Пълнолунието в Козирог: Как ще се отрази на всяка зодия?

по статията работи: iNews | 20.07.2024 | 12:21
Пълнолунието в Козирог: Как ще се отрази на всяка зодия?
pixabay.com
Повече за:

Само по себе си това пълнолуние е доста противоречиво: Луната, отговорна за емоциите и подсъзнанието, попада в конструктивния Козирог. Следователно такава комбинация ще ви помогне да свалите розовите си очила и да видите реалната картина на случващото се в живота ви. В същото време, тъй като енергията на Козирога е свързана с правенето и получаването на конкретни резултати, най-накрая ще успеете да доведете до успешен край дълго висящи въроси или да намерите полезни решения на стари проблеми. Само не бързайте веднага да преминете от думи към дела: появилият се внезапен порив за действие може да се превърне в безполезна загуба на много енергия.

Така че най-добрият вариант е да създадете план за действие за следващите няколко седмици. В същото време, тъй като Луната е водеща в това астро събитие, много идеи ще се отнасят до пространството на къщата, преструктурирането на живота като цяло и всички рутинни задачи конкретно, а също до промяна на отношенията с вашите близки и пряката работа. И тук основната препоръка е да не притискате семейството си, да не изисквате от близките си твърде многа. Не бъдете груби, като посочвате недостатъците на другите, а опитайте се да бъдете по-внимателни с близките си, показвайки повече търпение.

Овен

Ще бъдете заети със служебни въпроси: или нещо се е натрупало отдавна и ще "избие", или ще узреете за важни решения. Но не бързайте да изгаряте мостове, както обичате да правите обикновено, а поемете въздух и претеглете ресурсите си, определете целите си и направете план — тактическият пдход винаги е много по-успешен. За други представителите на знака, за които служебното напрежение не важи, е възможно на дневен ред да се появят въпроси за промяна на статуса: преместване, предложение за брак (или съжителство), започване на обучение, заемане на друга длъжност, смяна на работа или прекратяване на задължения (както в професионалната, така и в личната сфера).

Телец

Това пълнолуние ще ви примамва към далечни земи и екзотични култури.Вероятно дългогодишните планове за преместване могат да ви напомнят за себе си или просто ще искате да пътувате. Ако има някакви правни дела, които са от значение, или чакате отговор по документи, има шанс да бъде получено конструктивно решение през следващите няколко седмици. Друга активна област е подобряването на образованието.Можете да го постигнете по класическия начин, като се запишете на необходимите курсове или проста се доверете на Вселената: показвайки искане за разширяване на мирогледа, можете да получите необходимите знания и опит чрез комуникация и нови хора в живота си.

Близнаци

Изглежда, че сте узрели за вътрешна трансформация. Товамогат да бъдат въпроси на психоемоционалното състояние (детски травми и скрити страхове) или мисли за финанси (най-вероятно дори не Вашите, а на партньор/ инвеститор/ кредитни институции).Във всеки случай ще искате повече конкретика и кардинални промени. И изглежда, че този път мантрата "ще се оправя сам " няма да работи особено, а ще трябва да разчитатате на партньори или близки. Все пак ще трябва да обмислите за план за близкото бъдеще.

Рак

Основната тема на това пълнолуние за вас е сферата на отношенията (както бизнес партньорства, така и романтични съюзи (и бракове). Ако проявите необходимото търпение и не драматизирате ситуацията, разлюлявайки себе си и другите на емоционална люлка, има шанс да видите реалното състояние на нещата и качествено да подобрите съществуващите условия. Луната в Козирог изисква отговорност, така че не тропайте с крак и не се обиждайте, ако нещо не върви според вашия план: включете вродената си интуиция и, успокоявайки въображението си, вземете мъдри решения.

Лъв

Най-вероятно повече от други знаци ще ви занимават ежедневни грижи или обичаната работа. Ще ви се прииска спешно да започнете ремонт, да промените режима на деня и да преразпределите натоварването в екипа си (или може би дори да напуснете компанията). Между другото, по отношение на работата, това пълнолуние е чудесно да се използва за делегиране отговорности на колегите и намиране на верни помощници. А когато се появи допълнително свободно време, няма да е излишно да обърнете внимание на здравето си: йога и фитнес тренировки ще ви се отразят прекрасно.

Дева

Това пълнолуние за вас в по-голямата си част е посветено на любовта и удоволствията в живота. Изглежда, че сте узрели да отидете на пътешествие или най-накрая да направите нещо "за душата си". Във всеки случай творческите вибрации ще ви накарат да рискувате и да се потопите в нов роман, да вземете мини ваканция или да запишете свой собствен подкаст. Предварително, разбира се, като съставите поетапен план.

Везни

Представителите на този знак ще бъдат "семейни": много е вероятно да се наложи да решавате въпроси, свързани с роднини (особено майки), с мястото на пребиваването си, както и с обзавеждането на къщата. Тук или ще успеете да извършите (най-накрая!) отдавна замислено или ще се появи нова информация, която ще ви позволи да доведете семейните и ежедневните дела до желния краен резултат. Междудругото, ако сте мислили за възстановяване на връзките и общи проекти с родата си, сега е подходящият момент да започнете този процес.В същото време преразгледайте собствените си ценности, а оттав вътрешна хармония е на "една ръка разстояние”.

Скорпион

Колкото и да ви се иска да изпускате пара при екстремни пътувания и забавления, няма нужда да изкушавате съдбата. Приключенията (включително по отношение на проектите) сега е по-добре да бъдат отложени. Може да се окаже, че ще се появят интересни предложения за работа, свързани с изпълнението на вашите умения, но тук действайте на етапи и само като претегляте добре всички условия. И още нещо: опитайте се да не притискате другите с амбициозните си планове, изисквайки незабавни резултати. Вие сте добре запознати с изкуството на манипулацията, но в момента е по-добре да превърнете това умение в ефективно разпределение на задачите сред другите, с което ще ги мотивирате.

Стрелец

Време е трезво и зряло да оцените ресурсите си. Какви са приходите ви? Доволни ли сте от текущата печалба и цената на вашите услуги? Може би очаквате другите да се досетят за вашите изключителни способности и да предложат повече пари. Уви, такава стратегия не работи и пълнолунието в Козирог ще ви принуди да се заемете със самочувствието си и в резултат на това с преоценка на приходите за предостаените от вас услуги. Като цяло ще бъде подходящо да преразгледате всички налични ресурси: това включва здраве, пари, спестявания и свободно време.

Козирог

Представителите на този знак са "звездите" на това пълнолуние. Така че очаквайте глобална промяна в живота: имидж, работата илинова връзка (или да направите някакъв ъпгрейд на текущата). Използвайте следващите две седмици, за да определите бъдещите си цели и да планирате поетапното им постигане.

Водолей

Сега можете да се отдадете на самопознание и релакс. Всички дълги пътувания, особено ако са свързани с темата за детоксикация, възстановяване и езотерика, ще бъдат успешни. Като цяло дори престоят в страната може да бъде продуктивен: настоящото пълнолуние ще даде необходимия прилив на вдъхновение за работа по проект или разработване на нова схема за издигане във вашата сфера.

Риби

Представителите на този знак могат да получат неочаквани (всъщност не — напълно заслужени!) "подаръци" от Вселената. Много вероятно е да получите финансов бонус, необходима подкрепа или печеливша покана — точно както сте мечтали! Можете също така да се озовете в нов социален кръг или дори да организирате сътрудничество с известна марка. Не пропускайте възможностите си!

Източник: Novinite.bg


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега По света и у нас
  • 20:30 След новините
  • 20:45 Спортни новини
  • 21:00 Шетланд: Черният гарван тв филм /2...
  • 22:00 Моят плейлист /п/
  • 23:00 По света и у нас
  • 23:15 Студио Х: Не ме е страх игрален...
  • 01:05 Мистериите на доктор Блейк тв филм...
  • Сега "България търси талант" -...
  • 22:00 "Тутанкамон" (част I) -...
  • 00:00 "Кралят на скорпионите 2: Възходът...
  • 02:25 "Старият антикварен магазин" -...
  • 04:15 "Вкусът на България" - кулинарно...
  • 04:45 "Двама мъже и половина" - сериал
  • 05:15 "Смърфовете" - анимационен сериал,...
  • 05:35 "Тролчета: Купонът продължава" -...
  • Сега "Маскираният певец" - музикално...
  • 23:00 "Похитителите на изчезналия...
  • 01:20 "Кандидатът" - с уч. на Хю Джакман,...
  • 03:15 "Съдебен спор" - предаване на NOVA...
  • 04:00 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
  • 04:45 "Уроци на разбитите сърца" - с уч....
  • 06:20 "Иконостас"
  • 06:50 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.