Псуваща преподавателка взриви интернет

Вместо на изпит от статистика студените й се озоваха на истеричен моноспектакъл

по статията работи: Христина Рафаилова | 13.02.2013 | 10:26

Свикнали сме да чуваме псувни и нецензурни думи навсякъде около себе си. Въпреки адаптацията към не толкова хигиеничната за ушите ни среда, все още ни прави впечатление, когато мръсните думи се леят от устата на преподавател в университет, чиято основна цел да е образова добре студентите си.

Оказа се обаче, че на някои места вместо образование, учащите получават крясъци, като на пазара или на улицата.

Видео на вбесена преподавателка от Великотърновския университет взриви социалните мрежи и телевизионните зрители.

Клипчето, снимано от студентите във висшето учебно заведение и излъчено от предаването "Господари на ефира", показва как върху главите на студентите се изсипва дъжд от обиди и ругатни.

В началото на изпит по статистика възпитаниците на университета правят грешката да попитат изпитващата как ще процедират. Въпросите на студентите водят преподавателката до истеричен пристъп.

"Тва да не е бабини деветини? Да не е научен комунизъм? Т`ва е статистика. Не може да се процедира по философия, по политология, майни гъзини и по право", обяснява накратко преподавателката как ще протече изпитния процес.

След това явно ядосана от нивото на студените в страната, както и от образованието добавя: "На всеки селянин с пари - диплома по право".

Ескалацията на гнева й достига, когато отправя съвсем неприятни пожелания към майките на студентите. Според преподавателката на всичкото отгоре майките на възпитаниците й са родители на "лайна".

Тези определения принуждават студентите най-после да реагират на крясъците на преподавателката. Те се опитват да й обяснят, че не може да ги обижда и псува.

Краткият спор между аудиторията и преподавателката обаче завърши с масово получаване на "двойки" от страна на студентите. 

Вижте видеото:


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


130 petko shumkov 14.02.2013 | 23:28
triabva i edin zdrav sex i 6e se opravi...TOVA EEEEEEE
129 petko shumkov 14.02.2013 | 23:26
tazi mai skoro ne e obladavana
128 Пламен Славчев 14.02.2013 | 18:00
Давам си сметка, че хора като теб въобще не са влизали в университет или са дъртаци, следвали по някакви бардаци, в какъвто явно се е превърнал и ВТУ. Но да не можете да правите разлика между добро и лошо, между приемливо и неприемливо в елементарни ситуации като тази, и да го декларирате публично, вече е прекалено. Какво значи "студентите я предизвикаха"? Защо не предизвикаха някого, когото ще реагира адекватно? Май-май тоя боклук на клипчето и друг път се е проявявал по подобен начин, а? Дори обаче и тези студенти да са най-лошите, най-мръсните, най-долните, най-провокативните(в което дълбоко се съмнявам, съдейки по крайно въздържаното им поведение), такова отношение на преподавател НЯМА оправдание. Какво значи "изпуснала си нервите"?! По-скоро ако някой ви удари шамарче и вие извадите пистолет и го застреляте би минало за изпускане на нервите, защото е еднократно действие. А тоя парцал продължи да обижда и да псува до края, на няколко пъти. Това вече е осъзнато поведение, това вече е сериозно. Но какво ли съм се впуснал да ви избистрям елементарни ситуации с очевидни за всеки нормалноразвиващ се човек изводи и преценки? Просто ме е яд, че утре ще има избори, ще има някакъв нормален референдум и вие с етоя акъл, наврян в гъза ще отидете, ще гласувате и от вас ще зависи решаването на много по-сложни въпроси и казуси от този дали е виновно това дебело нищожество на клипа. Махайте се от България, тъпунгери, защото сте за трепане, заедно с този миндил, който защитавате.
127 human factor 14.02.2013 | 16:03
Повечето днешни студенти са пълни лекета. Не се интересуват как да научат нещо, а как да минат между капките и накрая да имат диплома и да казват "аз имам висшУ". заради такива не могат да изпъкнат хората, които имат сериозно отношение и са кадърни.
126 sara carter 14.02.2013 | 15:57
Забелязвам че повечето хора не са разбрали че студентите нарочно я предизвикаха преподавателката да си изпусне нервите като ѝ задават малоумни въпроси. Въобще целият клип е пошла работа. Пошли са и от "Господари"-те които го излъчиха и направиха на въпрос
125 Valar Morghulis 14.02.2013 | 15:55
Що за висшисти са тези, коит искат да им се повтаря по няколко пъти? Някой по-долу казал че на преподавателите това им е работата? няма такова нещо. Те не са папагали. Ако учителката в училище ви е повтаряла и чакал да си запишете в университета не е така. Толкова по-зле за тези които не го знаят. Нищо чудно че жената си е изпуснала нервите. Как се работи с такива олигофрени?
124 sara carter 14.02.2013 | 15:46
Браво бе, а ти малоумен ли си? я се виж първо как пишеш и тогава се заканвай
123 Стефан Ковачев 14.02.2013 | 10:05
Тая е психично болна кво я защитавате вие нормални ли сте... ша ма напсува на майка ама ша и обърна главата наобратно
122 Пламен Славчев 14.02.2013 | 01:42
Досега винаги съм се опълчвал на твърденията, че в България простотията е масово явление, но вече наистина се признавам за победен. Честито, Станиславе, ти си моят екзекутор, успя да ме довършиш. Единственото излишно в коментара ти е информацията относно следването ти. На всеки му стана ясно на фона на останалото, че си се абстрахирал от мисълта да следваш, ако изобщо подобни термини като "мисъл" могат да се използват в оригиналния им смисъл, когато става въпрос за теб и подобно"мислещите" на теб. Колкото до тоя боклук, който обижда студентите, ще направя едно относително равносилно сравнение за всички, които не са имали досег до университет или поне до нормален средностатистически такъв, а не до някакви учреждения, претендиращи само да се наричат така(защото допускам вече, че има и такива). Подобно отношение на преподавател в университет спрямо студентите е не по-малко обществено вредно и неприемливо от това на пилот на пътнически самолет, който нарочно иска да катастрофира. С две думи - тая е за нещо много по-лошо от уволнение. А пък вие, идиотите, радостно е че и на вас не ви харесва положението тука. Току-виж се махнете някъде навън, та да подишаме малко по-чист въздух. И се пише Jim Beam.
121 desislava dobreva 13.02.2013 | 22:58
Някой да контролира качеството на висшето образование в България? Не. Колко от вас, излизайки от университета и започвайки работа по специалността си са установили, че всъщност нищо не знаят за професията си, и 4-5 години са си губили времето? Някой да контролира интелектуалното ниво на кандидат-студентите? Не. Влизат благодарение на оценката от матурата и толкова. Колко малоумници с висше образование познавате? Проблемът на висшето ни образование не е една женица, която си е изтървала нервите( защо ли?) по такъв начин. Нека не я превръщаме в чучело и емблема на акедемичната ни общност. Така, както има преподаватели, чието място не е уиверситета, така има и студенти, които пък въобще не знаят какво правят в университета.Някъде по-надолу прочетох, че учителите (преподавателите) трябва да се научат да повтарят по милион пъти, моите уважения, но ако на един човек трябва да му се повтори милион пъти неговото място не е в образователната система въобще.
120 Stanislav Petkov 13.02.2013 | 20:56
ми как ще е добре жената с нервите, като се занимава с хора които се "правят" на олигофрени, защото това според мен са поне 70% от студентите в България. Може би затова се абстрахирах от мисълта да следвам, защото чак ми е жал да гледам как човек с чиста съвест си разбива психиката докато се опитва да налее малко акъл на 20 пубера които мислят само за това, че довечера са на Jeam Beam или Plazza за да похарчат малко от паричките на мама и тате а учителят играе в тоя скапан цирк за няк'ви има няма 300 лева. Ходете навън да видите как учат хората а не си играят на скрита камера, "как да искараш учителят си извън контрол за да те напсува" и кви деца не успях да разбра само като става дума за хора на по 19-20 години с поведение на 10-годишни иначе всичките адвокати вие нямате право това, нямате право онова а имат статистика.
119 Malka buba 13.02.2013 | 18:27
Да, и аз това отговорих на №48, който беше написал, че видиш ли щом искат преподавателя да повтаря и да обяснява по 100 пъти, ще го прави, понеже те/студентите/ си плащали - следователно те "поръчвали музиката". Големи плащачи тези наши студенти, голямо чудо. А че тия пари идват от родителите, които се скъсват от бачкане, за да се изучи отрочето, никой и дума не обелва...
118 Л Табаков 13.02.2013 | 17:55
Интересно ми е само какво общо има формулата на бензена, според Кекуле, със статистиката... Иначе поведението на тази истерична жена говори направо за патологичен случай. Никаква преподавателска (а и каквато и да било друга) етика. Дори студентите да са имали някаква вина, в което се съмнявам, не е нормално толкова селски псувни да бъдат използвани за изразяване на някаква позиция и то от университетски преподавател, който трябва да служи за пример.
117 Пламен Славчев 13.02.2013 | 17:52
По простотиите ви с Malka buba доста отчетливо си личи, че сте глупави и понятието "университет" ви е толкова чуждо, както и това какво се предполага, че трябва да се случва там и за какво въобще се създават такива учебни заведения. Наистина се чудех досега как може при наличието на толкова разумномислещи, кадърни, компетентни и т.н. хора в страната, най-важния пост в България да се заема от подобен бацил, но явно сте наистина много и това не е случайно.
116 Пламен Славчев 13.02.2013 | 17:31
Ей такива малоумни будали като тебе може би само заслужават такова държание. Не е за вяравне, че има хора, които мислят по този начин. Плюя на коментара ти
115 Malka buba 13.02.2013 | 17:30
Да, и аз това отговорих на №48, който беше написал, че видиш ли щом искат преподавателя да повтаря и да обяснява по 100 пъти, ще го прави, понеже те/студентите/ си плащали - следователно те "поръчвали музиката". Големи плащачи тези наши студенти, голямо чудо. А че тия пари идват от родителите, които се скъсват от бачкане, за да се изучи отрочето, никой и дума не обелва...
114 hristo stoimenov 13.02.2013 | 17:26
Нека да не избързваме с присъдите кой крив и кой прав, тъй като накрая да не се получи като случката с пияната учителка, която медиите набързо осъдиха и я докараха до опит за самоубийство. По-скоро да се замислим за това какво се случва в родното образование.
113 rebelle fleur 13.02.2013 | 17:24
Така си е, няколко човека я попитаха какво включва изпита, а са длъжни да знаят, нали работата им е да ходят на лекции, да слушат и да си записват.
112 Malka buba 13.02.2013 | 17:19
Да, и аз това отговорих на №48, който беше написал, че видиш ли щом искат преподавателя да повтаря и да обяснява по 100 пъти, ще го прави, понеже те/студентите/ си плащали - следователно те "поръчвали музиката". Големи плащачи тези наши студенти, голямо чудо. А че тия пари идват от родителите, които се скъсват от бачкане, за да се изучи отрочето, никой и дума не обелва...
111 Malka buba 13.02.2013 | 17:14
Да, и аз това отговорих на №48, който беше написал, че видиш ли щом искат преподавателя да повтаря и да обяснява по 100 пъти, ще го прави, понеже те/студентите/ си плащали - следователно те "поръчвали музиката". Големи плащачи тези наши студенти, голямо чудо. А че тия пари идват от родителите, които се скъсват от бачкане, за да се изучи отрочето, никой и дума не обелва...
110 Malka buba 13.02.2013 | 17:12
Да, и аз това отговорих на №48, който беше написал, че видиш ли щом искат преподавателя да повтаря и да обяснява по 100 пъти, ще го прави, понеже те/студентите/ си плащали - следователно те "поръчвали музиката". Големи плащачи тези наши студенти, голямо чудо. А че тия пари идват от родителите, които се скъсват от бачкане, за да се изучи отрочето, никой и дума не обелва...
109 kaloyan ivanov 13.02.2013 | 17:10
Вярно е трагична, от където и да го погледне човек - изперкала даскалка, очевидно предизвикващи я студенти... Родното образование не отива на добре.
108 Malka buba 13.02.2013 | 17:02
Ами не си прав, защото момчетата и момичетата никой не ги кара да ходят в университет. Висшето е ако искаш...и като искаш трябва си наясно, че "музиката я порърчва" преподавателя, ако имаш намерение да го завършваш този ВУЗ.
107 скапан сървър 13.02.2013 | 16:55
Вече трябваше да е уволнена!
106 Svetoslav Vasilev 13.02.2013 | 16:42
Ясно, явно я знаят, че лесно пали.. но пък в крайна сметка какво толкова и казаха: помолиха я да им обясни още веднъж. Не е ли по-добър принципа да попиташ навреме, отколкото след получаване на оценката да кажеш:"Ами аз не знаех, че така се процедира.". А държанието на преподавателката не може да бъде оправдано, дори и студентите наистина да са най-големите "лайна".
105 Svetoslav Vasilev 13.02.2013 | 16:42
Ясно, явно я знаят, че лесно пали.. но пък в крайна сметка какво толкова и казаха: помолиха я да им обясни още веднъж. Не е ли по-добър принципа да попиташ навреме, отколкото след получаване на оценката да кажеш:"Ами аз не знаех, че така се процедира.". А държанието на преподавателката не може да бъде оправдано, дори и студентите наистина да са най-големите "лайна".
104 Svetoslav Vasilev
Този коментар е маркиран като неуместен.
103 Румяна Кръстева 13.02.2013 | 16:25
За мен проблемът на сегашното висше образование от една страна е комерсиализацията и масовизацията, а от друга - неспособносста да се привлече интереса на способни кадри към преподавателската дейност и този на бизнеса. Има абсолютно "ялови" специалности, които бълват армия от безработни.
102 Gusanita Violeta 13.02.2013 | 16:23
Това пък университет ли е?! В някои от филиалите му се влиза с есе, което се назубря от някаква книжка! Есе - собствено мнение, ама не би...
101 Лили Йовова 13.02.2013 | 16:12
Нищо смешно няма, поне за мен, картинката си е направо трагична.
100 киселото грозде 13.02.2013 | 16:07
Разбирам да повишава тон на студентите, ама да си служи с обидни квалификации не е правилно. Както и да са я предизвикали, не е редно да ги обижда.
99 мистър питкин 13.02.2013 | 16:06
И аз така смятам. Поведението и е много грубо и когато е пред студентите трябва да сдържа нервите си.
98 BornToBe Wild 13.02.2013 | 16:06
Видно е, че са очаквали нещо такова да се случи.
97 Изабела Белла 13.02.2013 | 16:05
Само не забравяй, че често тази истерия се провокира нарочно от други хора с подмолно поведение.
96 киселото грозде 13.02.2013 | 16:05
Роби, по-полека, мойто момче че се запени около устата :) Няма нужда от толкова агресия.
95 Kremena kremi 13.02.2013 | 16:04
Аз не мога да разбера едно - за какво постоянно се оплакват, като висшето образование е по желание, а не по задължение. Ако не им харесва и не могат, да бачкат!! Не всички трябва и може да е с висше!!
94 BornToBe Wild 13.02.2013 | 16:03
А бе, че не е добре не е, ама и те нарочно я изкараха от нервите й. Факт е, че днешните студенти са големи келемета и все са недоволни и недоразбрали. А и всички трябва да са им длъжни. Ама защо, след като по собствено желание учат висше??
93 Изабела Белла 13.02.2013 | 16:01
Майко мила. За съжаление повечето студентки и студенти са точно такива в днешно време.
92 Kremena kremi 13.02.2013 | 15:59
Прасва си Руми. Заплащането наистина на места е смешно, но това си е в цяла България, а темата за смеките на тока да не я отваряме, че.. и без това е болна. За реформа на висшето образование със сигурност трябва да има такава и то още от много време насам. В моя университет не беше така - казва ти се всички от какво и как ти се формира оценка, учи се здраво не се задаваха излишни въпроси. Имаха изградена и функционираща система. Ще ти кажа само, че на изпити най-малко съм учила:) По време на семестъра обаче се спуквахме и всички знаехме защо. Не знам сега, какво е нивото там, но определено аз бях доволна. За съжаление обаче от една нефункционираща и не добре сработена система, страдат, както студентите, така и преподавателите.
91 BornToBe Wild 13.02.2013 | 15:55
Подкрепям мнението ти. Няма черно и бяло в тази ситуация, определено едното нещо е породено от друго.
90 Ани Неделчева 13.02.2013 | 15:55
Ха ха ха!Пък аз умрях от смях да си призная честно!Тази направо ме шашна с колоритният си език,но пък и сигурна съм ,че е провокирана от някой палав студент!
89 Изабела Белла 13.02.2013 | 15:50
А бе и това е вярно, ама все пак не може чак толкова много да си изпуска нервите.
88 Kremena kremi 13.02.2013 | 15:49
И това е факт. Те все не са разбрали нещо, все искат да минат по тънката линия, все нещо не им е ясно. А бе...грозна гледка.
87 Румяна Кръстева 13.02.2013 | 15:49
Истината е, че във Великотърновсия университет отдавна вони на гнилоч. Аз имам три бакалавърски и две магистърски степени, част от които придобити в него. Не разбирам по силата на каква логика миналия февруари взех 95 лева заплата от същия университет, а сметките ми за ток и парно бяха 200 лева. Плащаха ми мизерните 3 лева на час при това на граждански договор. Дори чистачките там получаваха в пъти повече от мен! Накрая не издържаж (слава Богу, не полдях като тази преподавателка) и препоръчах на ректора да назначи някоя чистачка на мое място. Не защитавам нито преподавателката, нито студентите, и на двете страни поведението е ужасно, но ако не се реформира спешна висшето образование, много свестни студенти и добри преподаватели ще заминат за чужбина. А на ректора на този университет му пожелавам моята заплата миналия февруари.
86 BornToBe Wild 13.02.2013 | 15:47
На всичкото отгоре ми намяква през цялото време, като типична комплексарка от Търново, а говори за селяните с пари, които си взимали диплома по право. Идиотка.
85 Румяна Кръстева 13.02.2013 | 15:47
Във Великотърновския университет отдавна мирише на гнилоч. Аз съм с три бакалавърски и две магистърски степени, част от които придобити в същия университет, но съм отвратена от управлението му. Взех заплата 95 лева миналия февруари, при положение, че сметката ми за ток и парно беше 200 лева. Обяснете ми, как може на човек като мен да се плаща 3 мизерни лева на час ( и да бъда на граждански договор), а чистачките в същия университет да вземат с пъти повече от мен? Накрая не издържах (слава Богу, не полудях като тази преподавателка), но препоръчах на ректора да назначи някоя чистачка на мое място следващата година. Не защитавам нито въпросните студенти, нито тази преподавателка, и на двете страни поведението е нетърпимо, но за мен истината е, че висшето образование се нуждае от спешни реформи. Иначе и свестните студенти, и добрите преподаватели ще заминат за чужбина
84 Изабела Белла 13.02.2013 | 15:47
Леле, ужас просто. тази горката е за лечение!
83 Kremena kremi 13.02.2013 | 15:46
Сериозна истерия. Че днешните студенти са МАЛКО неадекватни, неадекватни са, ама това тя да псува на майка и да ги обижда...през цялото време те обаче имаха добър тон към нея. Въпреки нейните жестоки и селски обиди. И явно много я е яд на правото и на всички дисциплини.
82 Kamen Jelqzkov 13.02.2013 | 15:44
Тя е болна истеричка. Трябва да бъде уволнена веднага. Няма какво да се коментира.
81 blue jasmine 13.02.2013 | 15:33
Ето една студентка "за пример" както се казва от варненския свободен университет http://www.youtube.com/watch?v=3GBAFnB5_zU
80 dream on 13.02.2013 | 14:59
Ти обаче доста хардкор го раздаваш
79 Malka buba 13.02.2013 | 14:54
Ами не си прав, защото момчетата и момичетата никой не ги кара да ходят в университет. Висшето е ако искаш...и като искаш трябва си наясно, че "музиката я порърчва" преподавателя, ако имаш намерение да го завършваш този ВУЗ.
78 Лили Йовова 13.02.2013 | 14:48
В училище учителката повтаря по няколко пъти за да запишат учебниците, в университета нивото е по-високо, какви висшисти са да искат да им се повтаря "по 100 пъти" както се обажда едно от момичетата в клипа.
77 blue jasmine 13.02.2013 | 14:44
Има много старателни и интелигентни студенти, преподаватели също. Това видео е пошла работа. Тя е със слаби нерви, а те я дразнят за да я запишат. Много долно от тяхна страна. И някои от студентите се държаха адски нагло. Нали се провежда изпита, защо питат как се формира оценката? защо трябва да им се повтаря по 100 пъти? Нали са млади хора, трябва да запомнят от първия път.
76 Лили Йовова 13.02.2013 | 14:41
нали ги виждам аз повечето студенти - чакат наготово да вземат лекциите в края на семестъра, ако може да минат и без да пишат курсова работа и без да учат - най-добре ще е.
75 dream on 13.02.2013 | 14:39
Така е, повечето студенти от година ан година стават все по-нагли и мързеливи, искат всички на готово да им се дава. Ама в живота не е така, по-добре да се учат по-отрано че сами трябва да ес оправят
74 blue jasmine 13.02.2013 | 14:36
В моя университет нямаше такива истерични преподаватели, но и никой студент не си е позволявал да държи такъв тон.
73 Лили Йовова 13.02.2013 | 14:35
Ами после да дойдат синовете ѝ да ти теглят на теб един пердах , какво ще кажеш. То ако всеки започне с пердах да си решава проблемите докъде ще стигнем.
72 г-жа Тенджеркова 13.02.2013 | 14:35
И аз съм на това мнение, макар че можеше да си спести цинизмите. Сега е повече от ясно, че кариерата и безславно приключи.
71 г-жа Тенджеркова 13.02.2013 | 14:33
Нищо и чудно и съвсем умишлено да са я провокирали, тъй като клипчето започва далеч преди избухването на госпожата, която нищо чудно и друг път да е изпадала в такива състояние. И все пак нищо не може да оправдае такова поведение.
70 Malka buba 13.02.2013 | 14:32
Виждам, че масово в коментарите плюете преподавателя. Коментирайте повече студентите - те как се държат? Някой преди мен каза правилно, че този видеоматериал отразява отлично висшето ни образование-отвратителни, разхайтени, отворени, нискокултурни студенти и предподаватели с единия крак в луднцата, заради първите. Огромната част от БГ студентите са страшна плява, лош материал, не ги интересува дали ще научат нещо, а кога ще стане време за дискотечка. Вярно е, че и университетите ни не са цвете за мирисане, но състоянието им не трябва да е предпоставка за лошото поведение на учащите.
69 Лили Йовова 13.02.2013 | 14:30
Какви са тези студенти които отиват на изпита и не знаят как им се оформя оценката? И защо се правят на луди че по другите предмети не ги оценяват така. Да не падат от Марс, Много ясно ч е по различни предмет ще те оценяват по различен начин.
68 Батко Реджеп 13.02.2013 | 14:28
Леле, такъв пердах гих ѝ теглил на тая, ако ще и в друг университет да ме изместят! Добре, че студентите не са направили нищо и са запазили самообладание, щото иначе щеше да го яде курав...хляба...
67 dream on 13.02.2013 | 14:27
Е, ти какво още искаш да ѝ се случи. Много си безсърдечен. Не е само тя виновна за този скандал.
66 blue jasmine 13.02.2013 | 14:25
Той пък един университет, мани
65 blue jasmine 13.02.2013 | 14:25
Те студентите нарочно я карат да повтаря за да се изнерви. със сигурност знаят че бързо пали и искат да я запишат как се излага
64 чичо съби 13.02.2013 | 14:24
И това е преподавател в един от най-уважаваните студенти! Не мога да кажа, че тя беше предизвикана кой знае колко от студентите и в никакъв случай никой нея не я е псувал!
63 Лили Йовова 13.02.2013 | 14:22
Доста си краен, заради такива като теб тази жена може да е изтрещяла
62 Krist Novoselic 13.02.2013 | 14:21
Ще псуваш а, маймуно мръсна търнорска ли си, не те знам...ама кракът ти повече няма да ти стъпи в този университет. Ако пък те видя - начупвам ти зъбките...
61 развалени кренвирши 13.02.2013 | 14:20
Ти сигурно се завършил преди много години и тогава ако си искал да попиташ са те били с пръчката.
60 развалени кренвирши 13.02.2013 | 14:18
Мале, мале, чак тръпки ме побиха :)
59 empty world 13.02.2013 | 14:17
Уволнението е най-малкото, което може да се случи на тази отвратителна женичка, която заслужава дори да се нарече човешко същество! Тя не е достойна!
58 meden rudnik 13.02.2013 | 14:13
Навиваш ѝ косичката на тази, питай я "Кой точно е Лайно?" и преди да ти отговори и блъсваш няколко пъти главата в бюрото, докато се направи фейс лифтинг!
57 голям шемет 13.02.2013 | 13:53
И мен това момиче адски ме издразни с тона си. Правят се малоумни точно за да я провокират, защото явно знаят че избухва.
56 Marusq Laleva 13.02.2013 | 13:52
Жената си личи, че е много изнервена от работата си и според мен е време да си потърси друга по-спокойна професия, а и явно е убедена в абсолютните си познания по статистика и все едно никой друг не разбира предмета и.
55 hristo stoimenov 13.02.2013 | 13:51
Горката изпадна в истинска истерия. Преподавателите трябва редовно да ги пращат на психо тестове и да им сдават овреме жълтите книжки, че да не се стига до такива резили.
54 Александър Никифоров 13.02.2013 | 13:46
ее, ама и те я провокираха с глупостта си. Егати тъпите студенти. Какво си мислят? тя че не е в ред женицата, не е - да не би да е лесно да си преподавател по статитсика за 600 лева на месец, ама и тия си провокират, особено онази мацка дето със заядлив нервен тон обяснява на преподавателката, че "колкото трябва толкова ще обяснява, ако ще и 100 пъти". Това да не й е бащиния? Аз навремето в университета не смеех да гъкна. А че тази преподавателка се е изнервила с течение на времето именно заради нагли, но тъпи за сметка на това студенти, съм сигурен, оттам и е изтрещяла.
53 Александър Никифоров 13.02.2013 | 13:41
луда работа, изтрещяли са даскалите в България от немотия
52 голям шемет 13.02.2013 | 12:53
Работата ѝ не е да повтаря по много пъти едно и също нещо на едни и същи хора. Но факт е че и тя няма подход към студентите
51 p kehaiova 13.02.2013 | 12:49
Това й е работата, ако трябва ще повтаря.
50 p kehaiova 13.02.2013 | 12:48
Аз също не защитавам студентите, но прекалено много си е позволила, като е изрекла тези обидни думи.
49 p kehaiova 13.02.2013 | 12:45
Това не е достойно поведение на един преподавател, ако въобще мога така да е нарека. Няма лошо, че си държи на предмета, но няма никакво право да има подобно отношение към студентите.
48 Ivan Ivanov 13.02.2013 | 12:36
Плащат си момчетата и момичетата ,ако трябва и 100пъти ще повтори... те плащат - те поръчват музиката :))
47 Nora Martinova 13.02.2013 | 12:31
Много лошо че такива неща се случват във великотърновския университет. Изглежда доста му е паднало реномето.
46 голям шемет 13.02.2013 | 12:30
Относно това как се процедира - не се изясняват тези неща по време на изпита а предварително, повечето студенти явно не са били на последната лекция. Някои от гласовете говореха възпитано но имаше едно момиче което доста грубо се държеше и викаше.
45 Nora Martinova 13.02.2013 | 12:28
Яко избухва жената, не е права да крещи и обижда, но и те малоумни ли са, искат всичко да им се повтаря по сто пъти.
44 Лили Йовова 13.02.2013 | 12:25
"на всеки селянин с пари - диплома по право" - има истина с тези думи. Който има пари и получава диплома, не зависимо дали има знания или не.
43 голям шемет 13.02.2013 | 12:23
на мен са ми чудни тези студенти - дошли са на изпита а не знаят как се процедира, т.е. по какви критерии ще ги оценяват
42 SloMo disco 13.02.2013 | 12:08
Ооо, я се скрий!
41 Nora Martinova 13.02.2013 | 11:58
Хайде-хайде, пред монитор и въоръжен с клавиатура всеки е силен и може всичко
40 uchtiviq los 13.02.2013 | 11:57
В този случай няма никаква провокация от страна на студентите,просто тя е откачила, дали някъде има информация какво се случва с тази преподавателка след това?
39 Лили Йовова 13.02.2013 | 11:57
Ее, браво, точно така, с насилие да се подхожда. далеч ще стигнеш така
38 голям шемет 13.02.2013 | 11:56
Това не може да се разбере от 4-минутен клип
37 голям шемет 13.02.2013 | 11:55
Тази преподавателка ще я уволнят, но ще ги видим тогава студентите колко добре ще се представят на изпита. Вината за нещо никога не е едностранна
36 набръчкан мозък 13.02.2013 | 11:38
Как не стана някоя здраво момче и не ѝ наби шамарите на тази псевдо преподавателка? Аз нямаше да се стърпя и сигурно щях да я заритам, така така ще псува на майка? Баси боклука, честно!
35 meden rudnik 13.02.2013 | 11:30
Ей тая да ми се беше случила преди години в моя университет, щях да я извлека за косата до кенефа и щях да ѝ покажа какво точно представялват фекалните образования.
34 мрачен интелектуалец 13.02.2013 | 11:26
Ама в случая студентите не са я предизвикали по никакъв начин.
33 Мartina Georgieva 13.02.2013 | 11:26
мала мале тази изведнъж как ускоре . много са им разклатени нервите на тези преподаватели , ама то има и за какво повечето студенти си правят каквото искат , ма и преподавателите си правят каквото искат де . ама лошо за нея , записали са я и ще си отнесе сериозни последствия според мен
32 Охльо Бохльо 13.02.2013 | 11:19
Къде го чу това някоя да й говори грубо??? защитавай я, тая си заслужава уволнението и глоба и какво ли още не, така не може да обижда,хич не ми дреме колко е ядосана, айде сега да видим как ще реагират от правителството,оная поне учителката танцуваше гангдам стайл,а тая ги навя и нася, заслужава си уволнението ама стабилно!
31 голям шемет 13.02.2013 | 11:02
Може и да я уволнят тя вече доста изложи университета
30 Лили Йовова 13.02.2013 | 11:01
Хубавото е че сега много преподаватели могат да се замислят и да си вземат поука как ще се държат по-нататък със студентите си, че не се знае дали и тях няма да ги качат в тубата.
29 Nora Martinova 13.02.2013 | 11:00
Всичко опира до подхода. Аз съм имала кофти преподаватели но поне не са ме наричали с обидни имена като тази жена. С викане, стрес и лоши приказки не става.
28 мили ванили 13.02.2013 | 10:59
На тази женица не отпуска й трябва,а сериозно лечение.КЛато за начало,обаче,нека я освободят от работа.
27 Лили Йовова 13.02.2013 | 10:59
Тази жена си има някакви лични проблеми и си го е изкарала на студентите. така ми се струва на мен. И не я оправдавам. Но и студентите (не всички) не блестят с примерно поведение.
26 Nora Martinova 13.02.2013 | 10:57
Колко дълго? няма и 4 минути да са изтърпели
25 Nora Martinova 13.02.2013 | 10:56
Трябва да се въведат нови стандарти при назначаване на преподаватели. Трябва да ги изследват предварително за нервни разстройства.
24 Лили Йовова 13.02.2013 | 10:55
Това се случва с преподаватели и учители. от много повтаряне на едно и също започват да откачат. А и статистиката е такава наука, че може да ти извади ума извън релси
23 mind games 13.02.2013 | 10:53
Никаква отпуска! Трябва да и бъде забранено да преподава повече. Това не може да е подход за преподаване.
22 mind games 13.02.2013 | 10:53
Тая жена приключи с преподаването и спокойно вече може да си търси работа като чистачка някъде.
21 голям шемет 13.02.2013 | 10:52
Жената май трябва да излезе в отпуска че доста се е изнервила
20 Лили Йовова 13.02.2013 | 10:51
Интересни кой е бил този който я снима, виждам че е доста близо до нея
19 голям шемет 13.02.2013 | 10:50
Тя говореше на един студен и към него отправи упреците, а те всички ѝ скочиха. Една от студентките също напсува
18 Nora Martinova 13.02.2013 | 10:49
Аз не оправдавам поведението на учителката. не може да си преподавател в университет и да говориш такива цинизми, но и повечето студенти днес са големи лекенца и стават все по-нагли.
17 голям шемет 13.02.2013 | 10:47
Е да но не се знае тя откога ги търпи и дали всеки път не ѝ задават едни и съши въпроси. Плюс това те я провокираха умишлено за да я запишат
16 голям шемет 13.02.2013 | 10:46
Това е така, наистина няма място там, след като не може да си сдържа нервите
15 известна личност 13.02.2013 | 10:46
И теб да те нарекат с тези думи съм сигурен, че би бил склонен да реагираш още по-остро. В интерес на истината студентите я изтърпяха достатъчно дълго време.
14 Миро Т 13.02.2013 | 10:45
Не умее изобщо да се държи като човек, а какво остава да преподава? Владеенето на емоции е много важно нещо от човешката психика, а тази показа, че може да стигне до самата крайност.
13 Лили Йовова 13.02.2013 | 10:45
Ама те и студентите не показаха голям елит. Само едно момче се държеше възпитано, другите също врещяха
12 Иван Ангелов 13.02.2013 | 10:44
Един човек трябва да може да се владее. Ако един университетски преподавател има подобни проблеми, то той изобщо не трябва да упражнява своята професия.
11 голям шемет 13.02.2013 | 10:44
Виждаш ли заради такива като теб тя се държи по този начин, как ще я замеряш с папката си? това нормална ли е според теб
10 Alexander Porsche 13.02.2013 | 10:44
Тук говорим за елит, тук говорим за висше образование, тук говорим за интелигентни хора и преподаватели. Вие видяхте ли нещо такова?
9 голям шемет 13.02.2013 | 10:43
Не представлява точно така висшето образование, просо на тази жена ѝ липсва подход
8 Milen Milkov 13.02.2013 | 10:43
Такива хора като тази цена не бива да работят в никой университет!
7 известна личност 13.02.2013 | 10:43
Ако и бях в лекция, сигурно щях да я замеря с папката си. Такава идиотщина не бях срещал досега в университета честно.
6 голям шемет 13.02.2013 | 10:43
Не се знае и какъв точно е случаят и как се държат студентите. Чух една да ѝ говори доста грубо
5 Миро Т 13.02.2013 | 10:42
За съжаление това представлява в момента висшето образование в България. Тази от самото начало си личеше, че не е добре психически.
4 Лили Йовова 13.02.2013 | 10:42
Не от всеки който е специалист в дадена област може да бъде преподавател. тази жена може да се добър статистик, но не умее да работи с хора или по-конкретно със студенти
3 Иван Ангелов 13.02.2013 | 10:42
Ужас и безумие. Много мразя хора с истерично поведение. Тази може да говори вкъщи така на мъжа си, но не и на студентите си!
2 голям шемет 13.02.2013 | 10:41
Личи си че тазио жена е доста ядосана, изглежда не е добре с нервите.
1 Никита Т 13.02.2013 | 10:39
Направо е нереално, Такива хора не трябва да бъдат учители. Учителите трябва да имат доста по-добър подход към децата, към многото ученици, към хората. Да се научат да повтарят едно нещо по милион пъти, без да си изпускат нервите.

ТВ програма

Кино

  • Сега Религията днес /п/
  • 05:40 Телепазарен прозорец
  • 05:55 Денят започва сутрешен блок с...
  • 09:10 Сутрин с УЕФА ЕВРО 2024
  • 09:30 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 11:00 Поглед към бъдещето документална...
  • 11:30 Днес на УЕФА ЕВРО 2024
  • 12:00 По света и у нас
  • Сега "120 минути" - публицистично...
  • 05:10 "Дракони: Ездачите от Бърк" -...
  • 05:40 "Тролстопия" - анимационен сериал,...
  • 06:00 "Смърфовете" - анимационен сериал,...
  • 06:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 07:00 "Тази сутрин" - сутрешен блок с...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • Сега "Съдебен спор" - предаване на NOVA...
  • 05:15 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
  • 06:00 "Пресечна точка" - публицистично...
  • 07:00 "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
  • 13:30 "Свободна да избира" (премиера) -...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.