции ще се очертаят на хоризонта през втората половина на седмицата. Везните да обърнат особено внимание на здравето си, особено при наличието на хронични заболявания.

Скорпион (23 октомври-21 ноември)

Скорпионите ще прекарат доста непредсказуема седмица, която обещава да донесе не само добри резултати, но и ще помогне да се отървете от някои стереотипи и вътрешни страхове. Ситуациите ще провокират представителите на знака към необичайно поведение и действия, към вземане на неочаквани решения, а също така могат да бъдат представени на първите роли в публичното пространство. Между другото, повечето ще се чувстват доста органично при нови обстоятелства, а също така ще могат да извлекат осезаеми ползи от случващото се. Здравето на Скорпионите ще бъде стабилно-добро, с изключение на периода на квадратура на Меркурий и уран, които бяха споменати по-горе. Романтичната сфера обещава да бъде непредсказуема през цялата седмица, а финансовото състояние на Скорпионите ще се подобри значително по-близо до уикенда.

Стрелец (22 ноември-21 декември)

Стрелците ще трябва да работят интензивно до уикенда, да се занимават с текущите си дела. Ще могат да се отпуснат чак през уикенда. Тези, чиято дейност е свързана с дизайн, изкуство, култура и творчество, могат да постигнат успех и популярност — не само чрез своите таланти, но и чрез съществената подкрепа на покровителите си. Добри възможности за подобряване на финансовото състояние ще се появят към петък. Здравето може да напомни за себе си на онези Стрелци, които спят малко или злоупотребяват с мазни и сладки храни. Романтичната страна на живота ще зарадва Стрелците с приятни емоции от подаръци и признаци на внимание.

Козирог (22 декември-19 януари)

Първата половина на седмицата обещава да бъде непредсказуема за Козирозите, но по-нататъшното развитие на събитията ще зависи от самите тях дали ще са положителен или не. Тези, които са потенциално отворени за всичко ново, които не се страхуват от промяна и са готови да се вграждат в новата реалност, ще спечелят. Възможности за промени в професионалната сфера ще се появят сред финансисти, счетоводители, служители на застрахователни и банкови компании. Родителите ще имат добра причина да се гордеят с децата си, техните успехи и постижения. Тези Козирози, чиято дейност е свързана с медицина, хигиена и насърчаване на здравословен начин на живот, ще могат ясно да се изявят в обществената сфера. Здравословното състояние може да се влоши само по време на пълнолунието. Между другото, Козирозите се препоръчва да избягват паричните разходи през уикенда.

Водолей (20 януари-18 февруари)

За Водолеите седмицата ще започне с истинсо изпитание. Те ще трябва да покажат чудеса от находчивост, да реагират бързо на неочаквани ситуации, да вземат нестандартни решения. Резултатът ще бъде решени проблеми, спасени приятели, успешни събития, сключени договори и не само — в зависимост от областите, в които ще се подвизават представителите на този въздушен знак. Доброто самочувствие и позитивното отношение ще им осигурят активна позиция, нови връзки и интересни предложения за съвместни проекти. Финансовото състояние на Водолея ще се влоши леко през първата половина на седмицата поради увеличените разходи, но до уикенда ситуацията се стабилизира и дори ще се подобри спрямо изходната позиция.

Риби (19 февруари-20 март)

Седмицата е подготвила много трудности за Рибите - както служебни, така и в отношенията с околните. Уикендът обаче обещава да бъде наистина приятен — представителите на знака ще могат не само да се отпуснат физически, но и да се изпълнят с положителни емоции и впечатления. Романтичната страна на живота също ще даде много причини за позитивност през втората половина на седмицата. Самотниците е възможно да намерят ухажори, с които ще имат всички шансове да започнат сериозна връзка. Особено внимание Рибите трябва да обърнат на емоциите и психическата си устойчивост, тъй като чрез разрешаване на някои вътрешни конфликти ще могат значително да подобрят отношенията си с близки и роднини.

Източник: Novinite.bg


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега По света и у нас
  • 23:25 Сорьонен тв филм /15 епизод/ (16)
  • 00:30 Страсти в Тоскана тв филм /6...
  • 01:25 Рецепта за култура токшоу с Юрий...
  • 02:25 Това го знам детско куиз шоу /п/
  • 03:20 Сорьонен тв филм /15 епизод/п/ (16)
  • 04:25 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 05:10 Ранчо "Седмица пика" тв филм/п/
  • Сега "Под наблюдение" - сериал, с.4,...
  • 23:30 "Изкуството на престъплението" -...
  • 00:30 "Трима братя, три сестри" -...
  • 01:40 "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • 02:10 bTV Новините /п./
  • 02:50 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:45 "Ослепително слънце" - сериал /п./
  • 05:10 "Кунг-Фу Панда: Лапите на съдбата"...
  • Сега "Лоши момичета" (премиера) -...
  • 23:30 "Хъдсън и Рекс" - сериал, сезон 2
  • 00:30 "Станция Берлин" - сериал, сезон 1
  • 01:20 "Франклин и Баш" - сериал, сезон 3
  • 02:15 "Моето име е Мелек" - сериен филм
  • 03:15 "Наследство" - сериен филм /п/
  • 04:10 "Свободна да избира" - сериал /п/
  • 05:20 "От местопрестъплението: Лас...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.